מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. JackSparrow Member

לרוני לוי יש ניסיון יותר גדול, זה ההבדל.

רוני לוי אימן קבוצה בחו''ל והוא גם אימן את מכבי חיפה (קבוצה גדולה מישראל) בעוד איווניר לא אימן אף קבוצה גדולה... לא רק שהוא לא אימן אף קבוצה גדולה. בקבוצות כמו באר שבע הוא עזב באמצע העונה..

אני מאמין שאיווניר יהיה המאמן שלנו עוד כמה שנים, אבל כרגע עדיף את רוני לוי שיש לו ניסיון הרבה יותר גדול (מה שגם בתקופתו במכבי חיפה הוא ראה שבוזגלו חוצפן לא קטן ובגלל זה כנראה הסתכסך איתו)

2. alexshw Member

קשה למצוא מישהו שרוני לוי לא הסתכסך איתו. אולי רק עם מיקי דסה, יעקב שחר ואשתו. זה לא קשור למי חוצפן ומי לא.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/11
  3. burning soil Member

רק בארץ אנשים מזלזלים בהישגים של אחרים בקלות נסבלת כ"כ.
    אני מבין שאיזה מאמן שלא נקבל לא יהיה טוב לאוהדים.

איזה מאמן בארץ הביא בשנים האחרונות 3 אליפויות רצופות?
    באיזה אליפויות שלו כמאמן מזלזלים? זאת של ה-11 הפרש מהמקום
    השני או ה-16 הפרש מהפועל ת"א?

ה-65-66 שערים שחיפה כבשה בעונות 04/05 ו-05/06 זה סכום שכל אוהד
    מכבי רק יכול לחלום עליו. חיפה פירקה את הליגה בעונות האלה.

אז לרוני לוי יש יחסי אנוש בעייתים? מה נמני לא העיף את קמנאן
    ומדוניאנין?

לאנשים יש זכרון ופתיל קצר, עיקר היכולת הגרועה של חיפה היתה
    בעונה שהם הגיעו רחוק בגביע אופ"א וכעונה אחת לאחר מכן שם חיפה
    באמת היתה זוועה.

בשורה התחתונה, אם רוצים הישגים בטווח הארוך אז רק רוני לוי
    מבין המועמדים(למרות שהייתי מעדיף את עטר בכלל), יצחק שום לעומת
    זאת יודע להתמודד עם סגל איכותי וכוכבים ויצליח בטווח הקצר.
    לעומת זאת למוטי איווניר אין שום נסיון באימון קבוצה גדולה,
    אם רוצים רב"ש vs2 אז בבקשה.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה רב"ש vs1 קודם כל. מי ישמע איזה כישלון צורב הוא נכשל במכבי, 7 מחזורים שחצי מהם ניצחנו, באמת אוי ואבוי.

כן לרוני לוי יש יחסי אנוש מאוד בעיתיים, וכן גם לנמני, מה הנקודה שלך?

עוד פעם, התארים האלה של רוני לוי לא הגיעו כתוצאה מהגעת מאמן חדש, חיפה בשלוש השנים לפני רוני לוי לקחה 2 אליפויות ואת השלישית הפסידה בהפרש שערים. רוני לוי הגיע והקבוצה שלו הייתה פחות טובה מהקודמת. הוא לא הביא איתו שום שינוי והכשלון שלו בפ"ת ולאחר מכן הקדנציה חסרת המשמעות באוניראה רק מדגישים את המגמה הזאת.

נסיון? איווניר אימן בבוגרים כשלוי עוד השתשעשע בצעצוע של שחר בנוער, אימן את הנבחרת הצעירה, הביא קבוצה שהיום אף אחד כבר לא זוכר מהלאומית למקום מכבוד לליגת העל, לא בטוח שזה פחות טוב מהכמה חודשים של לוי ברומניה או התקופה שבה הוא עמד בראש המערכת שבנו גרנט ושום בזמן שהיא שחטה את הליגה כלשא הייתה פה ולו חצי קבוצה ראויה אחרת.

