מכבי ת"א 11/12: קרויף הבן מנג'ר, אוסקר גרסיה מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/11.

1. Number 8 Member

עד מתי מוטי איווניר יספור רק את הצעירים?
    זה מתחיל להימאס. עם חלק אני מסכים, דאבור מציג יכולת טובה אבל יש לו עדיין לאן להשתפר, קונאטה שחקן עם פונטנציאל שלאט לאט יתפוס מקום של קבע בהרכב ומשה לוגסי עושה עבודה טובה בקישור, אבל למה לעזאזל איווניר מעדיף את רועי קהת במקום קולאוטי ואת רפי דהאן במקום אלברמן?

דפי דהאן זה ליאור ז'אן 2, יש לו פיזיות אבל מלבד מלחמה וגליצ'ים, אין לו משהו מעבר. מילא לא היה לנו מישהו במקומו אבל ברגע שיש לך שחקן כמו אלברמן על הספסל, לא צריך בכלל לחשוב מי עדיף, אלברמן או רפי דהאן.
    כנ"ל על רועי קהת, אתמול הבחור לא עשה כלום, בקושי נגע בכדור, פשוט טייל על הדשא. אני לא מאשים אותו, זה משחק ראשון שהוא פותח בבוגרים אבל גם כאן אין ספק מי צריך לפתוח, הוא או קולאוטי.

קלמי סבן ויואב זיו ממשיכים להיות חלשים, הם לא מאכזבים כי אני לא מצפה מהם לכלום.

האריס מדוניאנין היה השחקן המצטיין אתמול, אך ורק כי שיחק מקדימה ולא בתור קשר אחורי/בלם שלישי ואני מקווה שאיווניר ראה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  2. Ice Cream חסה

איווניר צריך למצוא את האיזון בין צעירים לותיקים יותר. גם יוסי מזרחי כשהתמנה במקום ארדילס אחרי שהאחרון לא ספר את הצעירים, אמר שצעירים הם לא אלה שיוכלו להוביל את בית"ר לתארים.

זה בכלל לא חכם כשיש לך רק כזו סוללה של שחקנים שלא בתכנית להושיב את כל הכוכבים על הספסל לטובת צעירים שגם לא מצליחים להתעלות יותר מאשר הותיקים.

3. Number 8 Member

קישור עם אלברמן ומושיקו לוגסי יהיה מצויין.
    התקפה עם קולאוטי וקונאטה תהיה מצויינת וראינו זאת ביום חמישי.
    עומר ורד יותר טוב גם הגנתית וגם התקפית מקלמי סבן.

4. TariboWest Member

לא צריכה להיות בכלל דילמה בין קהת לקולואטי כי הם שחקנים שונים בתכלית, קהת לא חלוץ חוד בכלל. הוא יותר מתאים לתפקיד של מדוניאנין בגלל ראיית המשחק ויכולת המסירה שלו.

5. Ice Cream חסה

קהת הוא מלך השערים של קבוצת הנוער של מכבי שלקחה את הדאבל, כנראה שהוא כן מהסוג של הסקוררים וחלוצי המטרה.

6. Fanatic Member

קהת לא חלוץ ואף פעם לא יהיה חלוץ. הוא משחק כקשר מתחת לחלוצים וכמו שהבחור מלמעלה כתב הוא יתבזבז בתור חלוץ רחבה כי כך נאבד את רוב היתרונות שלו כמו יכולת המסירה וראיית המשחק שלו.

ועידן, אני לא מסכים איתך. קולאוטי בינתיים מוכיח את עצמו בעיקר כשהוא עולה מהספסל. מתאים לי אס כזה.
    ובקשר למונאס, לדעתי הוא חייב איזה משחק או 2 על הספסל. ההחמצות שלו וההזדמנות שהייתה לו למסור לקולאוטי מול שער ריק ממש הרגיזו אותי. הבן אדם פשוט לא אוהב לשחרר כדור. עם כל הכשרון, יש לו עוד הרבה מה ללמוד.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/11
  7. TariboWest Member

אם דאבור יישב על הספסל הוא לא יילמד, הדברים האלה באים מניסיון וכרגע זה נובע אצלו מהדחף להצליח (כמו כל שחקן צעיר). את הכישורים שלו ברחבה היה אפשר לראות בסיבוב על המקום שהוא עשה על בלמי ז'לזינצאר. כשהגול הראשון יגיע הכל יהיה לו יותר קל, ככה זה עובד אצל חלוצים.

