מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. danielone Member

אני קלטתי את זה מההתחלה כבר במשחק נגד סכנין שרבו עם עבאס סואן וקיבלנו עונש משחק ללא קהל הבנתי שמישהו מחפש אותנו וזה המשיך והמשיך שעל כל דבר קטן דפקו אותנו!

2. Don Joan Roman Member

פנאטיק תגובה כמו של עידן אני מוכן לקבל ואני מסכים איתה במיליון אחוז.
    אבל לא תגובה שאומרת "אפילו בית"ר", מה זה "אפילו בית"ר"? תגיד כמו בית"ר סבבה ולגטימי.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שירי שואה זה לא גזענות ואין חוק נגד זה, על מה יענישו אותנו, איזה עילה יש להם? לכו סתכלו רגע מה המילה "שואה" אומרת במילון, אחרי זה תחזרו אליי ותגידו לי אם צריכים להעניש אותנו או לא ואם כן, אז כל קהל בארץ על שירים כמו "X מת".

4. Number 8 Member

שירי שואה צריכים להיות הרבה יותר חמורים מגזענות, בטח ובטח במדינת ישראל שעברה את השואה ונרצחו 6 מיליון יהודים. ברגע שיהודים מאחלים ליהודים אחרים שתהיה להם שואה, זה עבר כל גבול. זה שההתאחדות מתעלמת מזה זה כי הם מפגרים אבל אני מצפה מבני אדם לאחרת, מבני אדם מהעם שלי אחרת אבל מסתבר שזה יותר מדי בשביל אנשים. שייקללו מה שהם רוצים, שייאחלו מה שהם רוצים, בסוף יש מישהו שייתן את הדין.

שחם תסלח לי אבל איתך אין מה לדבר, התגובות שלך פשוט מחליאות אותי, בדרך כזו או אחרת אתה אומר ששירי השואה הם לגיטימים על פי הגדרה במילון או מה שזה לא יהיה... חשבתי שאתה לא מאותם אנשים מחליאים. יהודי מאחל ליהודי שתהיה לו שואה... אולי כדאי שכל אותם אנשים ייחזרו לכיתה י' בבית ספר ויילמדו מה זה שואה. האנשים האלה פשוט בושה למדינת ישראל ולעם היהודי.

5. JackSparrow Member

http://warriorwriters.files.wordpress.com/2010/12/troll.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx המבין יבין למי זה מופנה.

6. Number 8 Member

תסלח לי אבל אם אפשר להתעלם מהדברים שלו, סבא וסבתא שלי ניצולי שואה שעד היום החיים שלהם לא אותו דבר בגלל השואה, כל המשפחות שלהם נספו ורק הם נשארו בחיים כי אזרו אומץ וברחו ויש את האנשים שרומזים ששירי שואה זה לגיטימי ושקריאות מחבל לערבים יותר חמור משיהודי מאחל ליהודי אחר שתהיה לו שואה אחרי מה שהעם היהודי עבר.
    לא משנה איך תסתכל על זה, זה מגעיל, מחליא, כל מילה מתאימה.

סליחה שאני גולש מכדורגל אבל אני אישית לא יכול להתעלם מזה ולעבור על זה בשקט.

7. JackSparrow Member

כולם היו מתנהגים כמוך, תאמין לי שזה יותר חשוב מכדורגל, אבל לא איתו... כי אתה כבר בעצמך הבנת שאין טעם, נכון?

8. Number 8 Member

בסדר אבל לי אישית קשה להתעלם מדברים כאלה. הייתי חייב לומר את מה שאני מרגיש.

9. Apu Member

זה לא באמת משנה, כל הניסיון לפנות "לרגש היהודי" שלנו. כי בתכלס זה לא באמת משפיע.
    בסופו של יום, אין שום חוק נגד הקריאות האלה, והעובדה שהן "מחליאות" אותך יוצר בדיוק את האפקט שאליו התכוון המשורר.
    אנחנו לא שרים כדי לעבור על חוק או לעצבן את ההתאחדות, אנחנו שרים כדי לעצבן אותכם, וזה עובד.
    מצד שני, הקריאות הגזעניות הן יותר גרועות מהסיבה הפשוטה שהן מסיתות נגד הערבים, ופה קבור הכלב. רק השבוע ערבי נרצח בירושלים על רקע לאומני - הקריאות האלה בטח לא עוזרות לעצור מקרים כאלה.