אני גם לא עושה מאיווניר מאמן גדול כל כך, חשוב להדגיש, אני פשוט לא יכול לסבול את הפוץ הצבוע הזה מהכרמל, שמעולם לא הסתיר את סלידתו מאיתנו אבל כמובן שכרגע אנחנו מציעים משרה חלומית לכל מאמן שרוצה להתקדם אז אפשר לשים הכל בצד.

מצידי שנגמור את השנה עם איציק עובדיה\ניר לוין\דודי בביוב מהפיצוצייה ונחפש כבר מישהו נורמלי, גם ככה הרי מאמן חדש לא ישנה פה דברים תוך לילה ואנחנו נראה עוד הרבה אין-כדורגל העונה הזאת, מאבק האליפות יקום לתחייה רק אם חיפה או הפועל ייכנסו למשבר.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זו הגישה, אז למה לפטר את נמני? היה צריך לתת לו עד סוף השנה אם כך...אם זו אכן הראייה של גולדהאר אז ברור שנמני היה צריך להמשיך בלי קשר ליכולת.

6. eran levy Member

כי נמני היה רעל למועדון, הוא הרס כל חלקה טובה בו ולכן חובה היתה לפטר אותו כדי שלא יוכל להמשיך ולתחזק את הרוע הזה. הדבר הגרוע ביותר עבור מכבי ת"א היתה העובדה שדווקא נמני הוא הסמל שלה. הרי היו למכבי סמלים רבים - אבי כהן, אלי דריקס, מאיר נמני, בני טבק, ועוד ועוד - והם לא היו שתלטנים ופראיים כמו אבי נמני. לגולדהאר אין ולו טיפה אחת של אשמה בעניין, הוא היחיד שקם נגד שלטון התעתועים של נמני והחליט ש-enough is enough. נמני הוא אמן המניפולציות ואני באופן אישי לא מבין איך אנשים עם ראש על הכתפיים נתנו לו לשגע אותם במשך כל כך הרבה זמן.

7. Number 8 Member

זו גישה לא נכונה. ישר כולם פסימים... לא נגמרה שום עונה, אנחנו עוד יכולים לזכות באליפות, נכון שזה קשה אבל למזלנו יש עוד את הקיזוז ועוד הרבה משחקים עד סיום העונה, אם אתם חושבים שנגמרה העונה אז פשוט אל תבואו לעודד ואל תראו משחקים כי לא צריך אוהדים כמוכם, חד וחלק.
    זה לא שאין לנו סגל טוב, יש לנו סגל מצויין ורק צריך מאמן טוב שיבוא ויידע לחבר את כולם. אנחנו לא צריכים שום חיזוק ואני מאמין שגם לא נעשה, הסגל שלנו יכול לזכות באליפות, רק צריך מאמן טוב עם ניסיון וביצים ולפי דעתי רוני לוי יכול מאוד לעזור לנו והוא האיש הנכון לאמן אותנו, לפחות העונה.
    זה לא שאנחנו עשרים נקודות מהמקום הראשון, בסך הכל שמונה שזה למעשה 4 עם קיזוז, ישנה עוד דרך ארוכה, לנו ולשאר הקבוצות.

לא נגמרה שום עונה, תפסיקו להיות אנטים, אם כולנו היינו ככה לא היינו מגיעים רחוק. בדרך הזו לא נגיע לכלום.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/11
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאור העובדה שלא סגרו עם מחליף ראוי מראש, באמת לא בטוח שהפיטורים של נמני יועילו עכשיו. גם לא לגולדהאר אישית.

נכון שמתמטית העונה לא נגמרה. אבל אני אישית (ולא נראה לי שאני היחידי) באמת אגעל אם איכשהו ניקח את התואר בסוף. צריך להיות הרבה כדורגל גרוע בסיבוב השני בשביל שזה יקרה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלח לי אבל זה שטויות כל מה שאמרת...

