מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Number 8 Member

אורי כהן ואלירן ג'ורג' שיחקו כבר בבוגרת ולא הראו יותר מדי אבל חשוב לזכור שהם שיחקו שכל הקבוצה הייתה על הפנים, אבל בנתיים ממה שראינו, הם לא כזה עילוי.
    גם ריף פרץ שיחק בבוגרת אבל בעמדת הבלם ולא הקשר האחורי כפי שהוא רגיל אבל עדיין זה לא תירוץ ליכולת הבאמת חלשה שלו, אצלו באמת אני לא רואה עתיד.
    לוגאסי גם כבר שיחק בבוגרת והראה שיש לו הרבה כדורגל וככל הנראה הוא יתפוס מקום של קבע בהרכב.
    מי שבאמת צריך לבנות עליהם הם רועי קהת ומונאס דאבור שיש להם הרבה כדרוגל, אמנם הם חלוצים שלא מפסיקים לכבוש אבל גם יש להם יכולת מסירה טובה.
    גם רוסלן ברסקי נראה טוב עם פונטנציאל גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/11
  2. Number 8 Member

אני נמצא ברגשות מעורבים לגבי רוברטו קולאוטי ולירן שטראובר.

רוברטו קולאוטי לא בשיאו, זה ידוע לכולם. כל העונה הוא היה חלש, איטי, מתוסכל, מלבד כמה משחקים. כמובן שער הניצחון שלו על אולימפיאקוס, שער הניצחון על בית"ר, הצמד הבאמת חשוב על בני סכנין בדוחא וכמובן הדרבי ביום ראשון(בסך הכל הבקיע 12 שערים בכל המסגרות, 8 בליגה). מהרגע שהוא נכנס, הוא לא נגע בכדור מלבד שתי הנגיעות שלו שהכניסו את הכדור לרשת וגם הגולים שלו לא היו כאלה גדולים אלא הוא הבקיע בגלל המיקום המצויין שלו. יחד עם זאת, אני לא שוכח את כל העונה החלשה שלו שבהרבה משחקים הוא לא עשה כלום, רק הזיק וזה היה כמו לשחק עם עשר שחקנים וכמובן שהיכולת שלו לא מצדיקה את השכר שלו.

דבר דומה לגבי לירן שטראובר - בחודשיים האחרונים הוא האכיל אותנו מרורים, גם לפני זה לא היה חסר, אבל באמת בחודשיים האחרונים זה היה בלתי נסבל שהפסדנו כל כך הרבה נקודות בגללו. מוטי איווניר זרק את ברק לוי לשער והיה טוב, לא היה לו כאלה עצירות אבל גם שום גול לא היה באשמתו אבל בדרבי איווניר החליט להחזיר את שטראובר לשער ואני אישית הרמתי גבה לגבי ההחלטה הזו, אבל באמת שטראובר נתן הצגה גדולה שהציל לא מעט מצבים של מאה אחוז גולים של הפועל, ואני בספק גדול אם ברק לוי היה עומד בזה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה שיש לה יומרות לאליפות לא יכולה להסתמך על לירן שטראובר ואת זה הבנתי בעונה שלנו תחת לותר מתיאוס. יש לו משחקים שהוא יתן לך הצלות ענקיות ויש משחקים שהוא יחטוף שערים שעם מעט מחשבה ניתן היה למנוע אותם. גם בדרבי, שבו הוא לכאורה היה טוב, הוא בכלל היה צריך להיות מורחק.

4. Fanatic Member

מצד שני, קבוצה שיש לה יומרות לאליפות לא יכולה להסתמך על שוער בן 18. מוכשר ככל שיהיה, הוא עדיין חסר ביטחון (עם הגנה מסננת כמו שיש לנו לא פלא).

