מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. פול סקולס Member

אני לא הולך להגיב כי בכל זאת זה הדיון של מכבי תל אביב,
    אבל הייתי ממליץ לך לעשות שיעורי בית אם אתה משווה בין יוסי בניון לדארן פלטשר, שהתפקידים שלהם כלל לא דומים אחד לשני. מילא קאריק, אתה מבטל לי את פאקינג פול סקולס בכזאת קלות?

עזוב, תתמקד באינטר, אני בטוח שבזה אתה מבין יופי.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, עזוב, בוא לא ניכנס לזה, אתה נתפס בדברים שאפילו לא התכוונתי להיכנס אליהם, אני בסך הכל ציינתי את העובדה שזה לא משנה מבחינת נייר למי יש סגל יותר חזק

3. פול סקולס Member

fair enough http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. JackSparrow Member

5. Fanatic Member

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שזה נכון ומחפשים מחליף לשטראובר.
    דבר שני, הצעד הנכון יהיה להחזיר את גיא חיימוב (מושאל) או להעלות את ברק לוי (שוער של קבוצת הנוער ונבחרת ישראל) כשוער שני לצד שוער בכיר. דודו גורש שוער מצוין והוא מסיים חוזה בסוף העונה. אם זה באמת נכון, גורש יהיה רכש מצוין.

ד"א, כל עוד זה מפורסם רק בONE, לא הייתי ממהר להאמין לזה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/11
  6. alexshw Member

7. Vatos Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלך נהדר של איווניר! עוד החלטה מטומטמת שתדאג לכך שבמחזור 10 הוא יהיה בבית ואנחנו במאבקי הישרדות. בובה באלה, גורש שעוד שניה מסיים קריירה אחרי שגם הוא אוכל לא מעט גולים מצחיקים, איזה אחמד אחד מאחי נצרת. נהדר רק שימשיך ככה ולא ישכח לשחרר את כל הקבוצה כמו בתכנון שלו. גם אם חיימוב יחזור זו תהיה החלטה מטומטמת, לתת לילד בן 22 את הקורות במכבי זה לגמור אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/11
  9. Fanatic Member

זה יגמור את חיימוב, בגלל אני חושב שזה צעד טוב להביא גם את גורש, שהוא כולה בן 31. עשית ממנו סבא.
    שוער זר ברוב המקרים זה הימור, והימור שאסור ליפול בו.
    אני בטוח שאתה מעדיף את שניהם על זוג הליצנים שמתחרים אצלנו עכשיו על אפודת השוער. זה שחושבים להביא שוער זה כבר מרגיע אותי.

חוץ מזה מה אתה מצפה? שגולדהאר ישפוך עוד 100 מיליון שקל? כבר ראית שתקציב לא משחק על המגרש. צריך להשאיר את רוב השחקנים בסגל, מלבד 3 או 4 כאלה שעושים טובה שמשחקים. אין סיבה להשתגע עם רכש יקר.

ואני בכלל לא בטוח שהפרסום הזה נכון. נימני מתחיל לייצג שחקנים וחלק מהשחקנים שהוא מייצג הם גורש, ברוכיאן ואושרי רואש, ובגלל זה אנחנו נראה הרבה פרסומים כאלה עכשיו.

ניבאלדו סוף סוף ערך אימון מלא
    http://www.maccabi-tlv.co.il/News.asp?id=1418

10. Charlton Member

http://sports.walla.co.il/?w=//1810226

1) נראה לי טיפשי להחזיר את כהן, למה להביא שחקן שלא רואה מגרש שנתיים כבר?

2) צריך להעיף את קולאוטי ואבידור ובמקומם להעלות את מרגוליס ודאבור, לא להביא שום חלוץ מהליגה ולא חלוץ זר.

3) מה הבעיה שלהם על פאביצביץ'? בלם מצויין, מה הלחץ להחליף אותו?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. להחזיר את תמיר כהן זה מטומטם, זה רק יראה שלא למדו שום דבר ממקרה אלברמן וקולאוטי, עוד חזרה על הטעויות של שנה שעברה.

