מכבי ת"א 11/12: קרויף הבן מנג'ר, אוסקר גרסיה מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. Fanatic Member

לא יודע איך אתה כל כך בטוח שאלברמן לא פצוע. הוא כבר הרבה זמן לא רואה הרכב ורק לפני המשחק מול סטוק דיברו על כאבים בגב.

גם אני קורא בכל מקום אפשרי שבמכבי לא יעמדו בדרכו של אלברמן אם ירצה לעזוב בינואר, אבל לא מזמן איווניר הצהיר ואמר שאף שחקן לא יעזוב את מכבי עד סוף העונה, ככה שאי אפשר באמת לדעת.

עם כמה שאני מעריך אותו, דהאן, לוגסי (שיחזור לעצמו כבר) ומדו עדיפים עליו. אם מסתכלים על ההופעות האחרונות שלו, הוא נתן משחק מעולה נגד ב"ש ובכל שאר המשחקים היה בינוני. בכל מקרה לא נראה כאילו איווניר בונה עליו.

2. סטפן שאלוי Member

גם בבית"ר הוא היה תמיד פצוע, עד שבשליש האחרון של העונה האחרונה שלו, כשהוא רצה לעבור לאירופה לעשות כסף ( על הספסל, כרגיל ), הוא הבריא....

עכשיו הוא מתבכיין דרך "מקורבים", מפני שכמו שציינת, יש במכבי ת"א שחקנים צעירים שעולים עליו ביכולתו, ועולים לגולדהאר שמינית משכורת.

מכבי ת"א לא פראיירים, והם יודעים יופי איך להראות את הדרך החוצה למי שהם לא רוצים.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפסיק להמציא שטויות ולקשקש בלי הפסקה, אלברמן היה השחקן מספר 1 של בית"ר בשנתיים וחצי שלו כאן ביכולת, במקצוענות ובדוגמא לשחקנים אחרים בקבוצה, תמיד רץ הכי הרבה ולא משנה מה הדקה, נתן תרומה מצוינת בהגנה ובהתקפה(היו לו מספרים יפים אצלנו) וגם שסופסל לקח את זה כמו גבר התאמן חזק ופירגן למחליפים שלו ב-11(בד"כ זה היה ברוכיאן) ולא רץ לבכות לתקשורת.

אלברמן ספורטאי וקשר ליגה מצוין, הלוואי שגם היום לבית"ר היה את הפרווילגיה להחזיק שחקן כזה בסגל למרות שהיום יש לנו שחקן שמאוד מזכיר אותו וכל העתיד לפניו כמו דן איינבינדר.

4. Number 8 Member

רפי דהאן לא יותר טוב מאלברמן. דהאן מאוד אפור, אין לו יצירתיות, אין לו את הפס המתאים במקום הנכון ובזמן הנכון אבל מקום מה איווניר מעדיף להציב את מדוניאנין מאחורה ואת דהאן מקדימה. במקום שמדוניאנין יהיה במרכז וייחלק את המסירות ודהאן יהיה פועל שחור וייחלץ כדורים, זה קורה בדיוק ההפך.

עוד כמה נקודות:
    - שירן ייני ממשיך להיות מצויין.
    - סביר להניח שהמשיח יגיע לפני שדאבור יצליח להבקיע גול.
    - קונאטה חייב להרים את הראש ולמסור ולהפסיק להיות אגואיסט.
    - מושיקו לוגסי עדיין לא חזר לעצמו מאז הפציעה.
    - עומר ורד עם יכולת חלשה אתמול, ממשיך את היכולת מול עירוני ק"ש.
    - אפשר לסמוך על קולאוטי.

5. Fanatic Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...282.109187.html

בעקבות תקרית הנעל אופ"א קבעה את עונשו של זיו; הרחקה משלושה משחקים בפועל ובכך למעשה זיו לא ישחק יותר עם מכבי במסגרת הליגה האירופית העונה.

