מכבי ת"א 12/13: אלופי המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Fanatic, ‏6/7/12.

1. Prometheus Member

קונאטה ונבחרת סנגל סיימו את דרכם באולימפיאדה לאחר שהודחו ברבע הגמר מול מכסיקו בתוצאה 4-2 לאחר הארכה.

מכסיקו פתחו חזק והובילו 2-0, אבל סנגל התעוררה במחצית השנייה, ומי אם לא קונאטה הבקיע את השער המצמק, והחמישי שלו בטורניר ב 4 משחקים.
    סנגל השוותה משער ראשון בטורניר של שחקן שהוא לא קונאטה והמשחק המשיך להארכה, אבל שתי טעויות מביכות של שחקני ההגנה בסנגל הובילו לשערים נוספים לנבחרת מכסיקו שממשיכה לשלב הבא.

קונאטה נמצא כרגע במצב טוב בשביל לסיים כמלך השערים, ובשביל לעבור אותו שחקנים אחרים יצטרכו להבקיע 6 שערים (כיוון שאם מישהו ישווה את 5 השערים שלו, הקביעה תהיה לפי כמות המשחקים, וקונאטה הבקיע 5 בכמות הנמוכה ביותר).

זה טוב בשביל מכבי, וכנראה הוא יימכר. קרויף אמר שהוא שחקן שלנו והוא יחזור למבי, אבל לדעתי זה דיבורים של מו"מ. אין מצב לדעתי שהוא לא עובר לאחת הקבוצות בפרמיירליג לאחר שנתן טורניר כזה גדול מול הקהל הביתי והסקאוטרים ביציע, וגם צריך לקחת בחשבון את ההצלחה הגדולה של דמבה בה ופאפיס סיסה הסנגלים של ניוקאסל, שאולי יעזרו לשכנע את הקבוצות להשקיע בחלוץ סנגלי נוסף.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי פרסומים נאמר שווסטהאם הציעה 1.5 מיליון פאונד, שהם 1.9 מיליון יורו, אם זה אכן הסכום, אז זה סכום שהוא מינימלי למכירה לטעמי, 2 מיליון יורו, לטעמי זה סכום פייר לדרוש, אני מקווה רק שמכבי תכניס סעיף של העברה הבאה, משהו באיזור של 10-20 אחוז.

3. Prometheus Member

יש לנו 20% מהמכירה הבאה של מאיוקה, וחייבים לדרוש לפחות 20% מהמכירה של קונאטה.

לגבי המחיר - אם איגיבור מוערך ב 1.2 מיליון יורו, אז המחיר של קונאטה צריך להיות הרבה יותר גבוה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חייב לציין שעד שאני לא רואה את זה קורה אני עדיין מתקשה להאמין, אבל כמעט בכל אמצעי התקשורת בארץ מדווחים שאחרי הדרבי ייחתם החוזה באופן רשמי- אניימה במכבי. חוזהו צפוי לעמוד על 350 אלף דולר בעונה.

5. Muurad Member

זו תהיה החתמה אדירה. ידוע שהוא לא ממש שיחק בצרפת, אבל קשה לי לראות איך זה ממש משפיע עליו במכבי. העוגן הכי טוב שאפשר למצוא להגנה. זה שהוא מזוהה עם הפועל ומגיע אלינו רק נותן להחתמה שלו ערך מוסף.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/12
  6. Fanatic Member

גם אני התקשתי להאמין, אבל בכל אופן זה כבר נראה הרבה יותר רציני.
    דבר אחד מדאיג אותי, ע"פ הדיווחים הוא יגיע בהשאלה לעונה אחת. אם אין אופציה לרכישת הכרטיס בסוף ההשאלה אז אני באמת לא מבין את המהלך הזה.
    בכל מקרה, לא רציתי לוותר על חיימוב, אבל אניימה שוער הרבה יותר טוב ממנו ועל הנייר זו החתמה מצוינת.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה הסטאטוס של דיא סבע? מתחיל את העונה בצהוב באופן וודאי?

8. Fanatic Member

נכון לעכשיו קשה להגדיר את הסטטוס של כל אחד מהצעירים בקבוצה.
    מצד אחד סבע הרשים מאוד במחנה אימונים, מצד שני עלו כל מיני דיבורים על כך שב"ש מעוניינת להשאיל אותו לעונה נוספת יחד עם אלי זיזוב ורועי קהת.
    בכל מקרה, אני מאמין ששבוע הבא נהיה חכמים יותר.

