געגועיו של ג'ו: ביזארה מעוניין לחזור לקדנציה נוספת בקרית שלום http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/097/348.html
ועם מיקום הרבה יותר מביך בהגנה. טעות מצד מכבי ת"א אם תסכים לשלם לו הפעם אם הסכומים שבצדק, סירבה לשלם לו בעבר.
ראלדס יותר טוב מביזארה, אין פה שאלה בכלל, אין ספק שאני מעדיף את אותו על פניו של ביזארה. האורוגוואי לא כזה בלם טוב, מאוד בינוני, בניגוד מוחלט לראלדס, כך שאני לא מתחרט שלא הסכמנו לדד-ליין שלו. כשאנחנו רצינו אותו הוא העדיף כסף, אז עכשיו שהוא רוצה אותנו, שימשיך לחפש אותנו בסיבוב. עצם זה שהסוכן שלו מציע אותו לנו, אומרת מספיק.
ביזראה בלם מצויין,ראלדס עוזב שנה הבאה הוא כבר אמר,בגלל קשיי התקלמות שלו ושל אשתו,צריך לבחון את ביזארה,לראות מה השתנה בשנתיים,אם הוא כמו שהיה,אז שיבוא.
זה לא נכון, אל תאמין לכל כתבה שאתה רואה, מכבי הציעו לו הארכת חוזה והוא עדיין לא נתן תשובה. וגם אם ראלדס יעזוב אז צריך להביא בלם זר ברמה גבוהה כי ביזארה נופל מראלדס ואיתו אי אפשר להיאבק על האליפות. כמו שאמרתי, לא יותר מבלם בינוני, שההבדל היחיד ביניהם זה שביזארה יודע להבקיע אבל זה לא מה שהופך בלם למצויין.
איביצ'ה אילייב שלא שיחק כבר הרבה זמן בגלל פציעה, צפוי לחזור לסגל למשחק נגד מכבי חיפה בשבוע הבא, אבל אל תתפלאו אם תראו אותו בסגל כבר מחר. עמנואל מאיוקה חש כאבים ברגלו והוא בספק למחר.
הלוואי. בנוגע למשחק היום, מכבי לא באו לנצח פשוט באו להוציא תיקו מסיבה שאינה ברורה לי, כי בני יהודה חסרה איזה 3-4 שחקנים חשובים, לא נורא, עדיין 6 הפרש מבני יהודה ו-4 מבית"ר (שניצחה בשיניים), כשנשארו 3 משחקים, קשה לי לראות אותם עוברים אותנו במיוחד בית"ר כשיש לה את חיפה והפועל עוד, ובני יהודה שבמחזור האחרון תשחק מול חיפה, במיוחד כשבמחזור האחרון יש לנו את אשדוד בבית שאני מאמין אם נצטרך ניצחון, נשיג אותו בוודאות.
בסופו של דבר בית"ר מנצחת בדקה ה-90 וההפרש קטן רק ל-4 נקודות... וזה מה שהופך את התוצאה היום נגד בני יהודה לעוד יותר מעצבנת כי באמת הם היו חסרים היום הרבה שחקנים ולא ניצלנו זאת. כעת ההפרש רק 4 כאשר יש 9 בקופה ואנחנו צריכים עוד לפגוש את מכבי חיפה והפועל(אני יודע שגם בית"ר). מבני יהודה אני לא חושש, בטח שלא מאשדוד, אלא רק מבית"ר. אני מקווה שהמשחק האחרון שלנו מול אשדוד יעשה את ההבדל. רק שלא יברח לנו...
כי לבית"ר יש משחק חוץ בחיפה שעשוי להיות משחק אליפות של מכבי חיפה ואין שום סרט שהיא תוציא שם נקודה, ובמחזור האחרון יש להם הפועל, ואם זה יהיה חשוב להפועל אז הפועל תיתן להם בראש, וגם אם לא ובית"ר ינצחו, לך יש את אשדוד ואם נצטרך, ניקח את הנקודות בוודאות.
המשחק בין בית"ר לבני יהודה יקבע הרבה. בכל מקרה, אני בונה על המשחק האחרון מול אשדוד ששם אנחנו צריכים לעשות את העבודה ולנצח. מי יודע, אולי גם אשדוד תעלה לגמר הגביע ותעלה עם הרכב חלש נגדנו. כך או כך, אנחנו הולכים לעבור שלוש שבועות לא קלים... שתיגמר העונה הזו כבר.