Last edited: Oct 25, 2011
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשנייה הראשונה שראיתי את שרן ייני, נדלקתי. תמיד אמרתי שאם יש שחקן ישראלי במכבי תל אביב שאני רוצה שישחק במכבי נתניה, זה רק הוא. יש לו את כל מה שצריך כדי להיות שחקן מוביל בליגה ואני מקווה שתוך שנה-שנתיים הוא יצא לשחק בליגה בכירה יותר באירופה.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת נסחפתם.
    בתור בלם הוא בסדר גמור אבל בתור קשר אחורי הוא די חלש. יותר מידי חלבי, לא מתקל מספיק, לא מספיק אגרסיבי. אין לי ספק שכבלם הוא מסתדר טוב יותר, ואיווניר עושה בשכל שהוא משחק איתו בעמדה הזו ולא כקשר אחורי.

8. Fanatic Member

שי, לא מסכים איתך. כל מה שאתה אומר היה אקטואלי עד לעונה הזו. רואים אצלו שיפור ענק, גם בהיבט הפיזי. תוסיף לכך את חוכמת המשחק שלו ואת הרצון שלו להניע את הכדור קדימה ולא אחורה כמו רוב הקשרים האחוריים בליגה שלנו וקיבלת קשר אחורי מצוין.

איווניר הפך אותו לכלבויניק של הקבוצה. לפעמים קשר, לפעמים בלם ולפעמים מגן. בינתיים את כל התפקידים שנותנים לו הוא ממלא בצורה משכנעת.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא אמרתי שהוא שחקן רע, הוא שחקן בהחלט סביר, אבל אני עדיין בגישה ששחקן כלבויניק זה שחקן ממוצע בהרבה עמדות אבל לא מצויין באף אחד מהן. אין ספק שהשנה הוא השתדרג, אבל מכאן ועד לשחקן שיגיע לקבוצה ברמה גבוהה באירופה ההבדל די גדול.

10. Number 8 Member

הוא לא היה מספיק פיזי, עד העונה. היה נראה שהוא הולך להידחק בספסל בגלל ניבאלדו, פאביצ'ביץ' ופונצ'ץ' אבל כרגע נראה שייני מציג את היכולת הטובה ביותר והוא הפך לסוג של באנקר. תמיד היה לו את הפונטנציאל אבל בעונה שעברה הוא היה מאוד חלש, היו לא מעט דיבורים בקרב האוהדים שהוא לא צריך להישאר בקבוצה אבל העונה הוא עשה התקדמות ענקית, זה לא משחק אחד או שניים אלא הוא מצויין מתחילת העונה והוא היחיד ששומר על עקביות ביכולת שלו.

שירן ייני מצא את יעודו בכדורגל וזה להיות בלם. בתור קשר אחורי הוא לא הצליח, כמגן שמאלי הוא היה טוב נגד פנא אבל בתור בלם הוא הכי טוב. כיום הוא הבלם הכי טוב בליגה.

11. סטפן שאלוי Member

גל "כואב לי הגב" אלברמן מעוניין לעבור ל MLS. מסתבר שכבר הרבה זמן הסוכן שלו מחפש עבורו קבוצה, ושהמעבר יהיה בפגרת-ינואר.

בכוונה כתבתי "יעבור", ולא "ישחק": ה"שחקן" מצויין בשני דברים, הראשון השגת חוזים מצויינים, והשני גירבוצים על הספסלים ומיטת העסיינים. הוא הצטיין בזה בבית"ר, בגלאדבאך, ועכשיו במכבי.

לאט, אבל בטוח, מכבי ת"א נפטרת מכל סירחי העודף שלה, כמו בוזגלו, ועכשיו אלברמן. עכשיו היא רק צריכה להיפטר גם מזיו, סבן, וסטרול.

הילדים של איווניר עולים עליהם בהרבה.

בהתחלה זילזלתי במיטשל גולדהאר, אבל מיום ליום הוא מתגלה לי כאדם מבין עניין, ואיש עסקים מתוחכם.