ב. לא צריך להעיף את קולאוטי ואבידור ובטח שלא להעלות אתמרגוליס ודאבור למה מכבי זה מועדון שרוצה הצלחה אינסטנט, הקהל יגמור אותם. לשים גול לעיני 50 איש זה לא כמו לקבל כדור מול 12,000 - הטעות הגדולה ביותר של מכבי תהיה אם היא תעלה אותם לבוגרים, צריך לקחת את החברה האלה ולהשאיל אותם לקבוצות בליגת העל. מספיק עם המהפיכות, אבל מה איכפת לי, ככה מוטי איווניר יעוף מהר.

ג. עונה פיננסית אדון צ'רלטון למקרה שלא הבנת.

ועוד דבר לגבי עונה פיננסית, חיימוב או גורש למכבי מראה על זה שתהיה עונה פיננסית, בטח כשיש שוער הכי טוב בליגה מהצד השני של הכביש שאין לו חוזה וכבר הצהיר שמה שחשוב לו זה כסף ואם מכבי תציע לו חוזה מתאים, הוא יעבור אליה ושזה אפשרי, עונה פיננסית, תקלטו.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה חי בסרט אם אתה חושב שאניימה יגיע אליכם, הוא לא, וגם אם תציעו לו פי שלוש ממה שהוא מרוויח בהפועל. מעבר לכך שהוא רוצה להתקדם, וגם החוזה שלו בקרוב נגמר כך שיש אינטרס די ברור להפועל למכור אותו. אולי עם הפועל אתם יכולים להתחרות בתשלום משכורות (למרות שגם בזה אני בספק, בטח אם הפועל ייזכו שוב באליפות), אבל עם קבוצה מאירופה כדוגמת פורטו או קבוצה ממוצעת אחרת, אתם בטח שלא יכולים להלחם.
    דבר נוסף, אניימה כבר מספיק שנים בארץ כדי להבין שלעבור למכבי יהיה צעד קיצוני מידי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/3/11
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אניימה עצמו אמר שאם מכבי יציעו לו חוזה של מיליון יורו הוא עובר אליהם. ואני יכול להבין אותו, הוא בטח לא סמל או משהו, אפילו לא ישראלי והוא דואג לעתיד של המשפחה שלו.

14. Charlton Member

ההשוואה עם אלברמן לפי דעתי לא נכונה..
    להחזיר את אלברמן לא הייתה טעות, שכחת את העובדה שהוא היה פצוע לתקופה ארוכה?
    אני מאמין שכבר לקראת אמצע העונה הבאה הוא יראה יותר טוב, לא יודע אם כמו הימים בבית"ר אבל יותר טוב זה בטוח.
    ההבדל בינו לבין תמיר, שתמיר גם בשיא שלו לא היה טוב כמוהו, אני לא חושב שמדובר בקשר טוב כמו שעושים ממנו ובטח שלא יותר טוב מאלמוג כהן או בירם כיאל היום...
    נוסיף לזה שהוא לא ראה מגרש שנתיים= מתאים למכבי להביא אחד כזה.

לגמרי הצעירים, על מרגוליס אפשר להתווכח כי הוא ילד(לפי דעתי יש לו מקום בסגל כי גם תמוז התחיל לשחק בליגת העל ב17) אבל לגבי מואנס חייבים לעלות אותו לבוגרים, שיתחילו להריץ שחקני נוער מוכשרים באמת ולא עפיפונים כמו אורי כהן...

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה השוואה עם אלברמן לא נכונה? תמיר כהן היה פצוע כל שבועיים בעונה הזאת וגם כשהוא לא פצוע הוא לא בסגל, הוא לא שיחק אפילו 90 דקות בליגה העונה במצטבר! אם זה לא מקרה קלאסי של אלברמן אז מה כן? אסור להחזיר את תמיר כהן.

עזוב אותך מהצעירים, צריך להשאיל אותם לקבוצה אחרת בליגת העל, ממש לא להריץ אותם במכבי למה הם יגמרו להם את הקריירה. ראינו בעונת 2008/9 את הצעירים של מכבי שהעלו את כולם לבוגרים! אכלו 4 מהפועל בדרבי הכי בושה בהיסטוריה שהיה צריך להיגמר גם ב-8:2 והפסידו לאחי נצרת בבית שאכלה כמעט מכל קבוצה בליגה 7!