לא יאומן שדיברנו על בלם מחליף ואחרי המשחק היום יכול מאוד להיות שנצטרך להביא בלם מחליף רציני ולא את קפילוטו השפן. בלי קשר למשחק נגד פאריס סן ז'רמן, קפילוטו הראה שאי אפשר לסמוך עליו ושהוא באמת לא שווה כלום מול הקבוצות הגדולות בארץ. עכשיו צריך להחזיר את ליאור ז'אן או להביא עוד בלם זר. על קפילוטו אסור לבנות.
שמח על השער של ברק יצחקי היום.מקווה שיכבוש עוד הרבה העונה.וההגנה של מכבי ממש חלשים עם הגנה כזאת אי אפשר לקחת אליפות!
איזה דרמה קווין....בעונה שעברה למכבי הייתה הגנה בסדר עם קפילוטו וזה לא שניבאלדו עד עכשיו היה לוסיו, בקיצור אתם תסתדרו בליגה בחודשיים הראשונים בלי ניבאלדו, רק באירופה אולי תהיה בעיה אבל תאכלס העונה שלכם תלויה בזה שתעברו את פ.ס.ז'? ואם אתם מחפשים בלם אז: http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/789/192.Xxx
מה תסתדרו בליגה בחודשיים הראשונים, בחודשיים הראשונים אנחנו פוגשים את הפועל, חיפה ובית"ר... באירופה גם עם ניבאלדו ומדוניאנין לא היינו עוברים לדעתי, אז בטח שבלעדיהם.
כל כך טפשי לאבד שחקנים מרכזיים בגלל גביע הטוטו, כשאחר כך יש 3 משחקים כל כך חשובים. גם אם זה דרבי, זה עדיין מפעל זניח. למה להעלות הרכב מלא?
בנוסף לניבאלדו שלא ישחק, אבי סטרול, רוברטו קולאוטי, האריס מדוניאנין ואלברט באנינג בספק למשחק ביום חמישי. http://www.maccabi-tlv.co.il/News.asp?id=1151 כמה חוסר מזל יכול להיות בקבוצה אחת?
היה צריך לעלות את הנוער/הרכב שני שם. נכון שזה דרבי וכל דרבי זה חשוב מאוד למרות גביע הטוטו,השנה יש לנו הזדמנות לעשות משהו שלא היה עדיין במועדון הזה ולקפוץ שלב אחד קדימה באירופה מה שלא עשינו שנים. צריך לבוא אופטימים כמובן ולתת הכל לא משנה מי יםתח ומי ישחק,אבל זאת הייתה טעות לפתוח עם הרכב ראשון,חבל.
מכבי בבעיה קשה לקראת צמד המשחקים מול הצרפצתים מלא בספק פצועים בלאגנים.עכשיו כבר לא בטוח שמכבי תעבור תצרפתים ונראה לי שאפילו תבוסה תהיה!
http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxמכבי קרובה להחתמתו של סאבו פאביצ'ביץ' http://3.bp.blogspot.com/_aKiyFkrjYKc/SFjO19_RmJI/AAAAAAAAB70/7QsfClPP-p0/s400/pavicevic.Xxx סאבו פאביצ'ביץ', בן 29 ממונטנגרו, יכול לשחק גם כמגן ימני וגם כבלם. המונטנגרי היה כבר במו"מ עם מכבי בקיץ שעבר אל לבסוף בחר ביוון. כרגע מכבי מצוייה בשלבים מתקדמים להחתמתו של שחקנה של קאבאלה היוונית ונבחרת מונטנגרו, המתנשא לגובה 186 ס"מ. פאביצ'ביץ' רשם 21 הופעות במדי נבחרת מונטנגרו. בעונת 2008/09 הופיע פאביצ'ביץ' 26 פעמים במדי אנרג'י קוטבוס מהבונדסליגה ובעונה שעברה 25 הופעות בקבוצתו הנוכחית בליגה היוונית. *מכבי פנו לסכנין לגבי הבלם יאיא פטי והציעו עבורו מיליון ש"ח, אך יו"ר סכנין דרש 1.5 מיליון ש"ח ואת ניסו קפילוטו הצעיר. מכבי כרגע נוטה לסרב להצעה ונראה שיאיא פטי לא יגיע בסופו של דבר למועדון מת"א.
יש מחליף לניבאלדו - סאבו פאביצ'ביץ' סגר במכבי ת"א ויגיע מחר לארץ http://www.one.co.il/Article/163970.html
מה הסכום המשוער על החתמתו של השחקן ? וחוצמיזה, אם הבלם בא אז קפילוטו נדחק אחורה ושניבאלדו יחזור אז בכלל . יש לי תחושה שהשחקן הזה פלופ. שמעתי שהוא קשר אחורי, גם שם לא חסרים שחקנים, אני מקווה שהוא יעשה את המוצלח במועדון.
מכבי גם ככה רצתה להביא קשר אחורי נוסף כך שהוא לא הגיע על חשבון ניבאלדו בכל העונה אלא רק בתקופה שהוא ייעדר ועד שיחזור לכושר. אני לא יודע כמה משחקים של מכבי ראית עד עכשיו אבל סידיבה הוא לא בדיוק קשר אחורי אלא יותר 50/50, בטח שלא שירן ייני,כך שהיה לנו רק את באנינג בתור הגרזן ועכשיו גם את פאביצ'ביץ'. וכן מה לעשות, קפילוטו הוא עדיין לא מספיק טוב, בטח שלא לאירופה ולמשחקים כמו הפועל ת"א או מכבי חיפה, ביום שבת איתי שכטר שוב עשה לו בית ספר. הבחור עוד צעיר ולא הגיע לרמה של בלם במכבי ת"א שרצה לכל התארים, הזמן שלו יגיע ובכלל לפי דעתי צריך להשאיל אותו לקבוצה באמצע הטבלה ולהזחיר אותו בשל יותר וטוב יותר אחרי שנתיים, כמו שמכבי חיפה עשו עם דקל קינן.
היו דיבורים על כך שהדרבי חשוב יותר מכל משחק אחר, מישהו כבר ציטט את שכטר שהוא רוצה לשחק, אבל שכחו שהציפיות הפעם היו רק של האוהדים, ושכטר הוא חלוץ טוב ונאמן אבל גם צעיר מאוד שלא ראה הפעם את טובת הקבוצה, אם אכן צוטט נכון. כאן עולה בעצם דילמה אחרת לגמרי: מה נכון יותר, להריץ הרכב ראשון או שני? לדעתי דווקא הרכב ראשון צריך לשחק, על כל הסיכון הנובע מכך. הרי פציעות יכולות להיגרם גם באימונים, ודרבי הוא משחק אימון טוב מאוד. דעתי היא שהרצת הרכב שני לפני משחק חשוב תפגע בסופו של דבר בהרכב הראשון שישב על הספסל במקום לשחק ולסגור פינות של תיאומים על המגרש. זו פתיחת העונה ויש עוד על מה לעבוד.