מכבי ת"א 11/12: קרויף הבן מנג'ר, אוסקר גרסיה מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jul 8, 2011.

1. Fanatic Member

תשמע, כמובן שאני חושב שהוא צריך לקבל עוד דקות ושיש לו מקום ברוטציה לפני שחקנים אחרים.
    אבל הבעיה עם אלברמן נוצרה למעשה בגלל שתי סיבות.
    קודם כל, מי שהתעמק קצת בנושא החוזה של אלברמן מבין שבעונה שעברה מכבי היו צריכים לשלם אחוזים נמוכים מהחוזה שלו (100 אלף יורו מתוך 450), והשנה לעומת זאת מכבי משלמת לו את מלוא השכר. כבר היו שיחות של איווניר וגולדהאר עם אלברמן שביקשו ממנו לקצץ במשכרות ואלברמן סירב. אני בטוח שזה אוכל את גולדהאר לדעת ששחקן שחי ממשכורת חייל תורם ויתרום יותר משחקן שמרוויח חצי מיליון יורו לעונה ברוטו.

הסיבה השנייה היא גם מזל רע (בשבילו). אנחנו עמוסים בשחקנים טובים בעמדה הזאת. נימני הביא את אלברמן כתחליף לבאנינג ששוחרר בתחילת העונה שעברה אחרי שגילה יכולת חלשה והספיק להפצע כמה פעמים.
    בסוף העונה שעברה וגם העונה התגלו אצלנו קשרים כמו לוגאסי, דהאן, קהת, מדו ואפילו שחקן כמו ברסקי מהנוער, להבדיל מאלברמן בכל אלה רואים שחקנים שאפשר לבנות עליהם לטווח הארוך. כולם תורמים לא פחות ממנו וכולם קיבלו הזדמנויות (חלקם קיבלו הזדמנויות מעטות ממה שקיבל אלברמן) והרשימו יותר ממנו. למשל לוגאסי ששיחק פחות מאלברמן בעונה שעברה והרשים הרבה יותר.
    דרך אגב, זו אחת הסיבות שתמיר כהן שהיה מבוקש כבר מינואר בעונה שעברה במכבי לא הגיע בסופו של דבר.

כל עוד אלברמן ימשיך ביכולת הבינונית שלו, הוא יהיה שחקן גיבוי כששחקנים אחרים יסבלו מפציעות או מעייפות.
    אני מקווה בשבילו שהוא יוכל לחזור לעצמו ולהציג יכולת שתזכיר אפילו בקצת את העונה החלומית שלו בבית"ר בעיקר בגלל האישיות הבאמת יוצאת דופן שלו. אני לא מכיר הרבה שחקנים בארץ שהיו סופגים את מה שהוא סופג ויושבים בשקט ומתאמנים בצורה מקצוענית.

Last edited: Sep 20, 2011
  2. סטפן שאלוי Member

אם אני הייתי מקבל 5,000,000 ש"ח בעונה, גם אני הייתי גרידי כמו אלברמן הבלוף והכי אוברייטד בכדורגל הישראלי, וממשיך לשתוק "כמו גבר" על הספסל, אפילו ביציע.

בבית"ר לקח לו שנים להיות שחקן למשך סיבוב אחד, והוא מינף את אותו סיבוב כמו שבוזגלו מינף את עצמו אחרי סכנין.

אין הבדל גדול בינהם ביכולת ובשכר, למעט העובדה שבוזגלו ילד-קאקי שמנוהל ע"י האבא החוליגן שלו, ואלברמן ע"י אנשי יחסי-ציבור.

אלברמן הוא אחת מהטעויות היותר יקרות של גולדהאר.

3. Fanatic Member

בדיעבד כולנו חכמים.
    לא חושב שיש אוהד אחד במדינה שלא רצה את אלברמן בקבוצה שלו בקיץ שעבר.

Last edited: Sep 20, 2011
  4. סטפן שאלוי Member

כנראה שלא כל האוהדים חכמים, והם ניזונים יותר מדי מספינים וחירטוטים מהתקשורת, ולא מעובדות:

גם במינשנגלאדבאך הוא ניכשל, ולכן הם זרקו אותו.

תכלס: הנוער של מכבי ת"א, כמו ברוב השנים, עולה בהרבה באיכותו על גדוד שכירי-החרב שהנחית כאן עוד בתקופת שניידר הוד-רוממתו מיסטר לא מבין כלום באימון וניהול אבי נימני.

לא תמיד לקחת שחקן-עבר ולקדם אותו לתפקיד מקצועי-ניהולי זו הצלחה, עיין ערך מוטל'ה שפיגלר, גיורא שפיגל, אלי אוחנה, ואורי מלמיליאן.

דווקא שחקני-עבר יותר "אפורים" הצליחו בגדול: דוביד שוויצר ז"ל, דרור קשטן, אלי גוטמן, ואברם גרנט שיבדלו לחיים טובים וארוכים.

לאיווניר יש עור של פיל, וכנראה גם כמה תובנות מועילות, ואם הוא יצליח להביא את מכבי לאליפות/דאבל, אולי המועדון הזה יחזור סוף-סוף לימי הזוהר שלו, ולמעמד שבו הוא צריך להיות.

