מילים של קרובי משפחה תמיד מדברים חזק. ברור שזה תלוי בשחקן ועד כמה רצונו חזק, אבל אם מישהו מטפטף משהו בסופו של דבר דברים מחלחלים, לא חסר דוגמאות... בינתיים, אין לי מילה אחת רעה להגיד עליו, להיפך. מצד שני, עוד מוקדם להגדיר אותו כאחד שהוא שחקן נשמה וסמל כמו שחלק [לא בהכרח פה בפורום] מנסים להציגו, יש לכל דבר זמן.
אבירם עם כל הכבוד, אם היתה בעיה עם נירנברג גם אתה וגם אני יודעים שהוא היה או בהפועל, או בחיפה או במכבי היום...
היחיד שמבלבל להרוש את המוח זה פיני זהבי, אם לא היה חוזה חתום בין זהבי להרוש שהוא מייצג אותו במשאים ומתנים אז הרוש מזמן היה חותם על חוזה בבית"ר לחמש שנים, בינתיים מה שמפריע זה סעיף שחרור לחו"ל שזהבי רוצה מיליון יורו ובית"ר רוצה 2 מיליון לפחות, אני מאמין שזה ייסגר כי גם אריאל וגם גבי הרוש אוהבים את בית"ר ובית"ר אוהבת אותם ואין לי ספק שזה יבוא על פתרונו. אה וכן גם ברק יצחקי לא רצה לעבור למכבי תל אביב אבל הנסיבות (והקצבים השקרנים שאוהבים רק את עצמם) הכריחו אותו. והויכוח הזה יכול להימשך שנים, בשורה התחתונה זה תלוי גם במועדון, אם בית"ר תהיה חייבת למכור אז הרוש ישחק במקום אחר, אם בית"ר לא תהיה חייבת למכור הרוש ייצא לאירופה, הוא לא יעזוב מרצונו כנ"ל אבירם, עמית ואבי ריקן.
אריאל הרוש הוא שחקן בית של בית"ר, ההשוואה למקרים של מלמיליאן ויצחקי באה כדי להבהיר את העניין. אני לא אמרתי שאני לא מאמין להרוש. כרגע הוא מן הסתם מתכוון למה שהוא אומר, אבל אתה יודע בדיוק כמוני שבענף הזה אין שום דבר בטוח. הוא יתקדם, הוא ישתפר, והוא יכול לבוא בדרישות לעוד כסף בעוד שנתיים ולעזוב את בית"ר, אפילו לקבוצה אחרת בארץ, אם בית"ר לא תוכל לשלם לו. הרוש באמת נראה בחור נחמד ולא שקרן אבל הכל נכון להיום ולא לקריירה בארץ. וחזרה להשוואה - אם מלמיליאן, הסמל הגדול של בית"ר, עזב אותה (ולא משנה מה הסיבה) אז אף אחד לא מחוסן. דברים משתנים, העדפות משתנות.
אם מישהו פה מעוניין לטוס עם מכבי לחו"ל. http://www.kal.co.il/HE/main.asp?pi=3139 הדיל נראה ממש יקר,המחירים הם ביורו וגם השעות לא נוחות כל כך .
גם קלמי סבן וג'יבריל סידיבה יכולים לשחק כבלמים. במידה ואבי סטרול/ניבאלדו וקפילוטו לא יוכלו לשחק, קלמי סבן יפתח בעמדת הבלם(דור מלול יהיה כמגן ימני) והגיבוי יהיה ג'יבריל סידיבה. בנוגע למייק חן - אני מכיר אותו, הוא גר כמה מטרים לידי ולמד בבית ספר המקביל, אני רואה אותו מדי פעם והוא אומר לי שהוא מרוצה מהמעמד שלו במכבי ת"א, שוער שלישי בבוגרת וראשון בנוגר, מאוד מחזיקים ממנו ומצפים לו לגדולות במועדון אבל כרגע גם הוא יודע שכמעט ואין לו סיכוי לפתוח בהרכב אפילו בגביע הטוטו, אלא אם כאן יווצר מצב שאף אחד לא יכול לעמוד בשער. גם השוער השני שלנו די ליצן, זה נכון, אבל כרגע הוא עדיף על מייק חן. כמו שאמרתי, במכבי בונים עליו והוא מחכה בסבלנות.
מה זה קלמי סבן וסידיבה כבלמים? זה לא יותר מאילתור. אנחנו משתתפים העונה בכל המפעלים בארץ ואם נעבור את פאריס אז גם בליגה האירופית, ולהתחיל לאלתר כל מיני פתרונות יצירתיים לעמדת הבלם זה רעיון גרוע מאוד וזה יכול להפיל אותנו הרבה פעמים במהלך העונה. אין בעיה עם ניסו קפילוטו, אבל בלם מחליף אחד זה פשוט לא מספיק, בטח לא בקבוצה שמשחקת בכל כך הרבה מפעלים. הפתרון הפשוט זה להחתים בחזרה את ליאור ז'אן, כך יהיה לך גם עוד בלם מחליף וגם עוד קשר אחורי במקרה הצורך.
