מכבי ת"א 11/12: קרויף הבן מנג'ר, אוסקר גרסיה מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. Ice Cream חסה

אם יש להם קייס שיפתחו, מה הבעיה?

2. ShaiG Member

בוזגלו מאוד אוהבים לדבר, הבעיה שלהם מול מכבי זה הבעיה שהייתה להם תמיד. שהם חמדנים בצורה לא ריאלית או הגיונית. בבוררות מול מכבי, מכבי קיבלו בדיוק מה שהם רצו. ובוזגלו קיבל, את מה שמכבי רצו.
    הם רוצים להמשיך בסיבוב הזה? יאללה. יש סיכוי לא קטן בכלל שבסוף זה סתם דיבור של הבוזגלוים הבזויים האלה, שימשיכו להתעסק בהכל חוץ מכדורגל, ככה טוב להם כשהם לא יורדים מהתקשורת.

לגבי עטר זה לא משנה אם הוא פגע במישהו או לא, על האקט צריך להיענש. אין מה לעשות. יכול להיות שהעונש מוגזם, לדעתי משחק אחד בחוץ היה מספיק, אבל אולי 2 יחדרו עמוק מספיק כדי שלא יקרה דבר כזה שוב באמת.
    לגבי הטענה שלכם שאנשים עם עבר פלילי לא יהיו בספורט, זה כמו שתבקשו שאנשים עם עבר פלילי לא יגורו במדינה. זה הזוי. סתם לדוגמא, אם הייתם מגלים שמסי כילד בן 16 עשה סמים וישב בכלא X זמן, הייתם שורפים אותו כי הוא עם עבר פלילי? במה אתם מתעסקים תהיו בריאים.

ועל האריס באמת אין לכם מה להתלבש, בין אם זה כי מגרד לו האף, אמא שלו שברה תרגל, אחותו בהריון או כי סתם לא בא לו. כמו שאמרו פה קודם הוא מקצוען ובן אדם לפני שהוא שחקן כדורגל, גם הוא יכול לקחת זמן לחזור לעצמו, תהיה בטוח שזה לא כי משעמם לו והוא לא רוצה לככב בליגה, שחקני כדורגל רוצים כולם להיות כוכבים בלי יוצא מן הכלל.

חג סוכות שמח חברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. סטפן שאלוי Member

הבוזגלואים גם מאוד מתוסכלים מכך שאין להם בבלגיה יחצ"נית שרמוטה שתנפח את האין-כדורגל שלו.

לגבי עטר: הוא נענש, וזהו.

לגבי הפלילים:

אתה רוצה עוד יצורים מהסוג של טביב, גל יוסף, ואחרים? אתה מתגעגע לראות שוב באימונים של קבוצה נקיה כמו מכבי ת"א גובים מהשוק האפור שבאים לחפש את נועם שוהם?

אתה רוצה בכדורגל "שחקנים" כמו ליאורעשולירולטה, ראובן עובד, או אחד שהיכה את אשתו?

לגבי האריס:

לא מבין איך בכלל זה מגיע לתקשורת. שחקן הוא בנאדם, וכמו לכל בנאדם יכולות לצוץ לו לפעמים בעיות. קורה.

4. ShaiG Member

מסכים על הכל, מלבד הפלילים.

פלילי זה משהו שהוא כבר לא יוצא מן הכלל בשום מדינה, וקיים ברובן.
    בין אם זה בברזיל עם מיליציות, מאפיות באיטליה, כנופיות (ומחתרות) בספרד, עסקני על וכו' וכו' וכו'.
    דברים שהם פלילים בטבעם לא ישתנו, זה לא משנה איך תשים אותם.

באותה מידה שאני לא רוצה לראות אנשים מחפשים את נועם שוהם (במיוחד לא את נועם שוהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) בכדורגל, באותה מידה לא הייתי רוצה שיחפשו פרוטקשן מבעל קיוסק פשוט ברחוב, ממסעדות כאלה ואחרות או מסחיטות סלבריטאים. אם כבר לא לראות פלילי, אז למה רק בכדורגל?
    אתה עוד חי במדינה של מטר על מטר, אי אפשר לעצום עין לדברים האלה, לא בכדורגל ולא מחוצה לו. אני יכול להגיד לך שאני רואה כמעט כל יום מכוניות BMW שחורות או מרצדסים וולבו עם חלונות מושחרים, כאשר מהן יוצאים אנשים עם שומרי ראש וכו'.

נוציא לבמה את עטר, זה לא שתראה אותו רץ על המגרש עם שפיץ בגרב ומי שייתקל אותו יחטוף שתיים, או שתראה אוהד מקלל אותו והוא יקרוץ לחברים שלו שיטפלו באוהד, הגזמת.
    בליגות נמוכות? אולי. בליגה שכל כך מכוסה בתקשורת, צהובה או לא צהובה, קשה מדי להביא את הפלילים לפועל. בגלל זה אתה תראה הכל בסתר, בחקירות שיתפוצצו כמו מכירת משחקים ושוחדים וכאלה, שזה משהו שקורה מאחורי הקלעים והרוב גם לא יודו בזה לעולם.
    תאמין לי שאנשים כמו טביב וגל יוסף עוד יבינו שהם לא מהתחום, אתה תראה שהם יצאו מהכדורגל כמו קוץ באמבטיה חמה, זה יקח זמן אבל זה יקרה. למה? כי הם תקועים פה. בסוף הם יבינו שרב בעלי הקבוצות בכדורגל בכלל ובארץ בפרט, בדרך כלל מפסידים כסף או ממש מעט מעל הברייק איוון. קח לדוגמא את שניידר המסכן שהשארנו אותו עם נזקים של מעל 30 מיליון דולר.
    והוא עוד היה איש עסקים, לא כמו יוסף וטביב החמודים (למרות שמבחינתי? שטביב ישאר בהפועל גם עוד 150 שנה, הוא סולל להם את הדרך לליגה ככ נמוכה שיצטרכו לפתוח להם בסופו של דבר ליגה לבד).

