מתחילים לעבוד לקראת העונה הבאה- הושג סיכום עקרוני בין מכבי ללוקרן על הגעתו של יואב זיו לקבוצה. כמו כן, אנדריי קומאץ' ישוחרר, ראלדס יקבל הצעה לחוזה חדש ועמנואל מאיוקה צפוי גם הוא להישאר. בנוגע לאיביצ'ה אילייב, בקבוצה מחכים שיחלים מהפציעה הארוכה שלו.
חייבים לנצח בשבוע הבא את אחי נצרת(אל תעבדו על עצמכם, זה ממש לא באנקר) על מנת להבטיח את המקום השלישי בפלייאוף כך שנארח את המקום הרביעי, ככל הנראה זו תהיה בית"ר ירושלים ואת המקום השישי, ככל הנראה את אשדוד. להתארח אצל בני יהודה והפועל תל אביב זה פחות משנה כי עדיין זה בלומפילד. אגב, כאמור יש סיכוי לא קטן שאנחנו נתארח אצל בית"ר בעוד שבועיים ושבוע אחר כך היא תגיע אלינו לבלומפילד. בנוגע למשחק היום... עדיף לא לדבר. רק אלוהים יודע איך נצא מהמשבר.
שבוע הבא יש לכם את היריבה המושלמת לצאת מהמשבר, קבוצה כ"כ חלשה לא ראיתי ב"טדי" כבר המון זמן, נותנים להם שטח והרבה והם לא מצליחים להגיע למצב בעיטה נורמאלי אחד, רק פעם אחת הם סיכנו באמת את אריאל וזה היה כששני שחקנים של בית"ר שכבו על הדשא בחצי של נצרת והם היו 5 מול בנאדו, טיבי ותומר.
אני מסכים שזו היריבה האופטימלית לצאת מהמשבר, במיוחד בבית, אבל עדיין איתנו אי אפשר לדעת, אנחנו נמצאים עמוק בבוץ, וכרגע אני לא רואה אותנו מסיימים במקום השלישי, בית"ר בתנופה גדולה ואנחנו בנסיגה גדולה. תיתן לי עכשיו 0:1 על אחי נצרת ואני חותם, הכי חשוב לחזור לנצח ולהחזיר לשחקנים את הביטחון.
מאור בוזגלו יחזור להתאמן עם מכבי ת"א ויעמוד לועדת משמעת ביום רבעי. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.75973.html
קולאוטי ככל הנראה ישחק במכבי ת"א בעונה בהאה. על פניו נראה רכש טוב, אבל במכבי ת"א או כמו בכל מקום, רק הסטטיסטיקה בעתיד תקבע אם זה היה רכש טוב או לא טוב, קולאוטי יודע לכבוש שערים, אבל זה לא אומר כלום אם יצליח במכבי ת"א או לא.
חתם ל-3 שנים. בסה"כ רכש טוב מאוד. אמנם חלוצים נוטים להיעלם במכבי ת"א אבל אני מאמין שקולאוטי ישתלב שם מצויין.
מכבי ת"א צריכה נואשות חלוץ סקורר, כי כרגע פשוט אין לה כזה. בשביל קולאוטי עצמו לחזור לארץ נראה צעד די תמוה, אבל בהחלט יהיה מעניין לראות אותו שוב במגרשים שלנו.
קולאוטי הוא לא שחקן צעיר שעדיין לא שיחק בקבוצה גדולה או שחקן ששיחק רק בקטנות ופתאום הגיע לקבוצה גדולה אלא הוא הכל מהכל. הוא סקורר, הבקיע בלי הפסקה במכבי חיפה ובקמפיין האירופאי שלה, שיחק בחו"ל לא מעט זמן והבקיע, וגם מבקיע ומשחק בנבחרת ישראל. סקורר עם ניסיון. רכש מצויין של מכבי, חיכינו נואשות לשחקן כמוהו כבר כמה שנים והינה שנה הבאה זה מגיע.
יש אישור למהלך גם בגרמניה כמו שציינתי בזמנו ועומר היה דיי סקפטי. מצד מכבי החלטה מעולה, הוא מגיע ללא תמורה שרק משכורת הוא יקבל ממכבי. מצד רוברטו צעד תמוה ביותר, כי גם בורוסיה רצתה להאריך לו את החוזה. כנראה שהאישה והים עשו את שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
דווקא בזמן האחרון התעדכנתי שקולאוטי משחק יותר דקות, אפילו מבקיע מידי פעם, כך שהעיתוי בחזרתו לארץ מאוד לא ברור. לטעמי, עם המהלך הזה קולאוטי מוותר בעצם על קריירה אירופית - הוא כבר לא יוכל לחזור לחו"ל. בקמפיין האחרון במדי נבחרת ישראל קולאוטי קירטע מאוד ולא היה דומה לשחקן שעזב את ליגת העל, אבל אני בטוח שמול ההגנות הבינוניות בארץ - קולאוטי יחזור לכבוש בצרורות. מדובר באחד מחלוצי הרחבה היותר טובים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות, הוא הרבה יותר טוב מיבוריאן ומכבי תרוויח הרבה מאוד מהגעתו. מעניין אם הגעתו תשבור את המיתוס של 'קללת החלוצים במכבי'. ובנושא אחר - בוזגלו עשה בשכל שהתנצל מהר על התקרית המיותרת ונימני גילה רחמנות כשהחזיר אותו ישר לאימונים. בוזגלו לדעתי עדיין השחקן הכי טוב במכבי וכשהוא משחק הקבוצה הרבה יותר מהירה, חדה, רב-גונית ומאיימת. לא מובן מדוע יעקב בוזגלו מתעקש להרוס לבן שלו את הקריירה - איך אפשר לומר שמכבי הורסת את מאור, אם היא שילמה עליו הון תועפות וגם נכון להיום הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה בכדורגל הישראלי?
עזבו קללות חלוצים ועזבו הכול, מתי בדיוק מכבי ת"א הביאו חלוץ ברמה של קולאוטי בשנים האחרונות? קמנאן יבוריאן עזרן אבידור וכ'.. זה אותה הליגה? והכי מצחיק ששמעתי מתגובות של אנשים "הבנאדם גמר את הסוס" ועוד מטעמים כאלה.. ראבק, הבנאדם כולה בן 27. בליגה כמו שלנו הוא יפציץ. רכש מעולה של מכבי, גם חלוץ ענק וגם ישראלי. מה שכן צריך להביא לידו חלוץ כי מאיוקה צריך עוד להשתפשף.