מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Fanatic Member

תומר בן יוסף בלם אפס. קפילוטו הרבה יותר טוב ממנו.
    בינתיים השמות שעלו הם דווקא סטרול או ביזארה.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נצליח למכור להם בקיץ אחד גם את תמוז וגם את בן-יוסף זה יהיה מושלם, גם נמלא את הכיס וגם ניפטר מ-2 שחקנים שמיצו את עצמם בצהוב-שחור.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

את תמוז אני בכיף מוכן לקחת, אני מוכן לקחת גם את עידן ורד. תן לי את שניהם מבחינתי אני מרוצה. יודע מה? אני מוכן לקחת אפילו את מויאל שיחזק את הספסל.

4. Don Joan Roman Member

תמוז בדרך אליכם, עידן יעבור לקבוצה אחרת בארץ רק אם בית"ר תמכור את כל הכוכבים שלה ועדיין תצטרך כסף מה שלא יקרה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים אף אחד לא בדרך למכבי, כל עוד גולדהאר לא מוציא שקל הוא אולי בדרך לאנשהו אבל לא למכבי...

כרגע הקמצן הבן זונה לא מוציא שקל.

6. eran levy Member

גולדהאר עסוק באלף ואחד דברים חוץ ממכבי ת"א, בגלל זה הוא ממנה אנשים מטעמו, לגיטימי, מעניין מה יעשה אנגלידיס עכשיו.

עומר,
    דווקא מכיוון שאתה אחד ממנהלי הפורום מאוד חורה לי שאתה משתמש בשפה וולגרית כזו.
    אתה, יותר מכל כותב אחר בפורום, חייב לשמש דוגמא לשאר ולהיות קורקטי.
    אתה מקלל, משתמש במלים גסות ומקניט אחרים.
    זה ממש לא לעניין.

7. Don Joan Roman Member

הוא בדרך למכבי, במאה אחוז, העונה תסתיים ותוך שבועיים תמוז יהיה מכביסט ואנחנו נוכל לומר ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקלל? את מי קיללתי את גולדהאר? למה הוא כותב בפורום? מה אמרתי שהוא בן זונה? שזה לא נכון? בינתיים הוא לא הוציא שקל. פעם בשנה זריתי מלח על הפצעים של שחם אחרי שבמשך 33 משחקים הוא מותיר עלינו פה את הרפש והבכי שלו, מה קרה? אנחנו סובלים אותו 33 מחזורים את הבכי שלו יום אחד בשנה אסור לנו לשמוח לאידו? זה לא שקראתי למישהו פה נאצי, גרמני, קצין אס אס, רודולף הס, היטלר או מה שאתה לא רוצה...כולה הבעתי שמחה בעוד עונה עלובה של מכבי ולשם שינוי עונה טובה של הפועל (פעם ראשונה בעשור הזה) שגם היא לא בטוח שתסתיים עם אליפות.

Last edited: May 10, 2010
  9. Fanatic Member

או תמוז או יצחקי יהיו במכבי בעונה הבאה. לא משנה מי מהם, אני אשמח מהרכישה הצפויה.

10. eran levy Member

כן, עומר, קיללת את גולדהאר, וזה ממש לא משנה שהוא לא כותב כאן בפורום. לכתוב שמישהו " בן זונה" זה לדרדר את רמת השיח בפורום,ושאלות בסגנון "מה, הוא לא בן זונה?" לא עושות את זה יותר טוב. ובאמת, אתה רציני? רק "נאצי" ו"היטלר" זה קללות? ובכלל, ממתי "גרמני" זה קללה?
    אם היית מנהל רציני ושחם היה מפריע לך הייתי יכול לדבר איתו על זה, להזהיר אותו או לחסום אותו בפורום. גם לי היו את הימים הרעים שלי עם שחם, לכל אחד היו, אבל אתה מנהל פורום!! אתה לא יכול לרדת לרמה אישית ולהקניט, גם אם אתה נורא כועס על שחם. יש נושאים מאוד ספציפיים לפורום ודווקא ממך כמנהל פורום מצופה לעמוד בהם ולדאוג שלא יסטו מהם לדברים שלא קשורים לנושא. אם זה חשוב לך כל כך אז תפתח נושא בשם "תרגישו חופשי להקניט ולקלל".
    בחייאת, אתה מנהל פורום או שלא?

11. מכבי או מוות!!! Member

100% שתמוז אצלנו ? מאיפה הגעת לזה...בכל מקרה מקווה שיגיע,אני אוהב אותו.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל ידיעות קישקוש, אף שחקן כרגע לא בדרך למכבי, בטח לא תמוז.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקמצן הבן זונה? ממך לא ציפיתי עומר. הבן אדם שם מכספו הפרטי מיליונים על מועדון אבוד וגמור ולמעט מינוי נציג מטעמו בהנהלה לא עשה צעד אחד אפילו שייגע בתשתית הטובה לדעתו (והגרועה באמת). כל אוהדי מכבי צריכים להודות לאלוהים כל יום שהם מצאו מישהו תמים שאשכרה נדבק בחיידק של הכדורגל ומוכן לשלם על הזבל הזה.

זה שהוא כבר החתים לך את החלוץ היקר ביותר בתולדות ישראל לעונה הבאה + יואב זיו שגם לא בדיוק חינמי, זה גם קמצנות?

מישהו מבית"ר יגיע בסוף אני מאמין, השאלה אם זה טוב. טוטו תמוז פיתח נטייה עם השנים האלה להיות גולר בעיקר נגד קבוצות כמו הכח רמת-גן וגם זה בגרבג' טיים, ברק יצחקי זה שחקן של צ'קים ובונוסים, ורד לא אופציה ריאלית לדעתי.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטו תמוז ייתן אצלכם 10+ גולים בעונה אבל ההחמצות הקריטיות שלו יגרמו לכם לדפוק את הראש בקיר הרבה פעמים, מה גם שהוא שחקן לא מגוון ומצליח בעיקר נגד הבלמים הכבדים והחלשים של קבוצות התחתית, נגד בלמים כמו טישיירה ודה-סילבה לא היה לו מה למכור השנה.
    יצחקי יעבור לאירופה או למרבה במחיר בארץ, עידן ורד יישאר בבית"ר בעונה הבאה כמו קובי מויאל.
    אמנם זה נראה שאנחנו עושים מכירת חיסול אבל למעשה אנחנו מוכרים את כל השחקנים שכבר מיצו את עצמם בקבוצה כמו תמוז, יצחקי ובן-יוסף ועל הדרך גם מכניסים כסף לקופה המרוששת.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://12p.co.il/Data.asp?id=17

להסתפק ב0-0 זה בסדר?
    רק אל תנסו לעבוד על אף אחד - מה שעשיתם שלשום זה לא מכביזם.
    וזה מופנה בעיקר אליך עומר.