מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. JackSparrow Member

תשמע עומר, אתה לא יכול לבוא בטענת לגולדהאר שלא פתח שוב את הברז... הוא הביא לנמני 120 מיליון וצריך להסתדר עם מה שיש עד העונה הבאה שאני מאמין שיתקנו את כל הבעיות. קח בחשבון שחיפה לא התחזקה וזה כבר טוב לנו.

2. danielone Member

אין לאן להביא עוד שחקנים
    כי זה יהיה טיפשי מאוד
    יש לנו עודף של שחקנים
    ואני מקווה שבקרוב יצחקי יחזור
    ומכבי ילמדו את הלקח שלא חייבים לשפוך
    כל כך הרבה כסף בשביל להביא שחקנים טובים ככל שיהיו
    יש לנו מחלקת נוער מצוינת ושחקנים שאפשר לקנות בזול יחסית בליגה
    מי שראה את מספרי המשכורות של השחקנים פשוט לא יאמין
    כאילו אין השחקנים האלה לא שווים אפילו חצי מזה !

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני לא החליט לתת לקולאוטי 600 אלף יורו, גולדהאר החליט. נמני סגר עם קולאוטי על 250 אלף יורו נטו, גולדהאר רצה לנהל את המו"מ ואיכשהו זה נסגר על 600...כנראה שקולאוטי שמע שגולדהאר יבוא לנהל את המו"מ אז הוא עשה לו בית ספר...

התקציב של מכבי לא 120 מיליון, הוא 99 מיליון, וזה אישור מהבקרה התקציבית, וכן מכבי צריכה חיזוק, בטח שבקישור.

4. JackSparrow Member

זה משנה כמה גולדהאר שילם לו? העובדה היא שנמני רצה אותו. אולי נמני כלכך רצה אותו אז גולדהאר החליט לשלם לו 650 אלף אירו? או שאולי קולאוטיע א רצה לבוא בסוף אז גולדהאר היה חייב? בקיצור, זה לא משנה כמה שילמו לו ומי אחראי לכך שמשלמים לו כזה סכום. מה שמשנה זה שנגיד גולדהאר נתן לנמני 100 מיליון ש''ח ויד חופשית להביא איזה שחקן שהוא רוצה ואתה עוד בא בטענות? כאילו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו שחקנים אחרים בשוק שיכלת להביא ולא הבאת בתחילת השנה? לא.
    מכבי הביאה את כל השחקנים שיכלה להביא. במצב כיום, מכבי צריכה 2 מגנים עדיין, קשר יצירתי שיית פס לגול וחלוץ.

מכבי היתה חייבת להביא לפחות קשר אחד כי ההגנה עוד איכשהו בסדר...

זה לא קשור לכמה הוא הביא, זה העניין שצריך היה להביא שחקנים נוספים כי מה שהביאו עוד לא מספיק, אל תשכח שבנו פה בקיץ קבוצה מ-0! הביאו 13 שחקנים חדשים, אין מה לעשות, זה לא הוקוס פוקוס, הבאת את מי שפנוי בשוק, לא לקחת שחקנים מהפועל או ממכבי חיפה...

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/11
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי תל אביב הביאה יופי של שחקנים זרים, אבל כפי שאמרתי את זה בעבר, לא כולם באמת נחוצים לה. ג'יבריל סידיבה שחקן מצוין, אבל למכבי תל אביב כבר יש 2 שחקנים טובים בעמדה שלו בדמותם של גל אלברמן ושרן ייני. אני חושב שלהביא מגן ימיני תותח (סתם דוגמא - כריסטיאן אלברז) היה עונה לצרכים של מכבי תל אביב יותר מאשר עוד קשר אחורי, איכותי ככל שיהיה.

