מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Vatos Member

אוי אוי אוי... מכבי מכבי..
    אפילו אין לי חשק לשמוע מה הליצן הזה רוצה להגיד.

אני הייתי מעדיף לראות את ניר לוין עונה הבאה, להעיף את כל הכביכול שחקנים שנה הבאה כולל מדוניאנין, הוא לא מתאים לקבוצה, זיו שילך לשחק בהפועל ירוחם, קולואטי....
    ראנלוב פייטר למרות שלא הולך לו כל כך, אם יש אפשרות להשאיר במחיר מוזל שישאירו.
    בוזגלו אומנם פה גדול, אבל הוא בהחלט יכול להוביל את הקבוצה בעתיד.
    סידיבה וניבלדו להשאיר אחלה זרים.
    צריך להחזיר את כל הצעירים מהשאלות, ולהתחיל לבנות קבוצה כמו שצריך לטווח ארוך! תסכימו איתי שכל שנה להביא 10 שחקנים לא עושה אף פעם טוב לקבוצה, במיוחד בקבוצה לחוצה כמו מכבי ת"א בה לא מקבלים הנחות.

המאמן הבא מי שזה יהיה, צריך לבקש מהקהל תמיכה, לבנות קבוצה צעירה שרוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/11
  2. ELIRAN767 Member

אני חושב שמכבי צריכה לישכוח מ"הקבוצה הצעירה" זה פשוט לא יעבוד,הקהל רוצה תארים. ניסתם את זה לא ממש עבד.

מכבי,כל שנה מכוונת לאליפות וחסר לה שלא עם תקציב של 120 מליון שקל. מה שהיה שנה הבאה ואל זה תקום העונה,זה בחירת הזרים זה הדבר הכי קריטי בכדורגל הישראלי,עם מכבי תשכיל להביא חלוץ סקורר סטייל דוושוילי כזה ועוד קשר עושה משחק טוב,זה ישפר לכם עמדות.

3. Don Joan Roman Member

בעונה הבאה מכבי צריכה לחזק את העמדות החלשות שזה אומר: מגנים ומאמן.
    חלוצים עטר, יצחקי וקולאוטי זה חוד טוב מאוד.

4. ELIRAN767 Member

קשה להגיד את המילה חלוץ ליד קולאוטי.
    לגבי יצחקי,קשה לדעת יך הוא יחזור מפציעה.
    לגבי עטר,בהחלט שחקן שאפשר ליבנות עליו לשנים הבאות,אך הוא לא יוכל ליסחוב לב את מכבי.
    מכבי,צריכה סקורר,מכייון שאין כאלה ישראלים,נישאר רק זרים ובזה צריך הרבה מזל.

5. Don Joan Roman Member

קולאוטי הוא סקורר, נכון שהשנה הוא לא מספק את הסחורה אבל אני לא הייתי ממהר להיפטר ממנו.
    יצחקי אי אפשר לדעת איך יחזור מהפציעה אבל חייבים לתת לו צ'אנס כדי לדעת ואם הוא יחזור בצורה טובה אבל אם אתם לא רוצים יש פה ברדיוס של כמה קילומטרים מכם קבוצה שנואשת לנאמבר 9 צהוב שחור שיחזיר את הברק למנורה.

6. ELIRAN767 Member

קשה לי ליראות את קולאוטי ממשיך במכבי בעונה הבאה,גם בגלל כושרו הירוד וגם ביגלל העלות הגבוה שלו.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

והכי מצחיק שמאשימים את הקהל, הרי רק לפני 10 ימים השחקנים אמרו, הנה עכשיו אנחנו יוצאים למשחק חוץ, בלי הקהל המלחיץ, נוציא תוצאה טובה...והם אכלו תבוסה ש-6 שנים לא היתה חחחחחחחחחחחח

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקהל של מכבי ת"א הוא קהל של קבוצת צמרת טיפוסית. כמו שבמשחקי מכבי חיפה הקהל מצפה להצגות כך גם אצל מכבי ת"א. נכון, לדעתי קהל מסוג שכזה יכול להלחיץ יותר מדי, אבל בסופו של דבר אם אתה חותם בקבוצה שכזאת אתה יודע שאסור לך להפסיד משחקים. מי שלדעתי יותר מזיק מהקהל הנאמן בדרך שלו הוא האדון יעקב בוזגלו שמאז ומתמיד הוא פקטור רע בכל קבוצה שבה בנו משחק. רק לפני שבוע האיש מפטפט בתקשורת שהנה מכבי ת"א הולכת לקחת אליפות ושהיריבות הגדולות בנסיגה...על זה אני מדבר, האיש מזיק לקבוצה.

