מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Fanatic Member

התבלבלת עם מתן לוטטי. גם עומרי רון הושאל לכמה וכמה קבוצות.
    ציון צמח דווקא קיבל הרבה דקות העונה בנס ציונה, וברוב המשחקים הוא הרשים לטובה.

עומר, דור מלול היה מצוין כשפתח כקשר בליגה. אם לא עולים עם הרכב ראשון אז למה לא?

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור מלול לא היה מצוין ולא נעליים, נתן אולי משחק טוב ואז השתן עלה לו לראש וכל המשחקים שהוא שיחק היו גרועים, וזה לא משנה איפה הוא היה אם זה בקישור או בהגנה...אז תעשה לי טובה, הוא האחרון שצריך לשחק!

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד חרטא של וואן...בוזגלו לקליארי....

אךךךך הלוואי וזה באמת היה קורה, אפילו שהסעיף שחרור שלו זה 4 מיליון יורו, מבחינתי אם זה באמת נכון, שיציעו מיליון יורו 1, ואז להיפטר מהפלופ האכזבתי + אביו. וגם לחסוך למיץ' לא מעט כסף.

4. JackSparrow Member

אתה לא מבין איך שמחתי לראות לא מזמן שבוזגלו עובר להפועל.

בסוף זה התברר כחרטא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. Fanatic Member

באמת שאני לא מבין למה שניכם כל כך מתים שהוא יעוף ממכבי. לשמוח שהוא יעבור להפועל?? נו באמת.
    אבל אם זה באמת בסביבות הסכום של 4 מיליון יורו הייתי מוכר בלי לחשוב פעמיים.

השאלה אם זה לא עוד חרטא של יעקב בוזגלו. להזכיר לכם שלפי יעקב מאור כבר היה חתום באסטון וילה, אינטר והפועל?

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

להפועל אני לא רוצה שהוא יעבור, כל מעבר של שחקן ממכבי להפועל זה בגידה...

למה שהוא יעוף ממכבי?

א. כי הוא פאקינג נקנה ב-2.7 מיליון יורו על ידי אלכס שניידר (עד היום אני אומר תודה שזה לא גולדהאר שקנה...)
    ב. כי צריך להחזיר את הכסף ששולם עליו ולא משנה איך אפילו להחזיר כמה שניתן את הסכום
    ג. כי עוד שנה וחצי גם ככה הוא עוזב זאת אומרת שאם לא מוכרים בקיץ או עכשיו, אז גם לא נראה עליו שקל
    ד. כי יש לו משכורת של 300 אלף דולר על מה ולמה? על 0 משחקים טובים באמת שנתן במכבי.
    ה. כי אבא שלו כל הזמן מחפש לעשות סערות ועושה בעיות בקבוצה
    ו. כי מאור בוזגלו בעצמו הוא אחד שבוחש מאחורי הקלעים ומתסיס את האווירה כל פעם שמשהו לא נראה לו
    ז. כי הוא לא שחקן!!!!!!!!!!
    ח. כי אני מעדיף לתת לדור מלול לשחק בקישור גם אם הוא בעצמו שחקן מאוד פרווה שלא נתן יותר ממשחק אחד גדול בקריירה הקצרה שלו עד עכשיו (ובמה זה שונה מבוזגלו? לפחות הוא גדל במכבי ולא נקנה במיליונים)
    ט. קצת כסף לא יזיק למכבי אחרי ההוצאה הגדולה. כמו שאמרתי, מספיק שיתנו 1 או 2 מיליון ואני אומר תודה רבה ולהתראות

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

8. Fanatic Member

עומר מה איכפת לי מאבא שלו.
    למרות מה שאתה חושב, אני חושב שמאור שחקן טוב, בייחוד השנה הוא אחד מהשחקנים היותר טובים בהתקפה שלנו. ואם למכור אותו אז בקיץ ולא באמצע העונה.

אם אתה רוצה להעיף אותו בגלל ששילמו עליו 2.7 מיליון יורו, גם את יצחקי צריך להעיף כי הוא לא שווה 2 מיליון דולר, וגם את עטר צריך להעיף כי הוא לא שווה יותר ממיליון דולר.

