מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה צעירים שהוקפצו לבוגרת שיחקו נגד הפועל בדרבי? קפיוטו? או שאתה מחשיב את ליאור ז'אן ושפונגין?

עומר, אניימה זה ריאלי בערך כמו ריבאלדו. יש לו מספיק הצעות מאירופה, אתה סתם נתפס לעוד ציטוט סנסציוני שאיזה כתב גירד בשביל שיהיה מה לעלות לאתר.

ההשוואה בין אלברמן לתמיר כהן גם לא הוגנת, אלברמן עבר פציעה קשה שהשביתה אותו לתקופה ארוכה וכמעט ולא שיחק במשך שנתיים. תמיר כהן לא עבר שום פציעה משמעותית ואמנם לא משחק השנה הרבה בפרמיירליג אבל כן שומר על כושר משחק הן באימונים והן במילואים באנגליה, משהו שאלברמן, ששכב בבית, מן הסתם לא עשה.

לגבי סוגיית הצעירים באופן כללי - אין נוסחה שתעבוד בוודאות. יש צעירים שהסתדרו טוב יחסית עם הקפיצה לבוגרים (הדור שעלה בהדרגה בתקופת ניר לוין וקלינגר) ויש כאלה שלא. הרבה צעירים נאבדו בהשאלות וחלק דווקא מצאו את עצמם והתפתחו. להכריע מראש ש"כך צריך ולא אחרת" זה לא רציני.

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/11
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכת על הרכב עם הרוב צעירים כמו שמוטי עושה זה מתכון לכישלון ברור.

לעשות מהפיכה ולהעיף עוד פעם 8-10 שחקנים זה מתכון לכישלון ברור.

להביא סוס מת כמו תמיר כהן זה מתכון לכישלון ברור. תמיר כהן כל השנה לא היה בסגל וסבל מפציעות כל הזמן. שומר על כושר משחק? איך אפשר לשמור על כושר משחק אם לא משחקים?

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים עם שתי ההנחות הראשונות שכתבת אבל שני הדברים עדיין לא קרו. עדיין לא עלינו עם רוב של שחקני נוער בהרכב, ועדיין לא העפנו 8-10 שחקנים. יהיו עוד מיליון פרסומים, שמועות ולחשושים לכל כיוון וחבל סתם מראש להתרגז, לשפוט ולחרוץ לכאן או לכאן.

יחד עם זאת, תסכים איתי שיש כמות מכובדת של שחקנים שחייבת להיות משוחררת כך או כך:

מקצועית\כלכלית: בוזגלו (מסיים חוזה בשנה הבאה ולא יאריך אותו בשום מקרה), עזרן (מן הסתם), קולאוטי (גם לא רוצה להישאר, גם מרוויח המון, גם לא תורם מקצועית), שטראובר (אלא אם לא יימצא מחליף ראוי), זיו (אותו דבר כמו שטראובר), אלברמן (כי עדיף כבר שחקן בית שסתם ירוץ באמצע).

זה בלי להזכיר כל מיני חברה שמתנדנדים בלי קשר כמו גפני, ישראלביץ' ואבידור. ואני לא אומר שכל אלה צריכים לעוף, רק מציין את העובדה שעתידם נשקל בצדק.

גם אם אתה לא מסכים על שחקן כזה או אחר, אתה חייב להודות שאין מנוס מלהיפרד מבערך 5 שחקנים בקיץ.

לא מסכים איתך שתמיר כהן סוס מת. בעונה המלאה האחרונה שלו (לפני שנה) נתן אחלה עונה בבולטון. הוא רק בן 27. לא עבר פציעות קשות וכושר משחק אפשר להחזיר. מה, גם את טל בן חיים לא היית מחזיר בשניה?

4. Number 8 Member

קודם כל אני חייב להגיד שאני לא הכי מאמין לכתבה הזו, כנראה שלא היה לוואלה מה לכתוב במהלך הפגרה אז הם החליטו להוציא כתבה על פי שמועות ששמעו ממקור כזה או אחר. אני אישית לא מאמין לזה, אבל כשמדובר במוטי איווניר, הכל אפשרי...

