מכבי ת"א 12/13: אלופי המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Fanatic, ‏6/7/12.

  1. Beitar89 Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    57
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קודם כל אף אחד לא אמר שיש עם קולאוטי בעיות אופי. הוא שחקן הגון ואדם ישר. אז אל תנכס לי מילים שלא כתבתי. וכן, הוא היה פצוע שנה וחצי בגרמניה, ואומנם זה היה לפרקים, פתוע שלושה חודשים משחק חודשיים ושוב נפצע, אבל זאת הייתה הרוטינה איתו. והוא הגיע בגיל 29 למכבי ולא בגיל 27 כמו שטענת.
    לגבי יצחקי, כנס לסטטיסטיקות שלו בעונת 2005/2006 ועונת 2006/2007, ותגיד לי כמה הופעות היו לו וכמה שערים הוא כבש. אז אני אקל עליך. בעונת האליפות הראשונה, 2006/2007, הוא פתח 8 פעמים בהרכב ו7 פעמים עלה מהספסל, בדקות 77 ואילך. משחק שני משחקים, נפצע. משחק עוד ארבעה משחקים ושוב נפצע וחוזר חלילה. אמנם באמת לאחר עונה זו הוא לא נפצע יותר בצורה משמעותית, אבל להביא שחקן בן 27, עם הסטוריית פציעות, בחוזה אסטרונומי, כשאתה יודע שלא תעשה על השחקן רווח עתידי בגלל גילו ובגלל שאין שום קבוצה אירופאית שתשלם על שחקן ישראלי סכום כזה, זה מחדל שנובע מניהול כושל.
     
  2. Prometheus Member

    הצטרף ב:
    ‏19/10/07
    הודעות:
    292
    לייקים שהתקבלו:
    1
    נמני מקום שלישי בטבלת הכובשים בכל הזמנים בליגה, מקום ראשון במכבי.
    הוא גם בקלות היה יכול לסיים מקום ראשון אם היה מוותר על הניסיון באנגליה וספרד.

    לא זכור לי הספק כזה של שחקן קישור באף קבוצה אחרת. זה שהוא הגיע לאירועים פרטיים זה מתוך אהבה, וזה הרבה לפני שהוא זכה לתהילה שלו (אלא אם כן אתה חושב שבגיל 20 וקצת הוא חשב 15 שנה קדימה על איך הקהל יזכור אותו).

    אני מבחינתי סיימתי את הדיון הזה. אוהד של בית"ר שבא ללכלך על נמני בנושא של מכבי תל אביב.. רק בריאות.
     
  3. Beitar89 Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    57
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תבדוק כמה מהגולים שהוא הבקיע היו מפהדלים ובעיטות חופשיות.
    אבי נמני שלך הוא עגלה. כי אם מגיע לפרגן לכדורגלנים אני לא מתייחס לקבוצה ממנה הם הגיעו. כי מבחינתי הסדר של השחקנים הישראלים הגדולים בכל הזמנים יהיה
    1.ברקוביץ'
    2.רביבו
    3.בניון
    4.ראובן עטר
    5.אוחנה.

    ואוחנה השחקן האהוב עלי. והסמל הגדול ביותר של בית"ר.

    תמשיך לספור את האליפויות שלך מתקופת המנדט, כי אם סופרים את האליפויות מה30 השנים האחרונות. לנו יש 6, להפועל תל אביב 5, למכבי חיפה יש 12 ולכם יש רק 4, כשהאחרונה שלקחתם (ובע"ה בכלל), נבעה רק מהקריסה הכלכלית שלנו, והמותשות הפיזית של מכבי חיפה ששיחקה בליגה האלופות באותה שנה, למרות שהייתה 5 רמות מעליכם.
     
  4. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוזכר כאן שמו של סטיב גורי. אח, איזה שחקן הוא היה בשעתו... מעניין מה גרם לו לעבור הסבה לבלם. אמנם לא הבקיע הרבה, אבל היה מהיר כמו שד, והשער במספרת נגד בית"ר עדיין זכור לי.
    הוא בן 31 היום (לא 29), על הנייר נשמע חיזוק אבל אני זוכר שהוא לא היה פיזי במיוחד, אולי עכשיו אחרי כמה שנים באנגליה ובגרמניה הוא נראה קצת אחרת.
     
  5. Prometheus Member

    הצטרף ב:
    ‏19/10/07
    הודעות:
    292
    לייקים שהתקבלו:
    1
    שאפו לידיעות אחרונות, פרסמו את זה כבר שבוע שעבר, ועדיין ספורט 5 ו ONE לא עלו זה עד היום.
    בלם בן 31 וחצי, שוחרר העונה מויגאן. כתבתי עליו טיפה לפני יומיים.

    לגבי הפיזיות שלו - אני לא מכיר אותו, אז נכנסים למנג'ר ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) ושם הוא דווקא מאוד פיזי וגם די מהיר עדיין. יחד עם העובדה שמדובר בבלם גבוה, זה בדיוק מה שחסר לנו במרכז ההגנה.

    אבל זה מאוד מוזר לי - קרלוס גארסיה, שרן ייני, איתי טיבי וסטיב גורי? התבנית היחידה שאני רואה את זה קורה זה אם טיבי שוב יהיה בלם שלישי בקבוצה, כמו שהיה בק"ש, וייני יעבור לקישור או לעמדת המגן השמאלי (או לספסל..)
    על פניו נראה שהיה עדיף להביא מגן שמאלי זר ויחד עם טיבי לסגור עם הסגל, אבל נתן לו ולצוות המקצועי את הקרדיט, ונקווה לטוב.


