מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Fanatic Member

נו באמת... גם ככה אנחנו נראים כמו בדיחה.

או שההפסד בשבת חירפן את איווניר סופית או שמישהו דפק לONE חרטא רצינית.

אגב, קצת מעליב מצד וואן לשים תמונה של דווידס מתאמן ביחד עם רוני גפני.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/11
  2. yedidel Member

לוואן האלה אין גבולות כמה להוציא את עצמם פאתטיים...

3. oFiRzZz Member

שמעתי נתניה במגעים עם מכנס ..

נו באמת ..

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית אנחנו מועדון בדיחה. אם מכבי תחתים את דאווידס, לא משנה באיזה סיטואציה בשביל לשחק, זו פשוט יריקה באוהדים, פשוט בדיחה עצובה.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוגרי, אפשר לצחוק עד מחר, אבל מישהו יודע מה היה לבחור לחפש באצטדיון בלומפילד ביום שבת?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

על פי מה שאמרו בשידור, זה גימיק שיווקי לאחת מחברות הספורט, לא ציינו את השם. דווידס בא כדי לעשות להם יח"צ או להצטלם לאחת מהפרסומות, גם את זה לא ציינו במדוייק.

עכשיו שאתה אומר את זה באמת יש הרבה פרטים חסרים אבל הכותרת בוואן קרעה אותי מצחוק, בהתחלה חשבתי שזה לא רציני :aaa021:

7. Vatos Member

בעיתון ספורט של ידיעות היה רשום שהוא בא לעזור ליחצן חברת הלבשה של אחיו.

בלי קשר, אני לא יודע למה אתם שוללים, אם הוא עדיין בכושר כמו שאומרים אני לא יתנגד לראות אותו.

אפשר לחשוב הליגה הישראלית.
    אל תשכחו איזה שחקנים היו פה אללים (נמני, זוהר) ומהירות ממש לא הייתה הצד החזק שלהם (שניהם זכו לכינויים מיוחדים על המהירות שלהם בחו"ל, נמני "הצב" באלטיקו)

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/11
  8. Muurad Member

בספורט 1 אמרו אדידס.

בכל מקרה אני מסכים - אם הוא באמת בכושר ובאמת הרשים באימון ברמה כזו שחושבים שהוא יכול לשחק - למה לא?

אני דיי בטוח שמה שהוא שכח 99% מהשחקנים שלנו עדיין לא למדו... כקשר אחורי לשכל למחשבה ולידע הטקטי יש משקל הרבה יותר גבוה - במיוחד בליגה שלנו - מאשר מהירות וכושר גופני... מה גם שבאמת הוא נראה כאילו הוא בכושר וכאחד ששומר על הגוף שלו.

כמובן שאף אחד מאיתנו לא יודע אם זה כדאי או לא, אבל אם הצוות המקצועי חושב שכן, אז עוד פעם - למה לא.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצוות המקצועי הוכיח בהחלטה הזאת שיאן לו מושג בכדורגל, שהוא לא מאמין בסגל ובעצם מחכה לנס משמיים...

המחשבה שהוא, בגיל 37 יכול להציל למכבי את העונה (אחרת למה אתה מביא אותו?) היא אידיוטית, מגוחכת וליצנית!
    זה לא משנה מה הוא שכח ומה החברה לא למדו, נראה לך שכושר של אימון קליל בק"ש זה כושר של משחק? אני די בטוח שהוא לא מסוגל לרוץ יותר מ-10 דקות...

מועדון בדיחה, צוות אימון בדיחה, הנהלה בדיחה ובעלים מסכן שעובדים עליו בעיניים.

10. Fanatic Member

עומר נסחפת לגמרי. סתם שטות של אתר שכותב בכותרת הראשית כל דבר שהם שומעים ברחוב.
    הוא בא לקדם חברת בגדי ספורט שבקרוב תפתח גם בארץ, זה הכל.

טאיה באבלולה הניגרי (19), מגן שמאלי שיכול לשחק גם כבלם, הצטרף לאימונים של מכבי וייבחן בזמן הקרוב.
    הוא שיחק בקבוצת הנוער של ראשל"צ בעונה שעברה. העונה משחק יותר כבלם באחווה עראבה מהליגה הלאומית.
    http://www.fastup.co.il/images/19778789.Xxx

ככל הנראה גדי כרמלי, סקאוט במכבי שמונה לאחרונה, הביא אותו להבחן (בעונה שעברה הוא עבד בראשון).

11. Muurad Member

עוד פעם - גם אתה וגם אני מדברים מחוסר ידע מוחלט.

לא אני ולא אתה יודעים למה הוא מסוגל ולמה הוא לא מסוגל, ככה שלקבוע בצורה חד משמעית דברים כמו שאתה עושה היא הליצנית פה לדעתי.

יכול להיות שאתה צודק - אבל אין לנו, לא לי ולא לך, מושג אם כן או לא.... האינדיקציה היחידת היא של הצוות המקצועי שבאמת ראה אותו ולא קרא באינטרנט מאמרים ושמועות אלא מדבר מעובדות.

עוד פעם - מה שהוא שכח אף אחד בקבוצה שלנו עדיין לא למד, ואם באמת הוא מסוגל לשחק כדורגל כמו שהצוות המקצועי חושב לפי הדיווחים - למה לא?

ושלא תבינו אותי לא נכון - אני לא חושב שהוא באמת יגיע למכבי או שהדיווח של וואן אמיתי.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שלא אמין בזה, זה שאם מוטי איווניר היה משחרר ידיעה כזאת זה היה לספורט 5 המקום שהוא עבד בו שנה שעברה+זה שמכבי לא יכולים לרשום אותו העונה. עם ההתנהלות של מכבי לא הייתי כל כך מתפלא שהם היו מביאים שחקן בן 38 שלא שיחק כדורגל כבר שנה.

13. Number 8 Member

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה זמן דווידס לא שיחק?

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרש אחרי 10 משחקים בשפילד שנה שעברה, במרץ זה יהיה שנה וחצי.