ומה יקרה אם לגולדהאר יימאס כמו לחבר גאידמק? אלמוג כהן לא שווה אפילו חצי מהסכום הזה, 200 אלף זה המקסימום וגם זה רק בגלל שהוא "מבוקש באירופה"... אני חושב שהסכומים האלה הם מעבר לכל פרופורציה עבורו, גם אם מכבי ת"א משוועת לשחקן בעמדה הזו.
אם הקבוצה תרוץ ותהיה במאבק האליפות עד הסיום לא ימאס לו, לגאידמק לא נמאס, הוא פשוט איבד כמעט את כל הונו המוצהר.
זה עדיין לא משנה את העובדה שזה הסכום המוגזם ביותר שזכור לי ששולם לשחקן ישראלי כלשהו, הוא ממש לא שווה את הסכום הזה. מילא אלברמן...
אין מצב שיצחקי מגיע למכבי ת"א, סדר העדיפויות שלו הוא: אירופה, בית"ר, הפועל ת"א, מכבי חיפה ורק אז מכבי ת"א. עידן ורד, אריאל הרוש ועמית בן-שושן יהיו בעונה הבאה בבית"ר ורק אם תגיע הצעה מפתיעה ומפתה או שהמצב יהיה ממש קשה הם יעזבו. וגל אלברמן זה שחקן שיכול לעשות את ההבדל במכבי ת"א של העונה הבאה ולא אלמוג כהן שהוא גרסה דומה למאור בוזגלו.
אלמוג כהן בגדר הבטחה, אלברמן שחקן מוכח ועדיין צעיר יחסית, בהחלט הבחירה צריכה להיות באלברמן. סבן זה לא הכרחי, דור מלול מספיק טוב, אם כי הייתי מעדיף לראות אותו בתפקיד התקפי יותר בקישור הימני למשל. אני לא מבין את ההתנגדות הגורפת פה לבן שושן, ברור שעדיף את ורד או יצחקי, אבל מי אמר שמישהו מהם כבר עם העט ביד מחכה לחתום אצלינו? אם שני אלה לא יגיעו, ורוב הסיכויים הם שכך יקרה, בן שושן הוא אחלה אופציה לחלוץ ישראלי.
בגלל שעמית פחות פנטזיסט ובגלל שהיחסי ציבור שלו פחות טובים אז מזלזלים בו, אבל אפשר לראות אותו רץ בלי הפסקה כל משחק ומשקיע מאתיים אחוז, הוא מבחינתי אחריי הרוש השחקן הכי טוב בבית"ר השנה למרות שלא כבש 15 גולים כמו יצחקי, בישל 6 כמו ברוכיאן או נתן יותר מדיי תוצרת בשערים אבל לראות אותו בדקה 85 מול הפועל בבלומפילד, למרות שכבר אין שום סיכוי רץ אחריי המגן מה18 של הפועל עד שהוא לוקח לו את הכדור זה בשבילי שווה יותר מעוד גול במצב של 2:0 מול מ.ס אשדוד, וזה כל משחק ככה, כמה שהוא יאבד כדורים ויעשה משחקים חלשים אי אפשר להתעלם מההשקעה האדירה שלו ואני מאמין שאם ישימו אותו כחלוץ מרכזי גם התפוקה שלו תגדל בהרבה.
עם מלחמה בלבד לא הולכים למכולת. הוא שחקן אפור ומאוד קל לסגירה ע"י שחקני הגנת היריבה. עצם זה שאתה טוען שהוא השחקן השני הכי טוב העונה בבית"ר מעיד על העונה הבינונית מינוס של הקבוצה הירושלמית. ולטעמי אתם חורצים מהר מדי את גורלו של אלמוג כהן, מדובר בפוטנציאל לא קטן, מסכים שהוא לא שווה את הסכום המדובר אך אתם פוסלים אותו על הסף, שלא בצדק, לבחור יש מה להציע ולא מעט.
