אבי דיבר לעניין ביציע העיתונות. רק דבר אחד לא ברור לי - הוא באמת רוצה איש מקצוע נוסף בקבוצה? אם כן, למה? באיזה תפקיד? לא ברור לי הסיפור הזה.
כל כך הרבה חדשות ביומיים... קודם כל - עמנואל מאיוקה כישרון עצום. אף אחד במכבי לא רוצה שהוא יעזוב, לא אנשי המקצוע ולא האוהדים, אבל הוא עצמו רוצה לעזוב ולא בגלל שלא טוב לו במכבי, לא פעם ולא פעמיים הוא אמר שמצויין לו במכבי ובישראל אבל פשוט הקבוצה השוויצרית מציעה לו שכר אדיר וגם הסכום שהיא מציעה למכבי הוא ענק. הבחור רוצה גם לשחק בליגת האלופות ולהרוויח המון כסף ובצדק, אי אפשר להאשים אותו, ויחד עם זאת גם אי אפשר להשאיר אותו בכוח. מאיוקה רק משתפר ממשחק למשחק, אני רואה אותו יעקובו איגביני 2 ולא יקח הרבה זמן עד שהוא יעבור לשחק באירופה. גם אם הוא יישאר בסופו של דבר במכבי העונה, בינואר או בסיום העונה או יעבור לאירופה. כך או כך, גולדהאר יגיע לארץ בימים הקרובים והוא יחליט בנוגע לעתיד מאיוקה במכבי. בנוגע לאלירן עטר - לפי דעתי זו טעות להביא אותו, במיוחד בסכומים עליהם מדובר, הוא נתן עונה אחת גדולה והעונה הזו פשוט נעלם. אם כבר מביאים אותו וזה כנראה מה שהולך לקרות, לא הייתי רוצה לראות אותו כחלוץ פותח ליד קולואטי. במידה ומאיוקה יעזוב, סביר להניח שברק יצחקי יגיע, במיוחד לאור הפרסומים שככל שהזמן עובר, גולדהאר שם עליו יותר ויותר כסף. כך או כך, אני רואה תמונת מצב ממש ברורה - במקרה ומאיוקה יעזוב, ברק יצחקי יגיע. במקרה ומאיוקה יישאר, דבר שאני לא רואה שיקרה, יצחקי או עטר לא יגיעו. גם בעשרת הימים הקרובים, מכבי תיתן הודעה לכל השחקנים המשוחררים. מי שבטוח שיעזוב זה איליה יבוריאן, איביצ'ה אילייב, אנדריי קומאץ ואיגור טומאסיץ'. ככל הנראה זה לא הסוף תלוי בכמות השחקנים החדשים שיגיעו לקריית שלום. בנוגע למאמן נוסף - תבינו, אבי נמני התבגר והבין איפה הוא נמצא. הוא כבר לא השחקן כדורגל עם האגו הענק, הוא הבין מה התפקיד שלו ושם את האגו בצד, הוא יודע שהוא לא מספיק מנוסה ואולי באמת עדיף שמישהו עם יותר ניסיון ממנו, יעמוד לצידו. חשוב לזכור שאף אחד לא כפה עליו את הרעיון זהה ולא הציע לו, אבי נמני בא לבד עם הרעיון הזה. ודבר אחרון, אבי נתן אתמול ראיון מצויין ביציעי העיתונות, ענה על כל השאלות, גם על השאלות הלא נעימות. כל הכבוד לו. alexshw - אני למדתי לא להגיב לשטויות שלך. אולי הגיע הזמן שגם אחרים יעשו את זה.
אבי נמני בכבודו ובעצמו אמר אין שלד מספיק טוב על מנת לבנות את מכבי ת"א על שחקני בית, ולכן חייבים להביא שחקנים מבחוץ. השחקנים הצעירים שכן מצליחים והביאו את מכבי ת"א למקום השלישי כמו שירן ייני ודור מלול, ימשיכו בקבוצה, ולצידם ישחקו שחקנים מנוסים שראו אירופה, אליפויות, גביעים ונבחרת. המתכון המושלם.
מאור בוזגלו ואינטר? http://www.calciomercato.com/index.php?a=180810 מדווח כאן שנפתח מו"מ בין בוזגלי ואינטר בעונה הבאה. האתר הזה אמין ?
