בוא נגיד את זה ככה, אם נפסיד בשני וניקח אליפות, בעיניי זו תהיה סנסציה, בטח כשיש 2 יריבות על התואר ולא אחת.
http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxתמיר כחלון יושאל לשרלואה עד לסוף העונה http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/087/707.Xxx הקשר תמיר כחלון, ביקש מראשי המועדון וממיץ' גולדהאר באופן אישי לעבור לשרלרואה מהליגה הבלגית בהשאלה עד סוף העונה, בכדי לקבל דקות משחק. אם מכבי ירצו, בתחילת העונה הבאה כחלון יחזור אל קבוצת הבית שלו. במכבי בונים על כך שיקבל דקות משחק, לאחר שהרשים את הצוות המקצועי של שרלואה ונראה שבונים עליו לעזור לקבוצה להשאר ליגה. שרלרואה נמצאת נכון להיום במקום האחרון בליגה הבלגית. עוד שחקן שמבוקש בשרלואה הוא דודו ביטון חלוצה של הפועל פתח תקווה. *ציון צמח מבוקש בהפועל רמת גן ובקבוצות נוספות, מכבי מעוניינת להשאיל גם אותו. כנ"ל ריף פרץ הצעיר ומאור חלבי. *ע"פ פרסום בכמה אתרי ספורט (ONE, NRG) רוברטו קולאוטי נפגש היום עם ג'ק אנגילידיס, וביקש להתיר את החוזה הנוכחי שלו ובעצם לעזוב כבר עכשיו, ככל הנראה לניואלס מארגנטינה שמעוניינת בו. דיווחים דומים לכך הופיעו גם היום בארגנטינה.
אם קולאוטי אכן יעזוב, זו ממש לא מכה למכבי, בטח נוכח הכושר שלו... שתבינו, המשכורת שלו היא 600 אלף יורו לשנה, חוזה ל-5 שנים. עכשיו תורידו את 4 השנים הבאות: משמע חיסכון של 2.4 מיליון יורו, בתרגום לשקלים, 12 מיליון שקל...המון כסף יכול להיחסך לגולדהאר, ואני מקווה שאכן יקרה, לא על קולאוטי תקום ותיפול מכבי.
להעיף ומהר.. כמו שעומר אמר הכסף המגוחך שהוא מרוויח בשנה בתוספת חוזה ל-5(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שנים... לזרוק אותו לארגנטינה בלי סכום העברה כלשהו יהיה משתלם לנו גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה מקצועית. הלוואי שהוא ירגיש כ"כ לא מחובר לקבוצה שהוא יסכים לוותר על הכסף או לפחות על חלק ממנו.
לצערי קולאוטי פשוט לא זה. והעובדה שכל שאר החלוצים שלנו כן מצליחים לבלוט בצרוה כזו או אחרת מסירה כל אשמה תאורטית מהקבוצה. לא אצטער אם יעזוב, מה גם שאיך שיצחקי יחזור אני לא רואה אותו משחק יותר מדי.
לזרוק את רוברטו קולאוטי, בעל אזרחות ישראלית, נשוי לישראלית ומשחק בנבחרת ישראל, לארגנטינה??!!?!?! ואם אני קולאוטי ואני בסוף הקריירה שלי (כמו שרבים כאן חושבים) לא הייתי מוותר למכבי ת"א אפילו על שני אירו מהחוזה. הוא לא ירגיש מחובר? הוא ייקח כדור נגד דיכאון וזה יעבור לו, והכסף ימשיך להיכנס. אי אפשר להאשים את קולאוטי בפאק של הנהלת מכבי.
אי אפשר לדעת מה הוא יעשה.. אם לא אכפת לו מהמשחק אז כן הוא לא יוותר, אבל קרו דברים מעולם... זה לא שילא ישלמו לו כסף במקומות אחרים שהוא יילך אליהם. לארגנטינה הכוונה שמשם קבוצות התעניינו בו, לא בעניין של "שיילך חזרה לארגנטינה".
