מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,317
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
  2. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו בסיבוב השלישי חיפה יכולה לקבל את מכבי תל אביב?

    לפי המדורגות, לא מדורגות זה אפשרי.
    אבל יש חוק ששתי קבוצות מאותה מדינה לא יכולות להפגש?
     
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אי אפשר להיפגש עד שלב אחרי הבתים...
     
  4. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    נערך לאחרונה ב: ‏24/6/10
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,317
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
    לא ממש קשר סן-ז'רמן אלא יותר שייך לקבוצה, בדיקה קצרה גילתה שבשנותיו בפ.ס.ז' הוא יותר היה מושאל לקבוצות תחתית או לקבוצות ליגה שניה, הנה הסטטיסטיקה שלו:
    עונה ראשונה בפ.ס.ז'(06/07) - משחק אחד בליגה.
    עונה שניה הוא הושאל לסדאן בליגה השניה - 26 משחקים, 0 שערים, 0 בישולים.
    עונה שלישית בגרנובל בליגה הראשונה - 19 משחקים, שער אחד.
    ובעונה האחרונה יש לו 10 משחקים בשטראסבורג בליגה השניה.

    הימור גדול, אני מתקשה להתרשם.
     
  6. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    הוא קשר אחורי, אני לא מצפה ממנו שיבקיע אלא שיעשה את העבודה האחורית ויחזיק את כל הקישור(כמובן לא לבדו) כי הרבה מהעונה תלויה בקשר האחורי שלנו, במיוחד אם נמנ ומזרחי רוצים לפתוח עם שלוש חלוצים פלוס מאור בוזגלו.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,317
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
    אל תסתכל על השערים(למרות שקשר אחורי צריך לדעת לפעמים גם להבקיע אבל זה משני) אלא על ההופעות שלו ואיפה, עונה אחת שלמה הוא שיחק רק פעם אחת, לאחר מכן שיחק בליגה השניה, עוד עונה בקבוצה בינונית בליגה הראשונה והעונה הוא בקושי שיחק בקבוצת ליגה שניה, אולי היה עדיף לחפש איזה תותח מליגה פחות חזקה מאשר שחקן לא בולט בליגה חזקה.
     
  8. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    פחות מעניין אותי באיזו ליגה הוא שיחק כי כמעט כל ליגה היא טובה יותר משלנו ובאמת הכי חשוב כמה הוא שיחק ובזה אני מסכים איתך, בעונה האחרונה הוא בקושי שיחק וזה מדליק אצלנו, האוהדים, נורה אדומה, וזה באמת הימור. מצד שני, לא כל שחקן שיש לו רזומה טוב זה בהכרח אומר עליו דברים לעתיד, סתם דגומא שקפצה לי לראש זה איגור טומאסיץ, היה קפטן ושחקן פותח בלבסקי סופיה ששיחקה בליגת האלופות וגם שיחק בנבחרת בולגריה אבל כאן נכשל טוטאלית. אולי לפעמים עדיף להגיע קטן ולצאת גדול, אבל אין ספק שהקשר האחורי הזה די הימור, אבל אפשר להגיד את זה גם על כל שחקן זר אחר.

