מכבי ת"א 11/12: קרויף הבן מנג'ר, אוסקר גרסיה מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כל כך שונא את הגישה המטופשת הזו. יכול להיות שהשם הזה קידם אותו במידה מסוימת, ועושה זאת עד עכשיו, אבל לומר שהוא השיג הכל... אני זוכר אותו היטב ממנצ'סטר יונייטד. שחקן מוכשר מאוד, יופי של ראיית משחק, גולר טוב - וים של פציעות. אני לא יודע אם הוא היה תופס מקום קבוע בהרכב אלמלא הפציעות, העובדה שהוא נע בין עמדות של חלוץ חוד, חלוץ קו שני (העמדה הכי נכונה שלו, לטעמי) והאגף השמאלי עלולה היתה להפוך אותו לשחקן כלבו. ועדיין, היה לו כישרון ראוי לשחקן מנצ'סטר יונייטד. פשוט חוסר מזל. אלכס פרגוסון לא קונה שחקן כי קוראים לו קרויף.

2. alexshw Member

אחד הפלופים הגדולים של פרגוסון. מוכשר זה לא מספיק. גם לוק צ'דוויק היה מוכשר.
    עובדה שאחרי יונייטד הוא רק הדרדר.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מינוי מעניין במיוחד. נשמע כאילו זה בדרך לפיצוץ נוסף, אבל אי אפשר לקבוע את זה מעכשיו ונצטרך לתת למכבי תל אביב וג'ורדי קרויף את האשראי.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהמינוי הזה מצחיק. גולדהאר כבר אותת לפני כמה חדשים שהוא חושב על מישהו מהולנד כדי שיעזור לקבוצה שלו. אין לי מושג אם זה יעבוד, אבל יהיה מעניין לדעת איזה שחקן ג'ורדי יביא מהולנד...אם אלה שחקנים כמו קווין הופלנד, טים דה קלר ואחרים שהוא הביא ללרנקה מכבי ת"א לא תחזור להאבק על האליפות.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-1.4 מיליון ליש"ט, אתה לא יכול להיות פלופ. הוא היה כישרון טוב, הפציעות הרגו אותו. כשאתה מבלה את חלק הארי של ארבע שנים בשלב מעצב בקריירה בחוץ, יש גבול לאן תוכל להגיע אחר כך.

6. alexshw Member

אתה יכול להיות פלופ גם ב - 35 מליון ליש"ט.
    בכל אופן זה לא משנה מיהו היה כשחקן. הקונספט שמכבי ת"א הולכת אליו לא עובד, בנוסף לכך שבאופן כללי הזרים בדרך כלל לא מצליחים בארץ. בטח בקבוצה עם אפס סבלנות וקהל שמנהל אותה.

Last edited: Apr 13, 2012
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שהקונספט הזה לא יעבוד. גם מנהל מקצועי, גם זר, גם קוראים לו קרויף, מה שאומר שהוא בא בציפיות מלוות בהנחה שאין לו מושג אלא רק שם גדול.

8. Ice Cream חסה

אתה מצפה שהוא ינחית את אל חמדאווי והייטינחה?

9. aloneli Member

הייתי במשחק של מכבי ת"א אתמול באשדוד ואני לא יודע אם הראו את זה בטלוויזיה אבל אלירן עטר נכנס בעופר ורטה אחרי שההתקפה כבר נגמרה ושניהם היו כבר בחוץ.השופט והקוון לא ראו/התעלמו והמשחק המשיך כרגיל.
    עכשיו השאלה שלי אם במשחק לא אמרו על זה כלום יש סיכוי שיגידו אחרי המשחק ועטר יקבל עונש כלשהו על כניסה ללא כדור?
    לי כמובן אין שום דבר נגד עטר או מכבי זה סתם מעניין אותי.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע כבר מדברים על אדווין לינסן וגונזאלו גרסיה. הראשון שחקן מאד בינוני שלא עשה דבר בליגה ההולנדית. גונזאלו גרסיה גם נכשל לחלוטין בהולנד. ברור ששחקנים מהדרג הראשון לא יגיעו, אבל גם לא צריך להביא שחקנים מתחתית הליגה ההולנדית...

11. שער 7 Member

האמת שהשם הראשון שעלה לי לראש אחרי שג'ורדי קרויף התמנה הוא טון קאנן, שכל מה שזוכרים מהקדנציה שלו במכבי זו הרביעייה שהוא קיבל מעכו. למה לא ללכת על קו אדריאנסה? לפחות שם מכובד ומוכר, שיודע לטפח שחקנים צעירים?

12. Number 8 Member

בכל משחק קורים דברים כאלה. יש דברים שהשופטים רואים ויש שלא. לא קרה כלום, ממשיכים הלאה.

13. Vanitas Member

חבל שמכבי לא הצליחה להנחית את אלישע. הוא לא מאמן שיביא אליפות אבל מכבי לא צריכה לחשוב על אליפות אלא על יציבות. ביחס לכל המעומדים ולכל הריסק שרוצים לקחת זה יכול להיות המהלך הכי מתון ונכון עבורם.

14. alexshw Member

כשמכבי ת"א יפסיקו לחשוב של אימפריה הכי גדולה בתולדות הכדורגל הישראלי, אלא יותר בלבוא מלמטה, אז יהיה יותר סיכוי שיחזרו באמת להתמודד על תארי האליפות.
    במכבי ת"א חושבים במונחים של העשורים הראשונים לכדורגל.

עובדתית בשלושים השנים האחרונות ובטח ב - 15 השנים האחרונות גם מכבי חיפה, גם הפועל עקפו אותם בסיבוב. גם בית"ר הצליחו יותר.
    ובקריית שלום עדיין חושבים על דאבל קל במאי.

מכבי ת"א תמשיך לרדוף אחרי שמות ותמשיך לשנות את הדרך כל קיץ.

Last edited: May 4, 2012
  15. אלי מתחן Member

בית"ר הצליחו גם יותר מהפועל ת"א עם אליפות וחצי.
    מכבי ת"א חוזרת על הטעות שלה שנה אחרי שנה. הרכש היקר שכל פעם מגיע לא מועיל בכלום. יש לה בסיס מצויין לסגל עם הצעירים מהעונה והותיקים הכי טובים בישראל, הבעיה היא שהסגל שלהם בתחילת העונה היה רחב מדי, וההגנה הייתה קטסטרופה.