מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Number 8 Member

אנחנו לא צריכים את דווידס. לא צריכים גל אלברמן 2.
    לא משנה באיזו ליגה הוא שיחק ובכמה אליפויות הוא זכה, כל עוד אין לו כושר משחק ולא שיחק קרוב לשנה וחצי כדורגל, לא יכול להצליח בתקופה הקרובה. אנחנו חווים את זה על בשרנו עם גל אלברמן שהיה השחקן הטוב בליגה במשך שנתיים בעונות הטובות של בית"ר ולאחר שלא שיחק הרבה זמן בגרמניה, משחק כמעט כל משחק במשך חצי שנה ונראה שחקן ברמה של הפועל אשקלון. ואגב, זה לא משנה באיזו ליגה הוא משחק, כל עוד הוא לא שיחק כדורגל הרבה זמן, אין לו מה להתיע לטווח הקרוב. זה שיש לדווידס ניסיון זה טוב ויפה אבל ניסיון אנחנו לא צריכים אלא שחקן כדורגל.

וכמובן שכבודו של אדגר דווידס מונח במקומו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11
  2. TariboWest Member

התפקיד הטבעי שלו הוא בלם ולא ההפך. מבחינה פיזית הוא עצום וחזק מאוד ביחס לגילו, אבל הוא צריך להתבשל לפחות עוד שנה כשחקן הרכב קבוע - ועל סמך משחק אחד שראיתי אותו, את זה הוא יכול לעשות רק בלאומית. גדי כרמלי אימן אותו העונה בעראבה.

3. Fanatic Member

4. Igi Member

הכל פוליטיקה.

5. danielone Member

די זה מוגזם על קריאות כאלה משחק ללא קהל זה נראה שמישהו מחפש אותנו כי זה מוגזם בטירוף יש גבול לא זרקנו אבוקות לא פרצנו גדרות בסך הכל על כמה שירים ששרים אותם עוד קבוצות אני לא רוצה לדבר על השירים המגעילים של הפועל על השואה פשוט אין להם גבול הם שמו אותנו על הכוונת אפילו בית"ר קיבלו פחות משחקים ללא קהל זה לא יאומן אני לא יודע מה להגיד!

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שירי שואה זה לא גזענות.
    ובלי אף קשר הצדק נעשה, הייתם צריכים לקבל משחק ללא קהל על החפצים שנזרקו על טועמה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/11
  7. Don Joan Roman Member

כל מקום אתם דוחפים אותנו מה יהיה?
    ורק על זה שנתנו לכם עונש לסגור יציע, הקלו לחצי יציע ונתנו לכם באחד מהמשחקים לתת את אותו חצי יציע לאורחים מגיע לכם עוד משחק בלי קהל.

8. danielone Member

אתה יכול לאחל לנו לקבל עוד עונש ללא קהל אין לי בעיה אבל אתה צריך להבין היום אנחנו נענשים מחר אתם ולא לשמוח שאנחנו או חיפה או אפילו הפועל כמה שזה מעצבן כולנו צריכים להיות יד אחת נגד העונשים האלה זה פשוט נראה כאילו יושב איזה אחד שמאלני בבית דין של ההתאחדות ודופק כלאחד שאומר משהו על הערבים הם עונשים שיצאו מכלל פרופורציה זה מוגזם רצח!

9. Don Joan Roman Member

אין אחד שמבין את זה יותר טוב ממני.
    ואני לא מאחל לכם לחטוף כלום, להפך, פשוט זה מעצבן שכל דבר שקשור לעונשים אתם דוחפים אותנו "אפילו בית"ר" למה מה אנחנו מצורעים? חאלס.

10. Fanatic Member

שחם, אתה באמת לא מפתיע אותי בזה שאתה חושב שמגיע לנו עונש כזה, כבר הבנתי עם מי יש לי עסק. אני להבדיל ממך לא שמחתי ולא חשבתי שמגיע לכם ולא לאף קבוצה בארץ עונש של משחקים בלי קהל כי פשוט אין מקום לעונש כזה, לא משנה אם זה הפועל, מכבי או בית"ר.

ולאוהד בית"ר שמעליי, הוא הזכיר את בית"ר כי הקהל שלכם והקהל שלנו סובל הכי הרבה מבית הדין, זה הכל.

בנושא אחר,
    ניאבלדו שוב נפצע באימון

כמה חוסר מזל יש לשחקן הזה. עם איך שזה נראה באימון זו תהיה עוד פציעה ארוכה כי הוא בקושי הצליח לעמוד אחרי ששכב על הדשא מכאבים במשך כמה דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/11
  11. danielone Member

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמשחקים בלי קהל זה עונש דבילי שלא אמור לקרות אף פעם. בערך בכל פעם שהיה ויכוח על זה אני אמרתי שזה עונש מביך. אבל אתם טוענים שלא צריך להיות בכלל עונש, אבנר טוויטו הדובר המביך שלכם אמר "יש להבדיל בין שיר גזעני לשיר ששרים אותו שנים", כאילו אתה מנסה להגן על הקבוצה שלך או להחמיר את העונש? אם שרים אותו שנים זה בסדר?

בכל מקרה אל תכניס לי מילים לפה יצור.

13. JackSparrow Member

ניבאלדו נפצע המון... מה שמצחיק זה שזה לא נראה כך כי הוא נראה מאוד פיזי וגבוהה, חבל, ממש יכולנו להעזר בו במשחקים הקרובים מול עכו וקריית שמונה.

דרך אגב, העונש ללא קהל יהיה נגד עכו (!) שזה משח נורא חשוב לנו... מה שגם אף אחד לאמדבר על הקנס הענקי (שהביאו ל2 הקבוצות, זה לא משנה, זה עדיין קנס ענק).

14. Fanatic Member

אני לא חושב שאנחנו צריכים לקבל עונש, אבל לא בגלל שיר כזה או אחר. אין שום מקום אחר בעולם שבא בית דין שלא קשור לכלום ואומר לקהל שלם מה לשיר ומה לא לשיר. הקהל של הפועל שר שואה למכבי? לבריאות, אתם עושים לעצמכם פאדיחות, אבל אין צורך בענישה.

ד"א, לא יזיק לך קצת ללמוד לכבד אדם אחר. למרות שאולי זו בקשה גדולה מידי מבן אדם שחושב ששירי שואה זה לגיטימי.

15. Number 8 Member

אין פה לאן לברוח, יש עובדות בשטח, מכבי ת"א ובית"ר ירושלים נפגעות הכי הרבה מבית הדין. אם מכבי ובית"ר מקללים את סלים טועמה ונענשים על כך אז גם הפועל חייבת להיענש על הקריאות על אהובה תומר ז"ל ועל הקריאות שתהיה שואה למכבי. זה לא משנה אם קריאות שואה זה גזענות או לא, ברגע שכל האוהדים שהם יהודים צועקים ליהודים אחרים שתהיה להם שואה, זה הרבה יותר מגזענות, הרבה יותר, בטח ובטח במדינת ישראל, אבל זה שההתאחדות מכורים או לא יודע מה ואוהבים לפגוע במכבי ובבית"ר זה משהו אחר ולא משנה מה הקהל של הפועל יעשה, בסוף הקהל של מכבי ייצא אשם.

קריאות מחבל לטועמה זה גזענות וקריאות של כושי לסידיבה זה פחות מזה? צריך להיות שווים למען השם. די כבר, הכל מכור, הכל רקוב.