אני מחכה שעומר יחזור מהמסע שלו בדרום-מערב אירופה אחרי אינטר ויגיב על זה שלפני חודש הוא תקף את בית"ר של גאידמק רק כי הושקעו שם סכומי כסף גדולים והובאו לא מעט "שכירי חרב" כדי לקדם את בית"ר ועכשיו בעצם מכבי ת"א עושה אותו הדבר ומשאירה בעצם רק מספר קטן של שחקני בית ומשקיעה מיליונים כדי לזכות באליפות או לפחות להיות פקטור במאבק האליפות, אז מכבי ת"א הופכת להיות מה שעומר כ"כ גינה לפני חודש, מעניין מה תהיה התגובה שלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קודם כל בקבוצה יישארו לפחות ברמת הרוטציה מלול, ייני, ז'אן, קפילוטו, כחלון ושטרית\גפני. בנוסף לכך סטרול חוזר. אפילו אם לא נחשיב את בוזגלו זה מספר די גבוה של שחקני בית. כמה היו בבית"ר של גאידמאק? 2? דבר שני, יש הבדל גדול מאוד בין רכישת שחקנים ממועדונים כמו בני יהודה, שרצונם להתקדם למועדון גדול הן מקצועית והן כלכלית ברורים, לבין רכישת 3-4 משחקני האלופה המכהנת, או "סמלים" של יריבות כמו שמעון גרשון, שהאינטרס שלהם לעזוב את הקבוצות המבוססות שלהם מובן הרבה פחות מבחינה מקצועית. קולאוטי למשל כן נכלל בקטגוריה של בנאדו, זנדברג, גרשון ועידן טל. עטר, סבן, יואב זיו, זה יותר בקטגוריה של טוטו תמוז.
ברוכיאן, בן-שושן, קוז'וקין, ורד, מויאל, עזריאל והרוש היו שחקני בית בקבוצה בין 2007-2009 שזה השנים של גאידמק, חלקם בהרכב(ברוכיאן, בן-שושן, ורד) חלקם ברוטציה(הרוש, קוז'וקין, מויאל) אבל כן שרוצים הצלחות מהירות אין עודף של זמן לתת לשחקני בית את ההזדמנויות וצריך להביא שחקנים יותר מוכחים מה גם ששחקנים כמו תמוז ודנין שאנחנו קנינו בגיל 18 ובנינו אותם גם היו חלק בשלוש שנים הנפלאות שעברנו. ושוב אין לי בעיה עם מה שמכבי עושה זה לגיטימי לגמרי, אבל לפחות אני מצפה מעומר שתקף את בית"ר על המדיניות הזאת לתקוף גם את מכבי ולפני עמוד הוא כתב שצריך לזרוק את כל שחקני הבית לאלף עזאזל ולהביא רכש הולם כך שנראה לי שהוא אפילו הבין את הטעות של עצמו.
הם טוענים שאינטר רוצה את מאור בוזגלו, מה נראה לך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx .
עידן ורד שיחק בנוער של המועדון והביא במו רגליו אליפות עם יותר מ-20 שערים וגם מספר דו-ספרתי של בישולים, את יצחקי הייתי צריך להכליל בקטגוריה של תמוז ודנין של שחקנים שקנינו לקבוצה הבוגרת בגיל 18, אבל אני חושב שהעניין ברור שלבית"ר לא היו רק זנדברגים וגרשונים בתקופת גאידמק, מה גם שבתקופתו החלה השקעה עצומה בנוער.
מכבי רכשה את כרטיסו של קלמי סבן, ולמעשה מהיום הוא שחקן הקבוצה http://www.one.co.il/Article/158546.html בעמוד הקודם דיברתי על קלמי סבן ואמרתי שלפי דעתי דור מלול מספיק טוב על מנת לאייש את עמדת המגן הימני, הוא עשה עבודה טובה מאוד לפני הפציעה וגם כשחזר ממנה, אבל לפי ההחתמה הזו, נראה שנמני בונה עליו בחלק הקדמי. כך או כך, עם הגעתו של קלמי סבן, סגרנו את מצבת המגנים לעונה הקרובה. בשמאל יש את יואב זיו, רוני גפני ואפילו את אורי שטרית, ובימין את קלמי סבן, דור מלול ויואב זיו במקרים חמורים. לא נראה יותר את ג'יזרמו או שירן ייני מפזזים בין עמדה לעמדה.
מה עם אלברמן, סטרול ועטר? איפה עומד כרגע העניין איתם? בכל מקרה מכבי בונה קבוצת גלאקטיקוס שנראית מאוד מאוזנת כרגע על הנייר עם המון עומק בסגל, רק תעיפו את בוזגלו כדי שלא תשמעו את אבא יעקב בוזי מיילל כל כמה ימים לאתר חדשות אחר ואתם נראים בדרך הנכונה, מי מבין כל שחקני הסגל של העונה הנוכחית עזב/יעזוב?