לא צריך מגן מכיוון שמקום לשחקן זר אין, ומגן ישראלי אני לא בטוח שיש אופציה טובה יותר ממה שיש לנו. ככה שמה שיש לנו מספיק טוב לליגה. ראינו שאפילו עם גפני אפשר להסתדר. סבן, זיו, גפני ומלול במקרה הצורך זה מספיק טוב לליגה. מלול כששיחק כמגן שיחק טוב מאוד, וזיו עם כמה חורים שהוא עושה הוא עדיף על גפני, אלו המגנים שהייתי רוצה שיפתחו.
א. בטח שהוא יעלה הרבה. ב. אלרואי כהן בחיים לא מגן, לא משנה כמה פרננדס ינסה. ג. אין סיבה שגולדהאר יוציא עוד כסף אחרי מה שהוא הוציא בקיץ.
אבל אתה רואה שיוסי מזרחי אומר בפירוש שלא ישוחררו שחקנים. אם מישהו ישחורר זה יהיה רק שחקנים שלא מקבלים דקות כמו כחלון או קפילוטו, ומדובר בהשאלה, ככה שהכסף לא יהיה העניין פה אלא רק לשפשף אותם כדי שיקבלו דקות משחק. קיצר, אם לא יהיו פציעות רציניות לא יהיה רכש וטוב שככה. בנושא אחר, בנק לאומי פתח פרויקט תרומה של מיליון שקל לעמותות שונות לפי כמות הצבעות. עמותת המכבים היא אחת מהעמותות. עמותת המכבים פועלת למעלה מ-12 שנה ועוזרת לבני נוער דרך תכניות כדורגל וחינוך בכל רחבי הארץ בשיתוף עם מכבי ת"א בכדורגל. בכל שנה למעלה מ - 4,000 ילדים משתתפים מכל הארץ. להצבעה לעמותת המכבים
הסיבה לכך שגפני היה טוב במשחק האחרון: http://img138.imageshack.us/img138/7687/301qo0.Xxx והמבין יבין.
תצאו מהסרט, מדוניאנין לא יעזוב, הוא אחד השחקנים היותר איכותיים שנחתו בישראל, מתחילת העונה ועד המחזור הרביעי ראינו למה הוא מסוגל, כרגע הוא נמצא בתקופה לא טובה, הספסול די מדכא אותו ומוריד לו את החשק, כשהוא יצא מזה הוא גם יחזור להרכב. הוא לא הולך לשום מקום.
ההפך, עם כמה שאני אוהב אותו אני שמח שסיפסלו אותו. ככה הוא יבין שהקבוצה הזו "לא קטנה עליו" ושוהא לא יעשה באדישות ויעשה פוזות. עכשיו הוא באמת ילחם על ההרכב.
הוא מתחת לחלוץ אבל גם כשאומרים לו לשחק שם, הוא יורד לשחק מהקישור האחורי...למה? לא יודע, זו כנראה הסיבה שהוא במכבי ת"א ולא בליגה הספרדית.
אומרים לו... מה זה השטויות האלה? התפקיד המקורי שלו זה לשחק בהתקפה ואין דבר שהוא רוצה יותר מאשר לשחק שם ולהבקיע, זה שהוא מאחורה זה רק כי הצוות המקצועי אומר לו.
http://one.co.il/Article/170514.html רנגלוב שב לסגל, אז אני לא מבין למה לא שמים אותו במקום קלאוטי. הוא הרבה הרבה יותר טוב מימנו.
בוא נחשוב למה? הבן אדם לא התאמן 3 שבועות...אתמול עשה אימון ראשון. אמרתי לך, זה לא מנג'ר, במציאות שחקן לא יכול לא להתאמן שלוש שבועות לעשות אימון אחד והופ להיכנס להרכב, אפילו מסי לא עושה את זה...אז בטח שראנגלוב לא יעשה את זה. חוץ מזה שקולאוטי בשני המשחקים האחרונים (למרות ההחמצה מול בני יהודה) משחק טוב, נגד נתניה לא הוציאו לו כדור אחד מהרגל, הוא כל כדור לקח אליו בקרב עם השחקני הגנה של נתניה. הבעיה של קולאוטי היא שהוא לא שחקן שיוצר לעצמו מצבים, הוא שחקן שצריך שהקבוצה תעבוד בשבילו. עידן הצוות המקצועי אומר לו לשחק למעלה, ואת זה אני יודע מאבי, אז חלאס, אם אני אומר את זה אני לא ירשום סתם, בהתחלה גם אני חשבתי כמוך ובתחילת העונה באמת אמרו לו לשחק יותר אחורה. מכבי חשבו שהם הביאו אותו בשביל שיעשה משחק, אבל הוא לא מסוגל לעשות זאת, וגם לא רוצה ולא יכול