יואב זיו נשאר? אלוהים ישמור. אומרים שהוא אחד השחקנים האהובים על איווניר... לא מפתיע...
    להעיף את סידיבה? על מה ולמה? אחד השחקנים היותר טובים העונה.
    פאביצ'ביץ'? חייבים להשאיר. הוא נמצא בתקופה לא טובה, ביחד עם כל הקבוצה, אבל זו לא סיבה להעיף אותו. עד שמצאנו בלם ברמה גבוהה, חייבים להשאיר!
    רוני גפני, קלמי סבן, קולאוטי, אבידור ושירן ייני - דחוף הביתה.
    את שטראובר גם צריך לשחרר, הוא מיצה את עצמו.
    את מאור בוזגלו חייבים להשאיר ומדוניאנין בסימן שאלה ענק - כדורגל יש לו אבל אופי על הפנים. כשהוא רוצה הוא יודע להראות טוב מאוד מה הוא יודע אבל ברגע שהוא עושה דווקא ואין לו חשק, אדיר טובול יותר טוב ממנו. כנ"ל על אלברמן, בנתיים הוא לאט לאט חוזר לעצמו אבל זה לקח הרבה זמן ומאוד לאט.
    גם את אבי סטרול צריך להשאיר, בתור בלם שני הוא בסדר גמור.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואב זיו, אם מנהלים אותו בחכמה כפי שלואיס פרננדז עשה בזמנו כשאימן את ביתר ירושלים, יכול להתברר כשחקן מועיל מאוד. הוא יכול לשחק בכמה תפקידים וגם אם הוא לא מוביל באף אחד מהם, זה מרגיע שיש לך שחקן מהסוג שלו בסגל.

אבי סטרול הוא בלם ליגה מצוין והוא הוכיח את זה במכבי נתניה, כשהיה טוב מאוד בחוליה שהובילה את הקבוצה לצמרת. אני חושב שזה מיותר מבחינתה של מכבי תל אביב להחזיק שני בלמים זרים בסגל כשיש שחקן ברמתו. מוטי איוניר יצטרך לקבל החלטה קשה לקראת העונה הבאה. אני לא אומר שאם יבחר להשאיר את שני הבלמים הזרים זו תהיה טעות, אבל באיזשהו מקום זה יהיה בזבוז.

שרן ייני במכבי נתניה - חלום. אין שחקן ישראלי במכבי תל אביב שאני רוצה יותר ממנו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שמכבי ת"א רוצה בקיץ לרכוש מספר שחקנים חדשים, אבל ברגע שאני קורא שהקבוצה מעוניינת בדודו גורש, איציק כהן, ואושרי רואש אני נוטה לחשוב שאתם בפאניקה. ממה שהבנתי מדוניאנין, פאביצ'ביץ', קולאוטי, סידיבה וקלמי סבן אמורים לעזוב. למרות שאני מבין היטב למה רוצים לשחרר את השחקנים האלה גולדהאר ממשיך בקניות המוגזמות שלו ולבסוף יבין שאי אפשר לבנות בכל קיץ קבוצה שלמה. בקיץ האחרון יכולתי להבין למה הוא רכש את הליגיונרים, עכשיו אני נוטה לצחוק על הרכש הצפוי.

אני לא מייעץ את גולדהאר, אבל לדעתי הכי טוב להתרכז בנוער המקומי שמצליח יפה מאד ולהוסיף כמה זרים באמת איכותיים. אין במועדון שוער צעיר ברמה של דודו גורש? נדמה לי שהנוער זוכה עכשיו באליפות אז מה הריצה אחרי גורש? במקום לבזבז יותר מדי על שחקנים בינוניים (זרים וישראלים כאחד) הוא פשוט צריך לתת קצת יותר כסף לאיזה שני זרים שבאמת יעשו את ההבדל.

7. riquelme1 Member

הבלאגן והכאוס במכבי ממשיך לחגוג, איווניר טס לקדנה לדון עם מיצ' על שיחרורים של שחקנים, פאפבלצביץ', שלדעתי הוא בלם נהדר כנראה ישחורר, ואיווניר מפרק במו ידיו את כל המערכת.

אני לא מבין איך האריכו לאיווניר את החוזה, התוצאות שלו גרועות יותר משל קודמו, 3 הפסדים ברציפות, 9 ספיגות ו0 שערים זכות, למכבי יש סגל מצויין לליגה שלנו, שחקנים עושים מה שבא להם, מחליף הרכב כל משחק, פותח עם הרכבים לא נכונים וכו' וכו'.

גולדאר היה חייב לחכות לסיום העונה, הרי עם מכבי ימשיכו להפסיד ככה איווניר עדיין ישאר? חבל שהוא מושפע מאיטנרסנטייים בתקשורת שאמרו שאיווניר צריך להמשיך כי זה יעשה שקט במועדון, איזה בולשיט.

איווניר קיבל סגל מצויין, בטח לליגה שלנו, סגל שלא נופל מיזה של הפועל ושל חיפה, אומנם יש כמה פגמים כמו יואב זיו וקלמי סבן למשל, אבל האמון המוגזם בצעירים, והצעיר הכי מוכשר שיש לו בסגל הוא פשוט נרקב על הספסל, דור מלול שהוא כשרון ענק.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הסגל שאיווניר קיבל אולי הסגל הטוב בליגה מה תגיד על נימני ויוסי מזרחי? הם הרי התחילו את העונה במכבי ת"א! אפשר באמת לדון עד סוף על תפקודו הלקוי של איווניר, אבל השחקנים האלה לא התחילו לשחק תחת איווניר אלא תחת המאמנים הקודמים. אותו הסגל פתח את העונה ואותם השחקנים עשו בלאגן תחת נימני את מזרחי. מבחינתי האשמים הגדולים הם כרגע ליצנים כמו שטראובר, פביצ'ביץ' וחבריהם.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הטיעון הזה של איווניר לא פתח את העונה, ולכן התוצאות האלו צריכות להתקבל בהבנה היא שגויאה מאוד, מהסיבה הפשוטה שאם מכבי הייתה מנצחת ולא מרשימה, אוקי, השחקנים עדיין לא לגמרי הבינו, אבל בצורה כזאת? גם הפועל פתח תקווה, גם רמת גן, גם בית"ר, לא חסרות קבוצות שהחליפו מאמנים באמצע העונה. למה, בית"ר של רוני לוי הפסידה 3 פעמים ברציפות בתבוסות? 4:0 מקרית שמונה? 3:0 ממכבי נתניה בבית?
    הטיעון הזה אולי התקבל בהתחלה, היום הוא כבר ממש לא תופס.

10. riquelme1 Member

מצטער להגיד לך אתה פשוט טועה, זה שמוטי איווניר לא פתח את העונה עם אותם שחקנים ולא הוא הביא אותם זה תירוץ עלוב ומעליב, הוא קיבל לידו את אחד הסגלים הטובים בליגה, או יותר נכון אחד מ-3 הסגלים הטובים בליגה, וכרגע הוא מוציא תוצאות מחפירות, וחוץ מיזה הוא ידע מה הוא מקבל, זה לא שהכריחו אותו ככה שכל האשמה היא עליו.

ובכלל, אני ראיתי המון מאמנים שהחליפו מאמנים באמצע העונה, או אפילו בסיומה ועשו איתם פלאים, אז מה זה תקף שהם לא בנו את הסגל?