5. Don Joan Roman Member

הפיתרון מתחת לאף: דלה איינוגבה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בכלל לא קשור לשוער ואף אחד לא מבין את זה. גם אם שטראובר יעמוד בשער מכבי יכולה בכיף לקחת אליפות. ניבאלדו ופאביצ'ביץ' בלמים מעולים והוכיחו את זה ב-3 חודשים וחצי ששיחקו יחדיו השנה. אם אוי דוידוביץ' שכבר מזמן נראה כמו כלום עומד בשער של אלופת המדינה אז גם שטראובר יכול לעמוד במכבי. הבעיה האמיתית של מכבי היא אחת ויחידה: מ-ג-נ-י-ם. משם באו 90 אחוז השערים של מכבי שהיא אכלה השנה (שאר ה-10 אחוז בבעיטות נייחות של הפועל). אם למכבי יהיו מגנים, השמיים הם הגבול.

7. danielone Member

אני גם חושב שהבעיה הגדולה במכבי זה המגנים, אבל שלא נשכח אדון עומר את עמדת המאמן, שלצערי הרב אמור להמשיך איתנו עוד עונה, מכבי חיפה כבר לקחה את האליפות ואפשר לסכם את העונה שלנו, אני רוצה להגיד לכם שהשנה תחילת עונה הייתה התלהבות גדולה, אצל כולם אבל אני אישית לא פספסתי שנייה מהמשחקים של מכבי, אפילו משחק הכי זוטר בגביע הטוטו, לאורך כל הסיבוב הראשון, מתחילת הסיבוב השני גם צפיתי במשחק פה משחק שם, ופתאום הלך לי החשק בתור אוהד שלא מפסיד שנייה התחלתי בקושי לצפות בכמה דקות פה כמה דקות שם, ולאט לאט לא צפתי בכמה משחקים בסיבוב השני, כל רשימת ההפסדים ההבסות וההשפלות, לא צפתי, כי פשוט זה כבר לא עניין אותי הלך לי החשק נמאס לי לראות איך שהקבוצה נראית, שמשחק שלכאורה מכבי אמורה לנצח בקלות. מכבי מנצחת ואיזה התלהבות ושמחה יש ואו ניצחנו. זה אומר הכל, מקווה שבעונה הבאה יחזור לי החשק וההתלהבות, אולי לקראת מוקדמות הליגה האירופית, שנה קשה אבל "אין דבר זה יעבור תמיד בחושך מסתתרת קרן אור אסור אף פעם לאבד את התקווה" יאללה ממשיכים.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהמאמן זה הבעיה הראשית כי אם אין מאמן אז לא יהיה שוער, מגנים, קשרים, חלוצים, בלמים, מחליפים לא יהיה כלום, מקסימום באבא לובה מאחווה עראבה.

9. alexshw Member

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומנם הוא המאמן שלא מתאים למכבי אבל אם כבר הוחלט למנותו ולהאריך לו את החוזה, מה שלא יהיה בשנה הבאה, אלא אם הקבוצה תהיה מועמדת לרדת ליגה, אסור בתכלית האיסור לפטר את איווניר גם אם זה אומר שנהיה 40 נקודות ממקום ראשון ונסיים במקום 8, לתת לו לסיים את העונה ואז להיפרד כידידים...לא לעשות מערבולות ושטויות, מספיק עם זה. אם איווניר יהפוך בין לילה למוריניו וייקח אליפות זה מה שיקרה - אליפות בלי מאמן, תרתי משמע!

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/11
  12. alexshw Member

חסרה סקירה של עונת 07/08 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

חח באופן כללי חח כל הכבוד לך עומר על סידור הנושא של ישראליות באירופה. זה מאוד מועיל ונוח לעקוב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה חסר? יש את כל הסקירות של העונות של מכבי באירופה כולל 07/08 עם סנטה קולומה. תיכנס שוב, הוספתי עוד לגבי המשחקים בליגת האלופות. ממה שמצאתי בקטעי ארכיון וזה...(סרטונים וכו')

מי ייתן בשנה הבאה אני יוכל לעשות על מכבי סקירה עם עוד שלב אחד בליגה האירופאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/11
  14. alexshw Member

התכוונתי לסקירה מפורטת כמו 04/05. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Cup of Tea Liverpool, UK

מקום שלישי בארץ זה אירופה?