מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. זכאי Member

האם איווניר ימשיך לשחק עם שלושה בלמים כמו בפלייאוף?
    אם כן, מעניין איך הקהל שם יקבל את זה

2. alexshw Member

בגלל העברות כאלה בין היתר לא צומחים לנו שוערים. אלוהים יודע מה רע כל כך בלפתח את רובי הצעיר.
    לא, עדיף להביא סוס מת.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום סיכוי שהוא ישחק ככה. אם הוא ישחק ככה מחזור 4 הוא בבית עם 4 הפסדים.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ומה המטרה עכשיו?
    לתת לברק לוי את המושכות, ושישמש כשוער הבכיר בקבוצה או להביא שוער וותיק/ זר אחר?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק לוי לא יהיה שוער ראשון. האופציות הן: חיימוב (שהאמת נתן עונה טובה בק"ש והוא אחרי כמה שנות התחשלות גם בהכח רמת גן לדוגמא...מזכיר לי את תומר חמד) או זר, או סיכוי אפסי שדוידוביץ' יגיע, כך או כך ברק לוי לא יהיה שוער ראשון.

6. saras 21 Member

דוידוביץ' הודיע שהוא נשאר בחיפה.

אני נוטה להאמין שיתנו הזדמנות לחיימוב השנה.

7. Number 8 Member

זה לא כזה גרוע לשחק עם 3 בלמים כמו שזה נשמע, שלא יאכילו אתכפ סרטים, זה לא מערך כזה הגנתי. בסך הכך זה מחזק יותר את מרכז ההגנה ונותן למגנים הרבה יותר אופצייה לעלות קדימה ולתמוך בהתקפה. אני גם לא הכי תומך במערך הזה אבל זה שקוראים למערך 3 בלמים לא אומר שזה מערך הגנתי מאוד.

בנוגע לשטראובר - מה שנותר לי להגיד שזה שיהיה לו בהצלחה. כל העונה הוא האכיל אותנו מרורים, אחראי גדול מאוד על ההתדרדרות שלנו באמצע העונה. לקראת העונה הוא נתן 2-3 משחקים טובים אבל הפרט לא מעיד על הכלל.
    בנוגע למחליף שלו - כמו שאמרו, ברק לוי לא יהיה שוער ראשון, מכבי חושבים שהוא עדיין לא בשל. כרגע יש שני אופציות על הפרק וככל הנראה אחת מהם תיבחר - גיא חיימוב שנתן עונה טובה בקריית שמונה והוא אופצייה לא רעה בכלל או שוער זר. דוידוביץ לא יבוא, גם אם הוא לא יישאר בחיפה, אני לא מאמין שהוא יגיע למכבי ת"א.
    יש לחיימוב ולשוער זר מספר יתרונות וחסרונות. חיימוב שוער די צעיר שעשה עונה טובה בקריית שמונה אבל השאלה היא האם הוא מספיק בשל למכבי ת"א... ובנוגע לשוער זר אתה לא יודע על איזה שוער תיפול למרות ששני השוערים הזרים האחרונים שלנו היו מצויינים, קאלה ודרגו יבריץ', ותודה לשורה אובארוב הגדול.

8. Fanatic Member

אין סיכוי שברק לוי יהיה שוער ראשון בעונה הבאה. הוא חגג 18 לא מזמן וזה לא יהיה כל כך נורא אם הוא יושאל בעונות הקרובות כמו שעשו עם חיימוב. אין מה למהר איתו.

