לפי מה שאתה אומר הוא צריך לפרוש מכדורגל כי כל קבוצה שתיקח אותו זו בעצם תהיה חוסר אחריות... גל אלברמן כשיר, כבר חודש הוא מתאמן עם הקבוצה הבוגרת וגם יצא איתם למחנה האימון למרות שהוא לא בתוכניות הקבוצה לעונה הבאה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.84205.html 48 שעות לפני המשחק מול פ.ס.ז', באנינג ויואב זיו נטשו את האימון. שמישהו כבר יתעורר ויביא מאמן כושר נורמלי. העונה רק התחילה, ולא יכול להיות שיש כל כך הרבה פציעות ושכל כך הרבה שחקנים לא מצליחים לסיים אימון.
נכון, אבל השנה הוא כבר שיחק בקבוצת המילואים מתחילת הליגה שם שזה אומר 2 מחזורים והוא גם עשה איתם מחנה אימונים ושיחק במשחקי הידידות, מי שתביחא את גל אלברמן תרוויח כי אם גל יחתום בנניח ונלו ויחזור לעצמו אין שום סיכוי ושום סכום בעולם שיביא אותו חזרה לארץ. אלברמן זה סיכון אבל סיכון ששווה כי אם תרוויח אז תרוויח בענק.
http://www.fussballdaten.de/vereine/boruss...cha/2011/kader/ הוא לא בסגל של קבוצת מילואים ולא שיחק שום משחק במדיה העונה. אפשר לקחת סיכון איתו, השאלה כמה להשקיע בסיכון.
בלומפילד צפוי להיות מלא בצהוב מחר והכל מוכן למשחק טוב מחר. בצד הצהוב יחסרו את אלברט באנינג שלא יהיה בסגל בגלל רגישות בשריר הרגל ולא יהיה בסגל למשחק. מי שיתפוס את מקומו של הקמרוני יהיה שרן ייני שתורגל במרכז השדה לצידו של ג'בריל סידיבה. רוני גפני גם לא יכלל בסגל בגלל צהובים. הפעם בצוות המקצועי מתכוונים לעלות עם ארבעה שחקנים בהגנה בדומה למשחק נגד חיפה. סאבו פאביצ'ביץ' ישתף פעולה עם אבי סטרול. קלמי סבן יהיה מגן בצד ימין ויואב זיו שנטש את האימון הקודם, אך כשיר בסופו של דבר ישחק בצד שמאל. הרכב משוער: לירן שטראובר, קלמי סבן, סאבו פאביצ'ביץ', אבי סטרול, יואב זיו, ג'בריל סידיבה, שרן ייני, מאור בוזגלו, האריס מדוניאנין, אלירן עטר, רוברטו קולאוטי. בצד הפריסאי,הפעם מאמן פ.ס.ז' אנטואן קומבוארה, פרסם את רשימת 19 השחקנים שייצאו למשחק הגומלין מול מכבי תל אביב . בניגוד למשחק הראשון, המאמן החליט לא לקחת סיכונים וכלל בסגל את הכוכבים, ביניהם גרגורי קופה וקלוד מאקללה, שלא התלבשו למשחק הראשון בצרפת. גם סטפן ססניון, שקיבל דקות מעטות במשחק הראשון בין 2 הקבוצות, והרכש הברזילאי ננה, שישב 90 דקות על הספסל בשבוע שעבר, נכללים ברשימה. מי שלא יגיעו לישראל הם החלוץ הסרבי מתיאה קז'מן, וגם המגן הוותיק סמי טראורה.
הולך להיות משחק שונה מאשר בפריז אני מקווה שיוסי & נימני הכינו את הקבוצה כמו שצריך למחר. אולי הסגל יותר חזק אבל יש לקבוצה יתרון משמעותי בכך שהגומלין פה בבלומפילד. הזדמנות אחרונה שלנו. מי יתן ונוסיף עוד רגע להיסטוריה של הקבוצה.
