אין מילים... כמה מזל חרא בקבוצה אחת. ההפסד מתגמד לעומת הפציעה של יצחקי. באמת שיותר גרוע מזה לא יכול להיות. בנושא המקצועי, שוב פעם מאור בוזגלו מאכב. אני כבר לא יודע אם באמת יש לו את זה או שהוא סתם בלוף. הולך עם ראש בקיר, לא מסוגל לעבור שחקן ב1 על 1, פשוט אכזבה. ביחד איתו ייני, שדווקא פתח טוב את המשחק אבל נחלש ביחד עם הקבוצה. לא לוקח אחריות, הרבה מסירות לא מדויקות, בדיוק ייני שאני מדבר עליו, לא יציב בעליל. ההגנה. מה יהיה עם ההגנה? סטרול עושה חורים בלי סוף, זיו עולה ואין לו כוח לרדת, סבן דווקא יחסית בסדר לשאר השחקנים. ניבאלדו חסר כל כך. חסר בעל בית בהגנה. אכזבה גדולה מאוד מהקבוצה. אבל עוד אין מה להרים ידיים. לדעתי הקבוצה תראה יותר טוב ככל שהעונה תתקדם (בתקווה שלא יפצעו לנו עוד שחקנים)... יאללה מכבי!
העיקר שיצחקי אמר שהוא לא מאמין בקללת החלוצים שיש במכבי תל אביב. איזה עין פתח לו. הפסד מאוד מאכזב,הייתי בטוח שננצח את זה,אבל לא נראנו כפי שציפיתי,כל העיינים ליום חמישי,תצוגה טובה שם ואף1 לא זוכר את המשחק הזה. אופטימים ותומכים,אין מה לעשות. אללה מכבי
אנשים "טובים" דיברו בקיץ שברק יצחקי לא שווה 2 מיליון דולר, אז הנה אחרי שהוא הוחלף בגלל הפציעה ראינו מה מכבי ת"א עם כל ה-100 מיליון ש"ח הייתה שווה מול מכבי חיפה עם תקציב שהוא פי 3 פחות מזה של הצהובים-כחולים, ברק יצחקי הוא מסוג השחקנים שעושים את ההבדל ולכן מכבי שילמה כ"כ הרבה כסף כדי להביא אותו, הפציעה שלו זה הדבר הכי טראגי שיכל לקרות לברק ולמכבי שלדעתי החיבור הזה היה יכול עוד לקחת אתכם גבוהה השנה כי אם הוא לא נפצע אתם מנצחים היום ולפי השבועות הראשונים של העונה כולל המשחקים באירופה היה נראה שברק בעונה הבאה יהיה באירופה. ובשביל לנחם אותכם, בעונת 06/07 בית"ר השקיעה 100 מיליון ש"ח וברק יצחקי נפצע במחזורים הראשונים וחזר רק לסיבוב השלישי שם הבקיע 7 שערים ב-10 משחקים והביא לבית"ר אליפות שיוסי מזרחי על הקווים, אז לכו תדעו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx החלמה מהירה לברק! http://football.org.il/SiteCollectionImages/FTP/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A2%20%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%94/%D7%92%D7%9E%D7%A8%20%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A2%202009%20%D7%97%D7%93%D7%A9/98.Xxx
בית קברות לחלוצים תרתי משמע... ושום חיסרון לנבחרת, גם קטן השחקן השני הטוב בליגה בשנתיים האחרונות ואף אחד לא יגיד שהוא חסר למישהו חוץ ממכבי חיפה. חלוץ שהיה חושך בכל המשחקים שהוא שיחק לא יכול להיות חיסרון למישהו חוץ ממכבי תל אביב...
להרים את הראש ולקוות שעטר מבין שזה הזמן שלו. שבוע הבא טדי, בית"ר תעלה בוודאות בהרכב הגנתי וסגור. לא קל לנצח חיה פצועה בבית
יצחקי בחוץ לבין 6-7 חודשים http://www.one.co.il/Article/164395.html החלמה מהירה! עכשיו הגיע הזמן לעבור קדימה, כמה שפציעה נוראה וכמה שיצחקי חשוב, העונה שלנו לא תלוייה בו, יש לנו מספיק שחקנים טובים, צריך להרים את הראש ולהמשיך קדימה. עכשיו אלירן עטר יתפוס את המקום בהרכב והגיע הזמן שיבין שכאן זה מכבי ת"א ולא בני יהודה ויתחיל לשחק כדורגל כי יש לו את זה ברגליים. מכאן רק נילך ונתחזק.
בדרך כלל משתמשים במונח 'מכת ברק' אחרי עוד מהלך וירטואוזי של ברק יצחקי על כר הדשא. הפעם הביטוי מגיע מנסיבות שליליות. מכבי נחלשת משמעותית עכשיו כי גם כשיצחקי ישוב אני מתקשה להאמין שהוא יצליח להוריד חלודה כל-כך מהיר. אני רחוק מלהיות מעריץ של יצחקי אבל זה לא נעים שאף שחקן נפצע בצורה כזאת ואני מאחל לו החלמה מהירה. מכבי מאבדת בינתיים שחקן ענק, אחד שיכול לתת גול בכל מגרש ולעשות מהלך בלתי-צפוי. אחרי שניבאלדו נפצע לחודשיים הביאו מחליף אז אני לא פוסל אפשרות להבאת חלוץ נוסף, למרות שאין עוד הרבה זמן. זה אוסף של מזל רע כי גם הושקע ביצחקי כל-כך הרבה כסף, הוא היה העיסקה של הקיץ למרות שברור כי יצחקי לא בא רק לעונה אחת. עכשיו מאור בוזגלו צפוי לקבל הרבה יותר דקות וזה הצ'אנס שלו לחזור לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי. על בוזגלו אני מאמין שאפשר לסמוך, אבל על עטר ואבידור אני לא בטוח. כמו ששגיא כהן אמר הם חייבים להפוך לשחקני ספסל שתורמים משהו. אבידור מרושל מול השער ועטר עד עכשיו נהנה מימים יפים בהם לא היה עליו שום לחץ וכעת התמונה תשתנה.
לא זכור לי משחק גרוע כל כך של אבי סטרול כמו המשחק אתמול. אבי סטרול היה אתמול איטי, ביצע הרבה חורים בהגנה ואם מוחמד גדיר היה מנצל את ההזדמניות שלו, מכבי חיפה הייתה כובשת שלושה שערים בקלי קלות. מצד שני מי לא תפס משחק גרוע אתמול במכבי תל אביב ? שירן ייני שחקו מאוד בינוני, מאור בוזגלו אוברייטד, יובל אבידור שחקו בלי טכניקה, סידיבה לא תורם בשום דבר למעט קצת הגנה, רוברטו קולאטי תפס יום רע, אלירן עטר כבר שנה שלמה בתקופה רעה ובלי ברק יצחקי ההתקפה של מכבי תל אביב לא תוכל לאיים על הפועל תל אביב ומכבי חיפה.
זה בגלל שהוא היה בבלגיה. אני זוכר אותו מימיו במכבי, ועד עכשיו לא מבין על מה ולמה החזירו אותו. נקווה שכאשר ניבאלדו יחזור הוא וסביצ'ביץ' יהיו הבלמים שלנו. לגבי בוזאגלו, זה נכון שהוא צריך לקבל עוד הזדמנויות, אבל האמת שכבר די נמאס ממנו. הייתי מעדיף לראות את דור מלול במקומו, או אפילו את ישראלביץ'. אולי אם מאור יישחק מתחת לחלוץ עם שני שחקני כנף אמיתיים (חאריס הוא לא), הוא יצליח להוציא מעצמו יותר.
אבי סטרול שיחק לפני כשנתיים במכבי נתניה והציג יכולת מעולה שהביא לו מקום בנבחרת ישראל. הייתי בטוח שהוא ימשיך עם היכולת הטובה כששיחק במדי מכבי נתניה.
הפציעה של ברק יצחקי היא מכה קשה למכבי תל אביב. עד כה, הוא היה השחקן שחיבר לה את המשחק וגרם לה להאמין שהיא שווה שער בכל רגע נתון על המגרש ומול כל יריבה. אני חושב שמכבי תל אביב יכולה להתגבר על הפציעה הזו, אבל יהיה לה קשה, כי היא תצטרך לשנות במקצת את שיטת המשחק שלה, מה שאומר שאת כל העבודה מהקיץ מתחילים מחדש. סך הכל, למכבי תל אביב עדיין יש סגל שחקנים טוב, שצריך לנסות להילחם בארץ על כל התארים. היכולת של אבי סטרול מפתיעה גם אותי. במכבי נתניה הוא היה תותח ויחד עם לואיס מרין הוא היה מטאטא כל נסיון של קבוצה יריבה להגיע לשער שלנו.
ההרכב של מכבי חלש מדי לרוץ עד הסוף, עכשיו שיצחקי נפצע. בוזגלו הוא בלוף, אני לא מאמין שהאידיוט הזה עדיין מקבל דקות, חוץ מלאבד כדורים הוא לא תורם כלום. אבידור זה שחקן להפועל באר שבע עם כל הכבוד, אין שום קשר בינו לבין מועדון כמו מכבי ת"א. אלירן עטר שחקן נהדר, יש לו את הפוטנציאל לתת עונה אדירה ולהצעיד את מכבי, אם כי נראה לי שזה לא ממש היגיוני. קולאוטי אם לא משחקים לידו שחקנים טובים איך אומר קופמן? פח. ייני סתם בינוני, סידיבה כסחן ובאנינג כל כך איטי ואדיש. הגנה? יואב זיו ורוני גפני - זה אומר הכל. מהמגנים הגרועים בארץ מבחינה הגנתית. אתמול יואב זיו שבר שיא חדש בכמות החורים שעשה בצד שלו וברכות הבלתי נסבלת שהפגין, אפילו בבית"ר לא שמתי לב לדבר כזה. בקיצור. זה לא נראה טוב...