מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Fanatic Member

http://www.fastup.co.il/images/11304725.Xxx
    מרגש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

המון כשרונות בנוער, אבל מעל כולם רוי קהת, מונאס דבור, גאל מרגוליס (רק בן 16). יש עתיד.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק הערב:

משחק נוראי של מכבי, שאף אחד לא יגיד אחרת. המגרש בדוחא זוועה, אבל גם מכבי, כל כך לא מדויקת, כל כך חסרת תכלית, פשוט גועל נפש.

אבל!!!!!

החילופים של איווניר היו בינגו, מאור בוזגלו עם נגיעה אחת טובה בכל ה-20 דקות וקצת שהוא שיחק וקולאוטי נגע גם הוא קלות וכבש.

שוב מחזק את הטענה שלי שבוזגלו חייב לעלות מהספסל, אסור לתת לו הרכב.

מאדוניאנין, יצטרך לתת עוד הרבה גולים והרבה לחימה בשביל לקבל ממני את האמון אחרי שהוא זרק אותו לפח...לא מתרשם מהגול חאווה שלו.

וקולאוטי אשכרה יצא מתיבת ה-5, עשה הטעיה ושלח פצצה לחיבור, משהו שהזכיר נשכחות מ-2006, מקולאוטי ההוא....עדיין מוקדם להגיד שהוא חזר.

יש עוד הרבה עבודה, איווניר הפתיע אותי היום לטובה, אבל 2!!!

בואו נזכור נגד מי סיכקנו (משחק מילים בכוונה) מול סכנין, הקבוצה אחת מה-3 הכי גרועות בליגה, ועדיין היא היחידה שהצלחנו להבקיע מולה כמות מכובדת, מסתבר שזה לא מקרי...

המבחן הוא בשלושת המשחקים הקרובים והשיא שיגיע - בדרבי! אחרי זה נדע באמת לאן העונה הולכת.

3. Number 8 Member

צמד ענק של קולאוטי, כל גול יותר גדול מהשני, הראשון היה פשוט מיקום מצויין שלו שרק סקוררים וחלוצים גדולים יודעים להיות במקום הנכון ובזמן הנכון ולשים את הרגל בדיוק בזמן והגול השני גם ענק, מי היה מאמין שקולאוטי יבעט מרחוק ועוד יבקיע לחיבורים... רק שימשיך ככה, שלוש שערים בשני משחקים, שלושתם כל כך חשובים.

4. Fanatic Member

ניבאלדו סובל ממתיחה ברצועות הברך ולא מקרע כמו שחששו בהתחלה. הבלם לא ישחק נגד הפועל פתח תקווה גם בליגה וגם בגביע, והוא בספק גם לדרבי.
    http://www.maccabi-tlv.co.il/News.asp?id=1334

מדוניאנין שקיבל צהוב חמישי אתמול (בכוונה?), ייעדר ממשחק הגביע נגד הפועל פתח תקווה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/11
  5. JackSparrow Member

אני בטוח שזה היה בכוונה, אני לא אתפלא גם אם איווניר אמר לו לעשות את זה (אם זה עבד לריאל מדריד למה לא לנו?).

מדוניאנין היה איש המשחק היום לדעתי, רק רצה לקבל כדורים ולהעביר אותם קדימה.
    מה שגם כדורי העומק שהוא נתן היו מדהימים

6. Muurad Member

לא יודע איך לאכול את המשחק כי התחלנו לשחק טוב כשאשדוד באמת התפרקו.. אבל סה"כ כשראנגלוב נכנס נראו ממש הרבה יותר מסוכנים... לפני זה התקשנו לייצר משהו, והדברים היחידים שקרו היו או בגלל בוזגלו, או בגלל האריס או בגלל איזו מסירה מהירה של קולאוטי כשהוא מקבל עם הגב.. אבל זה ממש לא קרה מספיק ונראנו מנוטרלים, במיוחד עטר שחייבים לשנות משהו במשחק שלו, כי קבוצות למדו אותו על אגף שמאל והוא פשוט תוקע לנו שם את כל המשחק.

מדוניאנין משחק כמו שכולנו ידענו שהוא יכול ויודע, חזר לו הרצון לשחק כדורגל, אבל גם פתאום יש לו מאמן שיודע איך להשתמש בו, משהו שאבי ממש לא ידע לעשות.

בקשר לצהוב, זה בטוח היה בכוונה, הוא כמעט לא התלהב מהגול שהוא שם ועדיין הוריד חולצה בכזו מהירות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל מעניין שבשידור דיווחו מהקווים שהספסל של מכבי היה עצבני ואמר שזה חוסר אחריות ושהם פוחדים שיחמיץ את הדרבי.. ככה שאו שמדוניאנין ידע ועשה את זה על דעת עצמו, או שהספסל שלנו עושה הפוך על הפוך ו"כועס" כדי שלא יבואו אליו בטענות.. ככה או ככה עכשיו הוא ישחק בדרבי שזה מצויין.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/11
  7. Muurad Member

ראיתי משהו שמאוד מצא חן בעיניי היום ב"מעריב" לגבי הדרך שמוטי מתנהל עם מדוניאנין.