הבעיות התחילו ונגמרות אצל השחקנים והמאמנים. יש למכבי ת"א העונה אוסף של 'כוכבים' שלא רוצים להלחם ביחד. אולי יש יותר מדי אגו בקבוצה, פחות מדי שחקנים שמוכנים לנגן כינור שני. יש את מדוניאנין, בוזגלו, אלירן עטר ואולי גם אחרים. אלה חבר'ה שרק חושבים על עצמם.

על הנייר, ואני מדגיש נייר, האליפות עדיין לא ברחה לכם, אבל אם הקבוצה רוצה לזכות באליפות היא צריכה מהיום להתחיל לעבוד ולנצח ברצף. לפני עונה כולם ראו שהקיזוז עזר לאדומים כך שהגיע הזמן שמוטי איווניר ישתמש בקלטות המשחק ובעיתונים של העונה שעברה כדי לתת לחבר'ה אמונה.

9. alexshw Member

אני חושב שמבחינת הליגה זה מאז אותו 5:0 מיתולוגי ב - 94.

שי, במכבי ת"א לא מבינים את שורש הבעיה וגם האוהדים שלהם לא מבינים. תראה בעוד שנה בדיוק מעכשיו אותה תמונה בדיוק.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האשם היחידי במצבה של מכבי ת"א כיום זה אך ורק מוטי איווניר ואני יביא לכם פשוט מאוד תמונה סטטיסטית שממחישה את הכל:

מחזור 21: 1. הפועל ת"א 49 נק'; 3. מכבי ת"א 45 נק'.
    מחזור 27: 1. מכבי חיפה 63 נק'; 3. מכבי ת"א 49 נק'.

תבינו מזה מה שאתם רוצים.

11. JackSparrow Member

ומביא הביא למצב שבמחזור 21 המצב יהיה 3-4 נקודות? אם איני טועה במחזור ה16 אמרת "אין אליפות זהו, התרחקנו מהם ביותר מידי נקודות".

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדה שגם היום לא טעיתי. המאמן הזה הוא הגרוע בהיסטוריה של מכבי. מצד שני, גם אם נמני היה על הקווים לפני הדרבי היה 4 הפרש...ההבדל הוא שנמני לא היה מתחיל להעלות לך כל שבוע ילד אחר מהנוער ושבוע אחרי זה מעלים אותו ונמני לא היה עושה לך חשבונות אישיים עם שחקנים כמו קולאוטי אבידור בוזגלו אלברמן ועוד כהנה וכהנה ומאשים אותם במצב ואחרי חודש מתחנן אליהם שיצילו אותו, אדון איווניר זה נקרא סאבוטאז' למסאבטז', בתיאבון.

13. johnnie walker Member

איוניר אולי לא מתאים לרמה שמכבי שואפת אליה אבל נמני לא יותר טוב ממנו בשום צורה
    ואני לא אתפלא אם מאחורי התפרעויות האוהדים והסבוטאז לכאורה של השחקנים בזמן האחרון
    עומד המאפיונר אבי נמני שמסיט את כולם נגד איווניר, גם כשהוא בחוץ הוא עדיין מנהל את מכבי בזכות הסגידה העיוורת של אוהדים רופסים ועלובים שסוגדים לו כמו לאל,השחקנים מפחדים ממנו ועובדה שכבר 15 שנה מכבי נראית כמו בדיחה חוץ משנה אחת כאשר קלינגר הצליח להשתלט עליו לשנייה וחצי, עד שנמני לא יעלם לגמרי מכבי תמשיך להיות הבדיחה של המדינה שנשלטת על ידי המאפייה,נמנו ממשיך לשלוט במכבי דרך צבא העבדים שלו,
    לאף מאמן בעולם אין סיכוי להצליח במכבי כל עוד נמני בוחש מאחורי הקלעים ועושה במועדון כשלו.