או שאולי אתה באמת גזען ואז כל הוויכוח הזה מיותר וכל הדיבורים שלך על היהודים בשואה שווים לתחת.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אם אתם לא מבינים את ההבדל בין משהו שיש נגדו חוק לבין משהו שהוא סתם לא מוסרי הבעיה אצלכם. אם לא היה חוק נגד רצח זה גם היה משהו לא מוסרי. והשירים האלה לא יותר נוראיים מגזענות, אלא באותה רמה. בכל מקרה הטענות של טוויטו הזה מצחיקות במקרה הטוב.
    תמצאו לי חוק נגד שירי שואה ואני יסכים איתכם, מצחיק שאתם קוראים לי טרול כי אני אומר לכם את האמת בפנים - אין אף חוק נגד זה.
    עידן אמר שזה מחליא אותו, לך בתלונות להתאחדות לכדורגל, לאופ"א או למדינת ישראל, לא אליי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/11
  11. Number 8 Member

איך אפשר להיות כל כך סגור ולהתחמק מהמציאות... עוד אחד לאוסף. אין עם מי לדבר.
    גם כמה מפתיע שאתה צץ כאשר מדברים על קריאות כאלה ואחרות ולא על כדורגל. שיהיה לך בהצלחה.

שחם - תעזוב את החוקים! את החוקים האלה ההתאחדות יכולה לדחוף אתה יודע לאיפה. זה שאין חוק זה אומר שאתם יכולים לאחל ליהודים שואה?! אתה יהודי ואתה יודע מה זה שואה, איך אתה יכול לאחל כאלה דברים לאחרים? למען השם, אני מתחרפן כאן, איך אנשים יכולים להגיד דברים כאלה ולסובב הכל ולהתחמק?! כולנו יהודים ועדיין יש כאלה שמאחלים שואה ליהודים אחרים. תשמעו זה פשוט לא יאומן, יש משהו דפוק באנשים האלה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

להתחמק מהמציאות? כל מה שאמרתי זה שהפועל לא צריכים להענש, כי אין חוק נגד זה. הדובר הבדיחה שלכם טען שהפועל צריכה להיענש, אז לא, אמרתי שלא.

כל כך חושק לדבר איתי על כדורגל? לך לאחד הפורומים האחרים, לא לפורום שמורכב כולו מאוהדי מכבי, חיפה ובית"ר לא אובייקטיבים בתוספת 2 אוהדי הפועל בצבא(דור ואפו), שם אני ידבר על כדורגל. או אם אתה ממש רוצה לך לפורומים של הפועל.

13. Apu Member

Number 8, תבין, מה שדפוק הוא שאתה חושב שחיים של יהודי שווים יותר מחיים של ערבי, זה גזענות פר אקסלנס. וכן גזענות זה יותר גרוע מלאחל "שואה למכבי". (ועוד משהו שאני אבין מכבי=יהודים?)

14. Number 8 Member

זה מאוד עצוב. מאוד עצוב. אתם עושים הכל, ממציאים, הולכים רחוק, העיקר לסובב ולהתחמק. בסדר, אני הבנתי עם מי יש לי עסק. שוב, זה מאוד עצוב שאנשים מתנהגים ככה. הרבה הצלחה בחיים והמון בריאות.

אני כאן סיימתי. שיהיה לכם בהצלחה.

15. JackSparrow Member

בנאדם, מה זה "מצא לי חוק שאסור לשיר שירי שואה" אתה לא צריך חו בשבי לא לעשות את זה, אתה צריך שכל ולב בכדי להבין שלא שרים שירים שכאלו.

דרך אגב, מה זאת אומרת "מכבי=יהודים"? זו קבוצה במדינת ישראל של יהודים לא?

בתחילת הדרך הצבעים של הקבוצה היו לבן-כחול כצבעי המדינה, אחרכך החליטו להוסיף את הצבע הצהוב לאות הזדהות עם ניצולי השואה והצבע הלבן ניהיה תלבושת שנייה או אפילו שלישית והצהוב תפסה את המקום שלה (הצהוב כחול למען האמת, לאודע למה הוסיפו את החכול, כנרא בכדי להתאים את התלבושת, אבל את הצהוב אני יודע שהוסיפו בכדי להזדהות עם ניצולי השואה)

אבל כמו שNUMBER 8 אמר, מה הטעם להתווכח עם אדם שאומר "מצא לי חלי חוק שאסור לשיר שירי שואה"... רק בן דוד שלי האידיוט, אדם בלי תאקט מסוגל להגיד דבר שכזה.