בואטנג היה שכיר חרב ולא מסמל בשבילי שום דבר שקשור לבית"ר, שחקן מצוין שתרם לנו שנתיים נהדרות(ועוד חצי עונה ביזיונית) אבל ממש לא אחד שיכאב לי לראות אותו במדים של קבוצה אחרת בארץ כמו למשל דאריו שהוא שחקן שהרבה יותר התחבר למועדון ולקהל. גם אם מבינים שמכבי לא באמת תחתים את כל 30 השחקנים שבהם ג'ורדי מתעניין אני עדיין לא מבין איך יסתדרו שם עם העומס הצפוי על ההרכב הראשון, עושה רושם שהם רוצים לבנות כאן קבוצה שגם ההרכב השני שלה יכול לקחת אליפות, משהו כמו מכבי חיפה של רוני לוי שהייתה קונה כוכבים מהליגה לספסל.
הייתי מחכה שמכבי באמת יקנו שחקנים לפני שהייתי יוצא בהצהרות האלה אחי, גם לפי הכמות שחקנים שקושרו בקיץ הקודם ובמיוחד בינואר היית יכול להגיד אותו דבר ובסוף לא ראית יותר מדי שחקנים "גדולים" שחיממו את הספסל חוץ מקולאוטי שבאמת לא היה מספיק טוב להרכב הראשון מבחינתי, ישב על חוזה מטורף, ומסיים את החוזה
מה לעשות שיש יותר מדי כוכבים (זרים או ישראלים) מהקבוצות שלקחו אליפויות בשנים האחרונות שמכבי צדה אחריהם? בשביל זה לא צריך צוות ניהול מקצועי זר.
יעני הם לקחו אליפות אחרי ש-10 שנים המועדון הזה עושה צחוק מעצמו ועדיין יש אנשים שיש להם טענות. רק בריאות.
עם הכסף הזה גם גיורא שפיגל ויצחק שום לוקחים אליפות. זה ש-3 ברציפות הם עשו מעצמם צחוק עם הכסף הזה, לא הופך את ההישג הזה למרשים, אלא מגחיך עוד יותר את 3 השנים הקודמות.
מה הזלזול בשפיגל? בין האנשים האיכותיים ביותר שעבדו אצלנו גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אישית. יש משהו במה שאתה אומר, אני לא אומר שלא, אבל לקחת אליפות במועדון כמו מכבי עם כל הציפיות והלחץ זה לא קל בכלל. אין ספק בכלל שבהשוואה לסגל שבנו אז בבית"ר, מכבי לא כל כך מוצלחת, אבל בסופו של דבר היא עשתה את העבודה והביאה את האליפות העונה. מה נהיה עם אלי זיזוב?
יש הבדל עצום. בבית"ר השתמשו בכסף רק בשביל להביא שחקנים ולשלם להם הרבה יותר ממה שהם שווים (מיכאל זנדברג לדוגמא). חוץ מאיזה תקופה קצרה של פרננדז ודראו הכסף הזה לא הביא שום דבר מאירופה. במכבי ת"א השקיעו בכל המערך המקצועי, ציוד, כושר גופני וכו'. נכון שגם תקציב השחקנים לא קטן אבל כבר היו גדולים מאלה.
נקווה מאוד שיישאר, אחרת חלק לא קטן ממה שהצלחנו לעשות העונה יילך לפח. לשם שינוי חייבת להיות המשכיות בעמדת המאמן אצלנו, כי אחרת בעונה הקרובה יבוא מאמן חדש, עם שיטה חדשה שהשחקנים יהיו צריכים להתרגל אליה, ושיש לנו, בנוסף לליגה, את מוקדמות ליגת האלופות על הראש זה לא הזמן לעשות ניסויים כאלו. לפי השמועות אם אוסקר יעזוב יש מצב שנקבל את רוני לוי במקומו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx
בכל אופן אני סומך על יורדי. לדעתי אם אוסקר יעזוב במקומו יגיע אך ורק זר. רוני לוי נראה כמו הנפצה של התקשורת.
לדעתי הוא חייב להמשיך עוד עונה אחת לפחות. יש לו כאן חלון שהוא יכול לנצל בכדי להראות את כישורי האימון שלו ואולי אולי לעשות משו יפה עם מכבי בליגת האלופות/ליגה אירופית. בסוף העונה הבאה אחרי שבאמת ניצל את החלון הזה לדעתי הוא יכול להגיד שהוא הספיק לעשות משו טוב בקבוצה והוא יעזוב. כרגע השמועה היא שאוסאסונה היא הקבוצה שחושקת בו וקמפיין טוב באירופה + עוד עונה מצוינת בליגה יפתחו לו חלון לקבוצות יותר גדולות
רק אני הספקתי לראות את הכתבה של ONE שהייתה לכמה דקות על זה שפראנק רייקארד נחת בישראל וייפגש עם קרויף? (בכתבה אמרו שלא יודעים אם זה מקצועי או חברי)