אל תדאגו נמני לא נעלם, הוא עכשיו עובד על זה שלגולדהאר ימאס ממכבי והוא עושה זאת על ידי הפעלת צבא האוהדים והשחקנים שלו נגדו, ברגע שלגולדהאר ימאס כי הוא יראה מי באמת מושך בחוטים במועדון נמני יקנה את מכבי בעזרת מיליונרים מפוקפקים שעשו את כספם מזונות והימורים את מכבי ולא ירפה עד שיחריב אותה עד היסוד.

14. johnnie walker Member

מי שבאמת פאתט הם כל עובדי האלילים של נמני שנקראים גם בטעות "אוהדי מכבי ת"א"

כנראה שאתה אחד מהם.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור אני אחד מהם. לך תעודד את חבורת הליצנים או יותר טוב, תצטרף אליהם.

ועכשיו לטור הכי נכון בהיסטוריה של הטורים בעיתונות:

איפה שמוטי נוגע לא צומח דשא

"אני לא יודע למה מצפים, שנשחק כמו ברצלונה? שננצח כל משחק 7 או 8 אפס?". זה מה שאמר מוטי איוניר לפני חודש בדיוק, אחרי ההפסד להפועל חיפה. אני לא יודע למה מוטי ציפה. שמכבי ת"א תשחק כמו בני בועיינה? שתפסיד כל משחק 3 או 4 אפס?
    אבל דבר אחד אני כן יודע. למה מצפים האוהדים. הם לא מוכנים שאיוניר יגיד אני לוקח אחריות, אלא שייקח אותה באמת. זהו, יש גבול לכל תעלול. נמאס להם כבר מהיעדר הדרך, מהשליפות המוזרות של שחקני נוער, מהזגזוגים המטופשים עם הותיקים, ממסיבות העיתונאים ההזויות לפני המשחקיפ, מהראיונות הנרגנים אחריהם. ולא, לא שכחנו את ההדחה השערורייתית מהגביע.
    אתמול בצהריים ראיתי את הנוער של מכבי, שניצח בדרבי הגביע 0:2. למרות שאיוניר לוקח להם כל פעם שחקן אחר, הקבוצה הצעירה של המועדון נראית מאורגנת, משומנת, מאומנת. אצל מוטי, איפה שהוא נוגע לא צומח דשא וכל פרח שעולה לבוגרים נובל.
    קחו למשל את ריף פרץ. רק לפני שבועיים, אחרי ניצחון ענק באשקלון, איציק זוהר, חבר של האבא של ריף, אמר שזה בלם העתיד של מכבי ת"א ונבחרת ישראל. אתמול, בדקה ה-84, אחמד סבע הקשיש השיג את הילד בספרינט והשחיל את השני של נתניה. הלו איציק, סבע יכול להיות הסבא שלו!
    אפשר וצריך כמובן להחמיא לראובן עטר על הניצחון המרשים, עם קבוצה ששווה כולה כמו חאריס מאדוניאנין אחד. אבל איך אמר פעם פיני גרשון לפני קרב מוחות מול צביקה שרף? השאלה מי זה המוח השני. אילם הייתם שולחים אתמול את אותם 11 צהובים למגרש בלי שום הוראות, ושכל אחד יעשה מה בראש שלו, אני מבטיח לכם שמכבי לא היתה נראית יותר גרוע.
    ואם כבר הזכרנו כדורסל, בבלומפילד ישב כהרגלו חתן פרס ישראל המיועד, וראה את הביזיון. שמעון מזרחי היה מהמצדדים באיוניר, בגלל שהוא "מכביסט". שטויות. זאת תכונה חיונית למאמן מכבי ת"א בדיוק כמו שהיא חיונית לדובר הפועל ת"א. מעניין מה עובר היום בראשו של מיצ'ל גולדהאר, ולא פחות מסקרן מה יעצו אמש לאחשוורוש הזה סריסיו, אנגלידיס ושעיה. כל עוד בגתן ותרש יישארו במערכת, לקבוצה הזאת לא תהיה תקומה. גם לא אחרי שיעיפו את מרדכי היהודי.