חיימוב ככל הנראה חוזר כי ק"ש לא מוכנים לשלם עליו 300 אלף דולר. אם הוא יהיה שוער ראשון או לא? עוד אי אפשר לדעת כי כרגע יש הרבה שמועות על כך שמכבי רוצים שוער זר. הלוואי והיו חושבים על איינוגבה, אבל לא שמעתי את השם שלו צץ בהקשר של מכבי אפילו פעם אחת אז לא נראה לי שזה יקרה.
    בכל מקרה, אני מאוד מקווה שהרעיון להביא את "אוי דבידוביץ'" זה חרטא כי אם שואלים אותי דבידוביץ' או שטראובר, אני בוחר בשטראובר. וזה אומר הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  9. Don Joan Roman Member

זה בסה"F אומר שאתה מעדיף את שטראובקר על דוידוביץ' אבל 90 אחוז מהאנשים לא יסכימו איתך, השקט והביטחון שדוידוביץ' מקרין על ההגנה שווה המון, אאז נכון שלחיפה יש הגנה מצויינת אבל עם אמיר אדרי לדוגמא בשער מכבי חיפה סופגת עוד עשרה גולים פחות או יותר.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צר לי להגיד לך עידן אבל אין לך מושג.

שיטת ה-3 בלמים זה טוב ויפה מול קבוצות של שקל וחצי כשאין לך על מה לשחק, במצב רגיל/חיפה או הפועל יאכלו אותך בלי מלח. אין מה להאכיל סרטים ונעליים זה מערך לקבוצה שנלחמת על הירידה לא למכבי, שום אוהד מכבי לא קיבל ולא יקבל מערך שכזה. זה לא נותן למגנים שום ראופציה לעלות קדימה ולתמוך בהגנה ולראייה העובדה שחיפה והפועל בפלייאוף חתכו אותך בלי מלח, הפועל בדרבי עם ה-3 בלמים היתה צריכה להוביל 5:0 עד דקה 70. לא רק שזה מערך הגנתי, זה גם מערך בזוי.

11. Number 8 Member

בסדר עומר, אתה צודק, צריך לשחק עם בלם אחד ו9 חלוצים.
    אתה יותר מדי אנטי כלפי איווניר, כל דבר שהוא עושה אתה נגד, גם אני לא הכי אוהב אותו אבל המערך של השלושה בלמים לא כזה רע, אני מעדיף לשחק עם שני בלמים אבל כל ההליום שעושים על איווניר ועל המערך, נשמע כאילו הוא עושה בונקר. אני לא יודע אם ראית את המשחקים נגד קריית שמונה ובני יהודה אבל במיוחד במשחקים האלה, המערך הזה בא לידי ביטוי שהמגנים שיש להם אופי התקפי עלו כל הזמן למעלה, בעיקר יואב זיו ורק תרמו. זה שהפועל היו יכולים לאכול אותנו בלי מלח זה לא קשור ל-3 בלמים או 5, הם השנה פשוט יותר טובים אז על תפיל את זה על המערך ואל תחפש תירוצים. סבבה, אתה לא אוהב את המערך הזה, גם אני לא הכי תומך בו אבל אל תעשו מזה מערך בונקריסטי. כולם זוכרים את מכבי נתניה עם לותר מתיאוס והמערך של הלוש בלמים כשבן דיין וקלמי סבן משחקים יותר כקיצוניים וראינו לכמה קבוצות היא עשתה בית ספר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/11
  12. Marrone Member

את תפקיד השוער הראשון ככל הנראה יקבל שוער זר. חיימוב יישאר כשוער שני וברק לוי יושאל...
    ועל מה אתם מדברים, ה3 בלמים לא יחזור עונה הבאה.. אין מצב בעולםםםם!

13. Number 8 Member

אני לא חושב שחיימוב יחזור למכבי בשביל להיות שוער שני... אם הוא לא יהיה שוער ראשון אז הוא יישאר בקריית שמונה, גם מכבי תרוויח מזה שהוא יצבור עוד ניסיון וגם קריית שמונה תרוויח מזה. אם חיימוב לא ראשון אז יבוא שוער זר, סולומון שוער שני וברק לוי יושאל.

14. Marrone Member

אם חיימוב חוזר לק"ש אתה לא תראה אותו יותר במכבי זה מה שבטוח... וסולומון לא שחקן כדורגל בכלל.

15. Number 8 Member

אפשר להשאיל אותו לעוד עונה. גם קריית שמונה תהיה מרוצה ומורווחת מזה.