    על הנייר אין יותר מדי ממה להתרשם, אבל למדנו כבר שהנייר לא קובע כלום.
    אני לא דואג לו, התקשורת כרגיל תקטול אותו כבר אחרי משחק אחד לא טוב, אבל אני מקווה שיפתיע וישתיק את כולם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/6/10
  9. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    היום עשיתי מנוי בפעם השלישית ברציפות לעונה הבאה, אבל הפעם עשיתי לשער 8. מכבי הפכו את היציע הזה ליציע לא מסומן, משמע כמו שער 11, מכיוון והשחקן ה-12 קבע עם ההנהלה שהוא עובר לשם ושם יהיה המקום הקבוע שלו מעכשיו. בשנה שעברה כאמור השחקן ה-12 הצטרף רק לקראת סיום הסיבוב הראשון בגלל משבר עם ההנהלה, ובלית ברירה ישבו בשער 13, אבל השנה הוחלט אחרת.
    אבל מה שעיצבן אותי זה שבכל השבוע האחרון פרסמו שלמי שהיה מנוי בעונה שעברה נחשב למנוי ותיק, משמע המנוי עולה 648 במקום 810. היום הלכתי לקנות עם חבר, ולא רק שהגעתי ללאן ואז אמרו לי שיש קופה בבלומפילד ואף אחד לא ידע על כך, גם אמרו רק מי שיש לו מנוי בשלוש השנים האחרונות, משמע מעונת 07/08, יכול לקנות מנוי ותיק. זה עיצבן כי לא הודיעו על כך באף מקום וגם ששמו תגית מי נחשב מנוי ותיק או לא, והריעו כל כך הרבה להנהלה על כך שלא העלו את המחירים בצורה משמעותית... מסתבר שהם העלו ועוד בגדול, אבל מצד שני, גולדהאר השקיע כל כך הרבה במכבי כך שגם לו מגיע להרוויח קצת. בקיצור, עונת 2010/2010, אני בא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    בנושא קצת אחר, אתמול לראשונה במועדון כדורגל בארץ נעשה ראיון אינטרנטי דרך דף הקבוצה הרשמי בפייסבוק, כאשר ברק יצחקי ענה על שאלות האוהדים שהופנו אליו באמצעות הדף הרשמי של הקבוצה בפייסבוק. הייתה היענות גדולה והוא השתדל לענות על כל השאלות, ובסוף אמר: "חברים יקרים, שמחתי מאוד להיות איתכם. מאמין שנעשה זאת שוב בעתיד. נהנתי מאוד! והכי חשוב צהוב עולה ומי שלא קופץ אדום!!!!". :aaa021:
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/6/10
  10. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,401
    לייקים שהתקבלו:
    1,351
    חחח סיום יפה שלו לצ'אט הזה.
    אתם תהנו ממנו, אחלה שחקן, רק אל תעלו לו את האף לשמיים כי ברגע שתעשו את זה הוא קצת ייפול, זה האופי שלו אבל בסה"כ מדובר בשחקן מעולה ובבחור מעולה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/6/10
  11. מכבי או מוות!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    718
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הבנתי בדיוק מה הולך עם המנוי.
    היה לי מנוי שנה שעברה. אני לא נחשב למנוי ותיק ? בגלל שלא עשיתי מנוי בשנים שלפני? וההנחה לא חלה עלי?
     
  12. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אתה לא נחשב לותיק, רק למי שהיה מנוי בשלוש השנים האחרונות, משמע מעונת 2007/2008 נחשב למנוי ותיק. אתה צריך לשלם מחיר מלא של מנוי חדש.
     
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    יותר ויותר עולה לי השאלה האם מכבי היא קבוצה מספיק טובה הגנתית? ניבאלדו שיחק בויאדוליד אבל אין לי מושג מה הרמה שלו, כרגע אין בלם שני, ומבחינת המגנים, אם נקבל מזיו וקלמי את מה שקיבלנו בטיוך לדרא"מ המצב בקנטים, מה שמעודד אותי זה העובדה שדור מלול יכול להיות מגן ימני בכיף ובעונה שעברה יחסית לפעם הראשונה שהוא הוצב שם בתפקיד בוגרים, הוא נתן עונה לא רעה בכלל, והשתפר מאוד בחלק ההגנתי (במקרה הספציפי הזה זה עדיף). בכל הקשור לקישור האחורי, באנינג הזה נראה לי פלופ רציני ואני מקווה שלא נחתים אותו, מה שכן, הייתי רוצה מאוד לראות את דאריו פרננדז מקבל את הקישור האחורי אצלנו ואז לצרף אליו מישהו, מאחר והוא שחקן שקודם כל להוציא לו את הכדור זה בלתי אפשרי גם בגיל 33, שחקן שוראה כמה מהלכים לפני והוא קשר אחורי קלאסי עם יכולות התקפיות ומסירות פשוט נדירות, אם בניא אותו, באמת מצבנו ישתפר בכמה רמות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/6/10
  14. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אולי קלמי סבן ויואב זיו לא מגנים כאלה טובים בנבחרת אבל לליגת העל הם מספיקים... לפי דעתי קלמי סבן הוא יותר בעייתי, על יואב זיו אפשר לסמוך אבל לא יודע כמה אפשר להגיד את אותו דבר על סבן, אבל כך או כך יש לנו את דור מלול שיכול לתפקד מצויין בעמדה הזו כפי שעשה בעונה שעברה, או את זיו שיכול לשחק גם כמגן ימני. אגב, לפי דעתי דור מלול הולך לשחק הרבה העונה, אם זה לא דרך ההגנה אז דרך הקישור, אולי לא שחקן פותח אבל מחליף קבוע, ממה ששמעתי וממה שראיתי, אבי נמני בונה הרבה עליו.

