מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Number 8 Member

בית הדין הציע אחלה פשרה(המשחק בגביע הטוטו ממש לא מעניין) אבל משום חזר בו כך ששער 11 ייסגר, שער 10 יישאר פתוח והעונש הכספי יופחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    ממש אבל ממש לא בטוח שהמועדון יעביר את 10-11 ל4-5 כי אז נדפוק את אוהדי בית"ר ואנחנו ממש לא צריכים אז זה כי אז בטדי הם יחזירו לנו ויהיה סיפור כמו נגד הפועל, אבל מצד שני אנחנו צריכים את שער 11, הם גרעין חזק ובטח שמגיע להם לראות את המשחק, הם שילמו עליו.

ביום ראשון אנשי מכבי ת"א והמשטרה ייפגשו על מנת לקבוע איפה אוהדי שער 11 יישבו במשחקי הליגה מול בית"ר ואשדוד.

עומר - הקהל לא יילחץ אם נפסיד למכבי חיפה, אנחנו בתקופה טובה, השגנו 10 נקודות מ12 אפשריות, והקהל הזה כבר לא כמו פעם שאחרי משחק יש שריקות בוז, עברנו את השלב הזה, אל תוציא לו שם רע.
    וכן, צריך להסתכל מעכשיו כבר על הקיזוז, אם ההפרש מהפועל יהיה 6 אז זאת אומרת 3 וזה גם מה שלא יוציא את המועדון והאוהדים מהכלים, זה הפרש שאפשר למחוק במשחק אחד, לא כזה קריטי.

המשחק נגד מכבי חיפה חשוב מאוד, ניצחון שם יהיו שלוש נקודות חשובות מאוד אבל במצב הזה של העונה, כאשר אנחנו רק בתחילת הסיבוב השני ויש עוד סיבוב שלם לשחק פלוס קיזוז, זה לא משחק שייקבע גורל של עונה שלמה.

2. JackSparrow Member

אתם לא מבינים מה הבעיה העיקרית. בינתים לא ניצחנו אף קבצה שנמצאת ב7-1. מה שאומר שבפלייאוף אנחנו נצטרך לשחק נגדם. זה לא שנשחק נגד הפועל רמת גן...

אבל יש עוד סיבוב שלם לתקן את זה.

3. riquelme1 Member

באנינג הקשר הקמרוני שעזב את מכבי, לא נוטר טינה למכבי, ואמר שהוא אשמח לחזור לישראל אם תיהיה לו הצעה, אמר שהוא נהנה כאן מאוד בתקופה הקצרה שלו ואנשים חמים.

שנשאל על ההבדלים בין הכדורגל הישראלי לצרפתי אמר חד משמעית שההבדל היחיד הוא בפופלריות שלו, והרמה כאן מצויינת, כמו כל זר שמגיע לפה ונותן מחמאות. והשחקן שהכי התרשם מימנו הוא אלירן עטר.

4. Number 8 Member

מהכתבה נראה שהוא ממש חיובי ונהנה כאן, טוב לדעת שהוא לא נותר טינה והבין שמכבי לא יכלו לחכות לו בגלל הפציעה הארוכה שלו.
    הינה כמה מהמשפטים החשובים בכתבה:

"עזבתי את ישראל בגלל פציעה שהקשתה עליי לשחק. היו לי כאבים והגעתי למסקנה שאני לא יכול לתרום למכבי ולהראות מה שאני יודע בליגה הישראלית בצורה הזו, אז ביטלתי את החוזה שלי עם הקבוצה".

"הקהל של מכבי ת"א הוא קהל פשוט מדהים, ממש כמו האוהדים באנגליה. הם תמיד עומדים מאחורי הקבוצה, גם ברגעים הקשים וגם ברגעים הטובים."

"ההבדל היחיד בין הכדורגל בצרפת לזה שבישראל הוא שבצרפת הוא פשוט יותר פופולרי."

"אין לי כעס על מכבי ששיחררה אותי כל כך מהר ולא נלחמה עליי. לפעמים שחקנים צריכים לעשות החלטות קשות, לא שאני תמיד גאה בהן אבל אני שמח שחזרתי לשחק את המשחק שאני כל כך אוהב. זה נכון שמכבי לא נלחמה עליי, אבל הם רצו להשיג תוצאות ומהר, והפציעה שלי דרשה טיפול ארוך."