9. alexshw Member

חיימוב זה האיל פלד של הליגה. אחד התיירים הגדולים.

10. Fanatic Member

חיימוב אחד מהשוערים הישראלים הטובים בליגה וכל משחק הוא מוכיח את זה מחדש. מה שעוד יותר יפה בחיימוב, זה שהוא אף פעם לא הגיע למכבי עם מניירות של כוכב ועם מקום מובטח בהרכב, הוא ישב לא מעט על הספסל, חיכה להזדמנות שלו וברגע האמת הוכיח מה הוא שווה.
    הדרבי בעונה שעברה הוכיח לי שהוא יכול להיות גם שוער שמביא נקודות, וגם היום ראינו שתי הצלות חשובות.

כואב לי שהוא צריך לעזוב בשביל זונת קהל כמו אניימה אבל טובת הקבוצה מעל הכל, ומה לעשות אניימה שוער הרבה יותר טוב.

בכל מקרה, אם בסופו של דבר הוא באמת יעבור ללרנקה, אני אאחל לו בהצלחה והלוואי שיהפוך לשוער הנבחרת בעתיד.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשוערים הטובים בליגה? לא הגזמנו טיפה? שוער בינוני שתופס ימים בדרבי, לא מעבר לזה. ועל 2 משחקים בעונה לא בונים על שוער. יכול להיות שבעתיד הוא יהיה מהטובים בליגה, כיום הוא לא ברמה של מכבי, ואין מה לעשות, אניימה רחוק ממנו שנות אור, ומכבי צריכה שוער, שוער שבמקום לאכול 3 בעכו, יציל אותה וידאג שזה נגמר ב-1:0, שוער שבדרבי ייתן הצגות על, כנ"ל בקרית אליעזר ושאר מקומות הליגה, ובמשחקים באירופה יהיה עם ידו על העליונה.

12. Prometheus Member

הוא מגיע לכאן כדי לשחק בהרכב הראשון, אחרי שקיבל הבהרה מהמאמן שלו בנבחרת ניגריה שאם הוא לא ישחק הוא לא יהיה בנבחרת.
    זה לא כאילו שאחרי העונה הזאת הוא יפרוץ להרכב הראשון של ליל, ככה שאני מאמין שמכבי תדאג להכניס סעיף רכישה לעתיד.

כבר נחת בארץ ואמור לעבור מחר בדיקות רפואיות במכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/12
  13. Raulito Madridista

העונה, בטח היות ואין אף קבוצה שבולטת מעל השאר ומועמדת לזכות באליפות - מכבי מכוונת לעבר הכתר כדי לא לסגור עשור שלם ריק. אפשר להבין את ההתלהבות של הקהל לנוכח החתימה הצפויה של אניימה. זה חד-וחלק שחקן של אליפות. אחד ששיחק במעמדים הכי גבוהים(הכל יחסי), ניצח משחקי עונה לבד, מעין מנהיג. ללא ספק אחד השוערים הטובים ביותר שהיו בארץ. מכבי עשתה מהלך גדול בצעד הזה, מצאה את הפירצה עם המשכורת והנחיתה אצלה תותח. נכון שמדובר בחור שנסתם לפרק זמן קצר, אבל זה שווה.

אין ספק שאניימה מזוהה עם הפועל ת"א, אבל למרות שהוא אוהב את המועדון והקהל - מדובר בשחקן זר, שכיר חרב, רחוק מלהיות סמל. הכסף מנחה את הקריירה שלו וזה בסדר גמור. ההחלטה לבחור בליל למרות שידע שמבחינה מקצועית זו מקפצה רק על הנייר - מוכיחה זאת. אניימה הרי אמר פעם שאם הפועל תשלם לו מיליון דולר בעונה הוא יסיים שם את הקריירה. יהיה מוזר לראות אותו לובש צהוב בדרבי הראשון, אבל אני בטח לא מאוכזב או מתוסכל מזה.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אמנם עוד לא התחלנו את העונה, אבל ריף פרץ כבר גמר אותה בגלל קרע ברצועה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער בשבילו, אבל בשביל מכבי, עדיף שהוא לא יהיה בה. מאחל לו בריאות והצלחה.