מסתבר שהוא אמר לו באסיפה לפני המשחק עם אשדוד :

"אני רוצה לספור לך 8 בעיטות במשחק. לא פחות. מצדי שהכדורים לא יהיו במסגרת, מצדי שתתפוס יום פחות טוב, אבל אני רוצה ממך 8 בעיטות".

וכולנו יודעים כמובן איך הגיע הגול הראשון.. זה פשוט הבנה בסיסית שלא הייתה לנמני(לפחות לא לפי איך שראינו את האריס על המגרש), של איך להשתמש בשחקני ההתקפה שלו, איך להרוויח אותם בשביל הקבוצה... בגלל דברים כאלה כ"כ רציתי את איווניר, אני ממש שמח שהוא איתנו.

אפילו אם האוהדים ישתו לו את הדם פה ובמגרש אם נפסיד בדרבי, אני מאמין בו ורוצה שימשיך בעונה הבאה בלי קשר למה שיקרה.

8. Fanatic Member

מדוניאנין צריך מאמן שיתן לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ובאימונים. כנראה שאיווניר כזה כי הוא יודע שבסופו של דבר הוא רק ירוויח מזה.

9. JackSparrow Member

מה שגם אתה לא מזכיר שאיווניר מנהל גם אימונים אישיים עם שחקנים כמו סבן, גפני, מדו וכ'ו בכדי לשפר אותם ולהוציא מהם יותר.

עכשיו כולנן יודעים למה גולדהאר ישב איתו 3 שעות ובחר בו.

דרך אגב, מה הקטע להגיד שהדרבי הזה קובע את המשך העונה? כי הוא ממש לא. יהיה עוד דרבי בפלאוף העליון, והוא כפליים יותר חשוב.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/11
  10. Muurad Member

אני גם לא חושב שהוא קובע יותר מידי, אבל ככה כולם יתנהגו.

11. Don Joan Roman Member

הדרבי לא קובע כלום מלבד את המוכנות המנטלית והמקצועית של מכבי להתמודד עם הפועל תל אביב, מול מכבי חיפה זה נגמר פעמיים עם כאב לב, אם זה יקרה גם מול הפועל לא יהיו חסרים שחקנים במכבי שירימו ידיים כי לנצח את היריבות שלך זה דבר חשוב מאוד גם אם לא בהכרח קבוע.

12. Muurad Member

אף אחד לא אומר שזה לא חשוב, אבל זה לא מה שיגמור לנו את העונה.

13. JackSparrow Member

כמה דברים:

קריית שמונה הוכיחה היום שהפועל ת''א לא כזו גדולה ומפחידה כמו שהתקשורת מנסה לצייר אותה, היא אכן מצויינת. אני לא אומר שלא, אבל התקשורת מגזימה וגורמת לפחדים, הסגל של מכבי ת''א על הנייר טוב יותר מהסגל של הפועל ת''א, ואת זה אמרנו מתחילת השנה ושום דבר לא השתנה.

בנוגע למשחק:
    לפי דעתי תיקו מצויין לנו, ואני אסביר למה

אחרי התיקו הפועל ת''א במרחק 4 נקודות מאיתנו (אם היה ניצחון אז 6) מה שאומר שאחרי קיזוז זה הופך ל-2.

אם קריית שמונה היית מנצחת היא היית במרחק 3 נקודות מאיתנו, מעידה אחת קטנה ואולי הם יעקפו אותנו, אז התיקו הזה מספק אותי.

14. eran levy Member

לא חידשת דבר, הפועל לא מפחידה, אני לא מכיר מישהו שחושב כך (חוץ מכמה עיתונאים שמתלהבים אחרי שהפועל מביסים את הפועל חיפה או אשקלון). הפועל ת"א קבוצה חזקה ואיכותית אבל לא כל הקבוצות בארץ חשות מאויימות ממנה. מכבי ת"א חייבת להתעלם מהתיקו הזה. בוא לא נשכח שקרית שמונה היא הכבשה השחורה העונה גם של מכבי וגם של הפועל. אולי כדאי להזכיר שלא סתם קרית שמונה בצמרת.

15. Don Joan Roman Member

האמת שאני לא מבין את התחושת אימה הזאת של שחקנים מקבוצותכ אלה ואחרות, זה בסה"כ כדורגל, אז נכון שיש טובים יותר וטובים פחות והפועל תל אביב היא קבוצה מצויינת אבל גם לה יש הרבה נקודות פגיעות.