כמה רשמים מהמשחק: *אלירן עטר עם שני שערי בכורה אדירים. כמה כישרון בשחקן אחד, שחקן דריבליסט ברמה גבוהה מאוד ביחס לליגה בארץ. קצת אגואיסט, חייב ללמוד לשתף קצת שחקנים אחרים, אבל למרות זה, מצטיין המשחק שלי. *מדוניאנין כובש, אמנם בפנדל, אבל אולי יחזיר לעצמו קצת ביטחון. *בוזגלו במשחק יחסית טוב. אבל שוב פעם הרבה איבודי כדור מיותרים, איבד קצת את הביטחון באחד על אחד, אבל רשם בישול גדול ואין ספק שהמשחק הזה יעשה לו טוב. *אבידור פשוט אס מתפיע מהספסל. אין שחקן יותר טוב מאבידור כשרוצים להכניס שחקן שנותן את הטירוף ואת הלחימה שלו. עוד משחק מצוין. *פאביצ'ביץ' מסתמן כרכש טוב. מכים כבר לניבאלדו שיחזור. *מלול, שוב פעם מראה כמה כישרון יש לו ברגליים. אפילו כקשר באמצע הוא טוב. חייב לקבל יותר דקות. *כחלון (כמה שאני אוהב את השחקן הזה) סוף סוך נתן משחק טוב וכמה שזה מגיע לו. רוצה המון ורואים את זה עליו. *שטראובר מצוין היום, הציל גול בטוח, סוף סוף משחק בלי טעות אחת לפחות. אגב, מישהו זוכר מתי שטראובר עצר פעם פנדל בחיים שלו? *לחזור פעמיים מפיגור. לקבל גול שיוויון בדקה ה92 ובכל זאת לנצח. כבוד. קולאוטי ככל הנראה סובל ממתיחה בשריר הארבע ראשי. מהמשחק נגד בית"ר הוא בטוח ייעדר. לסיכום, תודה לך מכבי על עונה אירופית קצרה אך מתוקה ועם המון טעם של עוד. עכשיו לליגה. תמונת היום וקונטרה לשער 5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx : http://up203.siz.co.il/up2/yctovnz4zuj4.Xxx
סיכום העונה האירופאית של מכבי: סך הכל אני מרוצה. נכון לא עלינו לבתים, אבל הצלחנו לעשות משהו באירופה. כן, עשינו משהו באירופה. העפנו את מוגרן, שבעבר היינו מודחים על ידי קבוצה כמוה, העפנו את פאקינג אולימפיאקוס, והודחנו על ידי פ.ס.ז' אחרי שניצחנו בבית כשבמשחק החוץ הכל השתבש עם הפציעה של ניבאלדו והחיסרון של קולאוטי ובכלל הקבוצה פשוט לא הגיעה וחבל, ועדין זו עונה טובה של מכבי, תזכירו לי מתי מכבי עברה סיבוב באירופה? שלא לדבר על 2! ועוד בשלישי הודחה ולא בבושת פנים... זה מזכיר לי את העונה של הפועל לפני כמה שנים שהיא הודחה בפלייאוף על ידי סנט אטיין... סבן וזיו באמת אכזבה, וייתכן מאוד שאוטוטו דור מלול יקבל על חשבונו של זיו את המקום, מה שכן סבן דווקא בסדר כי בניגוד לזיו הוא עולה למעלה, זה שהוא לוקה בטכניקה נכון, אבל מה לעשות יש לכם מגנים אחרים בארץ שמתאימים כרגע למכבי?
ההודעה שלי בדיון הישראליות בנוגע למשחק אתמול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בנושא אחר, מכבי ת"א תביא חלוץ זר ותגביר את השיחות עם גל אלברמן http://www.one.co.il/Article/164676.html יש אכזבה גדולה מאלברט באנינג. בנוסף ליכולת החלשה שלו ולאור העובדה שהוא סוחב פציעה מהעונה שעברה ולא טרח לספר זאת לאף אחד ולאור הפציעה של יצחקי וחוסר בחלוץ בקבוצה, במכבי החליטו להביא חלוץ זר על המקום של באנינג ואת אלברמן לקישור במקומו של באנינג.