יש לו מה להציע, אבל הוא לא עולה על גל אלברמן בחיים. ובקשר לבן שושן, זה לא חדש ש90 אחוז מאוהדי הכדורגל בארץ לא מסוגלים לפרגן לשחקן שמשקיע מעצמו מאה אחוז, אבל כן יכולים לבוא בתלונות לשחקנים שהם לא משקיעים, ועובדה שבן שושן כן הולך למכולת עם המלחמה שלו, ככה בסתם עונה הוא הביא כבר 10נקודות(גול ניצחון מול בני יהודה, גול ניצחון מול אח"י נצרת בעילוט, אשדוד ב"טדי" והוא גם האיש ש"בישל" לאבו רייא את ה1:0 על כסאחנין ב"טדי), נכון אף אחד מהם לא גול מרהיב אבל כולם חשובים חשובים וזה גבירותיי ורבותיי שווה הרבה יותר מעוד גול במצב של 2:0 לטובתך, עמית בן שושן :aaa8:
עם כל הכבוד לרצונות של יצחקי בארץ, יש גם את הרצונות של בית"ר ושל האוהדים שלה שיעדיפו אם לא בבית"ר אז אם כבר לראות את יצחקי בארץ, אז במכבי ת"א. מה גם שיש יחסים טובים בין קורנפיין ונמני ואני מאמין שאם יצחקי ישחק בקבוצה בארץ שהיא לא בית"ר, זו תהיה מכבי ובוא נזכור שליצחקי יש חוזה בבית"ר כך שגם אם הפועל תציע 10 מיליון יורו (אני יודע לא יקרה), בית"ר עדיין יכולה לסרב ולקבל הצעה נמוכה יותר ממכבי.
במקרה כזה בית"ר תעדיף את מכבי חיפה שגם מעוניינת מאוד בברק, כי בתמורה חיפה מלבד כסף תוכל לשלוח שחקנים שמכבי לא.
קודם כל, אף שחקן ישראלי לא שווה את הסוכמים שמכבי רוצה לשלם עליו. לא יניב עזרן בתקופת רוני מאנה, לא בוזגלו עם שניידר ובטח לא עכשיו עם גולדהאר, אבל כמה שנמני דיבר על בניה וצעירים, ראינו שהעונה זה לא הולך, עם כל הכבוד מקום שלישי זה טוב ויפה אבל לא עבור מכבי ת"א שאמורה להיאבק על כל התארים כל עונה ולא להגיד שהמטרה שלה בתחילת העונה זה מקום שלישי. מה לעשות, הצעירים שלנו לא מספיק טובים בשביך לקחת אליפות ואפילו בעל הבית הבין שצריך להוציא כסף על מנת להיאבק על האליפות. לבית"ר זה אצליח במשך שנתיים רצופות, אולי גם לנו. בנוגע לאלברמן ואלמוג כהן - אלברמן עדיף אבל גם לאלמוג כהן יש פונטנציאל לא קטן, הוא צעיר עם כישרון אדיר ואנחנו יכולים להרוויח לא מעט ממכירה שלו בעתיד לאירופה. נכון שזה לא פאקטור רציני בהחלטה אבל בהחלט כל זה הפרמטרים האלה נותנים עוד מקום למחשבה... כך או כך, בשבוע הבא אמור לטוס היועץ המשפטי של מכבי, מורן מאירי, לגרמניה על מנת לסגור סופית את העברתו של גל אלברמן למכבי ת"א. ההתעקשות הגדולה של מכבי היא על כך שאלברמן שהיה פצוע בקרסולו וחזר לשחק באופן פעיל לפני מספר שבועות יעבור בדיקה ששוללת פציעה רצינית.
