מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. מושיק חיפה Member

אני אישית חושב שמכבי תל אביב לא תצליח לגבש קבוצה כמו שצריך
    יהיו הרבה מלחמות אגו במיוחד שאבי נימני המאמן
    יהיה לחץ אדיר מההנהלה והקהל.
    השחקנים לא יעמדו בזה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/10
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שהתחזית שלך זה הדבר הקל והבטוח שרוב האוהדים יגידו,אני דווקא אלך על זה שבהתחלה אולי הם לא יתחברו אבל יש שם יותר מידי כישרון בשביל שמשהו לא יתפקד ואם מישהו רוצה להזכיר את הגלקטיקוס,לדעתי זה לא משהו שאפשר להשוות כי הגלקטיקוס היו באמת עם המווווון אגו וגם עם שחקנים שדי בסוף הקריירה,באמת מבחינת נימני וברקו-ביץ' הם שני השחקנים עם האגו הכי גדול בכדורגל הישראלי(אולי אפילו אי פעם).
    פה סך הכל מדובר בשחקנים שיש להם אגו אבל לא בכזה רמות ואף אחד לא לקראת סוף הקריירה - יצחקי,עטר,קולאוטי,סטרול,זיו וכו..כולם שחקנים בלי יותר מידי אגו(אולי האופי של עטר קצת בעייתי אבל ישתיקו אותו,בטח נימני) וכולם גם מגיעים אחרי עונות שיש להם מה להוכיח ולדעתי זה מה שיהיה הכי טוב למכבי.

3. קרלס פויול5 Member

השחקנים לא יתחברו, הגיעו 9 שחקנים חדשים כולם באים להרכב(או לפחות 7-8 מהם), זה לא יצליח להתחבר העונה אולי בעונה הבאה ואם לא תהיה הצלחה העונה בטח בעונה הבאה יעשו עוד פעם "בנייה מחדש".

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא מבין איך אנשים פה מגיעים למסקנה שהקבוצה כן תתחבר או לא?

אני יביא לכם את הדוגמא הקלאסית, ריאל מדריד, השנה הביאה כל כך הרבה שחקנים עם המון אגו ומה קרה? סיימה מקום 2 ב-3 נקודות פחות מברצלונה, אז מה ריאל לא התחברה? ואני יזכיר לכם שמי שהגיעו בקיץ היו: רונאלדו, קאקא, אלונסו, אלביול, בנזמה, ארבלואה, גאראיי, נגרדו, גראנרו...9 שחקנים שכל אחד תרם יותר או פחות בעונה הזאת, והיה שם מספיק אגו וכישרון ועובדה שהם התחברו, ועם מוריניו השנה הם יהיו עוד יותר טובים...אז מאיפה אתם כל כך בקלות מגיעים ל-"הם לא יתחברו" הרי זה הכי קל בעולם להגיד את זה גם אני יכול להגיד את זה, השאלה ממה זה נובע? לפי מה שאני יודע בכדורגל, כישרון עולה על אגו, בכל מקום.

5. Fanatic Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.81159.html

ליאור ז'אן עוזב אותנו סופית וחותם באלופת אזרבייג'ן.

אני מאוד אוהב את ליאור וחבל לי מאוד שהוא עוזב כי לדעתי הוא יכול להיות אחלה סותם חורים ואחלה מחליף בתור בלם ואפילו קשר אחורי כשרוצים לשמור על תוצאה.
    קצת מאכזב אותי שהוא לא הסכים להתפשר על הסכומים שמכבי הציעו לו (סכומים גבוהים יחסית לשווי האמיתי שלו) ובחר לחתום בקבוצה הזויה כזאת. לא מבין איפה ההתקדמות המקצועית שלו.

בכל מקרה, למרות האכזבה מליאור, הוא אחד משחקני הבית שתמיד נתנו את הנשמה ונלחמו על המגרש ולדעתי בכל קבוצה צריך לפחות שחקן אחד כזה.

http://up203.siz.co.il/up3/tkwnyy2wmiod.Xxx

בשביל 400 אלף דולר לעונה הייתם חותמים שם?