http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/184/270.Xxx לא הרבה מודעים לכך, אבל לירן שטראובר הוא השוער ששמר על רשת נקייה במספר המשחקים הרב ביותר בליגת העל. שטראובר שיחק 451 משחקים ולא ספג ב-176. בשנה שעברה הוא עבר את שביט אלימלך שדורג שני עם 174 משחקים ללא ספיגה. שטראובר שבר שתיקה עם התקשורת והתראיין למוסף פתיחת העונה של עיתון מעריב. שטראובר הצהיר במפתיע "הלוואי שהייתי יכול להיפטר מתנועות הידיים כלפי השחקנים שלי. אני פשוט לא מסוגל. מה, אני לא יודע שזה פוגעים בחברים שלי? זה לא מכובד ואני מנסה להיפטר מזה". על עניין הפוזות אמר שטראובר שהרבה אנשים רגילים כשהוא לא מוותר על אף משחק גם כשהוא בחמישים אחוז כשירות ולכן בכל פעם שהוא על הריצפה אנשים בטוחים שזו הצגה. ועוד הוסיף שטראובר:"אעשה הכל עבור הקבוצה גם אם זה יפגע בי אישית. מה, זה לא היה טוב עבור הקבוצה שהוצאתי בכרטיס אדום את ההוא מאולימפיאקוס?". שטראובר דאג לשבור מיתוס לפיו הוא ונמני היו מכוסחים בשנת הגלאקטיקוס ועוד לפניכן - "כששיחקתי עם אבי, אנשים לא ידעו שמערכת היחסים בינינו הייתה טובה מאוד. היינו נפגשים אפילו בבתים אחד של השני. הדברים הלכו למקומות מטורפים בגלל שאנשים רכבו על הסיפור הזה". על עניין הקהל שטראובר מביע חרטה על המצב הקיים ואומר כי גם הוא אשם בכך שלא תמיד התנהג יפה לאוהדים. מבחינתו הוא יכול לשחק עד גיל 42 ולא מוכן להיות שוער שני אפילו לא של אחד מהבנים שלו. ראיון ששווה קריאה.
בדיוק קראתי את הראיון במוסף פתיחת עונה של מעריב. וכמו כותרת הראיון - הוא חייב להילחם בשריטות ובשטויות שלו.
אני קונה גם 1:0, רק לסיים את שני המשחקים האלה עם טעם טוב כדי לצבור ביטחון ב-3 מחזורים שלפני הדרבי...בדרבי תתפלאו או לא, אני קונה תיקו, ולא בגלל שהתגרלנו להפסיד בדרבים בשנים האחרונות, אלא בשל העובדה שהקבוצה עדיין לא מחוברת ויש לה לא מעט פציעות, ויש הבדל לאם נגיע לדרבי שהפועל מארחת במחזור 6 לבין דרבי שהפועל תארח בפלייאוף כשזה על האליפות מבחינת החיבור של הקבוצה והיכולת.
יש לי חשש עצום לגבי אלירן עטר שרק הלך וגבר אתמול. אין ספק שמדובר בכישרון ענק, והחוצפה והנחישות בה הוא נכנס אתמול לנעליים העצומות של יצחקי מעוררת השראה בקרב כל אוהד מכבי. על פניו, יש לו את כל מה שבדיוק כל כך חסר לבוזגלו. בוזגלו עובד קשה ונותן הכל, אבל רואים שחסר לו בטחון, הטאץ' האחרון, האלגנטי, זה שבא עם הרגש והראש הנקי, פשוט על הפנים. הלוואי שאפשר היה לחבר את הביטחון של שניהם ולחלק בשווה. כי עטר אתמול במשך כל המחצית הראשונה עשה מהלך טוב ודאג לא לשחרר את הכדור בזמן אחר כך. במחצית השנייה הוא בהחלט כבש שני שערים יפים אבל לא אהבתי את החגיגה המוגזמת אחרי הגול השני (סבבה גול יפה ודרמטי, עדיין הפסדנו בגדול, זוכר?) וגם העובדה שנשאר לחגוג לבד על המגרש אחרי שכולם כבר ירדו לחדר ההלבשה. שאר השחקנים הודו לקהל בראש רכון, עטר התנהג כאילו העלה אותנו לשלב הבתים במו רגליו. אני מאוד מקווה שאני טועה, אבל אני מפחד שעוד כמה משחקים כאלה והשתן יעלה לראש של הילד במהירות האור.