מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. JackSparrow Member

מה אתה רציני? איפה היה כתוב?

אתה ברצינות משווה את רנגלוב לקולאוטי? רנגלוב הרבה יותר מועיל והרבה יותר טוב, תזכיר גם את כמות הבישולים שלו. אתה צריך לראות משחקים של מכבי כשקולאוטי משחק, ואחרכך כשרנגלוב נכנס כמחליף ולראות את שינוי המופלא שהוא מביא איתו למשחק...

גם אם להגיד את האמת זה נראה לי לא הגיוני, איווניר מת עליו וגם המועדון... אולי זה חרטא או שפשוט הם מתכוננים למו''מ ונסים לשחק אותה כאילו לא בא להם עליו, בקיצור, נחכה ונראה מה יקרה.

נ.ב
    אי אפשר גם להתעלם מן הבישול המצויין שלו אתמול.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  2. Fanatic Member

עמי, הפרסום הזה נטו בגלל מו"מ. סך הכל רוצים להוריד את המחיר שלו.
    הקבוצה שלו רוצה למכור אותו במחיר של בין 900 אלף למיליון יורו. במחיר הזה אין סיבה להשאיר אותו.
    למרות זאת, אין אחד בקבוצה שלא מרוצה ממנו. לדעתי קולאוטי שיחק פי 2 ממנו ועדיין רנגלוב מרשים הרבה יותר מקולאוטי שפשוט לא עושה כלום.

אתה יכול להוסיף גם את העובדה שאתר וואלה בדר"כ לא מדייק בנוגע לכתבות שלו על מכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  3. Number 8 Member

קולאוטי בול עץ שלא יודע לעשות כלום מלבד לחכות לכדור ולשים אותו ברשת, בניגוד לראנגלוב שגם יודע להבקיע, גם יודע לקחת כדור וללכת קדימה וגם לבשל, 5 בישולים עד כה. מלבד זה, התרומה שלו לא מתבטאת רק בשערים או בבישולים, אם היית רואה כל משחק של מכבי, היית שם לב שהתרומה שלו הרבה יותר גדולה, בטח משל קולאוטי.

4. Don Joan Roman Member

קולאוטי אמנם בול עץ אבל הוא במו רגליי בול העץ שלו הביא למכבי 6 נקודות חשובות מאוד נגד בית"ר וסכנין.
    ביקורת זה טוב ומוצדק אבל אל תגזימו.

5. JackSparrow Member

תשמען, יצא לי לראות את התקציר ואני חייב להגיד ששמתי לב שהתנועה ללא כדור של שחקני ההתקפה השתפרה ברמות לעומת מה שהיית פעם. ממליץ לכולם לצפות בתקציר של ספורט 5 ולראות.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמי יצא לראות את כל 45 הדקות הראשונות ולהבין שמכבי נראית גועל נפש וב-45 הדקות שלאחר מכן למרות הניצחון שמכבי נראית עדיין רע מאוד.

ממליץ לכולם להימנע מלראות את האנטי כדורגל הזה. התנועה של שחקני ההתקפה לא השתנתה בשיט, זו אותה תנועה שהיתה גם לפני חודשיים ושלוש, ולא רק שמה שאתה אומר הוא שקרי, אלא הוא דבילי, כי אם זה באמת היה נכון, היכולת של הקבוצה היתה משתנה, הן מבחינת יכולת השחקנים והנעת הכדור, ומאחר וכולם יודעים שזה לא נכון, אזי ההודעה שלך, לא רלוונטית, לא מדויקת בעליל, ובעיקר מטעה, כי אנשים אשכרה עוד יכולים לחשוב שמכבי נראית כמו קבוצה שראויה להתמודד על אליפות, והיא לא. כי מן הסתם לא היה לך פקקים והיית רואה את הקבוצה מגיעה להזדמנויות על ימין ועל שמאל, במקום על 2.5 מצבים שמהם מכבי עשתה 3 שערים, איכשהו. זה שדור מיכה הצטיין מול הפועל רמת גן במשחק הבכורה שלו, אומר הרבה יותר על הפועל רמת גן, ולא עליו או על מכבי ת"א, זו קבוצה שהיא אפילו לא מבחן עבור קבוצות הליגה הלאומית. אם יש צמרת, בטן ותחתית, אז היא נחשבת בקבר, שזה נמוך אפילו מהאחרונה בטבלה.

