מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Emil, Jul 10, 2009.

1. Fanatic Member

זה כבר מזמן ידוע שהקהל שלנו מפולג ורק הולך אחורה כששאר הקהלים מתקדמים.

בכל מקרה, אכלנו השפלה היום גם על הדשא וגם ביציעים כשחיפה כבר במחצית שרו לנו להביא את הדרבי בנימת זילזול.
    השפלה, זה מה שהיה היום. ואם מישהו חושב שביכולת הזאת אפשר לנצח את הפועל הוא טועה ובגדול.

2. Fanatic Member

http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxיאנג בויז (מוליכת הליגה בשוויץ) צפויה להציע על מאיוקה הצעת מחיר של 1.2 מיליון יורו.
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/6/113866.Xxx

בכל מקרה, מכבי ככל הנראה לא מתכוונים להסכים להצעה המכובדת.
    מאיוקה האריך את חוזהו לעוד 4 שנים בקבוצה.

Last edited: May 6, 2010
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ולדעתי זו תהיה טעות של מכבי ת"א אם תסרב להצעה, בסכום הזה אפשר להביא חלוץ טוב יותר, עם כל הכבוד למאיוקה.

4. burning soil Member

ממש לא. מאיוקה הוא השחקן הכי מוכשר כיום בקבוצה יחד עם בוזגלו ומלול,
    למעשה הם השלושה היחידים שלא נגרים בקבוצה.

הוא רק בן 19 ויש לו לאן להתפתח בארץ, חלוץ מודרני שמשחק באגף ובאמצע,
    אני מאוד אוהב אותו, לא לוותר עליו כ"כ מהר.

5. Don Joan Roman Member

בכסף הזה אתה מביא את ברק יצחקיף שחקן פי 4 יותר טוב ממאיוקה.

6. eran levy Member

בכסף הזה אתה מביא את ברק יצחקיף שחקן פי 4 יותר טוב ממאיוקה. [/quote]
    אם במכבי רוצים לבנות התקפה לעניין אסור להביא את יצחקי. אף אחד עוד לא הבין שיצחקי לא משדרג קבוצות? הרי יצחקי לבד לא ינצח משחקים, הוא מפונק מדי כדי לעשות את זה, וברגע שהוא לא יחבב את המאמן הוא יתחיל בשביתות איטלקיות. הרי היוהרה עלתה לו לראש כבר מזמן, ובטח אם הוא יבוא למכבי ת"א (או לכל קבוצת צמרת אחרת לצורך העניין) כחלוץ רכש חשוב. לדעתי מאיוקה צריך להישאר במכבי, כי הגיע הזמן להפסיק לקפוץ על כל הצעה רק כי היא "בלתי ניתנת לסירוב" כמו אחרון הכפריים שהפריץ הציע לו שתי תרנוגולות עבור הפרה החולבת שלו. תעבדו עם מאיוקה, תשפרו אותו, תריצו אותו ואז תמכרו אותו לא במיליון מאתיים אלא בחמישה מיליון. למכור את מאיוקה בשביל להביא את יצחקי? מחשבה פזיזה.

7. Fanatic Member

אני דווקא כן שמח שמכבי דחו את ההצעה כי זה מראה על חשיבה לטווח ארוך כמו שצריך עם הרבה סבלנות. מה גם שמאיוקה מראה ניצוצות של כשרון נדיר ואני באמת מאמין שעוד שנתיים הוא יהיה שווה הרבה יותר וגם נספיק להנות ממנו.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אני כותב את זה קצת באיחור...אבל איך הנהלת מכבי בוכה ואומרת שהפועל פותחת במלחמה על היציעים בדרבי...כשבעונה של ברקוביץ' ורוסו לפני כמה שנים מכבי הם אלה שהתחילו את זה ועשו את שער 5 לאוהדים שלהם (בגלל מנויים...)

אז על מה הם בדיוק בוכים??

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שאני רואה שני משחקים מהכדורגל הישראלי ובמקרה שניהם של מכבי באותו שבוע...אני מבין למה המדינה הזאת נחשבת לבדיחה בכל העולם...לפחות בכדורגל תהיו הוגנים ואל תמכרו משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. eran levy Member

אפילו אתה ציינת ש"במקרה" שני המשחקים שראית של מכבי...אז אני מניח שהליגה לא מורכבת רק ממכבי ת"א, כך שלא נראה לי שמישהו צוחק על הליגה שלנו. אני מתכוון למי שמכיר את ליגת העל הישראלית מחוץ לישראל, או למי שבכלל אכפת בחו"ל מהליגה בישראל. כאילו למישהו כאן אכפת מהליגה הבולגרית, לצורך הדוגמא..
    הליגה היא לא בדיחה, זו הליגה בארץ. מעצם טבעה של התאחדות לכדורגל, כל התאחדות ספורט שהיא, היא לא יכולה להיות הגונה והיא דיקטטורית במהותה, כך שאוטופיה בכדורגל לא ממש אפשרית.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא קודם כל תקבל שיעור קטן אחרי זה תבוא להתלונן:

בעונת ברקוביץ' למכבי ת"א היו 11 אלף מנויים, אני יחזור על זה שוב, 11 אלף מנויים. זה אומר שער 8 כולו, שער 11 כולו, שער 13 כולו, שער 1 כולו, שער 2 כולו וחצי משער 5. עכשיו מה רצית, שהאנשים שיש להם מנוי ישבו בחוץ? מה רצית שיעשו? לא היתה ברירה אלא לתת להפועל את שער 7 כי אין אפשרות אחרת, מה רצית שנעביר את המשחק לרמת גן בגלל שיש לנו יותר מדי מנויים?

אם להנהלה של מכבי יש כבוד בדרבי הראשון שמכבי מארחת בשנה הבאה היא לוקחת את שערים 4-5, חותכת בחצי ונותנת להפועל 1,500 כרטיסים וזהו. שער 4 שלנו, שער 7 שלנו כל שאר האיצטדיון שלנו ושמוני וטביב העבריין יזדיינו.

12. Fanatic Member

http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxראלדס שוחרר מהמשחק נגד אשדוד וככל הנראה לא ישוב לארץ. השמועות אומרות שהוא סיכם בבאנפילד מארגנטינה.
    http://up203.siz.co.il/up3/mdjlnomjxmjj.Xxx

המשפחה שלו לוחצת עליו כבר הרבה זמן לעזוב את הארץ.
    חבל, פשוט חבל. תותח אמיתי, כאב ראש גדול לנימני לקראת העונה הבאה.

Last edited: May 9, 2010
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאוד, מי שלא רוצה להיות פה, שלא יהיה, עדיף שלא יהיה פה כדי שלא ישחק חרא וחוץ מזה מאז הדרבי שהוא חזר אליו (שהוא האחרון שאני בא אליו בטענות כי אז הוא חזר מפציעה) הוא נראה קטסטרופה.

14. Fanatic Member

השאלה היא מי יחליף אותו.
    אני מזכיר לך שראלדס הגיע ללא תמורה אחרי שנגמר לו החוזה בקבוצה הקודמת שלו. אם אנחנו נרצה להביא מחליף לפחות ברמה שלו זה יעלה לנו הרבה כסף וגם זה יהיה סוג של הימור.

15. Don Joan Roman Member

תומר בן יוסף מתחיל לצחצח נעליים ולהיות "הרכש הנוצץ" הבא בקריית שלום? הלוואי.