רק מהבחינה של עומק בסגל אפשר לקחת את ליאור ז'אן אבל בוא נזכור שהוא לא יותר ממסננת נגד יריבות רצינות ומבחינה התקפית הוא לא תורם בשיט, כך שמצד שני אין מה לקחת אותו. היתרון הגדול של פ.ס.ז' על מכבי זה העובדה שהם מחוברים ולא כמו אולימפיאקוס ויש להם משהו כמו 5 שחקנים שהם באמת ברמות הגבוהות ביותר, לא שלאולימפיאקוס לא היה, אבל פ.ס.ז' לא תזלזל כמו שאולימפיאקוס זילזלה, ססניון, סאקהו, ארדינג, נהנה וגם מקאללה שלו יש את הניסיון... קשה לי לראות אותנו עוברים אותם אבל לדעתי אם נעשה את זה, זה יהיה יותר גדול מאולימפיאקוס. הכל תלוי במשחק החוץ שם ובהכנה, ואם קולאוטי לא ישחק במשחק הראשון, אני לא כזה מודאג, אחרי הכל יש לנו את אלירן עטר שהוא לפי מה שראיתי רוצה להראות את היכולת שלו, ואם נקבל את היכולת שלו במשחקים מול פ.ס.וו של השנה שעברה, הוא יכבוש בפארק דה פראנס באחריות.
Fanatic - זה לא אילתור, זה ידוע שקלמי סבן יכול לשחק בכלם והוא כבר עשה את זה לא מעט פעמים. נכון שהוא לא כזה טוב כבלם אבל זה רק כבלם רביעי או חמישי כך שזה לא כזה רלוונטי, ובנוגע לסידיבה, אחת הסיבות להביא אותו בסופו של דבר זה עצם העובדה שהוא יכול לשחק גם כבלם. הבעיה עם ליאור ז'אן היא שהוא גם דורש יותר מדי כסף לשחקן כמוהו, עם כל הכבוד הוא כמעט ולא ישחק אם יגיע למכבי, בהגנה יש לך את ניבאלדו, סטרול וקפילוטו ובקישור את באנינג, סידיבה וייני(וג'יזרמו שיחלים, ואם מגיע עוד קשר זר אז בכלל) כך שמגיע לו שכר של שחקן מחליף, ודבר שני הוא תקע לגודלהאר ולמועדון סכין בגב כך שבהחלט אפשר להבין את גולדהאר אם הוא מתעקש לא להחזיר אותו. נכון שמבחינה מקצועית צריך אותו בגדול והוא יכול לעזור לנו אבל יש גם דברים מעבר לכדורגל, וגולדהאר הוא בעל הבית, עשה הרבה ויעשה למען המועדון והשחקנים וליאור ז'אן פשוט מחליט לומר כל מה שעולה על ראשו... עכשיו שיאכל את עצמו ופעם הבאה קודם יחשוב ואז יידבר. מירו - אני לא מסכים עם זה שלא צריך לשחק עם סבן, העבודה שלו בצד ימין טובה מאוד, אמנם מבחינה הגנתית הוא לא להיט למרות שהוא מספיק טוב, בטח בשביל הליגה, אבל מבחינה התקפית הוא מצויין, כל הזמן נמצא למעלה ונכנס מצויין לרחבה, מה ששפונגין לא עשה בשלוש השנים האחרונות שלו במכבי. בכל משחק רואים את הכניסות האלה ואין ספק שעובדים על זה הרבה באימונים ומנצלים את זה כי זה היתרון הכי גדול שלו לפי דעתי בתור מגן. מקסימום יש את דור מלול שמחכה על הספסל שהוא לא פחות טוב ממנו, גם הגנתית וגם התפקית והוא עוד ייקבל את ההזדמנויות שלו, גם בקישור וגם בהתקפה, נמני בונה עליו.
קלמי סבן הוא מגן לא רע בכלל. הוא לא מנהיג או שחקן שיכול לקחת על עצמו, אבל אם תהיה סביבו קבוצה שתהיה בנויה לאליפות, הוא לא יהיה זה שיכשיל אותה. מה שלא יהיה, כבלם הוא לא יכול לתרום שום דבר מיוחד שרוברטו קולאוטי לא יכול לתרום. זה אמנם נראה דומה והיו זמנים שיחלתי לכך שראובן עטר ולותר מתיאוס ינסו את זה, אך כשזה קרה הבנתי כמה זה רחוק מלהיות זה.