    עריכה:
    לפי סקר של אוהדי ויגאן, הם מעדיפים לראות אותו משחק בתור מגן ימני, וגם לא מעט מעדיפים אותו כמגן שמאלי. רק מעט יותר משליש רואים אותו כבלם שלהם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/8/12
  6. Prometheus Member

    הצטרף ב:
    ‏19/10/07
    הודעות:
    292
    לייקים שהתקבלו:
    1
    המחמיצן מנצרת http://forum.12p.co.il/public/style_emoticons/default/wubyellow3.Xxxhttp://forum.12p.co.il/public/style_emoticons/default/wubyellow3.Xxx
     
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    הגיע הזמן שנוריד את הנאחס הזה ששמו מכבי חיפה מעלינו. יש לנו עוד כמה סטטיסטיקות שצריך לשבור?
     
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    נצחון מול מכבי נתניה באצטדיון רמת גן. נראה האם מכבי תל אביב מסוגלת לעמוד בזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/8/12
  9. skyday20 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    7,340
    לייקים שהתקבלו:
    3
    לא קוראים לו *גאהורי.?

    למה בתקשורת הם כותבים גורי
     
  10. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאייתים את שמו gohouri, כנראה שחובבי התקשורת שלנו לא ממש דוברי אפריקאנס רהוטים, אז גורי זה שם מספיק קליט.
     
  11. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההחתמה של גורי/גאהורי, או איך שלא קוראים לו מסתמנת בעיניי כהחתמה מוזרה מאוד. כולם כבר יודעים שבמקור הוא בלם. בוויגאן הוא שיחק כמגן ימני במשחקים ספורים. עומר ורד זה לא הבעיה שלנו, אני לא יודע איך לא רואים את החור בצד שמאל. אתמול עידן ורד עבר את זיו כמו אוויר, אפשר לראות בתקציר המשחק את הצעקות של ייני לעבר זיו אחרי השער. זיו פשוט עזב אותו ונתן לייני לרדוף אחריו. כל התקפה מהאגף השמאלי שלנו זה התקף לב.

    אני מאוד מקווה שלא בונים על גורי או על טיבי כמגנים שמאליים. האילתורים האלה תמיד נגמרים רע.
     
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    הוא ישחק מגן שמאלי ואני מבטיח לך שהוא יהיה 100 רמות מעל זיו. להגן הוא בטוח יודע, אני בטוח שגם לסגור שטחים ולהרים כדור. כל דבר עדיף על זיו בצד שמאל. גם קונוס מת, לא בונים עליהם כמגנים שמאליים? בוא נבנה על יואב זיו, כמו שעשינו 3 שנים...ראיתי יופי לאן הגענו!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/8/12
  13. Prometheus Member

    הצטרף ב:
    ‏19/10/07
    הודעות:
    292
    לייקים שהתקבלו:
    1
    בויגאן הוא שיחק בדרך כלל בלם ולפעמים מגן ימני, אבל אם אפשר ללמוד משהו מהפוטבול מנג'ר, הוא מוגדר שם כ Left Only, אז למרות שבסרטונים שונים ביוטיוב רואים שהוא משתמש בעיקר ברגל ימין, אולי זה היוצא מהכלל שלא מעיד על הכלל, וכנראה שסוף סוף יהיה לנו מגן שמאלי שהוא... שמאלי ברגל.

    בכל מקרה, הוא עושה רושם טוב מאוד. מדובר בחיה אתלטית - גבוה, מהיר, חזק, קשוח. הוא גם בהחלט יכול לעזור לנו במצבים נייחים, שזאת נקודת התורפה של ההגנה לדעתי עם ייני שהוא די נמוך (משחק ראש לא רע, אבל אי אפשר להשוות את זה לבלמים מובילים, הוא מתמחה יותר במשחק הקרקע) ואניימה שגם הוא נמוך. קרלוס וגורי יהוו מטרייה אווירית, ואם טיבי יגיע בסופו של דבר, גם הוא יכול לתרום (אם יהיה בהרכב במקום ייני, בתאכלס יכול להיות שהוא יהיה שחקן ספסל).

    הגיל שלו היה יכול להיות בעייתי אם היו מחתימים אותו על חוזה ארוך טווח, אבל מדובר בשנה עם אופציה לשנה נוספת, ככה שזה טוב מאוד.
     
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    הפאזל שלכם אט אט מושלם.
    אחרי שרק אתמול החתמתם את גורי עכשיו גם הבורר פוסק שהמעבר של טיבי כשיר והוא באופן רשמי עובר לשורותיכם.
    עוד שחקן הגנה, שלדעתי די סוגר לכם את החוליה האחורית.
     
  15. Prometheus Member

    הצטרף ב:
    ‏19/10/07
    הודעות:
    292
    לייקים שהתקבלו:
    1
    לדעתי זה גם סוגר את הסגל לגמרי, אבל יש מצב שיגיע עוד שחקן לחלק ההתקפי, בין אם זה קשר או חלוץ.

    מקווה ששירצקי ייענש על כל הסחבת שהוא גרם לנו בעניין טיבי.
    לקראת נתניה ביום שני - אני הייתי עולה עם אותם שחקני הגנה ששיחקו מול חיפה ונותן לשחקני הרכש עוד זמן להתאקלם וללמוד את שיטת המשחק (מזל שאחר כך יש פגרת נבחרת). מעניין מה יוחלט בסופו של דבר.


    עריכה:
    בעניין אחר - קבוצת הנוער שלנו זכתה היום בסופר-קאפ של גביע הנוער במשחק מול אשדוד.
    להזכירכם, שנה שעברה לקחנו אליפות, ואשדוד זכתה בגביע, ובמפגש היום שהסתיים ב 0-0 אחרי 90 דקות, מכבי ניצחה לאחר 6-5 בבעיטות פנדלים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12