מוטי מספיק זמן במכבי, כבר יותר מחודשיים, והוא לקח את הקבוצה אחורה מאשר קדימה, בדרך כלל שמחליפי מאמן זה נראה טוב יותר, עכשיו זה נראה רע יותר, ולא רק בגלל התוצאות.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומנם אני לא עושה לך את זה הרבה אבל כשמגיע אז מגיע:

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

איווניר זה בושה וחרפה, המאמן הגרוע בהיסטורית מכבי. לא היתה שום הצדקה להאריך לו את החוזה, זה ביזיון ויריקה לקהל האוהדים של מכבי ת"א! פשוטו כמשמעו! יכולים להגיד שהקהל לא מנהל את המועדון וכל הבלה בלב בלה שתרצו, אבל השנה שקט כמו שניתן לאבי נמני כשגם אחרי התבוסה למכבי חיפה, אף אחד לא צייץ וגם אחרי שפיטרו אותו, וגם לאיווניר ניתן שקט במשך חודש וחצי עד הביזיון מול הפועל פ"ת בגביע, אף אחד לא פצה פה! במשך כל העונה עד פברואר! אני מאחל להנהלה הזאת שתישאר בשנה הבאה עם 1000 מנויים בבלומפילד כי זה מה שמגיע לה.

איציק כהן (חחחח), דודו גורש (לירן שטראובר רק יותר צעיר), רועי דיין (פאתט, שכחתם שהיה עומד 5 פעמים במשחק מול שער ריק ומחטיא?), אורי שטרית (עוד פעם שיגמור קריירה?), עומר ורד (עדיף לתת נעלי פקקים לניצן שירזי), תמיר כהן (עוד אחד שלא שיחק שנה? עוד אחד שכבר גמר את הסוס? לא למדנו מאלברמן/קולאוטי?), בובה לובה מאחווה עראבה ואחמד משהו מאחי נצרת (על שני אלה באמת שאין מה לומר) - מביש. איווניר לא מכביסט, הוא מעולם לא היה מכביסט, מעולם לא היה סמל במועדון הזה, והתקופה שלו בקבוצה היתה המבזה בהיסטוריה של המועדון הזה, ועכשיו הוא חזר בשביל להראות שהוא יודע לבזות גם בתור מאמן. חרשתי פה כבר על כל הטעויות שלו, מי שרוצה יכול לחזור 5 עמודים אחורה ככה ולקרוא על השטויות שלו. ובכלל? מה הקשר למכביסט? המכביסט הכי גדול נכשל, ועוד מכביסט כמו קלינגר גם היה כישלון למעט גניבה, אז די עם המכביסטים! תביאו מישהו שעשה משהו מבחינת אימון.

עכשיו איווניר רוצה לעשות מהפיכה, לזרוק 10 שחקנים, עצוב. גם כשלמכבי היה חלק טוב, ההגנה, הוא הרס אותה. לזרוק את פאביצ'ביץ', אחד שכל העונה היה מצוין והחזיק לבד את ההגנה של מכבי...איזה טיפוס. למכבי יש סגל מצוין, הרבה יותר טוב ממה שעושים ממנו, כולם יודעים מה הבעיות של מכבי: שוער, 2 מגנים וקשר אמצע עושה משחק, 4 שחקנים! אז למה לבוא ולהעיף 10? לעשות עוד פעם מהפיכה ולזרוק את כולם, אני לא מאמין שיש אשכרה אוהדי מכבי שמאמינים לשטויות האלה? וגם הנוער שהוא כביכול בונה עליו, חצי ממנו הוא הרס אותו בעונה הזאת. איווניר כל קריירת האימון שלו היא כישלון וככה מכבי ת"א נראית, כישלון, ורק בשיבל שתבינו את הדרדור של מכבי עם איווניר שהפכה להות הפועל רמת גן 2. הוא קיבל את מכבי במינוס 8, ניצח כמו נמני את העגלות והוריד למינוס 4 לפני הדרבי, אחרי הדרבי זה היה 6, ומאז? מינוס 17 עם כל השטויות שאיווניר עושה שאין לי כוח לחזור עליהן.

