מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א לא היתה במאבק האליפות עד מאי. את העונה שלה היא סיימה בפברואר מרץ. העונה מתחילה ב-14 ביולי! - ליגה אירופאית (משמע חודש ועוד 10 ימים). מה לעזעזאל איווניר עשה ב-3 חודשים האחרונים אחרי שהוא "הבין שהקבוצה לא מספיק טובה בשביל לזכות באליפות". סקאוטינג? זרים? ישראלים? נאדה! העיקר לבוא ולתת לישראלביץ' שידרוג בחוזה. בושה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/11
  2. alexshw Member

לא מתפקידו של מאמן לבצע סקאוטינג במהלך עונה. בשביל זה יש סקאוטים או עוזרי מאמן.
    בכל מקרה שום קבוצה לא תגבש סגל מלא לקראת המשחק הראשון במוקדמות. זה בלתי אפשרי. אתה מגלה את אותה חוסר הסבלנות ומתלונן על "שקט" וזה בדיוק מה שדופק את הקבוצה שלך כבר 15 שנים.
    הדחף לרכש בשביל כותרות.
    אין לכם שום דרך ושום כיוון לטווח שקצת יותר ארוך מחנוכה הקרוב. אתה באמת חושב שזה עניין של מגן או שוער?

הרי ברור לחלוטין שהשוק הישראלי דל, אתם כל הזמן נכבים מזה. הישועה צריכה לבוא מזרים ואותם לא מחתימים מהבטן ב - 2.6

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין במכבי ת"א ובכדורגל הישראלי דבר שנקרא סקאוטינג. במכבי אין גם עוזר מאמן נכון להיום.

לא רוצה רכש בשביל כותרות, רוצה רכש בשביל כדורגל.

אלכס אין לך מושג בכל הקשור למכבי. אתה לא יודע מה קורה בתוך הקבוצה, אני כן ותפסיק להגיד ה-15 השנים האחרונות. זה לא אותו בעלים, זה לא אותו צוות מקצועי וזה לא אותם שחקנים.

4. alexshw Member

תסביר במה אין לי מושג בדיוק? די, כבר כל סוס יודע מה הבעיות שלכם. אין סקאוטינג ואין עוזר מאמן?
    מחדל של הבעלים קודם כל. אתה באמת ובתמים חושב שהעונה האחרונה זה כישלון אחר מרוב העונות האחרונות? רק הסכום בעמודת תקציב משתנה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס אתה לא ישבת עם הבעלים אני כן. אתה לא יודע מה איווניר אומר או יותר נכון לא אומר, אני כן.
    אין קשר בין גולדהר ללוני הרציקוביץ', הקשר היחידי זה היהדות.

6. alexshw Member

לא רק יהדות. ההתנהלות שלהם כושלת. חזרה על טעויות, חוסר יציבות. במקרה של מיץ' הוא גם מנסה לשלוט ממרחק של אלפי ק"מ בדיוק כמו שניידר.זה יפה מאוד שאתה מדבר איתו, אבל עובדה שמכבי ת"א חוזרת על התסריטים הכושלים כל פעם ולא לומדת מזה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוני הרציקוביץ' חיסל את מכבי ולא למד מהטעויות שלו במשך 12 שנה. מיץ' גולדהר נמצא במכבי סך הכל שנתיים. יחי ההבדל הקטן, וזה מיץ', בניגוד ללוני, לומד יותר טוב והרבה יותר מהר.

8. eran levy Member

קצת קשה לי להבין על מה אתם מתדיינים כאן. מכבי ת"א, תרצו או לא, היא קבוצה חדשה. אין קבוצה חדשה שיכולה להתחבר בתוך עונה אחת. תפסיקו לשגות באשליות. מה אתם רוצים מאיווניר? בשביל להיות מאמן מנוסה במכבי הוא צריך נסיון!
    אני ממש לא מאוכזב ממכבי ת"א העונה. מקום שלישי בעונה עם סגל חדש מספקת אותי. לא בניתי על אליפות ולא קיוויתי לאליפות. אם היא היתה מגיעה לא הייתי מתלונן, אבל בטח לא אתלונן כשהצפוי מכל קרה. ממש לא אכפת שיש כותב שיודע מה אוכל גולדהאר לארוחת בוקר, גם לא הגישה של "אי אפשר לנהל קבוצה מרחוק". אפשר לנהל קריירה מרחוק, לא רק קבוצה. גלובליזציה? מוכר למישהו?

