מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוריניו פוטר מצ'לסי ב-SMS!!! וזה לא אבי נמני, זה מוריניו, אלוף אירופה לשעבר באותה תקופה שהביא לצ'לסי 2 אליפויות רצוף לראשונה מזה 50 שנה, ועוד שלל גביעים...ואברמוביץ' אמר לו באס אמ אס אתה מפוטר!

2. Fanatic Member

וזה הופך את זה לבסדר?
    מה לי ולצ'לסי? רק מכבי מעניין אותי.

עומר עזוב, איך שלא תסבובב את זה זה נעשה בצורה מגעילה חד משמעית. בטח ובטח אם מה שאמרת על בושינסקי באמת נכון.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רציני בהכל.

הוא באמת שכן שלי
    ובאמת שלחתי לו אס אמ אס אחרי שקיבלנו את השלישי
    ופגשתי איתו לא מעט, בדרבי האחרון היתה לי איתו ביציע שיחה של קרוב ל-15 דקות...

אני מאוד אוהב את גולדהאר, הוא מבין עסקיםפ, לא סתם הוא עשה מכלום עסק של 2 מיליארד דולר. הוא מבין כדורגל, יודע מה זה, הוא למד פה שנה אחת, התייעץ גם עם נמני המון,ף הוא מתייעץ עם המון אנשי כדורגל בארץ, אנשים סתם חיים בסרט, כמו אלכס לדוגמא, שהוא בשלט רחוק מנהל, זה ממש לא נכון.

גולדהאר יודע על כל דבר שקורה במכבי, מהכי קטן להכי גדול, הכל הוא יודע. מי שמנהל את המשא ומתן עם שחקנים זה רק מיץ' גולדהאר, לא אף אחד אחר.

אני באמת ובתמים מאמין שגולדהאר יוביל את מכבי חזרה לקדמת הבמה, חשבתי שזה יקרה עם נמני, לצערי זה לא קרה.

4. alexshw Member

אז איך בשלט קרוב?
    הוא פעם בחודשיים כאן.

פעם הבא שיפטר בסקייפ.

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/11
  5. JackSparrow Member

לא יודע אם אתה מסתלבט או לא אבל אם אתה באמת מדבר אתו לפעמים, תעשה טובה ותגיד ל מתי שהוא שהרוב השפויי איתו ושלא יברח בגלל אוהדי נמני.

אם הוא יברח אני ממש ישבר...

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שזה צורה מגעילה!

ומה שאמרתי על בושינסקי זה אחושרמוטה נכון!

הבן אדם הזה, האפס המאופס הזה, הוא חולי רע, ויום יבוא הוא יקבל את שלו

7. JackSparrow Member

דרך אגב, מי לדעתכם יהיה המאמן הבא של מכבי?

8. Muurad Member

מקווה שלא רוני לוי.. אמרתי לפני, בשבילי רק איווניר.

9. JackSparrow Member

למה לא? לקח 3 אליפויות ברצף עם מכבי חיפה

10. eran levy Member

קבוצה שמתייחסת ככה לסמלים שלה היא קבוצה עם ראש על הכתפיים. מילא אם הסמל שלה היה מאמן גדול, טקטיקן בחסד. אבל המאמן שלה הרס את הקבוצה בשיטתיות ולא ידע מה לעשות איתה. זה ממש לא משנה על מי גדלת, והטענה שרק נמני מחוייב למועדון שלו בלי שום אינטרסים רחוקה מלהיות מדוייקת. אני אוהד מכבי כמה ימים לפניך, הדמויות איתן הזדהיתי היו אבי כהן, בני טבק ו-ויקי פרץ, כך שעבורי אבי נמני ממש לא הסמל הגדול ביותר של מכבי. אף פעם לא הזדהיתי עם אבי נמני מפני שהוא אף פעם לא הצטייר עבורי כדמות שאפשר להזדהות איתה. חוץ מזה ככה זה בכדורגל, לא רק בארץ אלא בעולם כולו, ענף שמונע לעתים מאינסטינקטים. לפעמים הם מוצאים חן בעיניך, לפעמים לא. הפעם לא, אבל אם אתה אכן רוצה בטובת הקבוצה אתה תתגבר על הפיטורים שלו. נראה לי עדיף מאשר להתחרבש עוד כמה שבועות על השאלה איך היה צריך לפטר אותו. גולדהאר לא יחזיר אותו לקבוצה כדי שיוכל לפטר אותו בארבע עיניים. נמני בחוץ. נקודה. נקסט.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אישית, אני לא יודע מה עושים סיפור מעניין הטלפון. אם גולדהאר היה אומר לאחד מהאנשים שלו בארץ לפטר את נמני, היו יורדים עליו (ובצדק, הוא צריך לעשות את זה). אם מיד אחרי המשחק נגד מכבי חיפה הוא היה טס לארץ כדי לעשות את זה והיו עולים על זה (על הכל עולים, הרי), אז היתה פה מהומת אלוהים וספקולציות אין קץ עד שזה היה קורה, וזה הכי מגעיל. נכון, טלפון זה לא קלאסי, אבל בהתחשב במצב, זה לא נורא.