איווניר - האסון של מכבי. עם כל הצער בדבר שאני עומד להגיד, הסיבה היחידה שאיווניר מאמן מכבי, פטירתו בטרם עת של אבי כהן ז"ל. אין ספק שכל האירוע שקרה בסמוך לפיטורין עם נמני וכל ההקדשות ומכביסט וזה, היו אלה שתרמו לזה שהוא יאמן את מכבי, אבל כרגיל, למלמים מנהלים את הצוללת, תרתי משמע, הצהובה

ואין ספק שמי שהאחראי לכל הבעיות במכבי ת"א זה המנותק מקוויבק, האיש שיושב בקנדה, שמנהל את מכבי כאילו זה באמת מנג'ר, לוחצים על מקשים במחשב. בא לפה פעם בשנה, מושיב פה 3 מוקיונים שהקשר ביניהן לבין הענף הוא מקרי בהחלט, אז מה הפלא שמכבי נראית כמו שהיא נראית בלי מאמן, כשאין הנהלה?

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/11
  12. Lebron Member

להזכיר לך את הופעת "אבי נמני הביתה" נגד קרית שמונה?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הופעה? דקה של צעקות משער 13 המפטר הסדרתי, זה הרי אותו שער שקילל את בן שמעון במחזור 2 וצעק לו להתפטר והעונה קיבל אותו במחיאות כפיים צבועה ומגעילה, זה ממש לא מה שאני מתכוון אליו...זה שההנהלה פירשה את זה משהו שהוא לא, זה הבעיה אך ורק שלה.

14. Marrone Member

באמת שאתם מתווכחים על כלום, המועדון רקוב מכף רגל ועד הראש.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה תקציר הפגישה בין גולדהר לאיווניר (באדיבות טל ברמן):

רבותיי, ראש דסק החדשות של פורום האולטראס שוחח אתמול על הזבוב על הקיר שנכח בפגישה של איווניר וגולדהאר בטורונטו.

ש: אהלן זבוב מה שלומך.
    ת: אתה יודע אחי, קר פה נורא, הלוואי יכולתי להתחבא במטוס הפרטי של מיץ' איזה פעם אחת ולבוא אליכם כדי להתנחל באיזה בסיס צבאי החיים הטובים.
    ש: מבטיח לך פעם הבאה שאני מגיע לאיזור צפון אמריקה אני מגשים לך את החלום בתנאי שאתה מדליף לנו את תוכן השיחה שהייתה בין איווניר לגולדהאר.
    ת: שוחד? אני אוהב שוחד... רק תדאג שזה פעם הבאה מגיע עם עוף מלפני יומיים. במקרה הקלטתי את השיחה שלהם.
    ש: וואלה?
    ת: וואלה וואלה... תסדר לי מקום עם הזבובים בחצרים.
    ש: סגור.
    ת: תפדל וסחתיקה.

