מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Fanatic Member

אחי, תעשה טובה לעצמך ותפסיק עם התגובות הסתמיות האלה, זה לא מוסיף לך כבוד.
    אם יש לך מה להגיד תגיד בצורה נורמלית, אחרת זה מיותר.

עומר, בקשר לרדיוס, משחק הבית הבא שלנו הוא נגד חיפה ברבע גמר גביע הטוטו. אבל מישהו אמר לי שהתקנון בהתאחדות לא מאפשר לתת משחק בלי קהל במשחק גביע שאין לו גומלין.
    יש לך מושג אם זה נכון?

2. JackSparrow Member

תשמע אני לא מאלה ששורקים לו בוז כמו מפגרים באמצע משחק, אני רוצה שהוא ישאר חלק מהמועדון. אבל לא אחד שיקבע את ההרכב.

3. Number 8 Member

JackSparrow,
    אתה מתחיל לעצבן עם התגובות החסרות תכלית שלך, זה לא רק כאן אלא גם בשאר הדיונים, הגיע הזמן שתפסיק עם זה.

תשמעו, המצב לא נראה טוב. אמנם אנחנו צוברים נקודות בקצב טוב יחסית, נכון שציפו ליותר אבל עם היכולת עד עכשיו היינו בקלות יכולים להשיג פחות נקודות כך שבהתחשב במצב אנחנו במצב סביר פלוס, אבל הכדורגל, איפה הכדורגל... כמו שאומרים בתקשורת, באמת עדיין לא היה משחק שהצגנו יכולת גדולה ומשחק מצויין. אנחנו עברנו כבר חצי סיבוב וזה לא צחוק, כבר אי אפשר להגיד שאנחנו קבוצה חדשה וצריך זמן, היום זה כבר לא תופס.

המצב לא נותן אופטימיות.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/10
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

FANATIC (לא הגיע הזמן שנדע את השם שלך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

אני לא יודע לגבי זה...

מה שאני כן יודע זה שאנחנו נמצאים בצומת דרכים גדולה ביותר!

כיום המצב בטבלה הוא שחיפה יכולה להוביל עלינו ב-5 אם תנצח את ק"ש...שבוע הבא אנחנו במשחק קשה מול ב"ש...אם נפסיד שם וחיפה מנצחת את נתניה, זה 8! (או אפילו אם הם לא מנצחים והפועל כן מנצחת מחרתיים את בני יהודה אז הם ב-6 עלינו כי הם ינצחו גם את הפועל ר"ג בשבת...) ואחרי זה יש לך את מכבי חיפה, אם אתה מפסיד שם גם? זה 9 מהפועל והליגה בורחת לך לגמרי או במקרה היותר גרוע 11 ממכבי חיפה ואז בכלל...הקיזוז כבר יפסיק להוות משהו כי העונה תיגמר...

אנחנו נמצאים בצומת דרכים מאוד קריטית יש לנו להערכתי 4 משחקים קריטים: ב"ש, חיפה, בית"ר וסכנין. בשום משחק אסור להפסיד, בכולם חייבים לנצח שבמקסימום אפשר להסתדר עם תיקו בקרית אליעזר...אני יקנה את זה, משמע 10 מ-12 נקודות...אבל אתה יודע, גם אמרנו שצריך לךנצח את מכבי פ"ת ונגמר תיקו מרגיז...אז אנחנו בבעיה לא פשוטה ופה יהיה טמון הכוח של מכבי, אם בכלל יש לה כזה...

מבחינתנו הערב: ניצחון של קרית שמונה הוא בחשיבות עליונה! (מבחינתי גם שיקחו אליפות...ק"ש)

5. Fanatic Member

אור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מה שיותר מדאיג אותי זה רצף המשחקים היחסית קשה שמחכה לנו החל מהמחזור הבא נגד ב"ש בחוץ שזה אף פעם לא משחק קל. בכלל עושה רושם שכל משחק בליגה אנחנו הופכים למשחק קשה (מלבד הניצחון 4-0 על סכנין בבית).

