מה הקשר מעל המועדון? נימני היה צריך להיות מפוטר אבל לא בדרך שבה עשו את זה. ואני אתקן אותך כי אתה באמת טועה, מי שפיטר את אלי כהן בטלפון בזמנו היה רוני מאנה. שאגב, גם הספיק להתנצל על כך בפניו.
יודע מה, אני איתך. אפשר היה לפטר אותו יפה. רק בוא נסכים שהפיטורים והפרידה מנימני מבחינה מקצועית חשובה לעתיד שלכם. אז גדלת עליו ואתה אוהב אותו מכל הלב, סבבה, אבל הוא כבר לא שחקן ואין טעם או סיבה מקצועית להמשיך לתת לו את הקבוצה. זה תפקיד שונה משל שחקן והוא לא תפקיד שמתאים לו. נימני יכול להשאר סמל גם בלי להיות במכבי כמו שאוחנה הוא סמל עצום בבית"ר גם בלי להיות שם (וגם פוטר בצורה לא יפה, אבל זה לא שינה את זה שהוא עדיין סמל גדול).
בנושא המקצועי אין לי ויכוח איתך. אני גם חושב שהוא לא מספיק טוב כמאמן, לפחות לא כרגע. אלכס, נימני עשה טעות גדולה אז, שמי שהיה שותף לה היה גם לוני שהוא בעצמו טעות אחת גדולה. נימני יצא לתקשורת כזכור לך והתנצל גם בפומבי וגם באופן אישי. בכלל, נימני לא מושלם והוא עשה המון טעויות כמו כל בן אדם. אני לא מנסה לפאר אותו או משהו כזה. בסה"כ כואב לי לראות את הדרך המגעילה שבה זרקו אותו החוצה מהמועדון.
דיי נו תעשה לי טובה. כמו שעומר אמר לפני, אף אחד פה לא כפוי טובה ולא נעליים.. כולם פה מעריכים את אבי ואוהבים אותו, אבל אם אתה חושב שהוא היה צריך להשאר מאמן מכבי ת"א אתה עיוור חסר תקנה. הוא נכשל באופן חד משמעי, ואחרי הדרישה לשחקני חיזוק בינואר, אני בהחלט מצדיק את גולדהאר שהצוות המקצועי היה חייב ללכת... זו מכה קשה מבחינת הלב, כי כולנו אוהבים את אבי והוא תמיד בלב שלנו, אבל כולנו יודעים שזה הדבר הכי מתבקש, אז תפסיק להיות כזה יפה נפש. הפיטורים ע"י הטלפון היו לא יפים ובהחלט היה אפשר לעשות את זה בדרך אחרת, אבל ההחלטה עצמה נכונה לנוכח הנסיבות.
לא יאומן כמה שקרים מספרים בONE בכדי ליצור בלאגנים. בא בנאדם ואומר שבושינסקי יושב עם גולדהאר בקנדה. כמה חרטא? למה לנסות לעורר בלגן ONE למה?!
משהו בכדורגל שלנו מראה על הערכה? לא. הסיבה שגולדהאר פיטר אותו בטלפון היא כי לא אנגלדיס האפס ולא שעייה האפס מאופס השני מסוגלים לבוא ולהגיד לנמני בפגישה במשרד אתה מפוטר. מה רצית שגולדהאר יטוס לפה? שמע בן אדם שהשקיע 100 מיליון שקל מהכסף שלו לא צריך לטוס לפה בשביל זה...עם כל הכבוד! הבן אדם הזה צודק, זה נכון, ואני אומר לך את זה על פי ידע! בושינסקי יקבל את הדין יימך שמו וזכרו! בושינסקי עד שיצא ממכבי חתר כל הזמן להעיף את נמני גם כשלקבוצה הלך...אל תדאג הוא יקבל את שלו, מהאוהדים או מאלוהים...אחד מהם. זה ממש לא חרטא! אבל כרגיל אדון ג'ק ספארו או איך שלא יקראו לך, אתה יורה שטויות כי כרגיל: אתה לא יודע כלום, בטח בנעשה בתוך מכבי. ותאמין לי שאני יודע יותר טוב מכל אחד פה על כל התככים במיוחד של בושינסקי!
אה כן אדון עומר היקר? אז תביא לי הוכחות שבושינסקי אחראי לפיטוריו (הטובים) של נמני. דרך אגב, אם הוא באמת אחראי על הפיטורים של נמני - אז כל הכבוד לו.
א. אני לא חייב לך שום דבר, יש דברים שאנשים יודעים ואתה לא צריך לדעת הכל, ויום יבוא וזה ייצא, בדיוק כמו שאני ואורי משיח הוצאנו את סיפור המחנאות לפני 8 שנים, את הסיפור האמיתי! שהראה את הפנים של קלינגר ולוני, ועובדה שלמחרת זה היה בעיתון. ב. בושינסקי זה אדם מסכן, לזהכרירך הוא היה הדובר של השקרן מספר 1 במדינה והמבין יבין ג. בושינסקי ישלם על מעשי ד. אבי נמני לא צריך לאמן ואני אמרתי את זה מלא פעמים ובשביל להציל את העונה והשנים הבאות נמני היה חייב להיות מפוטר.
מסכים. אחרי ק"ש מכיב ניצחה את נתניה ובני יהודה וב"ש...ולא היתה בכלל רחוקה מלנצח את מכבי פ"ת ולא רק זה אין לי ספק שגם אם מכבי היתה מפסידה אתמול אבל משחקת כדורגל, היום היה היום כמו כל יום רגיל אחר ונמני לא היה מפוטר
http://msc.walla.co.il/w/18-272/189086-18.Xxx לא הדובר אלא היועץ הפוליטי. וסחטיין בכל זאת על הידע עומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
את גולדהאר אני אוהב מאוד. אני באמת מאמין שבסופו של דבר, אנחנו נתייצב עם גולדהאר וניקח אליפות, הבעיה היתה השחקנים, כמעט את כולם החליפו, ויש סגל טוב, חלק צריך טיפה לדלל וזה בסדר. המאמן נכשל אז אותו צריך להחליף. אין לי ספק שברגע שניקח אליפות אחת, נשתלט פה על הליגה ל-5 שנים לפחות. נהיה כמו מכבי חיפה בעשור הקודם. גולדהאר במעשה של היום הוכיח שהוא ממש לא גאידמאק... היה לי לא מעט פגישות ושיחות איתו, ואם אתה כל כך רוצה לדעת, אז אתמול מהיציע בקרית אליעזר, שלחתי לו הודעה שזה פשוט בושה ושהוא חייב לפטר את נמני. הוא אפילו שכן שלי בבניין, כשהוא בישראל, איך אני איתך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx