כל הדיבורים על מעבר של בוזגלו להפועל הוא קשקוש והסיבות לכך רבות מאוד - תג המחיר בו הוא נקנה, העובדה שמדובר ביריבות כל-כך גדולות וגם העניין שהפועל לא בידיוק צריכה שחקן על הבלטה שלו(כרגע יש את טועמה ושיבחון כמחליפים). אם לסכם את התקופה של בוזגלו במכבי אז הייתי נותן לו ציון טוב למרות שהמחיר ששולם עליו חרג מכל פרופורצייה. בעונת 09\2008 בוזגלו היה השחקן הבולט בקבוצה והציג ממוצע סטטיסטי נאה, פשוט הפרטנרים שלו(מישהו אמר יבוריאן?) היו גרועים. בעונה שעברה הוא נפצע לפרק זמן ארוך. בקיצור - בוזגלו לא הציג רף חדש בכדורגל הישראלי אבל הוא כן אחד הקשרים הטובים בליגה. רק מעניין אם במקום אחר הוא היה פורח יותר. בקשר לניצחון של מכבי בגביע הטוטו - זה לא אומר כלום לקראת יום שני אבל זו פעם ראשונה שמכבי ניצחה העונה קבוצה על רמה וזה אף פעם לא רע. ועוד קולאוטי כבש אז בכלל...
זה לא מביא לא ביטחון ולא נעליים. איזה ביטחון זה מביא אם המשחק הבא הוא אצלם בבית! עם 12 אלף אוהדים שלהם! (לעומת בקושי אלפיים שלך) כשהמשחק הבא הוא בליגה ולא בגביע הפח והם מקום ראשון שיכולים לסגור לך את העונה. אז איזה ביטחון זה מביא? אם כבר זה יביא חוסר ביטחון שיבוא כתוצאה מהלחץ על השחקנים שלך שזה משחק של להיות או לחדול עבורם. הדיבורים שלך מזכירים לי ילד בן 13 שרואה את מכבי ת"א בפעם הראשונה, השניה או השלישית וחושב שיש קשר בין גביע הטוטו לליגה. אז ביום שני כשנקבל את הפצצה ונפסיד בקרית אליעזר, אתה תגיד שהם זבלים והם ככה ויש שחקנים שחייבים לעוף ואיך זה הגיוני שמפסידים לקבוצה ש"קרעו אותה" 5 ימים קודם לכן. הגישה הזאת דפוקה מהיסוד. המשחק הזה הוא שום כלום ושום דבר. אין מה לקחת ממנו. לא ביטחון, לא כלום, פשוט כ-ל-ו-ם. למה? כי המשחק הבא הוא בקריטריונים שונים ב-180 מעלות כך שאין חשיבות למה שהיה על הדשא. אז אני מציע לך להתפכח מהר מאוד ליום שני, ואל תבוא בכזה ביטחון מופרז לקרית אליעזר, כי באמת שאין סיבה.
איך הגעת לזה שהוא בדרך למכבי? רגע זה לא אותו אתר ששלח את מאור בוזגלו לאינטר יומיים לפני גמר ליגת האלופות? רגע זה לא אותו אתר ששלח את מאור בוזגלו לקליארי רק לפני יומיים? רגע זה לא אותו אתר שלא מפסיק לפלוט שטויות יום אחר יום? ואתה עדיין ממשיך לצטט את גיבוב הנייר טואלט שיוצא ממנו. למה? עם כל הכבוד, ממש לא צריך שתמיר כהן יבוא למכבי, יודע למה? כי הראש שלו לא בכדורגל! עם כל הכבוד הוא עבר רגע קשה וטראומתי ובהקשר של כדורגל זה רק יכול לפגוע בקבוצה.
מה גם שזו עמדה שעמוסה מאוד במכבי תל אביב. לא פחות מ-3 שחקנים שכל אחד מהם שחקן הרכב בכל קבוצה אחרת בליגה.
אתה כמובן מסיק מסקנות מראש... שוב קרוב ושום בטיח. המשפחה רוצה אותו קרוב אלייה, לפחות עכשיו, והגיוני שהוא יחזור לשחק בישראל על מנת להיות קרוב למשפחה אבל זה לא אומר שהינה הוא סגור במכבי, אני מזכיר לך שיש עוד 15 קבוצות בליגת העל וכל קבוצה רוצה שחקן כמוהו אצלה. כמובן שתמיר יצטרך גם להתפשר, יהיו עליו לא מעט הצעות, ואני מאמין שבסופו של דבר הוא יחזור לעונה אחת לישראל על מנת להרים את המשפחה ולהישאר בכושר ואז יחזור לאירופה. מה שגם, ואבירם אמר את זה, יש במכבי מספיק שחקנים במרכז, כך שלפחות עד הקיץ הוא לא יגיע אלינו.
אכן הסקת מסקנות בריאה, מישהו פולט שטות לאוויר ומיד מגיעים למסקנות מטופשות. לא צריך לפרסם כל שטות שרואים כדי להפגין נוכחות, כל אחד יכול לפרסם לינקים לכלום, אז בבקשה, לא תמיד זכות הציבור לדעת, בעיקר כשאין כלום מאחורי הידיעות (את דעתי על ONE לא קל לנחש).
תגידו לי מה אתם טמבלים? רשום שם שהוא בדרך למכבי אולי אז פירסמתי. אולי זה יעניין כאן כמה אנשים. תירגעו ומהר
אז רשום... אתה יודע כמה שמועות לא מבוססות רצות ברשת? אם נצרף כל שמועה ולא מבוססת עם הודעת שורה לא נגיע לשום מקום...
עוד פעם אתה פולט שטויות? די הבנו אתה שונא נמני, אוהב קלינגר, די לך מאיתנו... אם אין לך מושג וחצי מושג בכל הנוגע למערכים, שחקנים וכדורגל בפרט, אל תכתוב, תעשה לנו טובה. רק בור!!!!!! יכול לבוא ולהגיד שאנחנו עולים בבונקר! למשחק שאנחנו אפילו לא פייבוריטים בו! במקום שלא ניצחנו 6.5 שנים! שאסור לנו להפסיד קודם כל! בוא נעלה עם 3 חלוצים זה הכי חשוב, 4-3-3! בטח נוכח העובדה שהפסדנו לכל קבוצות הצמרת השנה, אבל העיקר שאנחנו עולים בבונקר...
למה אתה מכניס מילים לפה? מישהו אמר אני אוהב קילינגר ושונא נמני? אני חולה על נמני בתור שחקן, אבל ברוך השם יש לי עיניים על הראש. אז רגע, אתה תומך בהרכב הבונקריסט הזה? אתה תומך בזה שזיו יעבור לשחק בקישור? רק שתידע - אתה בין האוהדים היחידים שבעד ההרכב הזה.
גם אני תומך בהרכב הזה, ואני רוצה את יואב זיו בהרכב בכל משחק, גם בקישור. חוסר ההערכה ליכולת המקצועית שלו עברה כל גבול. חוץ מזה בטח קשה מאוד לראות משחקים עם עיניים על הראש, השיער מסתיר.
מה הקשר לזה שיש לך עיניים? מה לנו אין עיניים? מה אני לא יצאתי על נמני אחרי קרית שמונה אחרי שכל העונה שתקתי?! מה הקשר? יש לך מכת פציעות: ישראלביץ' OUT סדיבה OUT. יש לך מישהו אחר שיחליף אותם בקישור? מי דור מלול? מאור בוזגלו? אתה לא יכול לבוא למשחק בקרית אליעזר כשאתה במינוס 5 ממכבי חיפה עם מצב למינוס 8 ומינוס 6 מהפועל! עם הרכב סופר התקפי עם בוזגלו ועטר וראנגלוב וקולאוטי ודור מלול בקישור, אין חיה כזאת, אין סרט כזה, כי במקרה כזה אתה תקבל 3:0, ולו מהסיבה הפשוטה: אף אחד מהשחקנים שציינתי לא עושה הגנה בשיט! זה מסוג המשחקים שיוכרעו על הקישור, מסוג המשחקים שצריך סבלנות, אי אפשר לבוא ולהנתפל על חיפה כי זה לא יקרה, זה הבית שלה, היא פייבוריטית מהמקום הראשון, עם הדחיפה של הקהל וככה זה יראה על הדשא. אני לא זוכר שראיתי את הפועל ת"א עולה בהרכב מהפכני התקפי עם ההיעדרויות של שכטר ודה סילבה מהמשחק ביניהן ונחש מה? עם כל הבונקר האדום, זה נגמר ב-2:0 להם. ווינריות? כן. התקפיות? לא תמיד צריך להתאבד. אם אני מסתכל על הקישור של מכבי: אלברמן חובה. ייני במשחק כיום זה טוב לך, כי הוא שחקן שיודע גם להחזיק כדור ולא משתולל על המגרש ויודע לעשות הגנה, יואב זיו בסדר גמור השנה, מעטים הפעמים שאכלנו גולים בגללו, ואכלנו 9בסך הכל ובכולם הפסדנו. עטר, ראנגלוב וקולאוטי למעלה, אז אתה לוקח בחשבון שהם יעשו פחות הגנה, אז אתה צריך מאחוריהם 7 שחקנים טובים שיודעים קודם כל להגן, לפני שהם יתקפו. מה שחשוב זה 2 דברים: א. בוזגלו שישב על הספסל. ב. שיתנו לראנגלוב לבעוט בעיטה חופשית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עכשיו אם תלך לפתיחת העונה, ותסתכל על 2 מהמשחקים הטובים של מכבי, נגד אולימפיאקוס, תיווכח לדעת שמי ששיחק מגן שמאלי היה רוני גפני ומי ששיחק בקישור האחורי, היה אדון יואב זיו. ואז היה לך גם את סדיבה וגם את באנינג שמאנינג ובעצם את כל הקבוצה חוץ מאלברמן. כפי שהוכח מיליון פעמים: כדורגל מנצחים מההגנה, לא מההתקפה, ואם אתה לא חושב כך: אתה מוזמן לנסוע למשחקי נבחרת ישראל אי שם בקטאלוניה. ואם תלך למשחק של שנה שעברה שהפסדנו 1:0 שמאיוקה הורחק בדקה 25, עלינו עם אותו מערך, ועד ההרחקה של מאיוקה מכבי חיפה לא היתה קיימת על המגרש, והיינו צריכים להוביל 3:0, ולמזלה של חיפה היה לה את דוידוביץ', ברגע שהיתה הרחקה (שגם לא היתה...) המשחק השתנה מקצה לקצה מן הסתם.