מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אם נצליח להחתים את סטרול מבחינתי אנחנו פותרים גם בעיות בעמדת המגן כי סטרול יודע לשחק גם כמגן, למרות שכמובן הוא עדיף כבלם.

    מה שכן, אם כבר קשר אחורי/אמצע, אם יש שחקן שאני רוצה במכבי ומבחינת טכניקה, הריסה ושליטה בכדור, מישהו שיהפוך את הקישור של מכבי למושלם, גם בגיל 33, דאריו פרננדס, אם נחתים אותו, וואו!
     
  2. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    עומר כתבת את זה לפני הפירסום על בארוסו?
    מכבי עם רכש מטורף, לא יודע איך השחקנים יתבטאו במגרש אבל מבחינה כספית הם הולכים עד הסוף. כל הכבוד על התעוזה.
     
  3. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן הוא כתב את זה לפני בארוסו.
    ובכל מקרה, עומר צודק באנינג לא יספיק מכיוון שהוא סוג של הימור קצת פחות בטוח שיכול להפיל לנו את כל העונה. חייבים להביא עוד קשר אחורי כמו בארוסו או כמו שמות אחרים שעלו בעבר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    איך שאני רואה את זה מכבי צפויה לשחק ככה בקישור וההתקפה:

    באנינג ועוד קשר אחורי זר מאחורה
    השלישייה הקדמית תהיה יצחקי, מאנדויאנינן ובוזגלו
    וקולאוטי יהיה במרכז.
     
  5. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מבחינתי, זו צריכה להיות עונת הפריצה של בוזגלו. זה הזמן שלו להתבלט.
    פעם ראשונה שיש מסביבו כל כך הרבה כשרון ושחקנים נחשבים. פעם ראשונה שהוא לא "הכוכב" של הקבוצה, פעם ראשונה שהוא לא יהיה זה שצריך להרים את הקבוצה כשלא משחקים טוב.
    הפעם הוא רק "עוד שחקן" כשרוני להתקפה המוכשרת שיש לנו העונה. זה הזמן שלו לפרוח, אין יותר תירוצים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/6/10
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    מסכים. הפעם, אם לא יצליח לבוא לידי ביטוי, הקדנציה שלו אצלכם תהיה בגדר כישלון מוחלט.
    אם הוא רוצה לצאת לאירופה ולהיות מועמד לגיטימי להרכב הפותח בנבחרת ישראל, הוא חייב לקחת את עצמו בידיים ויותר חשוב, להפסיק להקשיב לעצות אחיתופל של אביו.
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    מה עם עטר? על פי ההערכות, יסופסל?
     
  8. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האמת שעוד אי אפשר לדעת, כי עטר יכול לשחק גם כקיצוני וגם במערך של שלושה חלוצים, כנ"ל יובל אבידור.
    אבל לדעתי, עטר בא לספסל (מחליף למאיוקה) ויהיה החילוף הראשון בהתקפה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/6/10
  9. johnnie walker Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/08
    הודעות:
    2,350
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש משהו קצת הזוי במסע הרכש הזה למרות שהוא ללא ספק איכותי ביותר,
    הרי 9 מתוך 11 שחקני ההרכב אמורים להתחלף מהעונה שעברה, (זיו סטרול ניבאלדו סבן מדוניאנן באנינג (בארוסו) קולאוטי יצחקי) כשרק שטראובר ובוזגלו אמורים להשאר בהרכב מהעונה שעברה, איך זה בדיוק אמור לעבוד?

    דבק וחיבור בין שחקנים הוא לא פחות חשוב מהאיכות שלהם לפעמים וכשמחליפים כמעט קבוצה שלמה בתוך חודשיים ומצפיים לתוצאות מידיות התוצאה היא נפילה חזרה למציאות.

    מעניין שדווקא מכבי מכל הקבוצות עדיין לא יודעת את זה, קבוצה בונים לאט ובהדרגה ולא במכה, זה לא פיפא ולא מנגר, אולי כדאי שמישהו יגיד לנמני את זה.
     