המינוי של איוואניר נראה לי ולא רק לי, כתמוה, אבל המכביסט הזה פורע שטרות.

לו רק היה למכבי שוער טוב יותר, והיא לא היתה רצה לאליפות, היא היתה טסה.

ואף מילה על המנג'ר/מאמן/סוכן/מלך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. johnnie walker Member

אכן חיימוב הוא נקודת התורפה הרצינית של מכבי וכתבתי על זה כבר כמה פעמים,
    איווניר מריץ עכשיו את ברק לוי במקומו אז אולי יש עוד תקווה שלא נצטרך לסבול יותר את השטויות של חיימוב העונה, מה שברור זה שלעונה הבאה חייבים להשכיב סכום רציני ולסגור את הפינה עם שוער זר ברמה גבוהה, דור השוערים הנוכחי בארץ הוא חלש עד כדי גיחוך.

13. סטפן שאלוי Member

מסכים איתך.

גם הרוש לא יציב, והיכולת הנוכחית שלו מזוויעה.

אכן אין בארץ בשנים האחרונות שוערים טובים, ואלו שכבר טובים הם מחו"ל.

אני בטוח שאתם מתגעגעים לשורה. בצדק.

14. Ice Cream חסה

אתה רוצה לומר שאתה מתגעגע לשטראובר?
    בקיץ הקודם טענתי שגם אם הכל במכבי יתחבר ושחקני הרכש יתגלו כמועילים, לא יהיו פציעות והמלך יתגלה כמאמן מצוין, מכבי תסבול מהמתחזה שעמד בשער ומהחבר של נמני שישב על הספסל ונראה כמו שוער הפועל בית שמש במשחקי השוקו שהוא קיבל, וטענתי שעדיף לה את חיימוב ומייק חן במקומם.
    העונה מכבי הקשיבו לי והביאו את חיימוב (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx), הוא שוער בינוני ואין לו שום דבר מעל הממוצע והוא סובל מהלחץ, אבל הוא עדיף על הליצן הקודם.
    הפיתרון של השוער הזר יהיה חייב לבוא ע"ח פאביצ'ביץ', ניבאלדו, פונצ'ץ', מדוניאנין או קונאטה (או על חשבון מקום של עוד ישראלי, אבל זה יקרה כשחזירים ירוקים ירקדו טנגו), הפיתרון של אריאל הרוש יהיה חייב לבוא ע"ח 2 מיליון דולר והודות לאוהדי בית"ר גם על חייו של איציק קורנפיין, ויותר אין שום הצעה נורמלית אחרת. ואפשר גם לשלם שכר לימוד על גיא חיימוב/ ברק לוי, אבל ממש לא בטוח שזה ישתלם.

Last edited by a moderator: Oct 28, 2011
  15. johnnie walker Member

מה קשור שטרואבר עכשיו?
    הוא היה ליצן בקבוצה של ליצנים עם מאמו מאפיונר, עכשיו יש לך מאמן נורמלי עם סגל חזק ושוער של ליגה ג' מחוז צפון, דבר ראשון כשבונים קבוצה חדשה כמו שאיווניר עשה זה להביא שוער מנוסה יציב ובעיקר טוב, לא שטרואבר ובטח לא חיימוב עונים על ההגדרות האלה וזאת היתה הטעות הכי גדולה של איווניר בבניית הסגל, אי אפשר להביא לקבוצה שנבנתה בעשרות מיליונים שוער בשקל וחצי, שוער טוב יכול לעשות את ההבדל בין אליפות למקום 3-4.

לגבי המקום בסגל אין מה לדאוג יותר מידי, ניבלדו בכושר הנוכחי לא ישאר עוד עונה כי הוא פשוט מזעזע השנה, קונאטה ומדו אם לא יעזבו בינואר יעברו לליגה טובה יותר בסיום העונה כך שלפחות 2 מקומות חדשים לזרים יהיו פנויים.