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחחחח מביך...ממכבי לאלופת אזרבייג'אן

7. מכבי או מוות!!! Member

למה לעזאזל ז'אן עבר לשם ? זאת קבוצה ששווה בערך לקבוצת תחתית בליגת העל..רק בגלל כסף שמכבי לא הציעו לו,ליצחקי כן ולשחק בית שמאז ומעולם שיחק רק במכבי לא ?

8. eran levy Member

ליאור ז'אן הוא עוד שחקן ליגה בינוני שקפץ על עגלת המזומנים. אבל אם באמת מדובר בארבע מאות אלף דולר אפשר להבין אותו. למה שיתפשר על 150 אלף אם הוא יכול להרוויח יותר מכפול? שתי עונות בבאקו מסדרות לו את החיים, אחרי שנתיים הוא יוכל להתפשר אם הוא ירצה לחזור לארץ, אבל הוא יחזור מסודר.
    לא כל שחקן צריך להתקדם לקבוצת פאר, בעיקר אם הוא לא שחקן ברמה גבוהה. הוא בסה"כ עובר מקום עבודה כדי להרוויח יותר, מה שלגיטימי בשוק ההייטק או הניהול לגיטימי גם בספורט.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שליאור עזב אותנו, שחקן בינוני שעם כל הכבוד להיותו שחקן בית, סימל את הבינוניות יחד עם שבחון, מבחינה התקפית אין לו מושג,\ וגם בתור בלם הוא לא שוס. טוב שנפטרנו.

10. Fanatic Member

http://www.one.co.il/Article/161068.html
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.81195.html

קשר נבחרת מאלי צפוי להגיע למחנה אימונים של מכבי ביממה הקרובה ויתחיל להבחן.
    קשר אחורי בן 28 רשם 26 הופעות ו-2 שערים במדי נבחרת מאלי (נשמע מרשים) אבל בשנתיים האחרונות שיחק בסדאן. בעבר הוא שיחק גם במדי מונאקו הצרפתית.
    http://up203.siz.co.il/up2/vyczymjgdhxn.Xxx

שחקן כזה חובה לבחון לפני שמחתימים כי הוא די סימן שאלה. מצד אחד 26 הופעות בנבחרת מאלי, מצד שני שיחק בשנתיים האחרונות בסדאן (מהליגה הצרפתית השניה) שזה די הימור.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הימור בליגה הצרפתית השנייה?

12. Fanatic Member

לא יודע, בתאכלס כל זר זה הימור אבל כשעלו שמות כמו מוצארט וכמו סגונדו קאסטיו, הזר הזה נשמע הימור גדול יותר.
    חוץ מזה שהבנתי שהוא שיחק ב2 העונות האחרונות שלו בסדאן רק 13 משחקים.

בכל מקרה, הוא נוחת כדי להבחן ולא ישר לחתום.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה,צודק שמוצארט וקאסטיו נשמעים שמות יותר מבטיחים,אבל אני יותר התכוונתי לזה שליגה צרפתית שנייה זה לא משהו רע.

14. Fanatic Member

אוקיי, אז מבירור קצר מסתבר שספורט 5 וואן טעו במידע שהם נתנו (המידע שלהם לקוח מויקיפדיה).
    המספרים האמיתיים שלו נשמעים הרבה יותר מרשימים:
    בעונה האחרונה הוא רשם 22 הופעות בסדאן, 21 בליגה 1 בגביע.
    לסדיבה יש גם רקורד מרשים של 42 הופעות במדי נבחרת מאלי, בהן הוא כבש 4 שערים ואין ספק שמדובר בשחקן בעל שיעור קומה.

מקורות יותר אמינים:
    טרנספר מרקט
    סדאן

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי תל אביב תקום ותיפול על השחקנים הזרים שהיא החתימה בשבוע האחרון. הישראלים שלה טובים. אמנם רובם שחקנים משלימים וכאלה שלא מסוגלים לסחוף אחריהם, אך מצד שני לא הם יתקעו את המקל בגלגלים של הקבוצה במידה והיא תרוץ קדימה.
    נראה שהזרים שמכבי תל אביב צירפה הם כאלה שיותירו חותם בליגת העל. נחיה ונראה. אני מצפה מהקבוצה של אבי נימני לנסות להגיע לשלב הבתים בליגה האירופית.