אני לא חושב שמכבי תל אביב עשתה כל מה שהיא יכולה בקיץ. הסגל נבנה בצורה לא מאוזנת וזה לחובתם של אבי נימני ויוסי מזרחי.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלברמן וייני? הם נזק שניהם, הוא עדיף עליהם ב-10 רמות. ייני זה לא שחקן כדורגל, נעלי פקקים אסור לתת לו, בעצם אסור לתת לו לעלות על האוטובוס עם הקבוצה בכלל! אלברמן עד שנראה את האלברמן שאנחנו מכירים אם בכלל, יכול לקחת עוד שנה...

8. JackSparrow Member

אל תשכחו שאלברמן לא שיחק המון זמן וזה לוקח זמן לחזור לכושר... אני מאמין שבעתיד נראה דברים טובים מימנו... ייני? לא מבין איך עדיין לא משאילים אותו...

9. Fanatic Member

איך יש עוד אנשים שתופסים מייני כשרון או משהו כזה? הוא שחקן נחמד לא יותר. מתאים לקבוצת אמצע טבלה או לספסל של קבוצת צמרת. הרכב אצלנו הוא בחיים לא שווה.
    סידיבה עד עכשיו האנדרייטד של העונה. כמעט כל משחק הוא משחק מצויין, ועדיין אנשים לא חושבים עליו כבאנקר בהרכב.
    ואלברמן עדיין סימן שאלה גדול, ובינתיים ישראלביץ' משחק בתפקיד הזה לא פחות טוב ממנו.

ובנושא אחר,
    עדיין לוקחים את הזמן עם ניבאלדו, היום מסתבר שהוא צפוי לחזור בהדרגה בין 10 ימים לשבועיים.

אלי זיזוב שחקנה לשעבר של מחלקת הנוער של מכבי, הצטרף היום לאימונים של הקבוצה, אם הקשר ירשים הוא יוחתם ככל הנראה על חוזה לעונה הבאה.
    זיזוב, בן 20, קשר התקפי שמשחק בעיקר באגף השמאלי.
    מלבד מחלקת הנוער של מכבי, הוא שיחק גם במחלקות הנוער של לבסקי סופיה ושל ספורטינג בראגה. זיזוב גם הספיק לשחק בכמה הופעות בודדות בנבחרת הצעירה, תחת מוטי איווניר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/11
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אני יכול רק להמליץ לך להפסיק להקשיב לסיפורים פנימיים שרצים על ימין ועל שמאל (גם מנסיון אישי). להזכירך, בסוף העונה הקודמת טענת שיש לך מקורות בלעדיים שמוכיחים איזה קמצן גולדהאר ואיך הוא לא מוכן לפתוח את הכיס. אני בטוח שאיש עסקים שעשה טיפה, רק טיפה יותר מו"מ מנמני בחיים ויודע דבר או שניים על כסף, לא בא ושילש לקולאוטי את החוזה סתם כי הוא לא מבין בכדורגל. עצוב שאתה מאמין לזה בכלל.

אגב, עדיין לא ענית את מי אתה מעיף מהקישור תמורת הקשר החדש הזה (מי, אגב?) שאתה רוצה להביא.

לגבי ייני - כישרון בהחלט כישרון. אמנם יש עוד הרבה על מה לעבוד, ונקווה שעכשיו שיש מאמן יהיה גם מי שיעבוד איתו, אבל הוא ראוי לרוטציה שלנו בלי תחרות בכלל. אם מעגל כמו שי אבוטבול מאמן נורמלי הצליח להוציא משהו, אז מייני, שחקן עם יכולות של 50-50 שאין הרבה כאלה בארץ, אפשר לגדל יופי של שחקן.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלברמן/בוזגלו/מאדוניאנין/ישראלביץ' כל אחד מהקישור מבחינתי יכול להיות מוחלף.

ייני - אין שום כישרון, אין קשר בינו לבין כדורגל.

מה הקשר אם הוא ניהל יותר מו"מים מנמני? הוא לא מבין בכדורגל. תאמין לי שאם אני אומר דברים, אני לא אומר אותם סתם, וכן אתה יכול להאמין ולא להאמין, זה ממש לא מעניין אותי.

בוא נגיד את זה ככה, אם אני ועוד כמה אוהדים לא נמצאים עם גולדהאר בפגישה, בוא נגיד את זה ככה, סיכוי של 90 אחוז שהתקציב של מכבי השנה זה 30 מיליון שקל גג.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) את מדוניאין טיפשי להוריד לספסל כי כבר הוכח שהוא נכס כשמשחק בעמדה הטבעית שלו. בוזגלו יחסית תורם בתקופה האחרונה ובשביל להוריד אותו לספסל צריך שחקן שבאמת יצדיק את כל החגיגה התקשורתית שתרוץ סביב הספסול של מאור. אלברמן\ישראלביץ' אפשר לספסל, אם יש לך איזה בירם כיאל על הכוונת במחיר טוב ואני לא מודע לזה.

2) כה אמר עומר.

3) מה הקשר שהוא לא מבין בכדורגל? לא צריך להבין בכדורגל בשביל לראות עסקה סגורה ב-250 אלף יורו או מה שלא אמרת, ולא להפוך אותה לעסקה של 650 אלף.

4) עם כל הכבוד אליך ואל שאר אותם אוהדים, קשה לי להאמין שלכולכם יש השפעה מנמני, מזרחי, בושינסקי ושעיה על הנעשה במכבי, ועוד ברמת הפרש של מעל 60 מיליון שקל. ואם כן - אוי לנו.

13. JackSparrow Member

1) מסכים איתך. אי אפשר להתעלם מן העובדה שהוא הביא לנו המון נקודות והוא מנסה כל רגע לקבל את הכדור ולהניע אותו קדימה.

3)גם אני לא הבנתי כלכך מה הקשר, חוזים זה עיניין של עסקים, מו''מ... זה לא קשור כלל לכדורגל.

4)קשה לי להאמין שגולדהאר כלכך מקשיב לאוהדים שיגידו לו מה לעשות... הוא אדם שעשה את הכסף שלו מ0 ואני מאמין שהוא מבין בדברים שהוא עושה. קשה לי להאמין שהוא הקשיב לכמה אוהדים שיגידו לו לשחרר 100 מיליון ש''ח או לא יודע מה יקרה. עוד מעט גם יגידו לי אנשים שהוא קמצן בגלל שוא לא קנה אנשים בינואר נכון? (לא מדב אישית על עומר, אלא בכללי)

נ.ב
    שמעו בדיחה: אוהדי הפועל העיזו להגיד לי שזהבי הרבה אבל הרבה יותר טוב ממדוניאנין.

14. yakov_y YNWA

אני לא מסכים עם זה אבל יש משהו במה שהם אומרים.
    רק תזכיר לי, למי יש יותר שערים ובישולים?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/2/11
  15. JackSparrow Member

כן, לאחר ששמו את מדו לא בעמדתו המון משחקים ולאחר שבמשחקים ששיחק לא שיחק כלל בעמדה שלו.

ואתה באמת רוצה להתחיל להשוות שחקנים לפי סטטיקה?

לזהבי יש ראיית משחק כמו של מדו? לזהבי יש טכניקה כמו של מדו? לזהבי יש פסים מדוייקים כמו של מדו?

אני מציע לך לראות את התקציר של הדרבי הארון ולראות את הסיבוב הענק שהוא עשה לפני שהוא שלח את רנגלוב מול אניימה.

מספיק היה לי לראות את הדרבי ולראות אותם משתעשע בשחקני הפועל עם הכדור בין הרגליים בכדי להבין שהטכניקה והשליטה שלו בכדור פשוט בשמיים. זהבי אכן שחקן טוב, אבל להגיד שהוא טוב יותר ממדו? תמשיך לחלום בחור צעיר