מה הקשר בין א' ל-ב'? אבי נמני אשם שרן בן שמעון נכשל? אבי נמני הביא את השחקנים שרן בן שמעון בחר אותם אחד אחרי השני? ממש...נמני לא התערב בשום דבר, למעשה, התפקיד שלו באותה קבוצה היה כמעט כלום ושום דבר, סוג של משהו ייצוגי, הרי את האימונים הוא לא העביר, את השחקנים הוא לא בחר, את המשחקים הוא לא העביר, את ההרכב הוא לא קבע ואת החילופים גם. אז מה היה תפקידו? בעיקר לתת שקט לקבוצה. שקט שבן שמעון הפר עם הבונקר המגעיל שלו, שכחתם את המסירות בין הבלמים שלנו כל המשחקים והעפת הכדורים קדימה? בן שמעון נכשל במכבי, 7 משחקים כן הוא נכשל, כי איתו, בניגוד לנמני, הקבוצה לא היתה קרובה אפילו למקום ראשון אחרי 7 משחקים, עם נמני, למרות הכל, רק בגלל המשחק האחרון המקום הראשון באמת התרחק.

אבי נמני אשם שלוני לא הסכים להביא שחקנים ומכבי הפסידה לסנטה קולומה וארצ'יאספור? ברור נמני אשם.

אבי נמני אשם בזה שקשטן נזרק לא? השחקן שהיה הכוכב הכי גדול אצלו בדאבל, שקיבל יד חופשית יותר מכל השחקנים, אפילו יותר מזוהר לדוגמא, הוא זרק את קשטן...נו באמת.

אבי נמני אשם ששלמה שרף גנב ללוני "לכאורה" כן? כחצי מיליון דולר!!! על שחקנים זרים (ציציאשווילי, ולאחוביץ', דידאווה חחחח) שהשווי שלהם הוא ב-5 ספרות במקרה הטוב? ברור, נמני אשם, ולכן שלמה נזרק בגלל נמני, לא בגלל שלוני גילה את זה...

אבי נמני אשם בזה שקלינגר במשך שנתיים, אחרי זריקת נמני, הסריח את הדשא? הרי נמני לא היה במערכת, זה היה לוני וקלינגר ואיש לא מנע מהם להצעיד את מכבי קדימה, אפילו לא הקהל, שכמו שכולנו יודעים, הוא שוכח דברים מהר, ומה קיבלנו? שנתיים אולי המגעילות בתולדות מכבי, אפילו השנים השחונות של אברם לא היו כל כך מגעילות, עם הבונקר, חוסר הכדורגל והניתוק.

אבי נמני אשם בכישלון הגלאקטיקוס 1.0? ברור נמני הביא את השחקנים...

בחיי נהיית ליצן.

נמני אשם בסכסוך עם הפלשתינאים.

נמני אשם אך ורק בדבר אחד, ולא שום המצאות וגיבובי שטויות שרשומים באינטרנט יסתרו את זה, רק בדבר אחד אבי נמני אשם: כישלון הקבוצה עד המחזור ה-16 השנה בליגה. לא שום דבר אחר, בטח לא בשנות ה-2000 של הקבוצה, מה קרה תאום שכחתם איך לוני הרס את מכבי שנה אחרי שנה? נמני אשם בזה שהוא קיבל תקציב בלתי מוגבל ובעצם לא למד מהשנה וקצת השלמה שהוא קיבל את הקבוצה (אגב את זה ששנה שעברה עם חומר שחקנים של מקומות 7-8 הוא הוביל למקום שלישי המכובד את זה אף אחד לא יזכיר כמובן...), נמני היה חייב להיות ביציע ולתת ליוסי מזרחי לאמן, לנהל משחקים, חילופים והרכבים. נמני לא היה צריך להיות מאמן אף פעם, אבל הקיץ, היתה לו הזדמנות לקבע את מעמדו ולהוציא את עצמו מאור הזרקורים, ולתת לקבוצה לרוץ עם מישהו עם ניסיון, אבל הוא לא עשה את זה, ולכן הוא מחוץ למכבי, כי בתאכלס? ברגע שנמני מונה למאמן, זה היה נדון לכישלון, זה היה ברור עוד ב-2007 שזה מה שיקרה..

