מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. danielone Member

אז לאן הוא ילך אם יפטרו אותו ??

2. Number 8 Member

תאמין לי שלא חסרות קבוצות באנגליה. וחוץ מזה הוא לא חייב לאמן, יש לו מספיק כסף בשביל לא לעבוד כל החיים אבל הוא עושה את זה כי הוא לא יכול בלי כדורגל. הוא היה פאקינג מאמן צ'לסי, פורטסמות', ועכשיו ווסטהאם, הוא מאמן בליגה הטובה בעולם, הוא לא יחזור לישראל בשביל להרוס את הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/11
  3. JackSparrow Member

דרך אגב...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4010131,00.html

אם שום יגיע הו יביא איתו את פרננדז, אבל במקום מי? מדוניאנין?

לפי מה שכתוב בעוד מספר אתרים גם לוי רוצה להביא שחקן חדש.

אנשים גם אומרים שרשום בעיתון ידיעות אחרונות שבמכבי מעוניינים להביא שוער זר במקום מדוניאנין.

(תבדקו בעיתון אם זה באמת רשום)

4. Muurad Member

גרנט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מה פתאום.. חודש הוא פה ועוד פעם יתחילו עם "בדם, באש.."

5. riquelme1 Member

האמת שאני לא מבין כל כך למה גם מוטי איווניר, הבן אדם עבר הרבה שנים של אימון, והוא ממש לא עשה משהו משמעותי בכדורגל, אני חושב שהוא מאמן נחמד לא יותר, לא אהבתי את העבודה שלו עם הנבחרת הצעירה.

גיא לווון היה האופצייה הטובה ביותר לדעתי.

6. Number 8 Member

שמועות, שמועות ושוב שמועות. אל תתייחס לכל דבר שמופיע בתקשורת.

7. idos87 Member

אני חושב שכרגע המאמן הכי טוב למכבי הוא יצחק שום.
    אם מכבי יצליחו להוציא אותו מהחוזה שלובאלקי, שום יגיע לקרית שלום עם הרבה מוטיבציה להצלחה בליגה, ועם חומר השחקנים שנמצא במכבי כנראה שההצלחה תגיע ומהר.
    אני לא יודע כרגע מה הם הסיכויים של שום לנחות בארץ בשבועות הקרובים, אבל אם הוא יגיע, השמים הם הגבול מבחינת מכבי.

8. alexshw Member

שום הוא מאמן של טווח קצר.

9. JackSparrow Member

לפי מה שהבנתי יש לשום סעיף שחרור כשהוא רוצה, אבל כפי שפירסמתי יש לו תנאי: פרננדז במכבי.

אסור גם לשכוח את הריב שלו עם יצחקי.

10. Don Joan Roman Member

במקום אוהדי מכבי אני הייתי מתפלל בשישי בבית כנסת כדי שזה לא יקרה.
    הכי טוב למכבי זה רוני לוי, הוא יודע לעבוד עם סגלים איכותיים.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

רק לא שום!

שום = יצחקי מחוץ למכבי.

12. Don Joan Roman Member

שום= קבוצה מפורקת חברתית, חסרת כל סדר במשחק שתתבסס על הברקות של אלירן עטר ומדוניאנין, זה לא שונה בכלום ממה שקורה אצל נימני ומזרחי.
    רק שהם לקחו 400 אלף, הוא ייקח 700 לבד וחלילה אם תרצו לפטר אותו זה יעלה לכם המון כסף והוא יטען טענות הזויות כמו שהוא משלם כסף כדי לאמן את מכבי, זה בלי להחשיב אתץ העובדה שהוא יבקש מאדון גולדהאר איזה 30 מיליון נוספים לרכש שלרוב יהיה כושל כמו סבסטיאן ואסקז.

בקיצור: אם גולדהאר רוצה אליפות שיבחר נכון ושום באף קונסטלציה בעולם הוא לא הבחירה הנכונה, בטח לא עבור מכבי תל אביב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/11
  13. Number 8 Member

תשכחו מיצחק שום - אלו רק מוטי איווניר או רוני לוי. ההחלטה ככל הנראה תהיה היום, גג עד יום שבת. כל דקה שעוברת רק פוגע בנו, מכבי צריכה להחליט כבר.

כמה שאני אוהב את מוטי איווניר, מכביס מלידה וסמל של המועדון, ולמרות שהחלום הכי גדול שלו זה לאמן את מכבי ת"א, גולדהאר צריך לבחור ברוני לוי. יש לו רזומה מצויין, הוא יודע לעבוד עם שחקנים גדולים, הפך את מכבי חיפה לקבוצה הטובה בליגה בלי תחרות במשך 2-3 עונות ולפי דעתי זה האיש שאנחנו צריכים.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים כמה שאני מפחד שזה יהיה רוני לוי, לא יודע מאיפה להתחיל בכלל עם ה"למה לא..."

- הבן אדם לקח 3 אליפויות עם קבוצה שבנו גרנט ושום, בשנים הכי חלשות של הליגה כשלא הייתה ולו חצי אלטרנטיבה ראויה.
    - הסתכסך עם כל כוכב וכל שחקן צעיר שרק אפשר, ייבש את בוזגלו, רפאלוב, קינן ורבים אחרים.
    - נכשל בפ"ת, לא עשה כלום באוניראה.
    - שונא אותנו!!! בחייאת איך כולם שכחו את כל השנים האלה כשהוא היה בכרמל? הבן אדם ירוק through and through, הסיבה היחידה שהוא מגיע אלינו זה כדי לחזור ל"קדמת הבמה".

לאיווניר אין הישגים גדולים למעט אולי עם נצרת עילית, אבל הוא איש מקצוע יסודי. גם הנבחרת הצעירה שלו שיחקה לא רע בכלל וזה כבר לא היה אותו דור של גיא לוי. לא בטוח שאיווניר הוא האיש להצעיד אותנו קדימה, אבל בינו לבין רוני לוי, גם מבחינת הגב שהקהל ייתן - אין בכלל ספק.

15. Fanatic Member

אובפמי, מצטער לבאס אותך, אבל לפי מה שהבנתי רוני לוי סגור במכבי והודעה רשמית תצא במוצ"ש.
    לא יכול להגיד שזה 100% נכון, אבל הבן אדם שאמר לי את זה בדר"כ צודק כשזה נוגע למכבי.