5. Muurad Member

כנראה מחוץ לסגל פעם נוספת, למרות העומס והעייפות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איווניר יוצא טמבל.
    או שהוא מודיע שהוא לא סופר אותו, ושמבחינתו אפשר לשחררו, מה שבטוח יקל על המועדון שמשלם לו מעל 400 אלף דולר בעונה, או שיראה אפילו קצת שיקול מקצועי ויכניס אותו לרוטציה. עם כמה שאלברמן לא בשיאו, אני בטוח שיש לו מקום בסגל של מכבי תל אביב, אם לא בהרכב, אז על ספסל המחליפים. בטח כשאיווניר נותן ללא מעט שחקני הרכב מנוחה.
    הרי זה די ברור שיש כאן משהו. זה שאיווניר אומר שהוא רואה את אלברמן כמו כל השחקנים בסגל זאת שטות.

Last edited: Sep 21, 2011
  7. johnnie walker Member

אם זה היה כל כך קל כבר מזמן היו משחררים אותו, גם מיליארדרים לא אוהבים לזרוק חצי מיליון יורו לפח כל שנה, כנראה שהפיצויים שיצטרכו לשלם לו במקרה של התרת חוזה גבוהים יותר מהסכום שהוא אמור לקבל עד סיום החוזה.

במקרה של בוזגלו שיחררו אותו כי ידעו שתהיה איזה פראיירית שתיקח עליה את החוזה המופרך שלו, את אלברמן אין מי שיקח והוא גם לא מוכן לקצץ במשכורת אז שיאכל חצץ וישב בשקט,
    אם הוא באמת רוצה לשחק הוא תמיד יוכל למצוא קבוצה שתיקח אותו תמורת שכר נורמלי,
    כל עוד הוא מתעקש לקבל חצי מיליון יורו לעונה בשביל לפצח גרעינים ביציע הוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו.

8. סטפן שאלוי Member

צריך לייבש את הבלוף הזה אלברמן, בדיוק כמו שייבשו את הבלוף בוזגלו: ביציע. ואז יש לו שתי ברירות: או לחפש קבוצה אחרת בשכר שהוא באמת שווה ( לא יותר מ 50,000 דולר, ממילא הוא משחק רק רבע עונה ), או להתאמן בצד בלי השחקנים, ולקנות לעצמו מתקן לתליית נעלי סטופקס.

אבל הוא כבר בחר: הוא פשוט גרידי, שלא מפריע לו להתייבש על הספסל ולקחת 450,000 דולר לעונה, וגם למד לשתוק, מפני שהוא ראה מה עשו בצדק לתאום שלו בוזגלו.

9. אלי מתחן Member

עם כזה שכר הוא כנראה יאכל משהו קצת יותר יקר ומשביע.
    אלברמן לא חייב למכבי כלום, המצב שלה לא בקאנטים, אף אחד לא הכריח אותו לקבל את הסכומים האלה.

10. johnnie walker Member

נכון לא הכריחו אף אחד שום דבר, אלברמן הוא חלק מהירושה שהשאיר הגאון א. נמני ובניו בע"מ,
    ככה זה שממנים מאמן שהוא בעצם בכלל עסקן/סוכן שחקנים/קומבינטור.

כמו שהוא המציא לעולם בטריק הגאוני את סוכן השחקנים הספרדי קרלוס גרסיה ( אבי נימני AKA) כדי לגזור לעצמו קופון על ההעברה ההזויה שלו לאתלטיקו מדריד רק כדי לחזור כמה חודשים אחרי זה כדי לגזור עוד קופון תודות ל"קרלוס גרסיה" ולקבל שידרוג בשכר מעוד פראיירית תורנית.
    אין מה לומר, האיש גאון, אין לו מושג ירוק באימון קבוצת כדורגל אבל גאון בתחמנות הוא כן.

אני לא אתפלא אם הוא עומד מאחורי החוזים המצחיקים של קולאוטי ואלברמן, בטח גם גזר לעצמו קופון יפה,
    יודע לעבוד הבחור.

11. Civil Anti Madridista

אלברמן אחלה שחקן. אם הוא לא היה יקר כ"כ, הייתי שמח לראות אותו במכבי חיפה

בוזגלו זה סיפור שונה, הוא עוד שם מבטיח שלא הצליח במכבי. אבל גם אבא שלו אשם במצב הזה, בסופו של דבר הוא בליאז', מקווה ששם ירדו הפצעים מהתקופת הרעה במכבי

12. Zico Member

אני מאד מקווה שההפסד הזה יוציא אותנו לדרך חדשה ולא יחזיר את התמונות של השנים הבאות.
    כל דבר פרט לניצחון הוא בשבילי הפסד.
    אז קדימה לעבודה חברה

13. סטפן שאלוי Member

גיא חיימוב:

"יש כאלה שמחכים שמכבי ת"א תיפול".

הוא מתכוון לאבי נימני?

14. Zico Member

או לוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    יש רשימה ארוכה של קנאים שנכשלו בעבר

15. סמואל אטו Member

מישהו יכול להסביר לי מה קרה במשחק מול רמה?ש? ראיתי קטע בטלויזיה שגולדהאר ?נוזף? באיווניר המושפל בתוך המגרש(!).