מכבי ת"א 10/11: בניית קבוצה רעבה ותוססת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏9/7/10.

1. eran levy Member

בסופה של עונה ההדחה, אם תהיה מול פ.ס.ז', תישכח. אבל עכשיו אי אפשר לומר שההדחה תעשה למכבי טוב. השקיעו שם מאה מיליון ש"ח כדי לזכות באליפות, אבל אפשר להניח שבמכבי חושבים גם על הכסף שייכנס אם הקבוצה תעלה לשלב הבתים. הקבוצה שהוקמה היא קבוצה לכל המסגרות, ויש לה מטרות גבוהות יותר מ"רק" אליפות. הכסף והחוזים הארוכים אולי ימנע בעיות סטייל מכבי חיפה אם הקבוצה תודח מול פאריז, אבל הלחץ היה שם גם לפני המשחקים מול מוגרן.

חוץ מזה שאין דבר כזה "הדחה מצוינת".

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם מדברים על כדורגל כאילו זה מדע מדוייק, כמו תרגיל המתמטיקה.... מה זה הדחה מצויינת? או יהיה טוב או לא טוב?
    אלו דברים שאי אפשר לדעת איך יתפתחו, או מה כן יהיה טוב או לא טוב. בסופו של דבר, ההרגשה והסיכומים יקבעו הרבה יותר לפי הדרך מאשר לפי התוצאה. אם מכבי ת"א תחטוף בסיכום איזו שמינייה או שביעייה לא חושב שאת מישהו תעניין אולימפיאקוס וזה יגמר בטעם רע מאוד. אם מכבי ת"א תיתן פייט מכובד ותפסיד על חודו של שער או משהו בסגנון, זה בהחלט יהיה סיום מכובד לעונה האירופאית.
    מכבי ת"א צריכה לעלות ולתת את החיים שלה במשחקים האלה, נגד אולימפיאקוס היא הוכיחה שהכל אפשרי, ואני ממש לא בטוח שפ.ס.ז' קבוצה טובה יותר מאולימפיאקוס, מכבי צריכה לתת את שלה, זה רחוק מלהיות אבוד.

3. Fanatic Member

המון שחקנים חסרים יש לנו לקראת המשחק מחר נגד סכנין במסגרת שלב הבתים של גביע הטוטו.
    מאור בוזגלו, ריף פרץ ודור מלול נמצאים עם הנבחרת הצעירה, גם מדוניאנין, זומן לנבחרת בוסניה ולא יהיה בסגל למשחק מחר.
    קולאוטי סובל ממתיחה בשריר הארבע ראשי לאחר שקיבל מכה במהלך המשחק נגד אולימפיאקוס.
    אלברט באנינג סובל מרגישות במפשעה לא התאמן עם הקבוצה וערך אימון אישי בצידי המגרש, כמו גם ניסו קפילוטו שעדיין סובל מכאבים בגב.

הרכב משוער: סולומון; סבן, ניבאלדו, סטרול, זיו (גפני), שרן ייני, ג'יבריל סידיבה(מאור חלבי), ציון צמח, תמיר כחלון, יובל אבידור, אלירן עטר.

עד שבוע הבא, בדרבי שאנחנו מארחים שערים 10-11 אמורים להפתח.

הורדתי את הרשימה עומר, מבירור שני, היא באמת לא מדויקת, וגם כל התאריכים יכולים עדיין להשתנות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד אתה יכול להוציא את סכנין מהרשימה כי רוב ההרכב לא ישחק, וגם הדרבי לא בדיוק מדד לכלום. אבל אתה טועה בתאריכים כי המשחק נגד חיפה יהיה ב-23 ולא ב-19 והמשחק נגד בית"ר יהיה ב-30 ולא ב-28 כך שמכבי מרוויחה עוד יומיים בין משחק למשחק וזה משמעותי.

5. Number 8 Member

גם ברק יצחקי צפוי לקבל מנוחה.
    בכל מקרה אלירן עטר ותמיר כחלון יקבלו עוד הזדמנות אחרי שבשבוע שעבר נראו כמו הצרות שלי. ההגנה צפוייה להיות אותו דבר, בכל מקרה יש את דור מלול ויואב זיו(שיכולים לשחק גם בקישור) וציון צמח יימלא את מקומו של מאור בוזגלו.

גם מחר וסביר להניח שגם בדרבי יהיה הרכב חסר, גם לנו וגם להפועל כי כמה ימים אחר כך הם פוגשים את זלצבורג לאחד המשחקים החשובים שלהם העונה ואנחנו את פ.ס.ז ו3-4 אחר כך מתחילה הליגה מבחינת שתי הקבוצות, כך שגם יהיו הרכבים די חסרים וגם התוצאה פחות תעניין מלבד קצת יוקרה. הדרבי האמיתי יהיה בליגה, במיוחד השנה.

6. Number 8 Member

7. Don Joan Roman Member

הם עשו רכש מרשים בכל קנה מידה, זה שהם זילזלו ולא התחברו עדיין לא אומר שהשחקנים האלה הם לא שחקנים איכותיים כי הם כן, עברתם וכל הכבוד אבל חבל להעליב סתם קבוצות.
    ואמרתי כבר הרבה לפניי המשחק שמכבי קנתה את ברק יצחקי במחיר מצחיק לעומת מה שברק יכול להביא לה, החלוץ הכי טוב בליגה בלי מתחרים בכלל.