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. לאיווניר אין ניסיון. משמע הוא לא צריך להיות מאמן מכבי.

ב. מכבי זה מועדון במשבר, שקע עמוק, לבוא ולצפות מגולדהר שפתאום בשנה אחת יתקן נזקים עצומים של 11 שנה, אין סיכוי שזה יקרה! מה שהוא עושה עכשיו עם הנוער זה רק ההתחלה וזה מצריך את אותה השקעה מינימום לפחות עוד 10 שנים ורק אז אולי יתחילו לצאת מהנוער של מכבי שחקנים אמיתיים, שמי שיוצא היום יראה לעומתם פח, כאלה שיודעים להגן, להרים כדור, לרוץ.

10. alexshw Member

ממי ששמפזר כספים כמוהו מצפים. אין מה לעשות. לא מצפים ממכבי פ"ת או בני יהודה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מועדון שמחלקת הנוער שלו פח (אני לא קונה את הבלוף הזה של השנה) ויש לה עוד עשור של השקעה עד שנראה תוצרת, קבוצה עצמה שאין בה כלום ושום דבר, מה אתה רוצה אם לא לזרוק כסף על שחקנים? להביא הומלסים מהרחוב שישחקו?

12. alexshw Member

להשקיע באופן הדרגתי. עובדה שלא בפעם הראשונה אתם נכשלים עם תקציבי עתק.
    רוב השחקנים שהבאתם היו מיותרים. לסגל של העונה שעברה אפשר היה לצרף אולי את פאביצ'ביץ' וניבאלדו. מהישראלים הבאת יצחקי אולי הייתה נכונה(נראה בעונה הבאה), מעטר אני לא תופס שחקן שבאמת תורם להישגים.
    שחקן כמו מדוניאנין הוא פרימדונה קלאסית באירופה. שחקנים כאלה הם בזבוז כסף ולא היה צריך להיות גאון כדי לדעת את זה, כי בסך הכל הוא די מוכר למי שמתעניין בכדורגל אירופי. זה הכל חזרה על טעויות מהעבר.
    מה שאתה מצפה שיעשו זה שוב מהפך ובפזיזות. מה שיביא לתוצאות דומות.

בוא נגיד שאם תמשיכו באותו אופן אני אהיה רגוע גם בעונה הבאה.

ערן לוי, וולקאם טו יזראלי פוטבול.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/11
  13. eran levy Member

עזוב אלכס, אני יודע מה זה כדורגל ישראלי, הייתי שם שלושים שנה ועדיין זה מדהים אותי כמה נגטיביות רצה שם. זה בכל מקום ככה אבל זה לא אומר שבכל מקום זה צריך להיות ככה. אוהדים אמיתיים רואים גם לנגד עיניהם את טובת המועדון, וטובת המועדון הזה היא להתחיל ליצור את עצמו מחדש. אני לא מקבל את הטענות לאליפות כל שנה, אחרת זה לא מכבי. מה יצא מזה בעשרים שנים האחרונות? פתפותי ביצים, זה מה שיצא, ואז גם מעריכים פחות שחקן כמו עטר שהוא לדעתי נכס לכל קבוצה ושפשוט צריך תמיד להיות מועמד במקומו ולא לצפות שיהיה קרש ההצלה של מכבי.

14. Fanatic Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.101180.html

לירן שטראובר סיכם לשנתיים במכבי תפתח תקווה ונפרד סופית ממכבי. משום מה במכבי אמרו בכל מקום אפשרי שהם רוצים את שטראובר לעונה הבאה אבל מצד שני הציעו לו חוזה מעליב שמראה ששטראובר לא כל כך רצוי בקריית שלום בעונה הבאה.

בכל מקרה,
    ברוך שפטרנו. אני כבר לא יכול לראות אותו יותר. אני מתבייש לחשוב שהוא היה הקפטן שלנו במשך כל כך הרבה זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/11
  15. saras 21 Member

מה קורה עם זרים?

השניים שיבואו יעשו את ההבדל.

לצערי מדוניאנין נשאר.

מניח שיגיע קשר אחורי ושוער/מגן ימני.