נו באמת... גם ככה אנחנו נראים כמו בדיחה. או שההפסד בשבת חירפן את איווניר סופית או שמישהו דפק לONE חרטא רצינית. אגב, קצת מעליב מצד וואן לשים תמונה של דווידס מתאמן ביחד עם רוני גפני.
רשמית אנחנו מועדון בדיחה. אם מכבי תחתים את דאווידס, לא משנה באיזה סיטואציה בשביל לשחק, זו פשוט יריקה באוהדים, פשוט בדיחה עצובה.
על פי מה שאמרו בשידור, זה גימיק שיווקי לאחת מחברות הספורט, לא ציינו את השם. דווידס בא כדי לעשות להם יח"צ או להצטלם לאחת מהפרסומות, גם את זה לא ציינו במדוייק. עכשיו שאתה אומר את זה באמת יש הרבה פרטים חסרים אבל הכותרת בוואן קרעה אותי מצחוק, בהתחלה חשבתי שזה לא רציני :aaa021:
בעיתון ספורט של ידיעות היה רשום שהוא בא לעזור ליחצן חברת הלבשה של אחיו. בלי קשר, אני לא יודע למה אתם שוללים, אם הוא עדיין בכושר כמו שאומרים אני לא יתנגד לראות אותו. אפשר לחשוב הליגה הישראלית. אל תשכחו איזה שחקנים היו פה אללים (נמני, זוהר) ומהירות ממש לא הייתה הצד החזק שלהם (שניהם זכו לכינויים מיוחדים על המהירות שלהם בחו"ל, נמני "הצב" באלטיקו)
בספורט 1 אמרו אדידס. בכל מקרה אני מסכים - אם הוא באמת בכושר ובאמת הרשים באימון ברמה כזו שחושבים שהוא יכול לשחק - למה לא? אני דיי בטוח שמה שהוא שכח 99% מהשחקנים שלנו עדיין לא למדו... כקשר אחורי לשכל למחשבה ולידע הטקטי יש משקל הרבה יותר גבוה - במיוחד בליגה שלנו - מאשר מהירות וכושר גופני... מה גם שבאמת הוא נראה כאילו הוא בכושר וכאחד ששומר על הגוף שלו. כמובן שאף אחד מאיתנו לא יודע אם זה כדאי או לא, אבל אם הצוות המקצועי חושב שכן, אז עוד פעם - למה לא.
הצוות המקצועי הוכיח בהחלטה הזאת שיאן לו מושג בכדורגל, שהוא לא מאמין בסגל ובעצם מחכה לנס משמיים... המחשבה שהוא, בגיל 37 יכול להציל למכבי את העונה (אחרת למה אתה מביא אותו?) היא אידיוטית, מגוחכת וליצנית! זה לא משנה מה הוא שכח ומה החברה לא למדו, נראה לך שכושר של אימון קליל בק"ש זה כושר של משחק? אני די בטוח שהוא לא מסוגל לרוץ יותר מ-10 דקות... מועדון בדיחה, צוות אימון בדיחה, הנהלה בדיחה ובעלים מסכן שעובדים עליו בעיניים.
עומר נסחפת לגמרי. סתם שטות של אתר שכותב בכותרת הראשית כל דבר שהם שומעים ברחוב. הוא בא לקדם חברת בגדי ספורט שבקרוב תפתח גם בארץ, זה הכל. טאיה באבלולה הניגרי (19), מגן שמאלי שיכול לשחק גם כבלם, הצטרף לאימונים של מכבי וייבחן בזמן הקרוב. הוא שיחק בקבוצת הנוער של ראשל"צ בעונה שעברה. העונה משחק יותר כבלם באחווה עראבה מהליגה הלאומית. http://www.fastup.co.il/images/19778789.Xxx ככל הנראה גדי כרמלי, סקאוט במכבי שמונה לאחרונה, הביא אותו להבחן (בעונה שעברה הוא עבד בראשון).
עוד פעם - גם אתה וגם אני מדברים מחוסר ידע מוחלט. לא אני ולא אתה יודעים למה הוא מסוגל ולמה הוא לא מסוגל, ככה שלקבוע בצורה חד משמעית דברים כמו שאתה עושה היא הליצנית פה לדעתי. יכול להיות שאתה צודק - אבל אין לנו, לא לי ולא לך, מושג אם כן או לא.... האינדיקציה היחידת היא של הצוות המקצועי שבאמת ראה אותו ולא קרא באינטרנט מאמרים ושמועות אלא מדבר מעובדות. עוד פעם - מה שהוא שכח אף אחד בקבוצה שלנו עדיין לא למד, ואם באמת הוא מסוגל לשחק כדורגל כמו שהצוות המקצועי חושב לפי הדיווחים - למה לא? ושלא תבינו אותי לא נכון - אני לא חושב שהוא באמת יגיע למכבי או שהדיווח של וואן אמיתי.
מה שלא אמין בזה, זה שאם מוטי איווניר היה משחרר ידיעה כזאת זה היה לספורט 5 המקום שהוא עבד בו שנה שעברה+זה שמכבי לא יכולים לרשום אותו העונה. עם ההתנהלות של מכבי לא הייתי כל כך מתפלא שהם היו מביאים שחקן בן 38 שלא שיחק כדורגל כבר שנה.