מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אצל מכבי זה יותר גרוע כי במחזור 5 מכבי הובילה על הפועל ב-5 נקודות כשהדרבי לפניה ועכשיו מחזור 11, הפועל מובילה ב-4 נקודות על מכבי...

2. alexshw Member

תבין דבר אחד. לפני שנתיים זה בעצם סיפור מאוד דומה לעונה הזו.
    גם פראייר שמפקיד מליונים רבים לידיו של נימני וגם מינו מאמן שכפ"צ, כמו שעכשיו יוסי מזרחי.
    גם אז נימני הוא זה שהחליט למעשה והוא היה הסמכות בפועל.
    רב"ש היה ש"ג חביב.

על רקע הסיפור הזה, מפתיעה ההחלטה של יוסי מזרחי להסכים לבוא למכבי ת"א על תקן שכזה.
    אני בטוח שלא חסר לו כסף גם ככה, בטח אחרי תקופת ארקדי.
    הוא פשוט מבזה את עצמו במועדון הזה.

אין מה לשפוט את רב"ש על התקופה שלו במכבי ת"א.

נערך לאחרונה ב: ‏25/11/10
  3. Number 8 Member

רן בן שמעון נכשל בבניית הקבוצה, חד וחלק. הוא הביא שני פלופים, דולי ג'ונסון ואיגור טומאסיץ', שגם עלו הרבה כסף וגם היו אמורים להיות השחקנים הכי חשובים בקבוצה(בלם וקשר אחורי). בנוסף הוא בנה את ההגנה על בלם כמו ליאור ז'אן שהוא לא יותר מבינוני ושני מגנים בינונים כמו שפוגנין ואורי שטרית שנתנו לפני עונה גרועה. בניגוד לעכשיו שיש את ג'יבריל סידיבה שהוא קשר אחורי טוב מאוד ושני בלמים, ניבאלדו ופאביצ'ביץ', שאין לי מושג מה הם עושים בארץ, הרמה שלהם מתאימה לליגות גדולות באירופה, שניהם הזרים הטובים יותר שנחתו בארץ.

זה שרן בן שמעון פוטר יחסית אחרי זמן קצר, לא אומר שהוא לא נכשל. הוא בנה את הקבוצה כקבוצה בינונית שלא משנה מי היה מאמן אותה, היא לא הייתה זוכה באליפות. גם אם בן שמעון היה מאמן עד סוף העונה, מכבי שלו לא הייתה מצליחה. עם כל הכבוד לבן שמעון, הוא בנה חרא של קבוצה ועל זה הוא אשם.

4. alexshw Member

הטענה שלי היא שנימני בנה.

ואני לא ממש מתלהב מסידיבה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/10
  5. Number 8 Member

נמני לא בנה, זה לא כמו היום, אז רן בן שמעון היה הסמכות העליונה, נמני אקב אחרי שחקנים והמליץ ובן שמעון אישר ובחר שחקנים כאלה ואחרים. הוא זה שהביא את דולי ג'ונסון ואיגור טומאסיץ' הפלופים ובנה הגנה המורכבת משחקנים בינוניים נטו וחשב שככה אפשר לזכות באליפות.
    היום זה אחרת, אבי נמני הסמכות העליונה והוא זה שבחר את השחקנים, כמובן ביחד עם יוסי מזרחי אבל לנמני יש את המילה האחרונה, כשלון בבחירה זה בעיקר על נמני, הצלחה בבחירה גם כן בעיקר על נמני.

לפני שנתיים זה היה אחרת מהיום, אז רן בן שמעון היה הסמכות העליונה, הבאת השחקנים רשומה על שמו ולא על נמני. רן בן שמעון בנה ולא נמני, פשוט מאוד.

בנוגע לסידיבה - הוא לא קשר אחורי ענק אך בנתיים הוא אחלה, עושה את העבודה שלו כמו שצריך ובטח ובטח שהוא יותר טוב מכל הקשרים האחורים ששיחקו במכבי בעונות האחרונות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני לא בנה את הקבוצה בתקופת בן שמעון...

7. alexshw Member

אז מה תפקידו היה בכוח?
    נמני הוא האיש הכי חזק במכבי ת"א עוד מימיו כשחקן.
    הוא גם האחראי על הכל כבר כמה שנים טובות.

8. JackSparrow Member

העונה עוד ארוכה, ולא הזכרתי את הקיזוז.

כמובן שגם ינואר לפנינו.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו אז מה אם ינואר לפנינו? אני לא רואה איזשהו שינוי במכבי ועם כל הכבוד אני לא רואה אף אחד בהפועל עוזב...

10. Number 8 Member

זה שאתה ואחרים חושבים שהוא אחראי על הכל, זה לא אומר שזה נכון כי בשטח זה ממש לא זה.
    רן בן שמעון היה הסמכות העליונה, היה אחראי על בניית הקבוצה, הוא זה שהחליט את מי להביא ועל מי לוותר, בעוד שנמני היה אחד שמקשר בין הצוות המקצועי לצוות הניהולי, מנהל את המו"מ למיניהן וממליץ על שחקנים. היום זה אחרת לגמרי, כל הצלחה וכישלון רשומה גם על שמו של נמני אבל לפני שנתיים זה היה אחרת לגמריי, לנמני לא היה שום חלק בבניית הקבוצה ולכן רן בן שמעון אשם. גם אם הוא היה מאמן את מכבי עד סוף העונה, היא לא הייתה מסיימת בצמרת ובטח שלא זוכה באליפות אז תצאו מהסרט הזה שנמני אשם בכל.

11. JackSparrow Member

מה אכפת לי הבועל?, בינואר צריכים להביא מגן נורמלי.

12. Number 8 Member

אחרית המשיח?
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.89683.html
    זאת אומרת שנפתח עם חלוץ אחד, ומאחר שאלירן עטר בספק גדול וכנראה גם לא יישחק, זה יהיה קולאוטי. סידיבה ואלברמן יישחקו באמצע, ג'יזרמו ובוזגלו בצדדים ומדוניאנין מאחורי החלוץ.

13. Fanatic Member

הכל טוב ויפה, אבל עדיין רוני גפני פותח כמגן שמאלי. אני מקווה שמלול יהיה כשיר כבר שלא נצטרך לראות את גפני יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/10
  14. דנידין Member

15. Fanatic Member

עיתון הארץ נגד נימני? לא יכול להיות.