לדעתי הקבוצה צריכה זעזוע ולא כל הזמן שירגיעו וילטפו את השחקנים. הייתי מעדיף שזה יהיה בעמדת המאמן כשנימני יעלה ליציע ויתן למזרחי לנהל את המשחקים מעכשיו, למרות שאף אחד לא יודע אם זה מה שקורה בפועל. אבל בשום פנים ואופן לא לחתוך את נימני ממכבי בצורה טוטאלית.

לצערי שינויים בהרכב הם גם חובה. בעיית מהגנים בארץ היא בעיה גדולה וגם אצלנו היא באה לידי ביטוי.
    מלול צריך לפתוח כמגן, אחרת הוא סתם מתבזבז על הספספל כי מקום בקישור אין לו. כשהוא שיחק כמגן הוא היה טוב והוא רק ילך וישתפר. בצד שמאל זיו עדיף בהרבה על גפני למרות שגם זיו לא שם גדול בהגנה, אבל עדיין עדיף על גפני.
    קולאוטי כרגע לא פוגע. במקומו הייתי מעלה את ראנגלוב שנראה כאילו התאקלם בצורה מלאה בקבוצה.
    מדוניאנין צריך לקבל הרכב במקום אחד מהשלושה - ישראלביץ', אלברמן, סידיבה. אין צורך בשלושתם, לדעתי ג'יזה צריך לרדת לספספל, הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי כשהוא יעלה מהספספל בדיוק כמו אבידור שנעלם לנו משום מה.

ועידן, קח עצה ממני אל תקשיב לתקשורת. שים לב שאחרי שאנחנו מנצחים אומרים בכל מקום שאנחנו מועמדים חזק לאליפות וכשאנחנו מפסידים אנחנו "מביכים" וכו'. (בעיקר ע"פ דני ענבר).

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה, נעים מאוד אור.

התייחסות:

א. אני מסכים איצך שמלול צריך לשחק, בעיקר נוכח המשחק הנוראי של גפני במחזור האחרון אחרי שהוא לגמרי היה ב-180 מעלות ההיפך מהמשחק המצוין שלו נגד בני יהודה, אפשר להגיד שהוא חזר ליכולתו הרגילה.

ב. בקשר לקולאוטי - ראנגלוב היה פצוע 3 שבועות דווקא כשהוא נכנס לעניינים במכבי. בוא תזכור שהוא עשה אימון אחד וגם הוא היה בחמישי אחרי ש-3 שבועות הוא לא התאמן. מה שכן אני מאמין שאם הוא יעשה אימונים מלאים כל השבוע הוא יפתח במקומו של קולאוטי בב"ש ואז התקפית ניראה הרבה יותר טוב. אין ספק גם שאם לשניהם היה יותר ביטחון ועוד כמה שערים אז כמובן מן הסתם המצב שלנו היה יותר טוב...
    ג. ישראלביץ' צריך להישאר בהרכב, חד וחלק. סידיבה או אלברמן? אני הייתי נוטה לוותר על סידיבה, כי בליגה לא צריך 2 קשרים אחוריים, גם נגד ב"ש בוסרמיל עם כל הכבוד. מה שכן, אם מאדוניאנין לא יתחיל לשחק למעלה, אין לו אפקטיביות.
    ד. אכן משחק קשה בב"ש, סדרה של 4 משחקים קשים כמו שכתבתי. חייבים לנצח את הפועל ב"ש בשביל שהליגה לא תתחיל לברוח וגם בשביל הביטחון של השחקנים!

7. JackSparrow Member

תגיד לי אתה אמיתי? מה קשור "תגובות חסרות תכלית". בבקשה תגיד לי שאתה צוחק כי אם לא...

כן עם ראנגלוב תיהיה לנו התקפה הרבה יותר טובה מאשר עם קולאוטי... אבל למה נמני לומד יותר מידי עם אברהם גרנט ומשחק עם חלוץ אחד? זה משגע אותי... הבאת כלכך רבה חלוצים ואתה פותח רק עם 1 למעלה ואחד באגף?!

8. Number 8 Member

אור - זו בין הפעמים היחידות שהתקשורת צודקת. גם שניצחנו, התקשורת אמרה שאנחנו עדיין לא נראים טוב והתקשורת בהחלט צודקת, כמו שאמרתי, אנחנו צברנו נקודות אבל עדיין לא הצגנו יכולת גדולה שיכולנו להגיד "הינה מכבי ת"א הגיעה לליגה" ועברנו כבר 14 מחזורים.