10. Number 8 Member

עומר חבל על הזמן שלך, אתה נכנס כאן לויכוח עם אנשים שמשום מה חושבים שנמני הוא הסיבה היחידה שאנחנו כבר כמה שנים טובות בלי תואר, גם כשהיה כשחקן נמני הוא האשם, גם כשהיה בבית"ר נמני היה אשם שאנחנו לא הצלחנו, נמני אשם בכל. לא מזמן היה כאן דיון על מי אשם בכישלון על רן בן שמעון וכולם ישר אמרו נמני, כאילו הוא זה שהביא את טומאסיץ' ודולי ג'ונסון ושאר הפלופים, אבל הם לא מקשיבים לקולות ההגיונים אלא לתקשורת, לאנשים שלא מבינים, אלוהים יודע למי, הם הולכים עם הראש בקיר ולא משנה מה תגיד להם ואילו עובדות תביא, אבי נמני אשם בכל.
    אני איתך בעניין הזה, אבי נמני אשם רק העונה, הוא לא הצליח ליצור דרך ושיטה עד כה ולכן פוטר. כל עמנואלים רוזנים למיניהם ומשתמשים אחרים כאן שחושבים אחרת, שימשיכו לחיות בסרט. ואתה יודע מה, שיהיה להם לבריאות.

11. JackSparrow Member

בואנה עד עכשיו הם לא החתימו מאמן מה נסגר איתם

דרך אגב, יצחקי התחיל לעשות אימוני ריצה, מתי לפי דעתכם הוא יחזור בערך?

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני אשם בכשלונות של מכבי מאז ומעולם.

אבל אף אחד לא יזכיר שדווקא אחרי שלמה, עם ניר לוין, מכבי נתנה את אחת העונות הגדולות, ב-2000/1 (0-7 על בית"ר 10-1 על ראשון, ועוד חמישיות ושישיות) ונמני היה ענק וזה נגמר עם גביע...

וגם בשנה שלאחר מכן, עם ניר לוין על הקווים, זה נגמר עם גביע...

ובעונה שלאחר מכן, למרות שיובש כל העונה על הספסל, עלה 3 מחזורים לסיום, כאילו כלום לא קרה, וואלה הביא אליפות עם יכולת שיא כאילו זה 20-25 משחקים רצופים שלו...

אבל נמני אשם בהכל.

ג'ון לנון נרצח? נמני אשם
    ג'ון פ. קנדי נרצח? נמני אשם
    יצחק רבין נרצח? נמני אשם
    אינתיפאדה אל אקצה? נמני אשם
    טרי החטיא את הפנדל מול יונייטד בגמר? נמני אשם
    מכבי ת"א הפסידה 4:0 להפועל עכו (נמני בכלל לא שיחק) - נמני אשם
    מכבי הפסידה לסנטה קולומה - נמני אשם
    מכבי לא ניצחה 3 שנים דרבי - רק נמני אשם! לא אף אחד מהשחקנים אף פעם, רק נמני!
    מדינת ישראל במצב הסברתי חרא? ברור נמני אשם!
    חרדים? דתיים? שמאלנים? אתיופים? עובדים זרים? נמני אשם, מה קרה לכם.

מה שכן, אם מכבי כן תזכה באליפות, לפחות מההיבט של השחקנים שנמצאים במועדון, זה יהיה ההישג של אבי נמני, בדיוק כמו שהאימון שלהם יהיה של מי שזה לא יהיה...

אני לא מאמין אבל שמכיב תיקח אליפות, יש יותר מדי שחקנים שהם עשבים שוטים בקבוצה שהאינטרס שלהם זה "הם" ולא הקבוצה...גם ההנהלה היא הנהלה מפגרת.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא נוקט עמדה לכאן או לכאן על ההשפעה של נמני מאחורי הקלעים כי 90% מזה זה שמועות שאי אפשר לדעת אם יש להן בסיס - אבל מצחיק אותי שבכל פעם שמדברים על ההשפעה השלילית של נמני על הקבוצה כביכול מבחינת הפילוג המקצועי, ושאר ההתנהלות האגואיסטית שמייחסים לו, תומכיו תמיד עונים בסטטיסטיקות שלו על הדשא, מתי כבר יעשו את ההפרדה?

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל דקה שלמכבי אין מאמן, או יותר נכון כל משחק שלמכבי אין מאמן, לא משנה מי, רק מהבחינה של הסמכותיות, זה אחריות וכישלון של גולדהר, בסופו של דבר, יש נזקים שהקיזוז לא יצמצם...

15. JackSparrow Member

ולפי דעתך הוא צריך אחרכך להניח את המפתחות וללכת?

לא באתי לריב, אלא רק שאלה פשוטה.