אין שום שחקן ישראלי ששווה אפילו חצי מהסכומים האלו, אבל כמו שבעולם מחירי השחקנים השתגעו כך גם בארץ.
    אם קבוצה רוצה להביא את עומר דמארי או אלרואי כהן (סתם דוגמא), היא תצטרך להוציא יותר ממיליון דולר תהיה בטוח בזה. אם הם שווים את זה? ממש לא.

למכור באמצע העונה, כשאין לך מחליף ראוי זה בעצם לוותר על האליפות מראש.
    כחלון עוזב בשהאלה לבלגיה, יצחקי ייקח זמן עד שיחזור ושלא נדבר על זה שיקח לו הרבה זמן להכנס לכושר טוב. מלול כרגע לצערי לא מספיק טוב ואתה יודע את זה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצחקי בניגוד לבוזגלו, עשה משהו בקריירה שלו, מה מאור בוזגלו עשה בקריירה? עטר עם כל הכבוד זה השקעה לעתיד, ואין מה להשוות אותו לבוזגלו השנה, הוא נותן פי 10 ממה שהגאון בוזגלו מוילנה נותן למכבי, שזה כלום ושום דבר. מאור בוזגלו מהרגע הראשון שהוא נחת במכבי דיבר על כמה הוא רוצה לצאת ממכבי כמה הוא רוצה לחול ולא היסס כל שני וחמישי לעשות תחבולות ולהוציא שמועות וספינים, וגם אבא שלו כזה....ואם אתה חושב שזה לא מזיק לקבוצה אז אתה, כנראה מאוד, לא מעורה במה שקורה במרקם החברתי של הקבוצה!

מאור ממש לא אחד השחקנים היותר טובים שלנו, למעשה, הוא אחת הסיבות שהקישור של מכבי כל כך בינוני ולא מייצר מצבי כיבוש לחלוצים כמעט, לא ראיתי משחק אחד טוב של בוזגלו כשמכבי היתה טובה, אחד!

מי זה כחלון בכלל?

מה הקשר ללוותר על האליפות? אתה אפילו לא הפייבוריט לאליפות...עם כל הכבוד, בוזגלו לא יהיה זה שיביא אליפות למכבי, אחרת היינו רואים את זה גם בשנה שעברה וגם בזו שלפניה, ובשתיהן להזכירך הוא היה פח זבל.

ולא הזכרתי את זה בכלל שהוא לא עושה הגנה, בשום משחק, ובשום שלב של משחק.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/10
  10. JackSparrow Member

משחק מצויין של מכבי... כמה החמצות לא יאומן

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק שנגמר עם 1:0 דחוק בהארכה לא יכול להיות משחק מצוין.

אין לי מושג ממה אתה מתלהב? הוא לא נותן לך כלום ליום שני, שבו חיפה תגיע עם היתרון, שבו חצי מההרכב הזה לא ישחק, וגם אצלם יהיה חצי הרכב אחר, וגם יהיה להם יתרון של 11,700 צופים לעומת 2,300 שלך...קיצר אין מה לקחת מהמשחק הזה, פשוט כלום ושום דבר.

יום שני זה המשחק האמיתי, ואסור בו להפסיד, לא משנה מה, או שהעונה גמורה. אם נגיע עם אותה מחויבות כמו ששיחקנו היום, לא נפסיד. אם נגיע כמו שחיפה הגיעה היום, נקבל בראש ונפסיד.

12. JackSparrow Member

בסדר אני יודע, אבל אם ראית את המחצית השנייה אתה יכול להיות מאושר. מכבי ת''א אשכרה שיחקה כמו קבוצת כדורגל. אבל היו לנו כלכך הרבה החמצות של שער בטוח...

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מה להיות מאושר זה פאקינג גביע הטוטו!!!!!!!!

14. JackSparrow Member

שוב, אתה צודק זה כולה גביע הטוטו. אבל אתה חייב להסכים שזה מביא ביטחון ענק לשחקנים...

15. Number 8 Member

מאור בזוגלו תורם המון. זה שהוא לא מבקיע שערים, לא אומר שהוא לא עושה כלום. הזדמנויות, בישולים, מהירות, מלחמה, הקרבה, לא חסר. באמת שאני לא מבין מה אנשים רוצים ממנו, העונה יש לו אחלה עונה, אולי אפילו הטובה ביותר שלו במכבי והוא אחד השחקנים היותר אהובים במכבי.

אסור לתת לו ללכת, לפחות עד הקיץ.