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    מסכים איתך בכל מילה. זו הסיבה שאני, כאוהד מכבי חיפה, לא נוטה לפחד ממסע הרכש הגדול של הצהובים כחולים, לא מפאת יהירות או משהו כזה, אלא מבחינת ההיגיון. כנראה שהלחץ על נמני נותן אותותיו, קבוצה שפויה לא היתה מחליפה יותר מ-80% מהסגל שלה, זה לא נתפס. נראה איך זה יתחבר, אם וכאשר, ואז נהיה יותר חכמים. אם הייתי אוהד מכבי ת"א, לא הייתי אופטימי במיוחד.
     
  11. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxx רשמי: אבי סטרול סגר במכבי ל3 עונות
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/454079/GOT01D_wa.Xxx

    הבלם בן ה-29 חוזר הביתה אחרי 4 שנים מחוץ למועדון וצפוי להיות הבלם הפותח של מכבי לצד ניבאלדו.
    הבלם צפוי להצטרף למחנה אימונים ככל הנראה מחר ביחד עם הקבוצה.
    סטרול התפשר לבסוף והסכים להצעה המחודשת של מכבי כ270 אלף דולר לעונה. לוקרן, קבוצתו הקודמת צפויה לקבל פיצוי העומד על 240 אלף יורו.

    רכש מתבקש. רק נשאר קשר אחורי ולקוות שהכל יתחבר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/6/10
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אבי סטרול היה השחקן הישראלי שאהבתי יותר מכל השחקנים הישראלים שעברו במכבי נתניה בעידן דניאל יאמר. אל תשאלו אותי למה, כי אין לי מושג. הוא לא בא והתנשא מעל שחקנים אחרים, אלא עבד קשה ושדרג את המשחק שלו כמו רבים אחרים אשר זכו לשחק לצידו של לואיס מרין.

    http://www.kufsa.co.il/pictures/year/06-07/training_11-08-06/aft0022x.Xxx
    בהצלחה. תותח!
     
  13. Amit Ben Shushan Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/07
    הודעות:
    157
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי היא סימן שאלה גדול אבל גם חשבו ככה על בית"ר בעידן גאידמק,
    ובסופו של דבר היא הפכה לקבוצה החזקה בישראל,
    סטרול שיחק כבר במכבי ושחקנים כמו יצחקי, סבן, זיו ועטר כבר מכירים את הליגה,
    מכבי תקום ותיפול על הזרים וגם בלעדיהם היא על הנייר קבוצה מפחידה,
    אני סומך על נמני ויוסי מזרחי שיוציאו מהם את המכסימום.
     
  14. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    לפי דעתי אלירן עטר הגיע לספסל כאשר נמני ומזרחי יפתחו עם שלוש קשרים - באנינג, שירן ייני/קשר אחורי זר ומאנדויאנינן ובהתקפה בוזגלו, יצחקי וקולאוטי.
    ההגנה ברורה, קלמי סבן ויואב זיו כמגנים ואבי סטרול(ברוך שובך) וניבאלדו(שמעתי עליו רק דברים טובים מהצופים הקבועים של הליגה הספרדית) כבלמים. על הנייר, יש לנו את ההגנה הטובה בליגה.

    לפנות בוקר מכבי המריאה למחנה האימונים ונמני ומזרחי אמרו לא פעם אחת שהמטרה העיקרית של מחנה האימונים השנה זה לגבש בין כל השחקנים וליצור שיטת משחק שתרוץ לאורך זמן. כולכם כאן מדברים שאתם חושבים שמכבי לא תצליח בגלל שכמעט כל ההרכב חדש לגמרי... אז תחשבו. בשביל זה יש את מחנה האימונים, חד וחלק.
    את האמת, קשה לי לראות את מכבי נופלת העונה. כל כך הרבה שחקנים טובים בקבוצה אחת, כל אחד בין הטובים בעמדה שלו בליגה, לא מבוגרים מדי ולא צעירים מדי, עם הרבה ניסיון ויכולת טובה... אם תהיה נפילה זה יפתיע אותי כי יש מיליון ואחת הבדלים בין הגלאקטיקוס של אז לבין מכבי של הפעם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/6/10
  15. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני כבר לא אתפלא משום תסריט שיקרה העונה. לטוב ולרע, ככה זה כשאתה אוהד מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx


    ד"א, החלוץ הצעיר שהיה מלך השערים שלנו בנוער לפני שנתיים עומרי רון האריך את חוזהו בעוד שנתיים והעונה הוא ימשיך כמושאל באשקלון.