אני פשוט מודע למציאות.

9. JackSparrow Member

תאמינו לי אנשים, אני רואה את ה25 דקות הראשונות במשחק מול חיפה במחזור הראשון... ואני שואל איפה מכבי הזו לעזאזל איפה.

10. eran levy Member

תאמינו לי אנשים, אני קורא את ההודעה הזו ...ואני שואל למה בזבזתי דקה שלמה מהחיים שלי עליה.

אפשר לומר "קבוצה חדשה" גם בסיום הסיבוב השני, כי המציאות לא תשתנה - זו קבוצה חדשה. הבעיה היא שזו מכבי ת"א, ולמרות שיש הרבה יפי נפש שמדברים על קבוצה חדשה ועל הצ'אנס שצריך לתת הרוב ציפה ממכבי לדרוס את הליגה. ועל שום מה? על שום הדחה חד פעמית של קבוצה יוונית? זה לא עובד ככה. שחקנים מגיעים לקבוצה עם מנטליות מסויימת, אישית או קבוצתית שאימצו במקום אחר, וגם שנה לפעמים לא מספיקה. מישהו אמר מנצ'סטר סיטי?

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/10
  11. Fanatic Member

http://www.maccabi-tlv.co.il/News.asp?id=1286

בית הדין "שידרג" את יצירתיות העונש ובונסף למשחק ללא קהל, קנס של 50 אלף ש"ח, שערים 10-11 יסגרו גם ל2 משחקי הבית שאחרי המשחק ללא קהל.
    באמת כל הכבוד לבית הדין. עכשיו אני באמת מתחרט שעשיתי מנוי.

המשחק ללא קהל יהיה במשחק גביע הטוטו נגד חיפה. המשחקים ללא שער 10-11 יהיו נגד בית"ר ואשדוד במסגרת הליגה.

בינתיים לא ידוע אם הנהלת מכבי תתן למנויי שער 10-11 לשבת בשער אחר.

12. Don Joan Roman Member

בסדר, גם אנחנו קיבלנו עונש כזה, אל תרגישו לבד ההבדל היחידי הוא כמובן שאצלנו הכל נקבע כמשחקי ליגה, אצלכם העונש המשמעותי יותר הוא בגביע השוקו.

13. Fanatic Member

ממש עושה לי את היום שגם ליציע המזרחי נתנו עונש כזה.
    חוץ מזה שחלק מהיציע המזרחי נמצא בעימות עם קורנפיין וקורנפיין מת להעיף אותם מטדי.
    אצלנו זה ממש לא ככה, ההנהלה חייבת לבוא למען האוהדים שלה ולתת לאוהדים בשער 4-5. לא יכול להיות ש2000 איש ששילמו 700 ש"ח למנוי יענשו בגלל 10 אנשים מטומטמים שלא מסוגלים לשלוט בעצבים שלהם.

פתאום הרעיון של לשים רשתות על שער 11 כבר לא נראה כל כך נורא.

14. Don Joan Roman Member

ההנהלה יכולה לבוא לקראת האוהדים עד לגבול מסויים, אי אפשר שלא למכור כרטיסים לאוהדי בית"ר ירושלים, טוב אי אפשר בכדורגל מתוקן, כאן הכל מעוות אז לך תדע אולי יאסרו עלינו את הכניסה.
    וזה שחלק מהקהל שלכם לא במלחמה נגד היו"R לא אומר שאתם צריכים לקבל עדיפות.

ואני גם לא רוצה שזה יעשה לך את היום שגם אנחנו קיבלנו עונש, אני רוצה שתבינו(לא אישי) עד כמה זה כואב ומעצבן שבגלל כמה פרחחים קהל שלם לא יכול לראות כדורגל.

15. burning soil Member

למה צריך להגיע למצב שבגלל קנסות ועונשים שמים רשתות.
    קדימה, שבהתאחדות יחייבו את כל הקבוצות לשים רשתות, כך הכל
    יהיה שוויוני והקבוצות יחסכו את הביקור בבית הדין.
    כרגיל אצלנו הכל עקום ואין חוק כזה.