מכבי ת"א 09/10: יצחקי, קולאוטי, זיו, סבן ועטר חתמו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏10/7/09.

1. קרלס פויול5 Member

האמנם יצרנו היסטוריה שלילית, אבל מי הקבוצה שהייתה רחוקה נקודה משמינית הגמר? וגם אצלכם בלי דגו, הייתם מסיימים עם שער ואפס נקודות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שבטבלה הסופית הייתם רחוקים נקודה משמינית הגמר זה לא אומר שבאמת ככה היה המצב...להזכירכך כבר אחרי 5 משחקים כבר איבדתם את הסיכוי לעלות כשנברקוזן ניצחה את אולימפיאקוס בבית...כך שהמחזור האחרון בו צימצמתם לנקודה היה לפרוטוקול בלבד.

עריכה:

אגב לא הייתם רחוקים נקודה, אלא שתיים, זאת אומרת שאכן אחרי 5 משחקים כבר אבדו הסיכויים שלכם להעפיל, בדיוק כמו אצלנו...אפילו שהייתם "יותר קרובים", אבל מה זה משנה.

מה זה בלי דגו, בלי יעקובו הייתם עם 0 נקודות בקמפיין הקודם, מה זה בלי, היה, קרה...כנראה שגם היה לי חלוץ שהיה בחצי מהרמה של יעקובו הייתי בגביע אופ"א באותה עונה על חשבון אייאקס....אבל לא היה לי...אגב הרבה אוהבים להזכיר את זה שמכבי קיבלה 1:5 מבאיירן באולימפיאסטאדיון אבל שוכחים שאייאקס באותה עונה קיבלה שם 4:0 גם. חבל שאנשים שוכחים שגם אם זה היה בפנדל, זה היה הגול הראשון שיובה קיבלה באותו שלב ומכבי היתה זו שמנעה מיובה לעשות 6 נצחונות עם 0 ספיגה. שאני יזכיר לך שיעקובו כבש 8 מתוך ה-12 שלכם?

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/10
  3. Don Joan Roman Member

ומכבי זו גם הקבוצה שהרסה לי זכיה של 500 שקל בווינר בגלל הגול הזה והחמצת הפנדל של זלאטן.

4. Fanatic Member

אני מתפלא עליך.. זה ידוע שאסור להמר על מכבי אף פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה החמצת פנדל? לא היתה החמצת פנדל של זלאטן נגד מכבי...

6. Don Joan Roman Member

אז איזו שהיא החמצה מעצבנת של השבדי הזה מול מכבי.
    אני זוכר פנדל אבל אם אתה אומר שלא אתה יודע טוב יותר אבל בטוח הוא החמיץ מצב של מאתיים אחוז.

7. שלו Guest

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעד יפה של מכבי תל אביב. יש לי תחושה שלמרות שרוברטו קולאוטי יגיע בעונה הבאה, עמנואל מאיוקה דווקא יהיה האיש של הצהובים כחולים. אני מעריך אותו וחושב שיכול לצאת ממנו שחקן מעולה.

9. Don Joan Roman Member

זו המטרה בהבאת קולאוטי, עכשיו יתלבשו עליו, הוא ייתן את המנה שלו אבל מאיוקה יכול להכפיל ואפילו לשלש את עצמו כי היום מה שעושים זה בעיקר מתמקדים במאיוקה כי יברואין צריך שמאיוקה ייתן לו כדור, קולאוטי יכול לקחת כדור גם לבד.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיוקה וגם אבידור ילמדו הרבה יותר מקולאוטי מאשר מיבוריאן...איך אפשר להשוות בין קולאוטי ויבוריאן זה כמו שנשווה בין כריסטיאנו רונאלדו לאייל גולסה...

11. קרלס פויול5 Member

אבידור כנראה עוזב.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבידור ישאר, יבוריאן יעזוב בוודאות.

13. קרלס פויול5 Member

אבידור כידוע לך הובא בהשאלה אם אופצית קנייה, במכבי החליטו שלא בטוח שיממשו אותה.

14. Number 8 Member

למרות שהוא שחקן שלנו, מבחינתי זו אחת ההחתמות החשובות שלנו לעונה הבאה. ידעתי שמכבי רוצה להאריך את החוזה של מאיוקה, אין בכלל שאלה כאן, אבל פחדתי שקבוצה אחרת תגנוב אותו ועכשיו שהוא האריך את החוזה שלו, אנחנו יכולים להירגע פחות או יותר.

עמנואל מאיוקה שחקן מצויין עם פונטנציאל גדול, ראינו זו כבר בעונה שעברה וגם העונה היו לו לא מעט רגעים יפים עם 12 שערים בכל המסגרות(5 בליגה, 4 בגביע הטוטו ועוד 3 שערים בגביע המדינה בשני משחקים בלבד) ועדיין העונה לא הסתיימה. כמו שמירו אמר, ברגע שיבוריאן ילך וקולאוטי יגיע, מאיוקה יצליח יותר, שניהם יכולים לקחת את הכדור ולעשות איתו משהוף בניגוד מוחלט לכדור קניידלעך שלנו. אם הקישור שלנו יהיה טוב כמו שאנחנו צריכים והכל ילך כמו על הנייר, מאיוקה וקולאוטי יהיו צמיד שיעשו הרבה צרות להגנות.

קרלס פויול5,
    טומאסיץ', קומאץ' ויבוריאן עוזבים בוודאות, כאשר גם שבחון בתמונה לעזוב. מכבי החליטו להשאיר את אבידור וראלדס ובקרוב הם אמורים לחתום על חוזה חדש.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  15. קרלס פויול5 Member

היום ראיתי ראיון עם רוברטו קולאוטי בקשר למעבר שלו במכבי ואחת השאלות היו:
    מוזר, ראיתי ידיעה משנת 2005 שבה אמרת שתמות לפני שתשחק במכבי ת"א.
    ותשובתו הייתה: מה זה?! לא אמרתי דבר כזה. זיכרון לטווח קצר??? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx