מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. itay7 Member

החילוף של קולאוטי היה בסדר לדעתי. סה"כ עטר הרס בעיקר, וגם לא זז. קולאטי כן זז ונכנס קצת בשחקנים, וסה"כ זו לא אשמתו שמכבי הפסיקו לשחק, אלא זה שלמדוניאנין, בוזגלו וישראלביץ נגמר האוויר, ואלברמן פח זבל מהלך.

אבידור ודור מלול קיבלו את מה שמגיע להם אחרי המשחק המחפיר שלהם בגביע, מה גם שאף-אחד מהם לא היה עוזר לנו בדרבי. קלמי בסדר גמור בתקופה האחרונה, ומלול רע מאוד כמגן, ובהתקפה יש טובים ממנו. לאבידור יש בעיה מוטורית וכל פעם שהוא רוצה להסתובב או לרוץ ימינה הוא עושה זאת לצד השני, או שהוא פשוט דביל.

2. Number 8 Member

אני לא ראיתי מקולאוטי כלום. ממש ממש כלום, אפילו היו לו כמה איבודי כדור במרכז המגרש.

אה, ואבידור פשוט דביל. חלוץ בחוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/11
  3. JackSparrow Member

תשמעו, למה אף אחד גם לא מזכיר חלק מן החילופים הטובים שהיו לאיווניר היום?

הוא הכניס את קולאוטי והוציא את עטר האגואיסט (אפילו שזה קולאוטי שנכנס, מאמן אחר היה מוציא את רנגלוב אולי).

הוא הכניס גם את אלברמן בכדי שיעשה הגנה בדקות קריטיות והוציא את ישראלביץ' ולא את סידיבה...

נ.ב
    אתם לא מאמינים איך פחדתי כשגפני נכנס.

4. Number 8 Member

ראנגלוב היה מצויין, עטר בעיקר הזיק, אין פה אה ודה. אף מאמן לא היה מוציא את השחקן הכי טוב שלך.
    ומן הסתם שאלברמן ייכנס וגיז'רמו ייצא, שניהם 50-50 בזמן שסידיבה גרזן.

לא צריך להיות גאון על מנת לעשות את החילופים האלה... מה שכן, הוא עשה אותם בזמן ועל זה גמיע לו קרדיט.

5. JackSparrow Member

עוד משהו שלא קשור לדרבי - שבוע הבא על הנייר יש לנו משחק קל מאוד מול הפועל רמת גן. אני מקווה לראות את החלוץ מהנוער החדש בפעולה...

דרך אגב, ידוע לכם איזה חלוץ הוא? חלוץ שני? חלוץ מטרה? מה?

6. Fanatic Member

עוד לא הבנת שעם הקבוצה שלנו אין משחקים קלים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

סבלנות עם דאבור, הוא רק בן 18. עוד עונה, אולי אפילו כמושאל תעשה את העבודה.
    ראיתי משחק אחד שלו בנוער והוא נשאר באיזור רחבת היריב כמעט כל המשחק. די מהיר וסיומת קטלנית כמו שכולנו כבר יודעים. אבל הכל ביחס לליגת הנוער. עוד אי אפשר לדעת מה הוא באמת שווה.

7. TariboWest Member

הנוער של מכבי ת"א כרגע בדרך הבטוחה לאליפות ואני לא רואה איך מישהו שם משתלב בעונה הבאה בבוגרים עם ערימות הרכש שהביאו. אם לא ייקבלו החלטה לדלל את סגל הבוגרים מרכש במטרה לאפשר השתלבות של בוגרי קבוצת הנוער, אז ייאבדו דור מאוד כשרוני שעמיר תורג'מן מטפח כרגע.
    ריף פרץ, אורי כהן, מישל נחמיאס, רוסלן ברסקי, דור מיכה, גאל מרגוליס, רועי קהת ומואנס דבור - מתוך הרשימה הזאת איווניר (אם ימשיך) צריך למצוא את אלו שיישתלבו במכבי כשלד למספר שנים.
    בקשר למואנס דבור, המספרים שלו לאורך השנים באחי נצרת מפחידים גם בקנה מידה של ליגות נוער (67 גולים בנערים א', 43 בנוער).

8. JackSparrow Member

אבל מה התפקיד העיקרי שלו כחלוץ? מטרה? חלוץ שני?

אני מאמין ומקווה שנראה אותו ביום שבת הקרוב מול הפועל רמת-גן.

9. Fanatic Member

הבלם הצעיר ניסו קפילוטו הושאל עד לסוף העונה למ.ס אשדוד.

אבידור בדרך חזרה לק"ש שמונה. אם העסקה אכן תצא אל הפועל, ק"ש תחזיר חצי מסכום ההשאלה ששולם על אבידור בתחילת העונה, וק"ש גם תאלץ לשלם לו את מלוא המשכורת. ברוך שפטרנו?

10. JackSparrow Member

אכן ברוך שפרטנו, ככה אולי נזכה לראות את החלוץ החדש מהנוער שאני משתוקק לראותו... אבל יש את קולאוטי שלא וויתרו עליו וזו הבעיה...

11. Fanatic Member

שמחנו מוקדם מידי. המו"מ בין מכבי לק"ש פוצץ ואבידור ישאר במכבי בעונה הבאה.
    מסתבר שאם בעונה הבאה נמשיך את אופציית ההשאלה, נקבל 50% מכרטיס השחקן של אבידור.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שזה כזה נורא שאבידור ישאר פה. במשחקים בהם עלה כמחליף לרבע שעה אחרונה הוא הקשה על הרבה הגנות. פשוט אסור לתת לו לפתוח כי כל גורם ההפתעה איתו נעלם אז.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוכזב מאוד שאיווניר לא התעקש להביא שחקן אחד אולי לקישור, נוכח ההתחזקות של הפועל, זה הרי לא שיצחקי פתאום יבוא והקבוצה תשתדרג בכמה רמות שהיא צריכה כי זה לא יקרה, מאדוניאנין לא יתחיל לרוץ, בוזגלו לא יקפוץ ב-4 רמות קדימה וקולאוטי לא יתחיל להיות חלוץ אמיתי ולכבוש ואבידור לא יצליח לדעת לעצור כדור. חבל לי שדווקא בעוד שהפועל הביאה 4 שחקנים, ואני לא מתווכח אם הם טובים או לא, בתאכלס, מכל מה שהם החתימו, רק אלרואי כהן זה שחקן שאפשר להגיד עליו שהוא השקעה עתידית וחיזוק יפה בהחלט, פאצ'לקה הזה אכל תבוסות בצ'מפיונס על ימין ועל שמאל והוא בא מז'ילינה, לא מארסנל, החלוץ האוקראיני בא מהליגה שניה באוקראינה, בואו נגיד שאפם זה יהיה בינגו זה יהיה הפתעה גדולה.

אבל מכבי, איפה לנסות להתחזק באיזה שחקן קישור שיוצר מסירות לגול? אכזבה גדולה! יכול מאוד להיות שאולי העונה עלתה לנו בזה שלא התחזקנו באיזה שחקן אחד לקישור מבחינה יצירתית וחבל!

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להילחץ רק כי הפועל "הביאה 4 שחקנים". איפה תשים עוד שחקן בקישור? או יותר נכון, את מי תחתוך כתוצאה מכך? עדיף גם לקבוצה וגם לאיווניר שקט תעשייתי מאשר איזה אלרואי כהן שידיח את בוזגלו מההרכב וכל יומיים רק נשמע הדלפות של מאור ויעקב לעיתון\אתר אחר וכולם יתעסקו רק בזה.

יש סגל טוב, המקום היחידי שדרוש בו חיזוק נואשות הוא מגן שמאלי, ואין משהו פנוי בשוק כרגע, אין ברירה אלא להמשיך הלאה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/11
  15. Raulito Madridista

אחרי השקעה עצומה בקיץ, אפשר להבין שהברז של גולדהאר נסגר מתישהו. אני לא חושב שמכבי צריכה עוד חיזוק, בטח כאשר למעט כחלון וקפילוטו שהיו שחקנים מאוד שוליים השנה - נערי שש-בש - אף אחד אחר לא עזב. למכבי יש בעייה קשה בעמדות המגנים, זיו וסבן לא נותנים שום דבר בהתקפה ועל ההגנה עדיף שלא נדבר, אבל מעבר לכך הסגל בסדר גמור. ההתקפה בעיקר לא ממצאת את הפוטנציאל שלה - מכבי בקושי מצליחה להבקיע. מעבר לסיפסולו של קולאוטי(מספיק עם פרות קדושות), אולי כדאי לאיווניר לנסות להציב את ישראלביץ' בעמדה קידמית הרבה יותר, נניח כמו ששיחק בכפר-סבא אצל אוחנה. מאז שישראלביץ' הגיע למכבי הוא בעיקר שיחק במרכז השדה רחוק מהשער.
    ובנוגע למשפט 'הפועל הביאה 4 שחקנים' - אל תשכח שדה-סילבה נמכר ושכטר נפצע. שי רביבו אגב לא יהיו יותר מנער פוסטר והחלוץ האוקראיני לבסוף נחתך.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/11