איווניר: אהלן מיץ'
    גולדהאר: מוטי יקירי... מה שלומך? איך הייתה הטיסה?
    איווניר: קצת תפוס לי הצוואר, אתה יודע מה זה לסדר את החולצת צווארון שאני צריך ללבוש עכשיו למשחקים כל פעם? על הפנים...
    גולדהאר: חופשי אחי... אני מסתובב בפגישות עם עניבה, אני מציע לך לא לעשות השוואות... שאל את דיוויד בלאט והוא טס פעם בשבועיים לפחות.
    איווניר: חפיף... מה שלומך?
    גולדהאר: אני בסדר... דיברתי עם אביב אמר לי שיחקנו מצוין מול בני יהודה בדיוק כמו ששיחקנו מול נתניה וק"ש. אמר לי היה שחקן אחד שהצטיין מעל לכולם על המגרש... קולאוטי קוראים לו. זה לא הבחור הדרום אמריקאי שנסעתי להחתים אותו בגרמניה? תזכיר לי מה תפקידו על המגרש...
    איווניר: הוא חלוץ... הוא חד מתמיד... אני עובד איתו על זה באימונים.
    גולדהאר: אני אמנם מגיע מעולם ההוקי, אבל חלוץ אמור להבקיע שערים לא?
    איווניר: מה אתה רוצה ממני? אני הבאתי אותו? אבי נמני הביא אותו!
    גולדהאר: אתה בטוח שאתה מבין אנגלית?
    איווניר: מה קרה לך? אני בא מצפון ת"א... שם מדברים אנגלית שוטף שוטף.
    גולדהאר: ספר לי על ההפסדים האחרונים.
    איווניר: אבי נמני אשם!
    גולדהאר: טוב זה ברור, אביב כבר אומר לי את זה שנתיים, אבל בכל זאת מה לא דופק בקבוצה בלי להצביע על אשמים?
    איווניר: השחקנים לא סופרים אותי כי באתי לסתום חור עד סוף העונה.
    גולדהאר: אבל הודענו שאתה ממשיך...
    איווניר: וואלה? אחרי כל ההפסדים?
    גולדהאר: כן שמע... אביב אמר לי שהיה פשוט חוסר מזל, זה הכל. הקבוצה משחקת כדורגל נפלא למיטב הבנתי...
    איווניר: בטח איזה שאלה... מה קרה לך? אנחנו עובדים על זה באימונים.
    גולדהאר: יפה מאוד, שאפו! מה השאיפות שלנו כקבוצה לעונה הבאה?
    איווניר: דאבל קל!
    גולדהאר: פנטסטי... איך נעשה את זה?
    איווניר: יש לנו כשרונות צעירים מעולים במחלקת הנוער!
    גולדהאר: כבר צמחו? מעולה... מה השמות שלהם?
    איווניר: דור מיכה, ריף פרץ, אורי כהן, אלירן ג'ורג'... שמע אלו שחקנים שיקחו אותנו רחוק.
    גולדהאר: מצוין... זה מה שרציתי לשמוע. אבי בזמנו הזכיר לי בחור צעיר בשם דאבור... מה דעתך עליו?
    איווניר: לא מכיר.
    גולדהאר: את מונאס דאבור?
    איווניר: את אבי נמני.......
    גולדהאר: ואת מונאס?
    איווניר: מכיר... שחקן מכבי חיפה. את הכל לוקחים לי פה...
    גולדהאר: חיפה?
    גולדהאר: אבל אמרת שאתה לא מכיר אותו...
    איווניר: סיפרו לי עליו.
    גולדהאר: שנתחיל לתכנן את העונה הבאה?
    איווניר: יאללה...
    גולדהאר: אנחנו צריכים שוער, מה עושים?
    איווניר: שאל את שורה... מה אני קשור?
    גולדהאר: תזכיר לי מי זה שורה...
    איווניר: המאמן שוערים, גבוה כזה ממוצא רוסי... אתה יודע, היה שוער עבר.
    גולדהאר: שורה... שורה... אה כן שורה. אותו לשאול?
    איווניר: נו בטח, מה אותי? מקסימום שאל את אביב.
    גולדהאר: נכון, אביב בטוח יודע איזה שוער להביא... צודק.
    איווניר: אנחנו צריכים בלמים... את ניבאלדו אני משאיר, אבל אני רוצה את אושרי רואש.
    גולדהאר: מי זה? איפה הוא משחק?
    איווניר: הפועל חיפה... יש להם בעל בית נחמד. תן לו צלצול...