"נמני הוא בן אדם טוב. הוא עושה עבודה את העבודה שלו בצורה מצויינת כמו מנג'ר ותיק."

"לדעתי מי שבולט מעל כולם הוא אלירן עטר. צורת המשחק שלו מדהימה והוא יכול לשדרג את מכבי בצורה טובה מאוד".

"ישראל היא מדינה נפלאה. המשפחה שלי מאוד אהבה אותה וגם אני. המזג אוויר מעולה, מושלם עבור אנשים אפריקנים כמוני."

הכתבה המלאה:
    http://www.one.co.il/Article/171337.html

5. Charlton Member

מישהו יכול לענות לי למה מכבי חיפה לא קיבלו רדיוסים על פעמיים שיציע ג' זרקו פיברים על השחקנים של הפועל חיפה?
    שהכול מתועד ומוקלט.. ולעומת זאת על כל שקית גרעינים התל אביביות מקבלות רדיוסים?

6. Number 8 Member

סידיבה לא יישחק מול חיפה בליגה
    http://www.one.co.il/Article/171370.html

מכה רצינית. מעבר לזה שסידיבה אחד המצטיינים שלנו העונה והוא עושה עבודה מצויינת בקישור האחורי, שני המחליפים שלו לא משהו בכלל. שירן ייני רכרוכי מידי וג'ון קולמה יכול לאכול אותו בלי מלח וגל אלברמן רחוק מאוד מהיכולת של אלברמן בבית"ר, עד כה הוא חלש מאוד ולא רואים השתפרות משמעותית ממשחק למשחק.

הייתי מעדיף לשמוע שאלברמן או קולאוטי למשל לא יישחקו ולא את שמו של סידיבה, חבל.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/10
  7. eran levy Member

מפני שהדברים לא צוינו בדו"ח השופט.

8. JackSparrow Member

לא יאומן איזו מכה... אבל קחו א הצד החיובי:

אולי ישימו ת מדוניאנין קשר קידמי סוף סוף.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מגזים? לא מכה ולא נעליים. זה לא שאיתו מכבי מסחררת ובלעדיו, פח אשפה. מכבי לא תיפול במשחק הזה על סידיבה ולא תקום עליו. מכבי תיפול ותקום על ההתקפה.

מאדוניאנין גם אם תגיד לו לשחק חלוץ, ישחק בלם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/10
  10. Fanatic Member

מה הקשר למדו? סביר להניח שייני יעלה במקום סידיבה ביחד עם אלברמן.
    אם מדו יפתח במקום מישהו זה במקום ישראלביץ'.

11. Number 8 Member

המאבק על השליטה במרכז המגרש היא דבר הכרחי וחשוב להשגה במשחק כמו נגד מכבי חיפה ואם אין לנו את זה, אנחנו נצטרך לרדוף אחריהם כל המשחק, גם ככה זה משחק קשה ועוד נגד המובילה ועוד בבית שלה, כך שבלי סידיבה, מרכז השדה שלנו ייחלש, אנחנו צריכים נוכחות וכוח וייני ואלברמן לא כאלה.

ואני לא יודע כמה נראה התקפה. יהיו שחקני התקפה אבל השאלה היא מה נמני ומזרחי יגידו להם לעשות כי יכול להיות שהם מסתפקים בתיקו.

12. JackSparrow Member

גאדיר עם המהירות שלו ממש מפחיד אותי...

13. Don Joan Roman Member

האמת שאםפ הייתם לובשים לבן או כחול או חס ושלום אדום הייתי אומר לך שאין לך מה לדאוג, אבל כשגאדיר רואה צהוב הוא פתאום נזכר שהתפקיד שלו זה לכבוש, בכל שאר המשחקים זה בעצם מהירות וכלום מעבר

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שלא משנה מי משחק, זה משחק על כל העונה, ניצחון והמאבק פתוח לגמרי. הפסד והסיכוי די גמור, ולו מפאת העובדה שיש את הפועל גם במאבק...תיקו עוד מתקבל כי אז הפער משתיהן יהיה 5, אבל הפסד שווה הליכה לים.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו יותר מכך - הפסד ואפשר לסגור לאלתר את מועדון הכדורגל מכבי "פייג'אה" תל אביב. תסתכל אל מעבר לכביש ותראה מהו כוחו של הקיזוז.