למה מי זה מאדוניאנין? מי הוא בכלל? מה הוא עשה במכבי? מה הוא עשה בכדורגל? מאדוניאנין משחק = אין קישור התקפי למכבי, אקסטרה בלם/קשר אחורי/מגן. כל מקום שהוא שיחק בו, בעטו בו לאלף עזעזאל מכל המדרגות... כל משחק שהוא לא משחק בו, יותר חיבור למכבי. אם ניפטר גם ממנו בינואר, החיסכון שלו (800 אלף יורו לעונה) ושל קולאוטי זה רבע מהתקציב של מכבי נסתדר בסדר גמור. גם הוא וגם קולאוטי הם שניים שלא רק שלא עוזרים לקבוצה, רק מזיקים לה.
עם איך שקולאוטי נראה זה באמת לא יהיה כל כך נורא אם הוא ישוחרר. מה זה שמוזר שהצד שביקש להפרד הוא דווקא קולאוטי ולא מכבי. אבל אולי זה עוד מוקדם מידי להספיד אותו? כל משחק יש לי את התחושה שהוא יחזור לעצמו פתאום. ספארו, כבר אמרתי לך שאי אפשר לדעת מי יפתח ומי לא. אולי ביום של המשחק. דבר שני, אתה לפעמים שוכח שיש דברים מעבר בכדורגל ולא תמיד אנחנו האוהדים רואים אותם. תאמין לי שאם מדו היה מראה שהוא באמת רוצה ובנוסף היה טוב באימונים, הוא היה משחק. למאמן אין אינטרס שונה משלך, הוא רוצה אליפות לא פחות ממך. אז תן לו טיפה קרדיט.
אבי נמני רוצה אליפות יותר מכל אחד מהאוהדים, תהיה בטוח בזה, הוא חי את מכבי ברמות שאף אחד מאיתנו לא חי את המועדון הזה, הוא גדל במועדון הזה, מגיל 0 אפשר להגיד... מאדוניאנין שם זין, מזלזל, אין שום סיבה לתת לו לשחק, בטח לא כשזה משחק כל כך קריטי...בטח לא כשהוא נראה פח אשפה, ובטח לא כשהוא לא משחק איפה שאומרים לו, בורח מהכדור, מהעמדה, ואחרי זה יוצא ואומר לאוהדים "I DON'T KNOW I DON'T KNOW"... תוציא את שניהם + בוזגלו (כן אני יודע שאתם לא תאהבו את זה אבל לדעתי בוזגלו לא נתן למכבי כלום שמצדיק את העברה שלו 2.7 מיליון דולר שאלכס שניידר שילם, ועד היום לא נתן משחק אחד באמת טוב שאתה יכול להגיד עליו "וואווווווו" במכבי...סתם בזבוז של כסף עם אבא ליצן, ככל שנמכור אותו יותר מהר,מ ככה יטיב מצבה של מכבי על הדשא ומחוצה לו, ולא אמרתי מילה על זה שהוא לא עושה הגנה באף משחק...והתרומה ההתקפית שלו היא עלובה יחסית למה שהוא מסוגל/יכול/רוצה לתת, והוא קיבל ומקבל את כל הקרדיטים שבעולם)
עומר, בנוגע לבוזגלו אתה צודק ב100%. אני תמיד אומר את זה. זבל של שחקן. הוא מביא משחק אחד טוב וכולם אומרים "איזה שחקן!!!". אומרים שהוא הביא 3 בישולים במשחקים האחרונים. אז תנו ל להגיד לכם איזה "בישולים" הוא הביא. 1)מכבי ת''א - בני יהודה 0-0 בוזגלו מקבל כדור ומוסר פס פשוט מאוד לעטר שמכין את עצמו לב ד לבעיטה, בועט. והכדור ברשת. בוזגלו לא עשה כלום. 2) מכבי ת'א - בני יהודה 0-1 בוזגלו מוסר פס פשוט מאוד לישראלביץ' והכדור בפנים. בכמקום להזכיר את הפס היוצא מן הכלל שמדוניאנין נתן לבוזגלו לפני ה"בישול" מעדיפים להזכיכר רק את של בוזגלו. 3)מכבי ת''א - נתניה הרמה פשוטה מאוד שבפוקס הגיע לעטר (טעות של שחקן הגנה) והכדור ברשת.