בקיצור, אף פעם לא כיף לראות פלילים, לא פה ולא בשום מקום. כמו שלא היה כיף לראות את הקלצ'יופולי באיטליה וקבוצות מתרסקות ופשע נחשף בכל פינה וכל הנגע בכדורגל עלה וצף.. גם בישראל הקטנה זה לא כיף.

5. סטפן שאלוי Member

ברור שאי-אפשר להפעיל "משטרת-כדורגל" ולעלות על כל השחיתויות/פלילים בענף, זה הרי לא מעשי.

אני מדבר על מה שכבר ידוע, ולכן ציינתי את שני השמות.

אני כמובן מצטרף אליך בתקווה שטביב יישאר בהפועל 150 שנה, למרות שאני חושב שהאקזיט שלו, והשארת האדמה האדומה חרוכה ושחורה הרבה יותר קרובה.

חג סוכות שמח לך, ולכל יהודי באשר הוא. "ושמחת בחגיך, והיית אך שמח".

6. ShaiG Member

חג שמח אחי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

(לגבי השמות, אני יכול לתת לך עוד כמה שעסוקים או עסקו בפלילים בעבר... ועדיין תגיד וואלה אולי יש משהו בזה)

7. Number 8 Member

8. סטפן שאלוי Member

לא כל מתיחה חזקה זה קרע.

כאב חזק לא תמיד מעיד על פגיעה חזקה. מאחל לברק כמובן החלמה מהירה. יהיה חבל מאוד אם הוא שוב ייעדר, אחרי שעונה שלמה היה בחוץ מנוטרל ומתוסכל בגלל פציעה/ניתוח/החלמה.

9. Fanatic Member

אני מאוד מקווה שזו רק מתיחה. עד שיצחקי התחיל להראות ניצוצות ולחזור לכושר משחק מלא, זה יהיה חבל מאוד אם הוא יאלץ לעדר לתקופה של בין חודש-חודשיים. אנחנו לקראת החודש הכי עמוס וקשה שלנו העונה, חייבים את כל הסגל שלנו כשיר ובריא ובייחוד שחקן כמו יצחקי.

10. ShaiG Member

הבדל קטן שכדאי שתלמדו, כל מתיחה היא קרע. כל מתיחה היא רצינית. אבל קרע הוא ממש רציני, וגם בקרע תלוי מאוד איפה זה.

כך או כך, אני מקווה שזה מתיחה קלה או עומס על השריר ולא יותר מזה.
    כמה שאני סומך על הסגל ויודע שהוא יתאושש מזה כמה שיותר טוב, זה עדיין חלק גדול מהקאדר ומהקבוצה וחבל.

11. Fanatic Member

Last edited: Oct 14, 2011
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

למען האמת אני לא כל כך מצר על הפציעה של יצחקי. עברה כבר יותר משנה מהפציעה מול חיפה והוא נראה כמו הצל של הצל של עצמו. כל האספקטים הפיזיים במשחק שלו מגמגמים - הוא כבר לא יכול לעבור שחקן בכדרור או להגיע לכדור רחוק כי הוא לא מהיר מספיק - ועוד לפני שנתן פס אחד פשוט הוא כבר עמוק בעקבים ובטריקים. לא אוהב את המשחק שלו ולא אוהב את השילוב עם עטר - הקבוצה רצה יותר טוב כשקונאטה היה שם. כל עוד יצחקי מנסה לעשות דברים מפעם בכושרו הנוכחי הוא ימשיך להיות liability על הקבוצה.

13. מכבי או מוות!!! Member

זה אחד מהיתרונות שיש לך כל כך סגל עבה ובמיוחד בהתקפה...עטר ויצחקי לא יכולים לשחק...קולאוטי וקנואטה פותחים.

14. ShaiG Member

מסיבה פשוטה מאוד, שלדעתי יצחקי צריך (לפחות עד שהוא יחזור לכושר משחק טוב) לשחק מאחורי החלוץ ולא כחלוץ. הרבה יותר מתאים לו מה גם שלשחק לצד מדוניאנין יעשה לו יותר טוב במקום ליד עטר כרגע.

ואולי זה טוב שקונאטה פותח היום, הוא שחקן מצוין.

חבל לי רק שכשיש חסרונות בהגנה לא מעלים שחקני נוער שיכולים לתרום והרבה (דוגמת גאל מרגוליס לדוגמא)

15. סטפן שאלוי Member

ובינתיים, לניר אפסדוביץ' יש אח-תאום במכבי ת"א:

אלברמן שוב פצוע בגב, כמו תמיד כשהוא מאבד את מקומו בהרכב. לא פלא גם שמכבי ת"א מוכנה לתת לו לעזוב מרצונו בינואר, ככה הם ייפטרו מעוד אוברייטד ומדליפן כמו בוזגלו.