8. Number 8 Member

כמו שאמרו כבר, רועי קהת אכן לא חלוץ חוד, גם אין לו את הנתונים המתאימים להיות חלוץ, הוא לא הכי פיזי, רזה, די צימוק, והיכולת הידועה שלו היא בעיקר המסירות שלו וההצטרפות לרחבה.
    לא התכוונתי שקולאוטי יחליף אותו אחד על אחד בתפקיד שלו על המגרש אלא שגם ככה קהת לא עשה כלום על המגרש ולא בא לידי ביטוי בכלל אז בטח ובטח שעדיף את קולאוטי, בטח בתור חלוץ שמוסיף עוד מחץ להתקפה.

אני אוהב את דאבור. יש לילד הרבה חוצפה חיובית והרבה כדורגל. בנתיים הוא מציג יכולת טובה אבל לא מביא אותה לידי ביטוי אבל עם הזמן גם זה יבוא, הוא חייב להמשיך בהרכב.

9. Number 8 Member

מדוניאנין נפצע לשלוש שבועות וניבאלדו ייעדר ל-10 ימים.
    שוב אנחנו מתחילים את העונה עם פציעות.
    עם מדוניאנין זה סתם מזל רע, הוא נפצע באימון וצריך להודות שזה לא יותר משלוש שבועות כי בהתחלה זה נראה הרבה יותר, אבל עם ניבאלדו היה אפשר להסתדר אחרת, אני לא מבין למה איווניר פתח איתו בדרבי הכל כך לא חשוב, ובדומה לעונה שעברה, שוב אכלנו אותה עם ניבאלדו בתחילת העונה. כרגע הוא ייעדר 10 ימים אבל לצערי אני לא אתפלא אם זה יהיה ליותר.

10. Number 8 Member

אחד השירים החזקים לשחקנים

אל תשברי לי ת'לב כי מושיקו לוגסי מושיקו לוגסי :aaa021:

11. TopTopaz Member

יש למישהו תקציר של המשחק אתמול?

12. Number 8 Member

http://www.sport2.co.il/

13. סטפן שאלוי Member

עושה רושם, שאיווניר יחד עם הגיבוי של גולדהאר הצליחו לייצב את מכבי ת"א, ולבנות תלכיד טוב, ומבטיח, לכמה שנים קדימה.

זה גם מחמם את הלב לראות הרבה צעירים טובים, מה שבמכבי תמיד היה מסורת.

אינני יודע אם מכבי ת"א המחודשת והמרעננת הזו יכולה לאיים על חיפה, אבל מקומות 2-3 הם יותר מאשר ריאליים, וניתנים להשגה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא עשו משחק ליגה אחד, כבר בנו תלכיד טוב ומבטיח?

איווניר לא בנה כלום. גם אם אחמד טיבי היה המאמן הוא היה מקבל את שחקני הנוער שסיימו עונת דאבל עם הכישלון של שנה שעברה...אם הקבוצה של שנה שעברה היתה לוקחת אליפות אולי היית רואה שחקן פה שחקן שם.

איווניר הוא מאמן גרוע ואם הוא לא יפריע לקבוצה ולשחקנים יש סיכוי שיהיה פה כמו מכבי חיפה בתקופת רוני לוי - אליפות בלי מאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/11
  15. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg996566.Xxx

מאור בוזגלו VS מכבי ת"א: המלחמה עוברת שלב.
    מכבי ת"א:"מאור בוזגלו לא התנהג כמקצוען במכבי ת"א" - בוזגלו ניהל מסע הכפשה נגדנו. הוא עבר עבירות משמעת וגרם לנזק"
    אבא יעקב:"אני פשוט שונא את מכבי ת"א - "יש 2-3 שחקנים שלא רצו את מאור. יצחקי? אני לא יכול להגיד בוודאות. לא סתם תמיר לא הגיע"

כשמכבי ת"א 'שברה תוכנית חיסכון' כדי לרכוש את מאור בוזגלו אחרי עונה פנטסטית בסכנין - הם לא ידעו מה מחכה להם. כל הסאגה הזאת מביכה כמעט כמו הבמבי של טביב את מוני.