    גולדהאר: אין בעיה מחר על הבוקר.
    איווניר: חוץ מזה יש איזה אחד באבא בובה, גדי הביא לנו אותו מעראבה, וואחד שחקן... כמו עמנואל מאויקה עוד שנתיים אנחנו עושים עליו ערימות.
    גולדהאר: גדי?
    איווניר: גדי כרמלי... הוא הסקאוט שלי. מבין ענק בכדורגל... אימן באחווה עראבה.
    גולדהאר: אחווה עראבה?
    איווניר: קבוצה מפוארת, שזכתה באין ספור אליפויות וגביעים, מה קרה לך? מופיעים על בסיס קבוע בליגת האלופות... משהו דה לוקס. חבל שאותם לא קנית ועשית אותם קבוצת בת של מכבי, גדי צריך עבודה שוב אחרי שפיטרו אותו שם סתם.
    גולדהאר: גם שם פיטרו מאמן?
    איווניר: ככה זה בקבוצות צמרת, רק שאחרי שמפטרים המאמן החדש צריך לקבל חוזה לחמש עונות.
    גולדהאר: אוקיי... הבנתי. מה הלאה?
    איווניר: אני צריך קשרים אחוריים... גדי הציע לי שני שחקנים סוף הדרך.
    גולדהאר: מה הנזק?
    איווניר: שטויות... 50 אלף לשחקנים, 100 אלף לסוכן, 150 אלף לגדי ועוד קצת לי...
    גולדהאר: לך?
    איווניר: ככה זה עובד... שאל את אברם גרנט.
    גולדהאר: מה אביב יגיד?
    איווניר: גם לו מגיע כסף... מה זאת אומרת? ברור...
    גולדהאר: מה?
    איווניר: ככה זה עובד...
    גולדהאר: טוב... אמרתם - אמרתם.
    איווניר: זהו בגדול. לא צריך יותר מזה...
    גולדהאר: ו... דאבל?
    איווניר: קל! אפילו לאירופה נעפיל...
    גולדהאר: יפה.
    איווניר: סמוך על סמוך, כל מה שצריך לעשות זה פשוט להקפיא את הליגה כרגע.
    גולדהאר: להקפיא?
    איווניר: שמע, אתה חייב להתקשר ללוזון.
    גולדהאר: לא מת עליו...
    איווניר: אז לא נעלה לאירופה...
    גולדהאר: אבל אמרת שכן...
    איווניר: אמרתי לך גם שאני אביא אליפות בינואר.
    גולדהאר: מה?
    גולדהאר: אבל אמרת שאתה לא מכיר אותו! ג'יזס קרייסט!
    איווניר: שמעתי עליו... איזה סוכן שחקנים, לא?
    גולדהאר: אבי? נמני? את מי הוא מייצג?
    איווניר: את מי לא?
    גולדהאר: מה? ג'סיקה תשיגי לי את אביב פרונטו!
    איווניר: כן גורש ורואש שלו...
    גולדהאר: מה? כולם מפוטרים! חוץ ממך כמובן... וג'ק... ושעיה... ואביב... טוב נו תקנה קוראסונים לשחקנים.
    איווניר: מה עם בוזגלו?
    גולדהאר: תזכיר לי מי זה?
    איווניר: החתיך הקטנטן, זה שרץ טוב עם הכדור.
    גולדהאר: אה כן, זה עם האבא החכם...
    איווניר: אתה ציני?
    גולדהאר: לא... זה מה שאביב סיפר לי.
    איווניר: אביב אמר לך? אה כן יש לו אבא גאון...
    גולדהאר: שישאר...
    איווניר: לא... חבל בוא נעשה עליו כסף. אני מחזיר את כחלון.
    גולדהאר: מי זה לעזאזל כחלון?
    איווניר: הוא משחק בבלגיה.
    גולדהאר: נו ו...
    איווניר: הוא שלנו... חוזר מהשאלה.
    גולדהאר: לנו יש שחקן בבלגיה? למכבי ת"א?
    איווניר: כן בטח...
    גולדהאר: למה אני האחרון לדעת את הדברים האלה? ג'סיקה אני ביקשתי שתשיגי לי את אביב גוד דאם איט!
    איווניר: מיץ'... שמעתי יש פה מסעדה טובה.
    גולדהאר: כן... קניתי אותה שלשום.
    איווניר: בוא תאכל... אתה נראה לי לא רגוע.
    גולדהאר: שטויות יעבור אחרי שאני אדבר עם אביב... הוא תמיד מרגיע אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/11