אגב בנושא ראנגלוב, אלא אם הוא יגיע עד לסיום העונה ל-14/17 גולים, אני די תומך בהחלטת ההנהלה שלא להשאירו. עם כל הכבוד, שחקן זר, שמגיע מהבונדסליגה, צריך להפציץ פה בכל משחק ולא להתקשות מול החלשות שבקבוצות הליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/11
  7. Number 8 Member

רק חבל שהרגליי בול עץ שלו "הביאו" רק 6 נקודות ולא הרבה יותר ממה שציפו ממנו ועל כך גם שילמו עליו כל כך הרבה כסף. לו הביאו אותו בפול כסף בשביל שיבקיע שער פוקסי מול בית"ר ויבקיע צמד מול דוחא, הביאו אותו בשביל הרבה יותר.

8. JackSparrow Member

איוניר העלה 2 מגנים מהנוער והעלה גם שחקן נוער שהלך למבחנים בליברפול (לפי מה שאנשיםאומרים הוא אחד השחקנים הטובים). איווניר תירגל את שני המגנים החדשים במקומם של זיו וסבן, מה דעתכם? אני מוצא את זה טוב. למה? יותר מלחמה על המקום בהרכב.

9. Number 8 Member

מתי מכבי עושים אימון? ראיתי בסביבות 4 את אלירן עטר עם חברים בקניון עזריאלי... נראה לי כמו שכונה.

10. JackSparrow Member

האימון של מכבי בשעה 6-7-8... משהו כזה. בשעה 16:30 היה מסיבת עיתונאים

11. מכבי או מוות!!! Member

בזמן האחרון אני שומע כל כך הרבה אנשים שפוגשים את אלירן עטר ברחוב,קניון,מסעדה בחוץ...הבנאדם לא מפסיק לבלות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

12. Don Joan Roman Member

כל עוד הוא לא עושה שטויות ומספק את הסחורה על המגרש שייצא כמה שבא לו, זה שהוא שחקן כדורגל לא אומר שהוא צריך להתנזר מבילויים.

13. Fanatic Member

:aaaoffto:
    לכדורגלנים גם יש חיים, אין סיבה לחפש אותם כל עוד זה לא בא על חשבון היכולת המקצועית.

עמנואל מאיוקה בראיון לONE למי שמעוניין
    http://www.one.co.il/Article/174723.html

מדהים איך השחקן הזה התפתח במכבי. איזה שחקן מוגבל הוא היה בתחילת דרכו.
    הוא עוד יגיע רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/11
  14. Number 8 Member

לא אכפת לי שייבלה, שיאכל, שיזיין אבל רק לא לפני אימון או משחק. ראיתי אותו בעזריאלי לפני האימון בערך וזה מה שמפריע. מלמדים את בן דוד שלי בגיל 12 במכבי פ"ת שהכדורגל זה לא תחביב אלא גם עבודה ולפני אימון או משחק צריך להגיע רגועים, רעננים, ממקום של שקט. כמה שזה נשמע בולשיט, זה מה שמלמדים מגיל קטן ואמור ללוות כל הקריירה. לבלות עם חברים לפני אימון זה לא הכי במקום.

עמנואל מאיוקה - לא יאומן איך עלינו על מאיוקה והבנו אותו בכלום כסף לקבוצת הנוער, זה מהלך שמתאים לארסן ונגר ולא לאבי נמני. בשני העונות האחרונות הוא שיחק בבוגרת אבל העונה שעברה הייתה השיא מבחינתו עם 14 שערים בכל המסגרות ועד שהיה נראה שמצאנו חלוץ מצויין, לקחו לנו אותו. אני לא מאשים אף אחד, הוא רצה להתקדם ויאנג בויז שילמה הרבה כסף כך שמצב אחד הרווחנו אבל מצד שני הפסדנו חלוץ מצויין, מהיר, שעם עטר היה עושה הרבה צרות לכל ההגנות בליגה. מה שכן, טוב לשמוע שהוא עדיין זוכר את מכבי, את האוהדים ואת אבי נמני ובחיים לא אשכח. אני בטוח שכל אוהדי מכבי יישמחו לראות אותו במכבי בעתיד אבל אני לא מאמין שזה קורה, היום הוא מצליח ביאנג בויז וזה רק עניין של זמן עד שיגיע לקבוצה גדולה יותר.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה