Number 8 - לא יודע, המחשבה על סבן כבלם תגרום לי לחרדות כל פעם שהכדור יגיע לאיזור הרחבה שלנו. אני עדיין חושב שצריך עוד בלם לסגל הרחב שלנו, כי קבוצה שמתיימרת לתואר האליפות צריכה לפחות 4 בלמים. בקשר לסידיבה, יכול להיות שאתה צודק, אני לא מכיר אותו מספיק. Marrone- לדור מלול יש עוד זמן. כישרון בכמויות, אבל רואים על המגרש שמדובר בילד בראש. יותר מידי טעויות בהגנה, ששנה שעברה עלו לנו בלא מעט שערים. לדעתי, כבר העונה או בעונה הבאה הוא יתפוס את המקום בהרכב במקום סבן.
דור מלול עוד יהיה שחקן פותח במכבי ת"א. אם לא העונה אז בעונה הבאה, אם זה בהגנה או בקישור. אבי נמני בונה עליו מאוד לעתיד המועדון. כבר בעונה שעברה הוא קיבל הרבה צ'אנסים, לא איכזב וגם השנה יקרה אותו דבר. את שלו הוא יעשה, עליו אני בכלל לא דואג.
גם יצחקי... האמת אם הייתי צריך לבחור גם אם הם לא היו פצועים לא הייתי משתף אותם בדרבי מהבחינה הפשוטה: לא לקחת אפילו את הסיכון הקטן שהם יפצעו בדרבי ואז נפסיד אותם בפאריז, בטח כשמדובר בדרבי גביע הטוטו... האמת שעם כל הכבוד למכבי יש סגל מספיק טוב השנה לעמוד בפציעות של שחקנים כאלה ואחרים. באנינג - היה פצוע עוד מהמשחק הראשון מול אולימפיאקוס אז הוא לא רלוונטי. קולאוטי - נפגע במחצית השניה מול אולימפיאקוס ויצא לקראת הסיום. יצחקי - לא יודע ממה הוא נפצע.
קולאוטי ויצחקי באמת 2 שחקנים שלא הייתי משתף בדרבי הכל כך פתטי ולא חשוב הזה אבל בכל זאת, ברגע שאתה רואה כותרת באינטרנט שמנסים להכשיר אותו ליום חמישי אתה נכנס לדאגה.
למכבי יש השנה סגל טוב שאם יתחבר יתמודדו מול הפועל על האליפות.יצחקי קולטאוטי אחלה חלוצים להתקפה.כמו שקורה בשנים האחרונות במכבי החלוצים לא מצלךיחים בקבוצה.השנה מקווה שזה יהיה אחרת ויצחקי יתן עונה טובה כמו שהוא נתן בביתר .עד עכשיו מכבי לא נראים משהו.יכול להיות שהניצחון הגדול על אולימפיקוס יוציא אותם לדרך חדשה.נחכה למשחק מול הצרפתים ואז נראה אם מכבי הסתפרו או נשארו חלשים כמו עד עכשיו!
מה החלוצים לא מצליחים?! איך הגעת למסקנה הזאת אחרי 4 משחקים?! קולאוטי הבקיע שער ניצחון מול נתניה, הוא כבש גם מול אולימפיאקוס, יצחקי הוכיח שהוא חד כתער כבר עכשיו עם הקורות, אם כבר אז עטר עדיין פצוע. סך הכל קולאוטי, עטר ויצחקי בכושר של 30 אחוז...מה אתה רוצה מהם? אנחנו בפאקינג 11 באוגוסט 2010! כשהעונה נגמרת ב-מאי 2011 ועוד לא התחילה אפילו מבחינת הליגה. מארונה: זה פציעה בשריר זה הרבה פיזיותרפיה וטיפולי מסאז' וכמובן מנוחה בלי אימונים כמה ימים - זה כל פציעה בשריר ככה ברגע שעושים אימון אחד מלא זה נגמר..
יצחקי וסטרול פצועים "קל", לא ישתפו אותם מחר בדרבי על מנת לשמור אותם ליום חמישי. כנ"ל על באנינג וקולאוטי, איתם הסיפור קצת יותר בעייתי, שניהם בספק לפ.ס.ז ומחר הם גם לא יישחקו על מנת לשמור אותם בריאים ולהכשיר אותם ליום חמישי.
מכבי עולה מחר לדרבי ב4-5-1 כאשר מדוניאנין ישחק בעמדה האהובה עליו מתחת לחלוץ הבודד שהוא יהיה אלירן עטר. קפילוטו פותח במקום סטרול בהגנה ואבידור במקום זיו ששיחק בקישור במשחקים האחרונים. יהיה מעניין...
זה יכול להיות גם 4-5-1 וגם 4-4-2. לפי דעתי יעלו עם אותו הרכב שפתח מול סכנין כאשר רק קפילוטו יחליף את סטרול בהגנה ובוזגלו את זיו בקישור. אבידור ועטר חלוצים, סידיבה וייני בקישור, בוזגלו וכחלון/מלול בצדדים.
התכוונתי שבשנים האחרונות החלוצים לא מצליחים במכבי.כמו עזרן בוזגלו יבוריאן ואחרים שלא הצליחו במכבי.השנה הסיפור יכול להיות אחרת.מקווה שיצחקי יבקיע השנה הרבה שערים!
אני מתכוון קשרים חלוצים לא מצליחים במכבי.בוזגלו הבקיע 2 שערים השבוע בצעירה.במכבי ממה ששיחק בעונה האחרונה ועד עכשיו העונה הוא היה לא משהו במכבי.כאילו יש משהו במכבי לא מוסבר שגורם לחלוצים קשרים לא להצליח.וגם אם משהו בא חלוץ קשר או שהוא נפצע או שהוא לא מצליח במכבי!
זה לא חכם לשים את אבידור חלוץ שהוא משחק באגף הוא שורף את כל המגרש, אין הנחות אצלו. הבעיה אצלו היא שברגע שהוא מגיע למצב זה נגמר ב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx תקראו לזה טוטו שוקו כל עוד נגד הפועל צריך להתייחס לזה ברצינות.