הבעיה של מכבי שהיא כל שנה מחדש בונה קבוצה,היא צריכה לעשות חיזוק נקודתי ולהשאיר את רוב השלד של הקבוצה היום,לא סתם הקבוצה נמצאת במקום השלישי,יש לה לא מעט שחקנים טובים ועם זה שזיו קולאוטי ואלברמן יגיעו,אני לא חושב שצריך עוד חיזוק,לא צריך להתפרע ואז שייקח זמן שהקבוצה תתחבר האוהדים יאבדו סבלנות,השחקנים גם ואז עוד עונה תעבור ובעונה שאחרי תהיה בנייה.
כמה נקודות: 1. חייבים להשאיר את ראלדס לעונה הבאה. גם אם הוא ידרוש העלאה בשכר, צריך לתת לו בלי לחשוב פעמיים, לא רק שזה מגיע לו אלא גם קשה למצוא בלם זר ולתת לו את הזמן להתאקלם, בקבוצה כמו מכבי ת"א אין זמן לדברים האלה, ראלדס גם בלם ענק וגם התאקלם טוב אצלנו, חייבים אותו אצלנו בכל מחיר. 2. צריך לשלוח את ניסו קפילוטו לתקופת השאלה בקבוצה אחרת כמו מכבי נתניה או בני סכנין, שם הוא יקבל דקות ויהפוך לבלם טוב כי כרגע הוא לא מתאים לרמות הגבוהות. בדיוק כמו שמכבי חיפה עשתה עם דקל קינן, הוא עבר כמה קבוצות, היה שחקן הרכב, השתפר ממשחק למשחק והיום הוא אחד הבלמים הטובים בליגה. מה שגם, לא צריך להביא בלם במקומו, לא הייתי מתנגד לראות את ליאור ז'אן ליד ראלדס בהגנה. 3. לא צריך להביא מגן ימני לעונה הבאה, יש לנו את דור מלול. למרות שרציתי לראות אותו יותר למעלה כי יש לו יכולות התקפיות מצוינות, אבל העמדה הזו יש לנו מספיק שחקנים כך שאם אפשר לנצל אותו לעמדה אחרת, והוא עושה גם אותה טוב, אז למה לא. אמנם היכולת ההגנתית שלו לא הכי טובה ויש לו מה לשפר, אבל בהתקפה הוא מושלם. כל כך הרבה פעולות טובות במשחק, כל כך הרבה מסירות טובות במשחק... איפה הוא ואיפה יובל שפונגין. דור מלול בימין, יואב זיו בשמאל. 4. עמנואל מאיוקה מוכיח משחק אחר משחק כמה כישרון יש לו וכמה הוא פונטנציאל גדול. אם הכל ילך כמו שצריך, הוא וקולאוטי יהיו צמד שמטריד הגנות. 5. יובל אבידור משתפר ממשחק למשחק. אני לא חושב שצריך לשחרר אותו, הוא כוח מצויין על הספסל. 6. זה ממש לא מפתיע ששיחקנו טוב היום בלעדיי יוסי שבחון. 7. איליה יבוריאן, יוסי שבחון, רוני גפני, איגור טומאסיץ', יובל שפונגין ואנדריי קומאץ' - הביתה.
צריך להביא מגן ימני מהסיבה הפשוטה אם דור מלול נפצע אין לך מישהו שיכול לשחק וחוץ מזה מה יהיה רע להשתמש בדור מלול כקשר גם? אני מעדיף את סבן כי סבן יוכל לשחק גם כמגן ימני וגם בתור בלם בשעת הצורך. בנוגע לקפילוטו מסכים איתך אבל אם ישאירו אותו זה גם יהיה בסדר, אני מאמין שהוא יהיה יותר טוב גם כשתהיה מסביבו חבורה יותר טובה. בנוגע לראלדס צודק ב-100 אחוז. צריך להשאיר את אבידור לדעתי שיהיה חלוץ 3/4 יחד עם מאיוקה ויחד עם רוברטו ועוד חלוץ. אךך עידן איזה כיף שאנחנו חושבים באותו ראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לא ראיתי אותך היום אגב.