    בנוגע לזרים - בכל עונה זה הימור. גם אם מגיע שחקן שיש לו רזומה בליגה הספרדית והאיטלקית, זה הימור. פעם אתה מצליח ופעם אתה נופל. טומאסיץ' הגיע עם רזומה ענק כקפטן לבסקי סופיה אבל נכשל טוטאלית, בניגוד מוחלט לראלדס. כנ"ל על דולי ג'ונסון שהיה שחקן מצטיין בשבדיה. אם ניבאלדו ובאנינג הזה יתחילו את העונה בצורה טובה, לפי דעתי הם גם ימשיכו ככה. אין ספק שזה הימור, ואולי על הנייר באנינג הזה לא נשמע טוב, אבל על הנייר לא קובע כלום וצריך לראות מה קורה על המגרש בתאכלס.

    ודרך אגב, מכבי החליטו להחתים את באנינג הקמרוני. כמו כן, גם מאדוניאנין וניבאלדו יחתמו בתחילת חודש יולי.
     
  15. Fanatic Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/10
    הודעות:
    1,100
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxרשמי: מכבי החתימה את באנינג, מדוניאנין וניבאלדו
    http://hamaccabi.com/images/dan_roman/display/TRHEE_BIG.Xxx

    ניבאלדו, בלם ברזילאי בן 29. אקס ויאדוליד הספרדית, חתם לשנתיים.
    השחקן כאמור היה שחקן חופשי לאחר שחוזהו בויאדוליד נגמר. יקבל במכבי 450 אלף יורו לעונה.
    ע"פ המשחקים שיצא לי לראות בעונה שעברה בליגה הספרדית, בלם חזק מאוד וכסחן לא קטן. (המטרה הבאה, הרגל של שבחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)
    http://up203.siz.co.il/up3/t5yvmawdih1o.Xxx
    ניבאלדו בטיסטה סנטנה


    אלברט באנינג, קמרוני בן 25. חתם לעונה+אופציה לשלוש עונות נוספות.
    קשר אחורי אשר היה שייך לפאריס סן ז'רמן במשך 4 עונות.
    באנינג בא בהעברה חופשית, וישתכר כ160 אלף דולר לעונה.
    http://up203.siz.co.il/up3/gwtujz1zmjmr.Xxx
    אלברט באנינג


    האריס מדוניאנין קשר הבוסני\הולנדי בן 26, אשר מחירו עומד על מיליון יורו (גם אקס ויאדוליד).
    מדוניאנין חתם ל4 עונות והוא צפוי להרוויח כ500 אלף יורו לעונה.
    מדוניאנין שחקן עם רגל שמאל חזקה, שיכול לשחק כמעט בכל עמדות הקישור הקדמי.
    http://up203.siz.co.il/up1/grnqohizbtxn.Xxx
    האריס מדוניאנין

    החתמות מצוינות!
    בידיעות של היום היה כתוב שלמחנה אימונים צפויים להגיע עוד 2 זרים, אני מקווה שאחד מהם יהיה קשר אחורי, כי אני לא בטוח שזה רעיון טוב לבנות על באנינג לאור הרזומה שלו.
    כמובן שמכבי צריכה עוד בלם והיא קרובה לסגור עם סטרול ולוקרן. סטרול צפוי לצאת עם מכבי למחנה אימונים בהולנד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10