אבי סטרול ממש לא שחקו בינוני ואפילו לא קרוב לאוברייטד. אבי סטרול, בלם מצוין שכיכב לא מזמן בליגה במדי מכבי נתניה. יכול להיות ואבי סטרול נחשב לבלם מצוין בגלל ששיחק לצידו אחד מהבלמים הגדולים ביותר שדרכו בארץ והוא לואיס מרין, אבל עדיין אני חושב ששאני סטרול היה במכבי נתניה בלם מצוין ולא שחקו בינוני. סה"כ פתיחת עונה רעה לאבי סטרול, תנו לו זמן והוא יחזיר למכבי ת"א ובענק.
יפה איך שקטלתם לנו את כל הסגל. הפציעה של יצחקי היא חתיכת מכה זה נכון, אבל עם או בלי יצחקי אנחנו צריכים להיראות הרבה יותר טוב כי יש לנו סגל מאוד מוכשר ולא יעזור כלום. בוזגלו מאכזב מאוד, אבל בוזגלו הוא לא מסוג השחקנים שאתה לא יכול להעיף, ובכל זאת יש תחושה שמתישהו הוא כן יתן את הפריצה שכולם מחכים לה, לדעתי שווה להאמין בשחקן מהסוג הזה. אלירן עטר שחקן טוב מאוד, אבל יש לו בעיה בראש. נדמה לי שהוא עדיין חושב שהוא בבני יהודה. חייב להפסיק עם השכונה הזאת של לנסות לעבור הגנה שלמה ולשים שער, ככה זה לא יעבוד לו. חייב לדעת לעבוד בשיתוף פעולה עם השחקנים שלידו ורק אז אולי הוא יפרח. סידיבה קשר אחורי מעולה, היה לו משחק פחות טוב אתמול אז מה? למעט המשחק אתמול הוא היה אחד הטובים בכל שאר המשחקים שהוא פתח בהם. הגנה? יואב זיו מגן מספיק טוב לליגה תפסיקו להשמיץ אותו. החורים שהיו אתמול לא היו רק בגללו אלא בגלל שהוא החזיק את כל אגף שמאל לבד. נימני ומזרחי עושים טעות כשהם מציבים את מדוניאנין בצד שמאל כשהוא כל הזמן נוטה לברוח לאמצע (שם זה התפקיד שהוא צריך לשחק בו) ולמעשה משאיר את זיו לבד באגף גם כאשר הוא תוקף וגם כשהוא מגן. וסטרול? נכון, פותח את העונה עד עכשיו לא טוב, אבל ביחד עם בלמים כמו ניבאלדו ופאביצ'ביץ' שעושה רושם טוב עד עכשיו הוא צפוי להשתפר אז אל תקטלו אותו עוד. הסגל הזה אומנם פחות טוב משל הפועל, אבל כדי להיאבק על האליפות הוא מספיק טוב. וכרגע זו המטרה.
רוב השחקנים בעולם, שלא משחקים לידם שחקנים טובים, מתקשים לבוא לידי ביטוי, על אחת כמה וכמה כשמדובר בחלוצים, שזקוקים לתמיכה מהקישור. לדעתי אתה קוטל אותו מהר מדי, שלא בצדק, את התפוקה שלו העונה הוא יתן כמו שהוא יודע, תתאזרו בסבלנות, גם את רומא לא בנו ביום אחד.
זה תמיד מצחיק אותי. למה הוא לא מסוג השחקנים שאתה יכול להעיף? אני לא רואה אצלו שום דבר, לא בעיטה קטלנית שתכריע משחק, לא פס לגול, לא איזה מהלך חד ששובר הגנה. הוא לא מפתיע, הוא צפוי וחמור. הוא אפילו לא ברמה של ערן לוי, שלו יש לפחות בעיטה אדירה מרחוק ויכול לתת גול מכלום.
את בוזגלו אי אפשר להעיף כי הוא יקר מאוד, יש לו חוזה גבוה ומכבי שילמו עליו מיליונים. הם לא ישחררו אותו אם זה לא ישתלם להם כלכלית, וביכולת שלו כעת אף אחד לא יעמוד או ירצה לעמוד בחוזה שלו.
אני לא מבין למה אתם בכלל חושבים על להוציא את בוזגלו מההרכב בוזגלו אולי היחידי חוץ מפאביצ'ביץ' שיזם התקפות ופרץ לתוך ההגנה של חיפה
לא מסכים איתך,לדעתי מדובר באחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ,אם לא הכי מוכשר. אני מדבר על כישרון. לבוזגלו יש את כל מה שאמרת שאין לו ! בוזגלו היגיע למכבי על תקן השחקן ניבחרת והשחקן הכי טוב בליגה אבל אצלו כמו אצל כל השחקן הכול שאלה של ביטחון. עד עכשיו מרגע שנפתחה העונה הוא היה עולה מהספסל. בוזגלו צריך לפתוח,כמו שאמרו פה זאת ההזדמנות שלו לחזור לקידמת הבמה. אני מאמין שאם יתנו לו את הביטחון הדרוש (קחו את הניבחרת הצעירה לדוגמא ששם נותנים לו להוביל) הוא גם יחזור לעצמו. בנושא הרכש,אין ספק שמכבי עשתה 2 טעויות קריטיות בנוגע לרכישת שחקנים. הראשונה היא כמובן בהגנה,אבי סטרול איטי,מסורבל ועושה ים חורים בהגנה,ועד עכשיו הוא רק גורם נזק וכימעט כל הערים שמכבי סופגת יש לו חלק בהם,מכבי היו צרכים ללכת על בלם אחר (פטי,או להשאיר את ז'אן). הטעות השנייה היא בקישור,במקום להביא את גל אלברמן,שאולי היה עולה יותר מבאנינג וסידבה ביחד,אבל היה גם תורם יותר. אלברמון שחקן חכם שיודע לנווט את המשחק,באניניג וסידבה איטיים מאבדים לא מעט כדורים,ולא מצליחים להחזיק את מרכז המיגרש. קישור של אלברמן-ייני במרכז המיגרש היה יותר יעיל מבאנינג-סידיבה. בכול מיקרה הסגל של מכבי עדיין מצויין,למרות הפציעה של יצחקי,שלהביא עכשיו חלוץ (יש דיבור על טוטו תמוז) תיהיה טעות. צריך לתת לעטר לשחק לצד קולאוטי,ויש את איבדור כגיבוי מהספסל. לצרף עוד שחקן לסגל,שגם ככה עוד לא התחבר תיהיה טעות.
אבי סטרול שחקן טוב שעדיין לא הצליח להתכוונן, זה הכל. סידיבה הגיע עם כושר לקוי אבל נראה כשחקן חזק שיכול להחזיק את הקו עם באנינג. מחזור ראשון, בחייאת!
להביא את אלברמן, אחרי הפציעה שעבר שהשביתה אותו לתקופה ארוכה, זה חוסר אחריות. יקח לו זמן לחזור לכושר משחק.
אני לא מבין את ההיסטריה בלהביא עוד חלוץ, לא צריך! צריך להביא קשר אמצע כמו גל אלברמן, שישחק ליד סידיבה ויניע כדור קדימה הבעיה של מכבי היא רק בגלל שבאנינג וסידיבה הם אותו סוג של שחקן והם לא יודעים להניע כדור קדימה, צריך אחד כמו אלברמן שישחק ליד סידיבה(שיותר טוב מבאנינג) וגם יוכל להגן וגם להניע קדימה... לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להבין את זה
הוא כבר בריא, אל סתם הוא שיחק במשחקי ההכנה של גלדבאך ומשחק קבוע גם בקבוצת המילאוים, להביא את אלברמן זו העסקה הכי טובה שקבוצה ישראלית שרוצה להתחזק במרכז השדה יכולה לעשות, הלוואי שהייתה לנו האפשרות להחזיר אותו לבית"ר.