כן הכניסה בחינם והמשחקים השנה משום מה בנס ציונה ולא בהברפלד, שמכיל יותר מקומות. אני חושש ממצב שהאצטדיון בנ"צ יהיה מפוצץ, גם יש שם מספר לא קטן שמושבים שסגורים לVIP. לדעתי הברפלד יותר מתאים למשחק הזה, שימשוך קהל משתי הקבוצות, בעיקר מאיתנו.
חבל שהמשחק לא בראשון לציון. עצם העובדה שהמשחק בנס ציונה ולא בראשון לציון כמו תמיד, פחות אוהדים צהובים יגיעו למשחק וחבל.
לא חבל בכלל האמת, נסתדר בלעדייכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx סתם, אני דווקא מצפה לקרב הספורטיבי מול הקהל שלכם אבל שוב יש לי תחושה שהולך להיות בלאגן שלילי באצטדיון..איזה סיבה הייתה להעביר את המשחקים לנס ציונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
לצערך שלא נגיע או לצערך שאיווניר יילך? אם מכבי לא מסיימת שלישית, וזה מה שיקרה אם אתה מפסיד היום יש סיכוי שאיווניר יילך. אם אתה מפסיד היום, אתה מפסיד גם לחיפה, הפועל ונתניה. תאכלס המגרש הכי מתאים לגמר גביע בנוער זה בהרצליה.
לצערי זה שיש סיכוי שאיווניר יילך רק אם לא נגיע לאירופה כי אם נגיע לשם אז הוא יישאר. אנחנו חייבים לנצח היום בשביל לעשות עוד צעד ענק בדרך להבטחת מקום באירופה על מנת שנוכל לפתוח רגליים בשבוע הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
האמת? בהתחשב בעובדה שנתניה, ק"ש הפועל וחיפה בגביע, וכנראה שהפועל וחיפה יהיו בגמר, אז אפשר גם לסיים 4 וללכת לאירופה, כך שאם איווניר יסיים 4 זה גם ביזיון בפני עצמו ואז גם אם נהיה באירופה הוא יילך אני מאמין.
עומר אני איתך בבתקווה אבל לא בהרגשה. לפי דעתי אם נגיע לאירופה, גולדהאר יהיה מרוצה מזה ומשיתוף הצעירים וישאיר את איווניר. כמובן שאני לא רוצה שזה מה שיהיה וכך גם רוב אוהדי מכבי, ראינו כבר לא מעט פעמים העונה שמוטי איווניר לא מאמן ברמה של מכבי ת"א, חד וחלק, לא קשור לסגל השחקנים שיש לו או שיהיה לו, הוא פשוט לא מאמן טוב. אולי דרור קשטן בתוכניות של גולדהאר לעונה הבאה... נראה מה יהיה היום.
חבל שאנחנו נזכרים להתעורר כשאנחנו כבר לא נאבקים באליפות... עושה רושם שהמערך של איווניר עם שלוש בלמים הוא טוב, שבוע שעבר זה היה סאבו סבן וריף פרץ, היום זה היה סאבו סבן ושירן ייני כאשר הבלם השלישי יוצא יותר קדימה, סוג של קשר אחורי אחורי, ומה שטוב במערך זה שהוא משחרר הרבה יותר קדימה את שני המגנים, יואב זיו ודור מלול, שלשניהם יש יכולות התקפיות טובות, היום ראינו את זה לידי ביטוי, יואב זיו הביא את המשחק הכי טוב שלו במכבי, היה הרבה למעלה וגם המסירות שלו היו טובות ושהיה צריך לעשות הגנה, עשה גם את זה. אלירן עטר עם 18 שערים בליגה... פשוט ענק. גם מאור בוזגלו היה טוב מאוד, בכלל הציוות בינו לבין עטר מצויין.
מכבי ת"א, מועדון צמרת (מועדון, לא קבוצה, אל תתבלבלו), 3 בלמים. עצוב. עוד עונה עם איווניר, אפשר ללכת לים בשקט גם בעונה הבאה, בלי ציפיות ולתכנן טיולים לחודש מאי 2012.
מה לעשות שיש לך מגנים שלא יודעים לעשות הגנה. בסך הכל הבלם השלישי, שגם הוא לא הכי בלם אלא יותר קשר אחורי, מחפה על המגנים על מנת שיצאו קדימה יותר, וכשיש לך שני מגנים שיודעים לעשות התקפה ופחות הגנה, זה מהלך טוב.
בולשיט - זה שמשחקים עם שלושה בלמים לא הופך את המשחק שלנו להגנתי. בשני המשחקים האחרונים היינו מאוד התקפיים ויצירתיים. המערך הזה בינתיים נראה כמו הדבר הטוב היחיד שאיווניר עשה מאז שהוא הגיע. הוא מאפשר לנו לנהל משחק אגפים טוב מבלי לאבד את האמצע, וגם נותן לבוזגלו חופש פעולה הרבה יותר גדול, כי הוא לא צריך להשתתף בקרבות על אמצע המגרש - בשביל זה יש לנו שלושה קשרים מאחוריו+ייני. המבחן האמיתי של המערך הזה יהיה כמובן במשחקים קשים יותר - והראשון שבהם יהיה מול הפועל בעוד שבועיים.
אם הנהלת ואוהדי מכבי ת"א יאפשרו שקט תעשייתי, תיבנה קבוצה אדירה במועדון. ראיתי את קבוצת הנוער השנה מספר פעמים והיא אחת הטובות שהיו פה בשנים האחרונות. מלבד הדאבל והיכולת המרשימה, זו קבוצה שהוציאה השנה 2 שחקנים לחו"ל (חאתם עבדל-חמיד לשרלואה ועומרי אלטמן לפולהאם). אם ישכילו לחקות את מה שמכבי חיפה עשתה, לא יצטרכו יותר להביא שנה אחרי שנה רכש במיליונים. ציינתי את השמות האלה שבוע לפני שאיווניר התחיל את מהפכת הצעירים שלו ואני אזכיר אותם שוב - מואנס דבור, רוסלן ברסקי, ברק לוי, אורי כהן, אלירן ג'ורג', גאל מרגוליס, רועי קהת, אייל גנלי, ריף פרץ, דור מיכה, מושיקו לוגסי. מספיק ש-4-5 מתוך הרשימה ישתלבו כמו שצריך והעתיד של מכבי ת"א ורוד.
אורי כהן - אורי שטרית 2 אלירן ג'ורג' - מתאבק, לא שחקן כדורגל רוסלן ברסקי - שירן ייני 2 דור מיכה - דור בדיחה ריף פרץ - חה חה חה נו לא מצחיק. רועי קהת, מואנס דבור, ברק לוי, מושיקו לוגאסי זה ה-4 שצריכים לבנות עליהם. שאר השחקנים וגם אלה שצויינו למעלה צריכים להיות מושאלים ואם יוכיחו את עצמם יחזרו, סטייל תומר חמד.
רועי קהת ומואנס דבור הם השחקנים היחידים בקבוצת הנוער של מכבי תל אביב שהוכיחו שהם שחקני נוער ברמה גבוהה מאוד. אסור למכבי תל אביב לוותר על השחקנים האלה, יש להם היום מקום בספסל של מכבי תל אביב והם יצליחו להיות שחקני רוטציה מציונים. לירן שטראובר, קלמי סבן, רוני גפני, שירן ייני, יובל אבידור ורוברטו קולאוטי שחקני זבל, עדיף למכבי תל אביב לקחת הימור ולגדל את שחקני קבוצת הנוער שלה במקום השחקנים האלה.