12. Muurad Member

אני מת על אבי והכל, אבל עוד מישהו לא מבין את משדר "פיטורי נמני" של ערוץ הספורט על גבי 3 ערוצים באופן סימולטני?

ועוד מי הם מושיבים שמה.. פרימו, מאיה רונן וכמובן דני ענבר האיום והנורא... talk about overkill.

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מעניין אם יש breaking news בסקיי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

אגב, מי זה העיתונאי החרטטן הזה ?

14. eran levy Member

וזו טבעה של עיתונות הספורט הקלאסית. מתעסקים באופן הפיטורים כאילו זה הדבר החשוב באמת. פתאום כולם נהיו אני נימוסים והליכות, פתאום כולם משרטטים מערכות קודים שלגיטימיות וחיוניות למי שמוצא זמן להתעסק בזה. וכך, במקום לדון בסיבות, באופי ובהלך הרוח שהביאו מלכתחילה להחלטה מתעסקים בדרך בה זה נעשה. יש לא מעט אנשי תקשורת שמנסים לשמור על מעמדו של נמני, רק שבימים אלו ולאור מצב הקבוצה קשה עד בלתי אפשרי לסנגר עליו מקצועית, אז הולכים לדברים הקטנים, למשחקי הכבוד. נמני הרי חייב לצאת גבר מהסיטואציה, כי אם זה לא היה חשוב לו הוא היה מקדים את הפיטורים שלו בהתפטרות בחצי שנה לכל הפחות.

15. Number 8 Member

אני אוהב נורא את אבי נמני, גדלתי עליו, הוא תרם כל כך הרבה למועדון הכדורגל מכבי ת"א, בשבילי ועבור אנשים רבים אחרים הוא מודל לחיקוי, עבורי אישית הוא יישאר השחקן האהוב עליו בכל הזמנים ושוב דבר לא יישנה את זה, אבל פשוט מאוד, בתור מאמן - הוא לא טוב. כמה שאני אוהב אותו, מאמן הוא לא כך שהיה צריך לפטר אותו, וטוב שגם יוסי מזרחי הלך כי שניהם אחראים על הכישלון.

עברנו כבר סיבוב שלם ועדיין לא ראינו משחק אחד טוב של מכבי ת"א. היו הבלחות פה ושם, הרבה דקות טובות בכל משחק אבל זה לא היה ברצף וגם לא היה כזה להיט וכזה טוב. לא יכול להיות שגולדהאר שפך הרבה כסף ומכבי הביאו שחקנים טובים, בעיקר שחקני התקפה, אבל עדיין היא הבקיעה רק 20 שערים בליגה ועדיין אין לנו שיטה, אין דרך, אין כלום.
    המשחק ביום שני נגד חיפה פשוט שבר את גב הגמל, הקבוצה נראיתה פשוט זוועה, זה לא חוכמה לשחק בינוני נגד אשקלון ובני יהודה ובסופו של דבר לנצח כי נגד קבוצות חזקות כמו מכבי חיפה זה לא מספיק וביום שני החוסר אימון והחוסר שיטה פשוט זעקו לשמיים. זה לא משנה ממתי החליטו לפטר את נמני, זה הדבר האחרון שצריך לעניין, שהתקשורת המטופשת שלנו תתעסק בזה, מכבי לא שיחקה טוב מאוד כבר מתחילת העונה ונגד מכבי חיפה נראינו ביזיון, כמובן שגם לשחקנים יש חלק לא קטן אבל בסופו של דבר צוות האימון, משמע נמני ומזרחי, לא הביא את הקבוצה למטרות שלה, כך שלסיכום הפיטורים נכונים ובהחלט במקום.

מה שלא היה במקום זו צורת הפיטורין, אני מציע לגולדהאר לחפש באינטרנט מי זה אבי נמני ומה הוא תרם למכבי ת"א, אחרת הוא לא היה מפטר אותו בטלפון. הפעולה של גולדהאר פשוט הייתה מגעילה, חד וחלק, ממש לא במקום, היו מיליון ואחד דרכים לפטר אותו, בטלפון זה לא היה צריך לקרות.