נ.ב שיתפרקו היוונים האלה אמן, איפה הייתם לפניי חודשיים, אולי אז היינו משאירים לפחות את עידן ורד.

8. Robin_Van_Persi Member

זה באמת נראה לכם אמין שהציעו על יצחקי 3.5M יורו?
    ומעניין מי זה אותו ''גורם'',כי היה לי וויכוח עם חבר שאני אומר שזה לא אמיתי בכלל בעליל,אני רוצה לשמוע את נמני שיגיד ''אכן הייתה על השולחן, הצעה של 3.5M יורו על יצחקי וסירבנו כי הוא שחקן חשוב לקבוצה שלנו.''

9. yakov_y YNWA

אולימפיקוס גיששה בברק יצחקי והחליטה לרדת ממנו, היא לא הגישה שום הצעה, אני בטוח בזה.

שמתם לב שהכתבה הייתה בעמוד הראשי של ספורט 5 ועכשיו היא כבר לא בעמוד הראשון אפילו.
    הכתבה הראשית עכשיו היא על ברוך דגו.
    מה עדיף הצעה של אולימפיקוס על ברק יצחקי או כתבה על ברוך דגו לכתה הראשית ?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה? את מי זה מעניין? הרי אלא אם הם היו מציעים 7-10 מיליון יורו מכבי לא היתה משחררת אותו...תתרכזו בנושא יותר חשוב: איך מכבי תיראה היום עם חצי הרכב ואני מקווה שאלירן עטר יתחיל לעשות כאב ראש חיובי.

11. Number 8 Member

עשו רכש מרשים אבל בגלל ששחקן אחד עשה להם בית ספר במשחק אחד, הם החליטו להוציא הרבה כסף ולקנות אותו... זה רק מראה איך הקבוצה הזו מתנהלת.
    בכל מקרה ממש לא אכפת לי, גם אם הייתה הצעה רשמית או לא, זה די ברור שמכבי סירבה, אבי נמני לא נלחם על יצחקי בשביל למכור אותו אחרי חודש, זו לא הייתה המטרה כשהביאו אותו, קודם כל שייזכה בתואר עם מכבי ואז אלוהים גדול. כבר ב2-3 משחקים ראינו כמה הוא חשוב ולא עוד שחקן ואם הוא ימשיך ככה אז בטח גם בינואר ירצו לקנות אותו אבל אני מאמין שמכבי לא תסכים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/10
  12. Number 8 Member

מסקנה אחת מהמשחק בגביע הטוטו - אבי סטרול ממשיך להיות מפוזר ומבולבל, עד כה נראה שהוא עדיין לא חזר מבלגיה, היום השער היה באשמתו לאחר שהוא לא שם לב לכדור שקפץ מעליו וגם ביום חמישי נגד אולימפיאקוס דיוגו כמעט הבקיע אחרי שברח לסטרול. לעומת זאת ניבאלדו ממשיך להיות מצויין, בעיקר מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית לא חסר לו.

אבי סטרול חייב להתעורר ומהר.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגד אולימפיאקוב באמת היתה לו נפילה חד פעמית במשחק אבל כלל המשחק שלו היה ללא דופי.

אין מה לעשות עידן, גביע הטוטו זה גביע הטוטו וכמה שתנסה, הראש של השחקנים לא במפעל הזה, גם אם תעלה עם ההרכב הכי חזק שיש...גם אם רוצים לנצח זה לא כמו אירופה, ליגה או גביע המדינה...

סטרול סך הכל היה בסדר ובכל משחק היתה לו טעות אחת גג לצערנו נגד מוגרן ואולימפיאקוס הטעות הזאת עלתה בשער, אבל יחסית הוא בסדר. ניבאלדו כמובן מצוין אבל אני מאמין שסטרול ישתפר, וככל שהרביעייה תשחק יחד הם יהיו בסדר.

אבל אי אפשר להוציא את האשמה מסלומון בשער היום למה הוא יצא עם הראש, יש רגליים...

בכלל למכבי יש בעית שוערים ואני מקווה שבשנה הבאה יפתרו אותה, גם כשוער ראשון וגם כשוער שני.

14. Fanatic Member

יש משהו במה שאתה אומר. נראה שסטרול איבד הרבה מהמהירות שלו למרות שהוא אף פעם לא היה מהיר. הוא גם מאוד רך וכשהוא רץ עם חלוצים איכשהו תמיד החלוצים משיגים את הכדור לפניו.
    אבל עדיין צריך לתת לו זמן. יש לי תחושה שהוא ישתפר.
    לא יודע בקשר לאירופה, אבל אין ספק שלליגה שלנו הוא מספיק טוב.

בקשר לעמדת השוער, למה גיא סולומון שוער שני? שוער טוב הוא כבר לא יהיה אף פעם, מקסימום ליצן. למה לא לתת הזדמנות לשוערים מהנוער כמו מייק חן? חבל.

ד"א,
    שימו לב לניתור המדהים של ניבאלדו. וואו.
    http://up203.siz.co.il/up1/3gjy3ymymewu.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/10
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מייק חן לא צריך להיות שוער שני. בואו נסגור את זה קודם כל. לא יכול להיות ששוער שני של מכבי יהיה מהנוער.

יש לנו בעיה שיש לנו 2 ליצנים בשער. אני מקווה שמכבי תצליח לשים את ידה על הרוש בעתיד תמורת ג'ובות לבית"ר או על אוהד לויטה, כשבמקרה של לויטה אני מאמין שעבודה עם אובארוב ישפרו אותו משמעותית.